|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI februar/marec
1.2.2008 20:10:13   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

A veste, da mam jst še zmeri tisti pir, katerega sem kupila za pitje med postopkom user posted image  user posted image user posted image user posted image   Bog ve, če je še uporaben. Moram malo razdat tole user posted image

Punce, pa mamao lokacijo za fešto -sayuri imate kak parking blizu? Lara je hotela parking, ne?  

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 226
1.2.2008 20:11:52   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Abra, jst te podpiram v tvojem boju ...evo se javim za intendanta. Pol pa ti nam povzetke, da enkrat že osvojima Iwo Jimo.

Veš, da bom poročala. Je pa tega res tko velik, da vsega ne bom razlagala, saj si tut zapomnim ne. Se bolj osredotočam, na tisto, kar misli, da je zame pomembno, pa kar se spomnim, da ima katera probleme. Če mi pa še za kak problem poveste, pol bom na tisto tudi bolj pozorna.

Je pa zanimivo to, da nezrele celice niso samo odvisne od FSH, zelo veliko možnosti je, da so v krvi protitelesa. Pa endometrioza je tudi posledica protiteles ... Me prav zanima, koliko poznajo naši zdravniki te teoriije in kaj pravzaprav mislijo o tem. Nikjer nisem zasledila, da bi se s tem ukvarjali. Ko bo Kika spe kaj gor jo moram prav vprašat.

Matični mleček je pa tudi meni tko nagravžen. Jaz lahko samo tisto medexovo varianto s sorbitolom po grlu spravim.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 227
1.2.2008 20:14:08   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja
Lara je hotela parking, ne?  

Tako je! Če ne se ga pa v Kočevskem Rogu nasekamo, tam lahko samo kakega medveda prestrašimo. Je pa na pol poti do Sayuri.

Hvala bogu, da si eno tako ven vrgla, sem se ob prejšnjem postu čisto zamislila. To pa ni glih pametno, da jaz počnem. user posted image user posted image user posted image  Nikol ne vem, kaj bo ven prišlo, navadno pa nič dobrega.

Kdo zdaj pir časti? Jaz bi še enga. Ema, komjuter, jaz in vi. Pa kaj človek sploh še rabi?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 228
1.2.2008 20:14:51   
DaisyE
Hotla sem rečt, da eme človek pač ne more trezen gledat.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 229
1.2.2008 20:17:17   
DaisyE
Abra naloga. Če najdeš kaj o early embryogenesis. Kaj nanjo vpliva, kateri so tisti dejavniki, ki so najbolj odločilni, a lahko kaj naredimo... Zaenkrat me samo do blastociste zanima.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 230
1.2.2008 20:18:15   
dajamaja
Sej nisem hotela it tako globoko v izpovedi, sam saj veš kaj alkohol iz ljudi dela. Je pa res, da več ko spiješ boljši si. Torej lokacija znana ... Kočevski Rog. Kaj bodo pa naravovarstveniki rekli, ko jim medvede zdresiramo user posted image ?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 231
1.2.2008 20:18:31   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

A veste, da mam jst še zmeri tisti pir, katerega sem kupila za pitje med postopkom user posted image  user posted image user posted image user posted image   Bog ve, če je še uporaben. Moram malo razdat tole user posted image

Jaz tudi, ampak samo enega. NIsem cele gajbe kupla user posted image user posted image
Evo Daisy zate, sam je UNI user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 232
1.2.2008 20:22:32   
Abra
Daisy bom pozorna. Še nisem tko daleč v knjigi ... še nismo pršli do postopkov user posted image

V Kočevskem Rogu bo pa treba kakega lovca s sabo met, jaz si brez skor ne bi upala in to še ponoč user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 233
1.2.2008 20:22:32   
dajamaja
Pija, dej pojej že pizzo no! Kdo bo pa tipkovnico polival?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 234
1.2.2008 20:23:10   
mismis
evo mene, sicer pozno, ampak bolje pozno kot nikoli.

Heineken že čaka, a imam s kom za nazdravt???

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 235
1.2.2008 20:23:24   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Evo Daisy zate, sam je UNI user posted image

Bogseusmili!!!! Stran z UNIjem!!! Do naslednjega postopka ga nočem videt! Pa še takrat bom probala tisto Bavarijo najdit, ki jo dajamaja priporoča, če ne bom pa na šlosgoldu.

Pa nočem bit nesramna, hvala za ponudbo, ampak mam še travme. In niso še pozabljene, je premalo časa minilo... user posted image user posted image user posted image

Ja, več ko spijemo, boljši smo. Kočevski Rog je pa fejst. Direkt za take babe, kot smo mi. Medvedi bodo že preživeli... Sicer pa morjo malo lajfa videt.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 236
1.2.2008 20:24:12   
mismis
ok v čem je fora k piše, da so uporabniki odsotni, vmes pa veselo tipkajo??

Fantje, a vi mene zaje*avate

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 237
1.2.2008 20:24:39   
DaisyE
Sicer ma pa mismis 20 heinekenov v kevdru. Mogoče mi pa lahko kakega špandira.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 238
1.2.2008 20:25:40   
mismis
Heineken šparat, Diasy se hecaš. A ne veš, da se to lahko pokvari, boljš da jaz to spijem,
da ne gre dober pri v nič

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 239
1.2.2008 20:25:56   
dajamaja
Mišmiš, dečva, si nazaj!? Pridna! Evo jst ti nazdravljam!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 240
1.2.2008 20:27:15   
mismis
Nazaj, nazaj, sem vmes že vse opravila,
Dajamaja igrače so pa za rokoborbo....

Nazdravljam nazaj...pa šljuk

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 241
1.2.2008 20:28:00   
DaisyE
V Kočevskem Rogu bo pa treba kakega lovca s sabo met, jaz si brez skor ne bi upala in to še ponoč user posted image

Če maš mene zraven, medveda ne bo blizu. Sem preglasna.user posted image

Mismis, to ti bo pa pikovitek znala pojasnit... Zdaj smo, zdaj nas ni. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 242
1.2.2008 20:28:06   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

ok v čem je fora k piše, da so uporabniki odsotni, vmes pa veselo tipkajo??

Fantje, a vi mene zaje*avate

To je pa nastavitev za sramežljive odvisnice RRa. visiš gor kolkr hočeš in noben ne ve. No e tolk tolčeš po tipkovnici, se pa itak vidi. V prosfilu si lahko odkljukaš to nastavitev.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 243
1.2.2008 20:29:26   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

A ne veš, da se to lahko pokvari

Garantiram, da se pri meni še noben pir ni pokvaril. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 244
1.2.2008 20:30:05   
dajamaja
Če pa zraven še pir piješ, pol pa takele tipkašuser posted image , da te tud razumejo ne user posted image  

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 245
1.2.2008 20:30:16   
mismis
David Copperfield, vse je samo iluzija...

mi je pa vmes ratal dojeti v čem je fora, k sem pogledala  svoj profil

oh, hvala bogu še vedno sodim med črnolaske

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 246
1.2.2008 20:30:24   
Abra
Jaz nazdravljam brez pira, sej mam tko dr. beera user posted image user posted image še malo, pa bom k Lara user posted image
Sori Dejzi, sem se ga hotla rešit, pa sem mislila, da si že v krizi in ne boš porajtala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 247
1.2.2008 20:31:02   
mismis
Daisy
to ti rada volje verjamem, se kar bojim, da mi boš konkurenca

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 248
1.2.2008 20:32:38   
dajamaja
Mišmiš, za igrače ne bom naprej spraševala. ker je Karin danes sam pivo odobrila user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 249
1.2.2008 20:33:24   
DaisyE
Sori Dejzi, sem se ga hotla rešit, pa sem mislila, da si že v krizi in ne boš porajtala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da sem si prav dobro ime ustvarila tule na netu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Počaki še kako uro...user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?