Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:10:13
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri A veste, da mam jst še zmeri tisti pir, katerega sem kupila za pitje med postopkom Bog ve, če je še uporaben. Moram malo razdat tole Punce, pa mamao lokacijo za fešto -sayuri imate kak parking blizu? Lara je hotela parking, ne?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:11:52
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Abra, jst te podpiram v tvojem boju ...evo se javim za intendanta. Pol pa ti nam povzetke, da enkrat že osvojima Iwo Jimo. Veš, da bom poročala. Je pa tega res tko velik, da vsega ne bom razlagala, saj si tut zapomnim ne. Se bolj osredotočam, na tisto, kar misli, da je zame pomembno, pa kar se spomnim, da ima katera probleme. Če mi pa še za kak problem poveste, pol bom na tisto tudi bolj pozorna. Je pa zanimivo to, da nezrele celice niso samo odvisne od FSH, zelo veliko možnosti je, da so v krvi protitelesa. Pa endometrioza je tudi posledica protiteles ... Me prav zanima, koliko poznajo naši zdravniki te teoriije in kaj pravzaprav mislijo o tem. Nikjer nisem zasledila, da bi se s tem ukvarjali. Ko bo Kika spe kaj gor jo moram prav vprašat. Matični mleček je pa tudi meni tko nagravžen. Jaz lahko samo tisto medexovo varianto s sorbitolom po grlu spravim.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:14:08
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Lara je hotela parking, ne? Tako je! Če ne se ga pa v Kočevskem Rogu nasekamo, tam lahko samo kakega medveda prestrašimo. Je pa na pol poti do Sayuri. Hvala bogu, da si eno tako ven vrgla, sem se ob prejšnjem postu čisto zamislila. To pa ni glih pametno, da jaz počnem. Nikol ne vem, kaj bo ven prišlo, navadno pa nič dobrega. Kdo zdaj pir časti? Jaz bi še enga. Ema, komjuter, jaz in vi. Pa kaj človek sploh še rabi?
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:14:51
|
|
|
|
DaisyE
|
Hotla sem rečt, da eme človek pač ne more trezen gledat.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:17:17
|
|
|
|
DaisyE
|
Abra naloga. Če najdeš kaj o early embryogenesis. Kaj nanjo vpliva, kateri so tisti dejavniki, ki so najbolj odločilni, a lahko kaj naredimo... Zaenkrat me samo do blastociste zanima.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:18:15
|
|
|
|
dajamaja
|
Sej nisem hotela it tako globoko v izpovedi, sam saj veš kaj alkohol iz ljudi dela. Je pa res, da več ko spiješ boljši si. Torej lokacija znana ... Kočevski Rog. Kaj bodo pa naravovarstveniki rekli, ko jim medvede zdresiramo ?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:18:31
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri A veste, da mam jst še zmeri tisti pir, katerega sem kupila za pitje med postopkom Bog ve, če je še uporaben. Moram malo razdat tole Jaz tudi, ampak samo enega. NIsem cele gajbe kupla Evo Daisy zate, sam je UNI
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:22:32
|
|
|
|
Abra
|
Daisy bom pozorna. Še nisem tko daleč v knjigi ... še nismo pršli do postopkov V Kočevskem Rogu bo pa treba kakega lovca s sabo met, jaz si brez skor ne bi upala in to še ponoč
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:22:32
|
|
|
|
dajamaja
|
Pija, dej pojej že pizzo no! Kdo bo pa tipkovnico polival?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:23:10
|
|
|
|
mismis
|
evo mene, sicer pozno, ampak bolje pozno kot nikoli. Heineken že čaka, a imam s kom za nazdravt???
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:23:24
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Evo Daisy zate, sam je UNI Bogseusmili!!!! Stran z UNIjem!!! Do naslednjega postopka ga nočem videt! Pa še takrat bom probala tisto Bavarijo najdit, ki jo dajamaja priporoča, če ne bom pa na šlosgoldu. Pa nočem bit nesramna, hvala za ponudbo, ampak mam še travme. In niso še pozabljene, je premalo časa minilo... Ja, več ko spijemo, boljši smo. Kočevski Rog je pa fejst. Direkt za take babe, kot smo mi. Medvedi bodo že preživeli... Sicer pa morjo malo lajfa videt.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:24:12
|
|
|
|
mismis
|
ok v čem je fora k piše, da so uporabniki odsotni, vmes pa veselo tipkajo?? Fantje, a vi mene zaje*avate
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:24:39
|
|
|
|
DaisyE
|
Sicer ma pa mismis 20 heinekenov v kevdru. Mogoče mi pa lahko kakega špandira.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:25:40
|
|
|
|
mismis
|
Heineken šparat, Diasy se hecaš. A ne veš, da se to lahko pokvari, boljš da jaz to spijem, da ne gre dober pri v nič
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:25:56
|
|
|
|
dajamaja
|
Mišmiš, dečva, si nazaj!? Pridna! Evo jst ti nazdravljam!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:27:15
|
|
|
|
mismis
|
Nazaj, nazaj, sem vmes že vse opravila, Dajamaja igrače so pa za rokoborbo.... Nazdravljam nazaj...pa šljuk
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:28:00
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra V Kočevskem Rogu bo pa treba kakega lovca s sabo met, jaz si brez skor ne bi upala in to še ponoč Če maš mene zraven, medveda ne bo blizu. Sem preglasna. Mismis, to ti bo pa pikovitek znala pojasnit... Zdaj smo, zdaj nas ni.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:28:06
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ok v čem je fora k piše, da so uporabniki odsotni, vmes pa veselo tipkajo?? Fantje, a vi mene zaje*avate To je pa nastavitev za sramežljive odvisnice RRa. visiš gor kolkr hočeš in noben ne ve. No e tolk tolčeš po tipkovnici, se pa itak vidi. V prosfilu si lahko odkljukaš to nastavitev.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:29:26
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis A ne veš, da se to lahko pokvari Garantiram, da se pri meni še noben pir ni pokvaril.
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:30:05
|
|
|
|
dajamaja
|
Če pa zraven še pir piješ, pol pa takele tipkaš , da te tud razumejo ne
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:30:16
|
|
|
|
mismis
|
David Copperfield, vse je samo iluzija... mi je pa vmes ratal dojeti v čem je fora, k sem pogledala svoj profil oh, hvala bogu še vedno sodim med črnolaske
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:30:24
|
|
|
|
Abra
|
Jaz nazdravljam brez pira, sej mam tko dr. beera še malo, pa bom k Lara Sori Dejzi, sem se ga hotla rešit, pa sem mislila, da si že v krizi in ne boš porajtala
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:31:02
|
|
|
|
mismis
|
Daisy to ti rada volje verjamem, se kar bojim, da mi boš konkurenca
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:32:38
|
|
|
|
dajamaja
|
Mišmiš, za igrače ne bom naprej spraševala. ker je Karin danes sam pivo odobrila .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI februar/marec 1.2.2008 20:33:24
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Sori Dejzi, sem se ga hotla rešit, pa sem mislila, da si že v krizi in ne boš porajtala Vidim, da sem si prav dobro ime ustvarila tule na netu. Počaki še kako uro...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?