Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 19:43:30
|
|
|
|
sayuri
|
dajčimajči ma pa tko lep avatar Abra tale naslov je kot naslov za kriminalno tragedijo
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 19:45:05
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Abra Cells with a Stomach for War, Armed with Chemical Weapons and Explosives - The Natural Killer Cells, Our internal Armed Forces, Tracking the Enemy with Antibodies ... Pa to je še hujš ko moj Bruce. To je ko kak film iz Vietnama, ko se kopica nindž prebija po tropskih pragozdih in strelja na vse živo. to je res hujš kor die hard 3!
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 19:45:41
|
|
|
|
dajamaja
|
Za učiteljico ne bi bla, bi preveč otroke zdivjala ... Marjetkin čebelnjak
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 19:45:49
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Pa to je še hujš ko moj Bruce. To je ko kak film iz Vietnama, ko se kopica nindž prebija po tropskih pragozdih in strelja na vse živo. ane eh, saj to je samo eno poglavje, ki mi ne leži najbolje ... o levkocitih, proteinih v krvi ....... so tudi bolj prijazne teme. Sam ni kaj, če je fajt je fajt
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 19:48:55
|
|
|
|
lara light
|
Sayuri, upam, da danes nisi več bruhala? Te kar hudo matra... , upam, da te slabost hitro spusti iz krempljev...drži se!
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 19:49:21
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Marjetkin čebelnjak Pol pa, če bom pridna, lahko za kaj menjam, ko jih bom več nabrala? Mater, pali ta motivacija.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 19:49:50
|
|
|
|
pikovit
|
Evo mene.I am back.Zmatrana vendar polna energije
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 19:50:00
|
|
|
|
dajamaja
|
Abra, jst te podpiram v tvojem boju ...evo se javim za intendanta. Pol pa ti nam povzetke, da enkrat že osvojima Iwo Jimo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 19:51:16
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Pol pa, če bom pridna, lahko za kaj menjam, ko jih bom več nabrala? Mater, pali ta motivacija. Nč menjat, ti bojo matični mleček delale, veš kako je drag.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 19:52:54
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Marjetkin čebelnjak Pol pa, če bom pridna, lahko za kaj menjam, ko jih bom več nabrala? Mater, pali ta motivacija. Do takrat, ko jih boš dovolj nabrala, bom že izdala katalog, pa boš menjavala Sayuri, ti se nam kar brez pijače pridruži, da mal pozabiš na tvoje slabosti. Pikovit, mi smo po rekreaciji vedno šli na pivo. .. tebe pa kr doma čaka
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 19:54:46
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Evo mene.I am back.Zmatrana vendar polna energije Prva pomoč prihaja Dajčimajči, a ti tud misliš, da maš kako bojno polje v sebi. Jaz tako daleč še nisem. Moram najprej kak kvaliteten zarodek pridelat. Čeprav bi znala bit kar zategla, sem zelo malokrat bolna. Menda ja ne. Zdaj sem se odločila, da se bo moja prva blastocista prijela. Sayurči, mene tud zanima, kako si. Trebuh maš pa fenomenalen. I ja bih to radio... A je od koale že kaj novic?
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 19:55:28
|
|
|
|
dajamaja
|
Abra, matični mleček pa jaz kr odstopim. Sem ga danes po dolgem času po grlu dol spravljala..
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 19:56:07
|
|
|
|
sayuri
|
Danes tudi nisem nič bruhala. Ritual jedi je bil pa popolnoma isti, kot včeraj - Z:banana K:kuhan krompir, pečen piščanec V:tekoči jogurt. Joj, kaj bi dala, da tole NEbruhanje resnično pomeni konec teh slabosti in bruharije. Saj zato sem danes tlele gor zvečer,ker se ok počutim. Drugače bi bila že v mižulah. Se mi zdi, da sem zdajle dva meseca prespala
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 19:57:38
|
|
|
|
DaisyE
|
Matični mleček. Hmmmm. Še nismo probali. Dajamaja, jaz se te pa kar ne morem v novi obleki navadit. Rabim ful cajta, da te prepoznam. Ampak je pa simpatična.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 19:58:56
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Sayurči, mene tud zanima, kako si. Trebuh maš pa fenomenalen. I ja bih to radio... A je od koale že kaj novic? Koala je v porodnišnici ostala. Ni pa še nič in baje čez vikend tud ne bo nič. Moj trebuh je pa res že ogromen. Al se mi pa sam zdi Ko grem mim špegla, je najprej trebuh, pol dolg nč, pol pa jst .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 19:59:29
|
|
|
|
pikovit
|
Pija jst hodim na aerobiko zdej na začetku 3x na teden,potem ko pa sem ulaufana pa vsak dan. Ja dej Dejzi nalij še zame enega.Mi je včeraj tolk pasu pa je bil hladilnik prazen Sem si ga šla zdele na pumpo kupit
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 19:59:53
|
|
|
|
DaisyE
|
Držim pesti sayuri, da bo konc. Bi lahko bilo, a ne? Saj pravijo, da so prvi trije meseci najhujši...
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:00:36
|
|
|
|
pikovit
|
meni je tudi všeč nova obleka Dajemaje
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:02:07
|
|
|
|
sayuri
|
A veste, da mam jst še zmeri tisti pir, katerega sem kupila za pitje med postopkom Bog ve, če je še uporaben. Moram malo razdat tole
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:03:18
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Sem si ga šla zdele na pumpo kupit Pridna punca! Mene je blo kar malo strah, da nam boš v lajf podurhala. Morš se enkrat virtualno napit. Kar paše, ko se na glas sam za kompjuterjem režiš. Sayuri, jaz tud najprej trebuh zagledam, pol pa dooooolgo nič, pol pa ostala jaz. Samo žal iz drugih razlogov. (Zdaj malo pretiravam.)
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:04:39
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Sayuri, jaz tud najprej trebuh zagledam, pol pa dooooolgo nič, pol pa ostala jaz. Samo žal iz drugih razlogov. (Zdaj malo pretiravam.)
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:04:44
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri A veste, da mam jst še zmeri tisti pir, katerega sem kupila za pitje med postopkom Bog ve, če je še uporaben. Moram malo razdat tole Jejhata, če bi v naši bajti kaj tako dolgo zdržalo... Mene bi kap.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:07:20
|
|
|
|
dajamaja
|
Marjetka, enkrat je že Abra napisala, da vsak izziv vzame zares in potem vse razišče, kako rešiti zadevo ... jst sem ista trma...tko, da ja, lahk bi rekli, da bijem bitko. Zdej sem mi(om/n)sko polje odpravla. Zdej bom pa naprej grizla. Moja dva metuljčka sta odletela že lani in me je slikica preveč spominajal nanju. Takole canko popišanko si pa zdaj želim ...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:07:36
|
|
|
|
sayuri
|
Se vidi, kakšni piroholiki smo, a ne? Jah, kaj sem pa jst vedla, kolk bom med postopkom popila . Mogoče sem tri litre vse skupaj . Pa mož mi je ravno toliko pomagal. Jst sem pa celo gajbo nabavila . Bom kar domov k očetu peljala...on kakšnega popije. Drugače bo rok uporabe potekel.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:08:51
|
|
|
|
sayuri
|
Grem jst zdaj emo gledat. Da vidim, kaj zaeno skropucalo bomo letos imeli na Eurosongu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?