|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
25.2.2008 14:37:45   
sayuri
kajsica, povej, če si klicala v Dravlje user posted image
april30 čestitke tudi od mene user posted image
ANIME, zihr sta oba ostala pri tebi user posted image

(odgovor članu april30)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
25.2.2008 14:40:31   
kajsica
Sayuri, klicala pa ga še nisem dobila, tako da ga bom malo kasneje še enkrat!!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
25.2.2008 14:42:36   
sayuri
kajsica, ti kar še poskusi klicat - včasih imajo takšno gužvo, da malce traja. JSt res skoz nate mislim in mi sploh ne gre iz glave tvoja izkušnja user posted image  Tako ti želim, da vama uspe user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
25.2.2008 14:49:49   
kajsica
Bila pa na GK in so se sestre čudile, ker so prvič videle da je izvidu bilo napisano, da so bili "abscesi". Tako da bo dr. Bokalova (ima katera izkušnje z njo) in tista v laboratoriju še enkrat pregledale vse in tudi histopatološki izvid.

Me je pa ženska najprej hotela prepričati, da sem se verjetno jaz nekje okužila (mislim hallo), potem pa da je infekcija nastopla zaradi tega ker se plod ni razvijal, pa sem jo vprašala samo kako je potem možno da je beta še rastla.....Moram jutri še enkrat tja, ma ne da se mi več.

Upam, da me bo Reš vzel?!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
25.2.2008 15:00:07   
kajsica
No toliko da vam povem, klicala Reša in naj bi šla k njemu prvič na pregled 31.3.!!!

Bomo pa počakali 1 mesec, samo zadevi bom prišla do dna, zakaj je prišlo do tega. Pa tud na GK jim bom zobe pokazala!!!!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
25.2.2008 15:00:28   
ledenka

punce, sem se kar odločla, da greva na posvet k Reškotu že marca, in sicer imam datum 25.3. user posted image  tako da mi to napišite, ko boste urejale seznamček user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
25.2.2008 15:04:11   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Ponedeljek, 25.02.
tejki - UZ
cukica gre po drogo
Žirafica - UZ
Arneja - UZ
Konina - kri + UZ
Zarja1 - kri
Sreda, 27.02.
Banga - ET
Reni70 - ET
Špelka12 - punkcija
Arneja - punkcija
Zarja1 - punkcija
Sobota, 01.03.
m.rudovic - UZ
Ponedeljek, 03.03.
Linda25 - UZ
Sreda, 05.03.
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ

NAŠE NOSEČKE
Ponedeljek,  25.02.
dobrovoljčica - UZ

Petek, 29.02.
Goldfish - 2 UZ + NS
Lejla007 - UZ

Torek, 04.03.
Gloria - UZ

Četrtek, 06.03.
Gloria - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Pikovit greje user posted image user posted image  - TEST 26.02.2008
Mijavček greje user posted image user posted image  - TEST 03.03.2008
Gugu greje  user posted image user posted image  - TEST 03.03.2008
Črni tulipan grejeuser posted image user posted image  - TEST 04.03.2008
Gita14 greje user posted image user posted image   - TEST 10.03.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Lara Light - user posted image
Tejki  - user posted image
mismis  - user posted image  

user posted image  KANDIDATKE ZA user posted image    V JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor (javi se)
  • Rmeli nadaljuje v februarju (javi se)
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki,
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje, (javi se)
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki, (javi se)
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M, (javi se)
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj (javi se)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš)
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1.
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact (javi se)
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur

• Anabanana(spontan ciklus;PO;Reš,Merlo) 31.1.UZ, 1.2.UZ + stopka
  • Žirafca(ICSI;LJ) začetek 9.2.2008
  • banga (?, ?) predvidoma špikanje 9.2., 1.2.Menopur ?
  • Ajedat (2 ICSI, dr. Reš/PO) 3.2. punkcija,
  • Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) prenos zamrznjenčkov

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image
  • netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka posvet dr. Reš 25.03.2008
  • paki dobrodošla
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (I. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur)
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
    koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image ,
Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image

user posted image user posted image  

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica (25.02.)

user posted image Lejla007 (29.02.)

user posted image Shuka (03.03.)

user posted image Anime (06.03.)

user posted image   Cati       

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

[/quote]

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
25.2.2008 15:23:30   
sayuri
kajsica, dobila si dober datum, glede na to, da gre za prvi posvet. En mesec se pa hitro obrne.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
25.2.2008 15:43:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Dakec bom šla jutr kar kri dat.Bo volk sit in koza celauser posted image

Joj, veš kje je šele jutri user posted image . No držim pesti, da ti je končno uspelo user posted image

Jst sem pa danes lena user posted image . Če tipkat se mi ne ljubi.

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2534
25.2.2008 15:44:55   
Anonimen
Še tipkat več ne vem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2535
25.2.2008 15:50:51   
kajsica
Anadejka, ti se pa še nič nisi javila???!

Kako je šlo kaj na punkciji??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
25.2.2008 16:14:59   
Abra
Anime, čestitke za tako lep beta hCH. Če hočeš z ostalimi primerjat, ga moraš prepolovit, ker si ga delala kasneje, kot ostale - navadno 14. dan. Podvaja pa se na dva dni. Mislim, da je rebeca tudi imela podobno št. nekje 18. dan, pa nosi dvojčke user posted image

Zarja, da so jajčniki povečani je čisto normalno. Če si predstavljaš, da je navadno notri en folikel, zdaj pa po deset ali več na vsaki strani ... hiperstimulacija pa je navadno dober znak za nosečnost

Pikovit, bom že danes zvečer začela fejst pesti stiskat za jutri. user posted image user posted image user posted image

Kajsica, jaz tudi mislim, da si za prvi posvet dobila kar hiter datum. Povsod drugje čakaš precej dalj. Ko si pa že enkrat v postopkih gre hitreje.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
25.2.2008 16:24:20   
dajamaja
Pikovit, držim pesti za krvni test!!!!

lp ostalim in na zmago dekleta!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
25.2.2008 17:18:37   
Sulfinija
Anime,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tole meni diši kar po user posted image user posted image  sreči.

Punce meni do sedaj  ni delal net smo sedaj uredili.A vam povem nekaj jaz se počutim ok,sem si danes dol vzela obliž na popeku in imam kar nekaj šivov i sem si lepo sama preverila.Sem bila v lekarni nabavila obliže tkole da bo upam ok.Mam pa kar fanj že suhi šiv na popeku.Nekam hitro okrevam hi,hi.

No sem pa danes pisala mail na gin.kliniko in sem dobila datum za pregled pri dr.Zornu po operaciji datum pa je 12.06 en dan pred mojim 30.rojstnim dnevom.Zdi se mi tkole daleč nekam smao vem da niti tega dtauma ne bo treba mi bomo pridno telovaditi in bomo za mojih 30.let kar lepo user posted image .
No danes sem pojedla zadnjo stediril tkole da jutri čakam M mam že lepo čuden izcedek nato počaka z odnosi še malo,da se vse lepo poštima in čez 28.dni naj bi dobila pravo prvo svojo user posted image  po operaciji nato pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in seveda user posted image .Ha mogoče bom celo 12.06 šla kazat bušija dr.Zornu ta bi bila še najboljša.Punca hvala ker ste mislile name.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
25.2.2008 17:24:57   
mandarinca
Punce, živijo!
Malo sem vas prišla pogledat, sicer berem vas kar pogosto, pišem pa ne preveč.
Čestitke vsem novim user posted image , vidim, da vas je kar veliko user posted image .
Torej, jaz se poslavljam, ne bom ne februarčica, ne marčica, niti aprilčica, verjetno niti majčica, ... mah, bomo videli kaj bom user posted image .
No, torej, to smo zaenkrat dali na stranski tir, ker se je zgodilo tisto, kar sem si močno, močno želela, in upala, in se jezila, ker tako dolgo ni bilo; dobila sem službo user posted image user posted image user posted image . Zdaj malo lažje diham, počutje je kar naenkrat boljše, z možekom sva spet "stara" (user posted image in ostale stvari); kajti res je bilo groznih zadnjih nekaj mesecev.

Tako da me lahko zbrišete user posted image s seznama in date med navijačice, ker to pa sem še vedno , navijam za vsako posebej, da se ji izpolni želja!

Pa pa! user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
25.2.2008 17:33:41   
tejki
Punce živjo!

Jaz sem danes od Reškota šla vsa zadovoljna, saj se sluznica lepo debeli. Od jutri naprej moram poleg estrofema jemati še prometrium, v soboto, 1.3. pa imam prenos zamrznjenčkovuser posted image . Zdaj samo upam, da bi vsi trije preživeli odmrznitev in nadaljnih 9 mesecev ostali pri meni user posted image .

lp, tejki

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
25.2.2008 17:43:29   
dobrovoljčica
Evo mene od dr.Reša.
Ja v naši vrečki, trenutno (6t2/7)še ni bilo videt nobenega srčka.
Malo sva bila žalostna saj morava ponovno 10.03 na uz, če do taktat ne bo nič, potem grem na čiščenje.
Povejte mi tiste, ki ste bile v postopke IVF, kdaj (kateri teden, prvi uz pri Rešu ali drugi uz)ste ugledale utrip srčka in tiste, ki ga niste kdaj ste morale na čiščenje.
Ma veste men se zdi, da se je ta moj pikec v maternici mal dr.Reša vstrašiu in ni nič utripal in bo veselo bil čez 14 dni.
No, pa bomo spet čakali teh mučnih 14 dni.
Pa pa.

(odgovor članu tejki)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
25.2.2008 18:11:51   
anadejka
Živjo klepetulje user posted image
Sam na hitro se vam javljam, danes imela punkcijo in ven so prišli celooo 3-jajčki user posted image .zdej samo molim da se vsaj eden lepo oplodi in me počaka do sobote.Upam da boste držale user posted image  zame.
Punkcije je danes delal dr.Tomaževič user posted image Mal je bolel, ampak hvala Bogu za tisti dve prijazni sestri, je bilo pol lažje.Zdej me še mičken boli ampak jutr bo že bolje.Upam tut da kmal neham krvaveti.

MisMis nimam tistih lepoh smajlijev da bi te lahko lepo pogledala user posted image  ampak vseeno upam da se me usmiliš in me plooooosim prestaviš v soboto ko res močno močno upam da bom imela transfer.

Zdej pa šibam nazaj na kavč.Lepo se imejte in maxi uživejte!

(odgovor članu dobrovoljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
25.2.2008 18:43:42   
zarja1
Abra, ti me zmeraj potolažiš. Hvalauser posted image .

Eno verjetno totalno glupo vprašanje. A je imela katera od vas tudi pred punkcijo tak prozoren kar debel izcedek? Je to zaradi vseh teh povečanj?

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
25.2.2008 18:55:08   
Tia-na
Večer ... user posted image

Evo, jst sm si pravkar dala novo dozo superfacta, zdej pa že počasi čakam, da se moja M prikaže (imam bolj kratke cikluse in da upam, da ne bo preveč zamujala in da na UZ prihodnji teden pridem že "čista".

Se pa tale pikanje kar vleče pa sem šele na začetku.

Ne bom prebirala za nazaj, kr ste prehude čveke, želim pa vsem, ki ste na vrsti za test, da se pokaže velik in debel plus, ostalim čim manj boleče punkcije in zdrave celice, ki se bodo plodile kot nore in vse ostale pri vas na toplem. Tistim, ki ste pa še na igli pa da vam čim hitreje mine ta čas.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
25.2.2008 19:10:48   
Shuka
dobrovoljčica - sem prepričana, da se bo mali opogumil in se pokazal n naslednjem UZ-ju.user posted image user posted image user posted image

ANIME - user posted image user posted image user posted image lepa številka beta HCG, zdaj pa še čakanje na UZuser posted image

Tia-na - upam, da se ti ne bo potrebno še dolgo navajati na injekcije in da bo ta postopek uspešenuser posted image user posted image user posted image

zarja - čist možno, da si začela ovuliratuser posted image

anadejka
- bravo za 3 celice user posted image user posted image user posted image in naj se lepo oplodijo.user posted image user posted image user posted image

tejki - bomo držali pesti za soboto in naprejuser posted image user posted image user posted image

mandarinca - vesela sem, da si dobila službouser posted image , vseeno pa upam, da se bosta kmalu spet opogumila in poskusila srečo tudi na user posted image tem področju. Ti pošiljam user posted image za srečo.

pikovitek - mislim nate in na to, da boš jutri že javila, da si user posted image in predvsem, da si naredila CB test, ne nekega levega user posted image , pa še kakšen bo bhcg rezultatuser posted image

mismis
- bravo za 7-ko, zdej je ena skrb manj, ne?user posted image

dakec - kje si carica, kako si?user posted image
bravo ledenka in kajsica - sta že korak bližje srečiuser posted image

ostalim pa en lep večeruser posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 25.2.2008 19:11:13 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
25.2.2008 19:31:59   
gold fish
Anime - čestitke user posted image user posted image user posted image

Mismis - tudi tebi user posted image user posted image user posted image  za 7.....

Dobrovoljčica - držim pesti za tvojega borca user posted image user posted image   in za user posted image .....

Pikovit - zate še posebej močno stiskam pesti in še tebi user posted image user posted image ...pa javi se jutri, da ne bomo preveč
firbčne...

Anadejka - bravo za 3 celice.....

Vsem ostalim lep pozdrav.......

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
25.2.2008 20:00:51   
Pija76
Pikovit držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdravček ostalim, mislim na vas, sam ne da se mi pisati danes.........

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
25.2.2008 20:24:13   
Sulfinija
Mandarinca,user posted image user posted image user posted image user posted image  za službo.

Anadejka tebi pa user posted image user posted image user posted image  punca za tri celice.

LP user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
25.2.2008 20:32:45   
lara light
Samo na hitro vas pozdravim...ZDRAVO!user posted image
Vidim, da ste aktivne, sami lepi rezultati...čestitam vsaki posebej...že veste katere ste, za raznorazne podvige!user posted image
Dobrovoljčicauser posted image   držim pesti!
Lejla? si ok?user posted image
Pogrešam vas, a žal ne utegnem...še me čaka delo...šibam, sončen objem poln lepih želja!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?