Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:55:30
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light pa se pomenimo, ko boste trezne! Nič ne bod žalostna zarad pira, tebi je boljš. Mi pijemo, da bi ble noseče, ti si pa že.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:56:57
|
|
|
|
mismis
|
Ja, ja bo že držal... živela svoboda, bolj je pri kot voda A ni Lara včasih imela navado pisat v verzih??? Kje je zdej naš Prešeren? HOČEMO PREŠERNA NAZAJ!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:57:40
|
|
|
|
DaisyE
|
Na, so pa vse šle... Jaz sem pa res hopeless case. Zdaj me je pa prijelo, da bi kako parcelo kupila. A mate kake predloge, kako se tega lotit? Grem za Emo glasovat.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:58:48
|
|
|
|
mismis
|
Pa sej sem jest tle, pa še 22 postov mi manjka do zvezdice, smrc, smrc pa se nobena noče z mano pogovarjat
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:00:21
|
|
|
|
lara light
|
Moj dragi je pod tušem imamo 5-10 minut...
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:01:05
|
|
|
|
DaisyE
|
Za Rome sem glasovala. No povej, a maš kaj izkušenj s parcelami?
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:01:46
|
|
|
|
mismis
|
že prav, ok pol grem pa jest tut Heroje gledat, pol pa še psa ven peljem, da naredi kako, pa pridem nazaj težit. Daisy, ne vem kako se lotiti nakupa parcele, toda kupi parcelo na našmu koncu, pol pa ni treba da smo tko virtualno ob petkih Zdej pa grem, moram dat še kakšen Heineken v hladilnik za potem
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:02:32
|
|
|
|
lara light
|
Hitro se učim...kje bi ti? Kaj bi, vilo, vikend?
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:02:49
|
|
|
|
DaisyE
|
Bom vztrajala s tabo teh 22 postov. Če je tvoja želja bit jutri zvezdica za pusta, pol ti bom pri tem pomagala! Pa če me kar jetra izdajo! O hudiča, šele zdaj se je začelo glasovanje! Pol sem prej za džabe klicala.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:04:05
|
|
|
|
mismis
|
Pejt hit še 1x glasovat, jest grem pa dat pir v hladilnik
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:04:16
|
|
|
|
Abra
|
Jaz sem prej mrknla, je moj dragi prišel domov. mogoče pridem kasneje še kaj brat, zdej je pa cartanje na vrsti
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:06:46
|
|
|
|
DaisyE
|
Ne pridem skoz... Pa kaj hudiča je zdaj to!? Kako pa boš zvezdica? Kje je vaš konc? A je drag? Lara eno parcelo, na kateri lahko kaj zgradim. Za ostalo mi je pa vseeno. Ne rabim vile. Sicer pa pustiva zdaj parcele, dajva eno od Mlakarja, dokler tvojga ni.... En hlaž vina mi dej, prej ku woct z njeha rataaaaa, daj nu malčk se nasmej....
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:06:46
|
|
|
|
lara light
|
Sam žur in pir vas je, a bo dost! Banda!
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:08:20
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Sam žur in pir vas je, a bo dost! Banda! Ja spet wostuuu sem sam, kadar štorja konča seeeeee....
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:08:46
|
|
|
|
mismis
|
Daisy zvezdica bom tko, da me bo moj dvakrat okol kepe, ker mi gredo kao samo neumnosti po glavi, da bom vse zvezde vidla. Naš konec je malo naprej od Brezovice, mislim pa da so parcele kr drage.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:09:37
|
|
|
|
DaisyE
|
... ni lahko sej priznam, a treba je mislit nase in jaz kar tko se ne dam!
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:10:22
|
|
|
|
lara light
|
on je skadil en špinel in je bil malo zadet....moja štefana, žiulejne al smrt, bla suoj cajt si moja, več moja n boš...zna bet, da šifon je zamašilo...sem pozabla...k t buoh je narobe sestavu in maš ret tam čekr bi mogu met glavu
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:10:49
|
|
|
|
mismis
|
pa če nimam tut jest ene 3 cd-jke od Mlakarja doma. Moram potem pogledat, k bom psa ven peljala
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:11:02
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Naš konec je malo naprej od Brezovice, mislim pa da so parcele kr drage. To je pa čisto ven iz moje lige. Predrago. Še vedno ne morem glasovat.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:12:24
|
|
|
|
mismis
|
smola a igraš v mali ligi, mogoče se pa potem bolj splača kupit že narejeno bajto na kakšni manjši parceli
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:14:41
|
|
|
|
DaisyE
|
Sem muču en cajt, hehe, ma mi ni dalo mira, poklicu sem kelnarco: "Slišiš, Elvira, zna bit, da sifonja vm je zamašila. Nekej smrdi tule ku ena kagada, a, zdej sm pej vidu račun tega smrada. "Živjo, kaku si kej, Ivo Balila?" Var se Čeča, var se ncoj....
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:14:57
|
|
|
|
lara light
|
Č parcelu zdej kupavaš morš pohledat, da ima suonce ciel dan, d je blizu oštarija in d nudi prostor, kjer t lohko n'moteno zvija , d k mačka boš imela, s n boš sekirala zakaj sosed z očmi zavija
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:16:15
|
|
|
|
DaisyE
|
Ma hadiča, jaz lahko samo za kako mini parcelco v kakih rovtah skup spravim. Neki na samem... bajta je tud izven moje lige.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:17:32
|
|
|
|
pikovit
|
Dejzi Kočevski rog je kul.Kaj pa primorska stran? Mismis s katerega konca si pa ti?Jst sem tud iz tega. Dons je pa tale vino bljak. Bom raj na pir prešaltala
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 21:17:49
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Č parcelu zdej kupavaš morš pohledat, da ima suonce ciel dan, d je blizu oštarija in d nudi prostor, kjer t lohko n'moteno zvija , d k mačka boš imela, s n boš sekirala zakaj sosed z očmi zavija Ma, pa če bi se potrudila, ko mi ne bi uspelo boljš opisat, kaj hočem. To je to! TO JE TO! Daj lara malo pobaraj okrog tam pri vas.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?