|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI februar/marec
1.2.2008 19:43:30   
sayuri
dajčimajči ma pa tko lep avatar user posted image

Abra tale naslov je kot naslov za kriminalno tragedijo user posted image  user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 201
1.2.2008 19:45:05   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Cells with a Stomach for War, Armed with Chemical Weapons and Explosives - The Natural Killer Cells, Our internal Armed Forces, Tracking the Enemy with Antibodies ...

Pa to je še hujš ko moj Bruce. user posted image user posted image user posted image user posted image  To je ko kak film iz Vietnama, ko se kopica nindž prebija po tropskih pragozdih in strelja na vse živo.

user posted image user posted image user posted image  to je res hujš kor die hard 3!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 202
1.2.2008 19:45:41   
dajamaja
Za učiteljico ne bi bla, bi preveč otroke zdivjala ...

Marjetkin čebelnjak

user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 203
1.2.2008 19:45:49   
Abra

Pa to je še hujš ko moj Bruce. user posted image user posted image user posted image user posted image  To je ko kak film iz Vietnama, ko se kopica nindž prebija po tropskih pragozdih in strelja na vse živo.

ane user posted image user posted image eh, saj to je samo eno poglavje, ki mi ne leži najbolje ... o levkocitih, proteinih v krvi ....... so tudi bolj prijazne teme. Sam ni kaj, če je fajt je fajt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 204
1.2.2008 19:48:55   
lara light
Sayuri, upam, da danes nisi več bruhala? Te kar hudo matra...user posted image , upam, da te slabost hitro spusti iz krempljev...drži se!user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 205
1.2.2008 19:49:21   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Marjetkin čebelnjak

Pol pa, če bom pridna, lahko za kaj menjam, ko jih bom več nabrala? Mater, pali ta motivacija.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 206
1.2.2008 19:49:50   
pikovit
Evo mene.I am back.Zmatrana vendar polna energijeuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 207
1.2.2008 19:50:00   
dajamaja
Abra, jst te podpiram v tvojem boju ...evo se javim za intendanta. Pol pa ti nam povzetke, da enkrat že osvojima Iwo Jimo.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 208
1.2.2008 19:51:16   
Abra

Pol pa, če bom pridna, lahko za kaj menjam, ko jih bom več nabrala? Mater, pali ta motivacija.

Nč menjat, ti bojo matični mleček delale, veš kako je drag. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 209
1.2.2008 19:52:54   
dajamaja

IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Marjetkin čebelnjak

Do takrat, ko jih boš dovolj nabrala, bom že izdala katalog, pa boš menjavala user posted image

Sayuri, ti se nam kar brez pijače pridruži, da mal pozabiš na tvoje slabosti.

Pikovit, mi smo po rekreaciji vedno šli na pivo. .. tebe pa kr doma čaka user posted image  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 210
1.2.2008 19:54:46   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Evo mene.I am back.Zmatrana vendar polna energijeuser posted image

Prva pomoč prihaja user posted image

Dajčimajči, a ti tud misliš, da maš kako bojno polje v sebi. Jaz tako daleč še nisem. Moram najprej kak kvaliteten zarodek pridelat. Čeprav bi znala bit kar zategla, sem zelo malokrat bolna. Menda ja ne. Zdaj sem se odločila, da se bo moja prva blastocista prijela.

Sayurči, mene tud zanima, kako si. Trebuh maš pa fenomenalen. I ja bih to radio... A je od koale že kaj novic?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 211
1.2.2008 19:55:28   
dajamaja
Abra, matični mleček pa jaz kr odstopim. Sem ga danes po dolgem času po grlu dol spravljala.. user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 212
1.2.2008 19:56:07   
sayuri
Danes tudi nisem nič bruhala. Ritual jedi je bil pa popolnoma isti, kot včeraj user posted image  - Z:banana K:kuhan krompir, pečen piščanec V:tekoči jogurt.user posted image  Joj, kaj bi dala, da tole NEbruhanje resnično pomeni konec teh slabosti in bruharije. Saj zato sem danes tlele gor zvečer,ker se ok počutim. Drugače bi bila že v mižulah. Se mi zdi, da sem zdajle dva meseca prespalauser posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 213
1.2.2008 19:57:38   
DaisyE
Matični mleček. Hmmmm. Še nismo probali.

Dajamaja, jaz se te pa kar ne morem v novi obleki navadit. Rabim ful cajta, da te prepoznam. Ampak je pa simpatična.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 214
1.2.2008 19:58:56   
sayuri
Sayurči, mene tud zanima, kako si. Trebuh maš pa fenomenalen. I ja bih to radio... A je od koale že kaj novic?

Koala je v porodnišnici ostala. Ni pa še nič in baje čez vikend tud ne bo nič.

Moj trebuh je pa res že ogromen.user posted image   Al se mi pa sam zdi user posted image  Ko grem mim špegla, je najprej trebuh, pol dolg nč, pol pa jst user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 215
1.2.2008 19:59:29   
pikovit
Pija jst hodim na aerobiko zdej na začetku 3x na teden,potem ko pa sem ulaufana pa vsak dan.
Ja dej Dejzi nalij še zame enega.Mi je včeraj tolk pasu pa je bil hladilnik prazenuser posted image Sem si ga šla zdele na pumpo kupituser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 216
1.2.2008 19:59:53   
DaisyE
Držim pesti sayuri, da bo konc. Bi lahko bilo, a ne? Saj pravijo, da so prvi trije meseci najhujši...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 217
1.2.2008 20:00:36   
pikovit
meni je tudi všeč nova obleka Dajemajeuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 218
1.2.2008 20:02:07   
sayuri
A veste, da mam jst še zmeri tisti pir, katerega sem kupila za pitje med postopkom user posted image  user posted image user posted image user posted image   Bog ve, če je še uporaben. Moram malo razdat tole user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 219
1.2.2008 20:03:18   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Sem si ga šla zdele na pumpo kupituser posted image

Pridna punca! Mene je blo kar malo strah, da nam boš v lajf podurhala. Morš se enkrat virtualno napit. Kar paše, ko se na glas sam za kompjuterjem režiš.

Sayuri, jaz tud najprej trebuh zagledam, pol pa dooooolgo nič, pol pa ostala jaz. user posted image user posted image user posted image  Samo žal iz drugih razlogov. user posted image user posted image user posted image  (Zdaj malo pretiravam.)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 220
1.2.2008 20:04:39   
sayuri

Sayuri, jaz tud najprej trebuh zagledam, pol pa dooooolgo nič, pol pa ostala jaz. user posted image user posted image user posted image  Samo žal iz drugih razlogov. user posted image user posted image user posted image  (Zdaj malo pretiravam.)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 221
1.2.2008 20:04:44   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

A veste, da mam jst še zmeri tisti pir, katerega sem kupila za pitje med postopkom user posted image  user posted image user posted image user posted image   Bog ve, če je še uporaben. Moram malo razdat tole user posted image

Jejhata, če bi v naši bajti kaj tako dolgo zdržalo... Mene bi kap.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 222
1.2.2008 20:07:20   
dajamaja
Marjetka, enkrat je že Abra napisala, da vsak izziv vzame zares in potem vse razišče, kako rešiti zadevo ... jst sem ista trma...tko, da ja, lahk bi rekli, da bijem bitko. Zdej sem mi(om/n)sko polje odpravla. Zdej bom pa naprej grizla. Moja dva metuljčka sta odletela že lani in me je slikica preveč spominajal nanju. Takole canko popišanko si pa zdaj želim ...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 223
1.2.2008 20:07:36   
sayuri
Se vidi, kakšni piroholiki smo, a ne?  Jah, kaj sem pa jst vedla, kolk bom med postopkom popila user posted image  user posted image user posted image user posted image . Mogoče sem tri litre vse skupaj user posted image . Pa mož mi je ravno toliko pomagal. Jst sem pa celo gajbo nabavila user posted image . Bom kar domov k očetu peljala...on kakšnega popije. user posted image  Drugače bo rok uporabe potekel.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 224
1.2.2008 20:08:51   
sayuri
Grem jst zdaj emo gledat. Da vidim, kaj zaeno skropucalo bomo letos imeli na Eurosonguuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?