|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
13.2.2008 11:13:37   
lucalu
Zofy user posted image user posted image user posted image  full lep trebušček maš!!!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
13.2.2008 11:18:14   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

JaJoj, joj danes pa res samo jamram! Sori!

NČK - saj zato smo pa tu, da ena drugi malo poajmramo, se skupaj poveselimo,... 

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
13.2.2008 11:37:52   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu
Zofy user posted image user posted image user posted image  full lep trebušček maš!!!

Ful je velik. Sem pogledala zdaj tvojega manekenskega in ugotovila, da moj trebušček ni več med tamanjšimi. Me je ravno ena sodelavka poklicala in vprašala kdaj grem, ker me je včeraj opazovala in se ji je zdelo, da ne bom več dolgo... Zdaj sem pa res pravi medo postalauser posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
13.2.2008 11:40:01   
Joži79
No danes pa jaz čistim kuhinjo. Sem očistla štedilnik, pa morm kar počivat. Sej zdej je samo še pult in umivalnik. Potem grem pa štruklje delat (jih bom dala zamrznit za prve dni, da ne bo moj user posted image umru za štedilnikom).

Glede grizenja&striženja nohtov: nam so rekli 1. mesec nič (strižemo s škarijcami šele po 1 mesecu, ko vidimo, da je koža ob notranji strani nohta že malo odstopila). Prav tako potem ne strižeš do kože, da se ne bi kaj vnelo, ker to bebico potem strašno boli. Prvi mesec, pa če ima daljše nohte, mu čez prste potegneš majčko in grejo potem ponavadi sami nohtki stran - so čisto mehki. Če se pa praska, se dobijo pa tudi take tanke mehke rokavičke, ki mu jih natakneš. To da naša slina pomaga se mi zdi pa glede na to, da je ptroček v bistvu na začetku sterilen, čisto mimo. V ustih imamo veliko bakterij (tako dobrih kot slabih), zato mislim da je to čisto neprimerno.

Pa mogoče še glede velikosti... Tole skos neki strašijo. Tud mene je gin. da zaostaja v rasti trebuščka. Potem mi je gin. v LJ porodnišnici povedala da je treba upoštevati tudi konstitucijo staršev in vse in ni panike. Za primer: jaz sem se rodila 14 dni čez rok in sem bila velika 48cm in tehtala 2890g. Sej je rekel dr. Pušenjak: če bi bli vsi otroci enaki, jih sploh ne bi merli, ampak bi jih sam šteli user posted image .

Še 27 dni...

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
13.2.2008 12:01:32   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Ful je velik. Sem pogledala zdaj tvojega manekenskega in ugotovila, da moj trebušček ni več med tamanjšimi. Me je ravno ena sodelavka poklicala in vprašala kdaj grem, ker me je včeraj opazovala in se ji je zdelo, da ne bom več dolgo... Zdaj sem pa res pravi medo postalauser posted image

Moj pač ni manekenski... ma kar nekaj oblog ob straneh... user posted image  

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
13.2.2008 12:06:34   
lucalu
Jaz sem pa pravkar ugotovila, da sem dobila nakazan denar za paket user posted image user posted image user posted image  Juhuuuu!!! In pazi to: čeprav sem dala vlogo še lani, in mi je na odločbi pisalo 250,... €, sem vseeno dobila 259,... € user posted image user posted image user posted image ! Zdaj peljem pa pse na sprehod, potem pa hitro zapravit! Danes grem zadnjič (upam) v šoping za user posted image , no ja, pred porodom user posted image . Nekaj malenkosti mi še manjka... in potem bom pripravljena!!! user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
13.2.2008 12:21:21   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Joži79

To da naša slina pomaga se mi zdi pa glede na to, da je ptroček v bistvu na začetku sterilen, čisto mimo. V ustih imamo veliko bakterij (tako dobrih kot slabih), zato mislim da je to čisto neprimerno.

Saj ne, da se strinjam s tem. Napisala bo kako nam je to razložila babica. Res je, da je v anši slini veliko bakterij, vendar je user posted image  imun nanje, ker jih je navajen. Navadimo ga pa v porodnišnici tedaj, ko nam ga dajo takoj po rojstvu na trebuh. user posted image

Janet - saj sem pravilno razložila. Nam je razložila nekaj v tem smislu.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
13.2.2008 12:23:42   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Jaz sem pa pravkar ugotovila, da sem dobila nakazan denar za paket user posted image user posted image user posted image  Juhuuuu!!!

Tudi jaz sem dobila nakazan denar za paket. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
13.2.2008 12:33:48   
perp
user posted image  ja tudi jaz sem dons dobila nakazan 259 EUR. Hitr dvignt in dati v bejbi fond, da ne bo denar kam izginu user posted image user posted image

Vse imate tolk luškane trebuščke. In vse maščobne oblogice in obloge pašejpo zraven. Sej bomo potem imele čas hujšat user posted image user posted image user posted image user posted image . Potem ko bomo po 4 ure na dan vzunej na raznoraznih sprehodih. Prov kumi že čakam, ker to pa tolk obožujem.

Danes se grem dekompresirat.

Aja, masaža presredka. Ful čud, sploh ne vem če sem delala prov. v katero stran je treba. una ki je napisala, da se maserata že 14 dni, naj še praktično napiše v katero smer in ????

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
13.2.2008 12:56:12   
Katy13
Tiste, ki boste likale cotike za user posted image . A boste likale tudi plišaste stvari? Sama jih nisem mislila, pa je včeraj v MŠ rekla, da je dobro, da prvi mesec vse likamo. Namreč zunanji del mi je špasno likat, potem bi bilo bolje notranjost user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
13.2.2008 13:15:57   
Zofy
Katy, jaz sem mislila vse zlikat, pa sem vidla, da je tega čisto preveč. Sem zlikala samo tetra plenice in povijalne plenice in brisačo.
Ostalo pa je bilo takooo majhno, da sem samo malo z rokami pogladila in zložila. Sem se odločila, da bom likala samo kar se zunaj suši in je lahko prašno.

Če pa ti misliš likat, pa po moje zlikaj samo tisto, kar bo user posted image nosil direktno na kožo.

Jaz pa še nisem nič od CSD dobila, pa sem jim poslala vse papirje 23.1. user posted image Koliko ste ve čakale?

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
13.2.2008 13:23:12   
ursi84
Živjo!

No moj user posted image se je potem, ko sem napisala post zbudil in začel se je pretegovati. Tako, da je sedaj vse OK in nisem šla h G. Imam pa pregled danes teden user posted image user posted image . Gibe pa mi je rekel moj G, da jih moram šteti od 9 do 18h vsak dan user posted image in ne v 24 urahuser posted image . Sem pa ugotovila, da sem pridelala 3 strije na desni strani spodaj na trebuščku in eno na levi strani. user posted image user posted image
Sedaj kuham juhico, da jo bova z mojim pojedla, potem pa greva regrat nabirat user posted image user posted image , da ga bova zvečer oz pozno popoldan pojedla user posted image user posted image (s krompirjem in jajčkom user posted image ).

Lp __________ ...punce še samo 18 DNI imam do roka user posted image user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
13.2.2008 13:25:49   
ursi84

Tiste, ki boste likale cotike za user posted image . A boste likale tudi plišaste stvari? Sama jih nisem mislila, pa je včeraj v MŠ rekla, da je dobro, da prvi mesec vse likamo. Namreč zunanji del mi je špasno likat, potem bi bilo bolje notranjost user posted image

Jst sem zlikala bodye in pa majčke na preklop, pleničke, pa majčke, ki se fejst mečkajouser posted image user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
13.2.2008 13:28:39   
Naja31
Ojal vse skupaj,

naj se še jaz malo vključim v vašo debato.
Sicer nisem še uradno na porodniški, ampak v službi samo čakam še na zagovor doktorata, in sem potem raje doma, kot da v pisarni gledam v luft. Pa tudi šefi so zelo razumevajoči, tako da mi ne delajo nobenih težav. Itak, ko me vidijo kako se komaj vlečem po hodniku in sopiham, me takoj domov pošiljajo user posted image .
Danes sem čisto cel dan doma in mi je kar dolgčas. Še v vrtec mi ni treba popoldan po sina, ker ga bo šla tašča iskati in bo sinko popoldan tam na obisku, tako da res nimam kaj za početi. Oprala sem dva stroja perila, lačna nisem, tako da tudi jest ne morem user posted image . Sem pa naročila dostavo iz mercatorja, tako da zdaj to čakam. Kar nisem navajena na to brezdelje. Če ležim, se počutim ok in potem sem polna idej kaji bi delala. Ko pa vstanem , pa vse dol pritiska, pa trebuh otrdeva, me vse mine.

Punce, a se je vam tudi tako težko skloniti? Meni itak zdaj vse iz rok leti in se skoz neki sklanjam, ob tem pa preklinjam. Pa preden čevlje gor navlečem, mi kar slabo postane.

Jaz sem tudi danes dobila nakazan denar za dojenčka. Sem bila najprej presenečena ker sem imela preveč denarja na računu, pa sem potem na kliku preverila kaj je to. Pri meni so bili tokrat zelo hitri. Jaz sem oddala vse papirje na CSD 28.1., pa sem potem že manj kot v enem tednu dobila vse odločbe.

Zofy, to je full različno od CSDja in od gužve ki jo imajo, tako da nič ne skrbi. Edino če ne boš imela odločbe 10 dni, en teden pred nastopom porodniške, jih pa le pokliči.

Lepo se imejte!
Naja

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
13.2.2008 13:30:41   
eva78
Zofy, če še nimaš odločbe, potem še verjetno  ta mesec ne boš dobila nakazila. Baje nakazujejo okoli 15.v mesecu. Jaz sem oddala papirje 18.01. in čez kak teden dobila papirje. Za dinarčke pa pe moram preverit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
13.2.2008 13:31:20   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Jaz pa še nisem nič od CSD dobila, pa sem jim poslala vse papirje 23.1. user posted image Koliko ste ve čakale?

Zofy jaz sem oddala decembra.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
13.2.2008 13:41:52   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: eva78

Zofy, če še nimaš odločbe, potem še verjetno  ta mesec ne boš dobila nakazila. Baje nakazujejo okoli 15.v mesecu. Jaz sem oddala papirje 18.01. in čez kak teden dobila papirje. Za dinarčke pa pe moram preverit.

Aha, pol pa bom dobila ta teden, saj sem odločbo dobila že 2 ali 3 tedne nazajuser posted image

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
13.2.2008 13:44:44   
lucalu
Zofy, če boš dobila ta teden, potem si dobila danes, ker danes je bilo nakazilo po celi Sloveniji.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
13.2.2008 13:46:50   
Zofy
Urši84, bravo...še malouser posted image user posted image user posted image user posted image

Naja31, jaz imam tudi že probleme s sklanjanjem. Mi je včeraj v službi ena sponka na tla padla in sta v trenutku 2 sodelavca skočila, da bi mi jo pobrala. Sta se skoraj z glavo en ob drugega butnilauser posted image user posted image . In proti večeru mi je že muka čevlje obut, tako da dragega vprašam.
In še to: vse težje se v avto kobacam, sploh,če mi kdo breblizu parkira, ker trebuha lih ne morem več not povlečtuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
13.2.2008 13:48:53   
Naja31
Aja, odločbo že imaš. Potem pa imaš moogče tudi denar že na računu pa ne veš.

Jaz kakšne stvari, ki mi padejo na tla, kar pustim. in čakam, da kdo pobere user posted image .  Pa tudi pri vožni avta sem vedno bolj neokretna. Groza.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
13.2.2008 14:02:45   
Naša črtica koraka
user posted image  sem spala od približno 10h do zdajle in sem veliko boljeuser posted image

PAPIRJI: oddala sem jih ta teden ... (imam rok konec marca). Na CSD mi je rekla, da denar za paketek dobim marca ...

NOHTKI NOVOROJENČKA: meni je kar user posted image , ampak vam povem po resnici, da sem malemu kar odgriznila nohtke ... so pa to drugačni nohtki, je vanje še vraščena kožica in s škarjicami tam strašit res ne gre ... pri njem je šlo, bom pa videla kako bo s tem dojenčkom ... če ne bo šlo tako, bom pa rokavičke nabavila.

LIKANJE: tiste, ki ste končale in imate vse opedenano ... user posted image . Ampak ne še rodit, počakajte še na PDP, za dojenčka je vsak dan v user posted image dragocen ...
No, in če ste pri moči, se lahko lotite tudi mojega kuuupčka cunjic? (user posted image !)

SKLANJANJE je strašansko utrudljivo! Ko se že sklonim, hitro pogledam, če je še kaj kar lahko poberem ... sicer pa večino stvari kar z nogo pobiram, zdaj imam že kar spretne prste! Tudi sin je uporaben ...

KRI IN ŽELEZO: tista, ki je tudi slabokrvna, me zanima če tudi je  tablete (jaz RETAFER 100mg) in kako jih prenaša?

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
13.2.2008 14:06:28   
*medica*
pozdravljene čvekice...
kolk ste načvekale od zjutraj..user posted image user posted image no vidim da smo vse dones dobile nakazilo s CSD-ja..fajn a ne ..user posted image user posted image user posted image zj pa takoj mal spet v nabavo..user posted image user posted image user posted image ....

ena je spraševala glede likanja...no jest sem vse zlikala..tiste stvari od pliša pa sem obrila narobe in sam mal polikala...drgač mi je blo kr fjn likat te male cotike čeprav jih je ful velik ...pa moj me je celo zezal da me drgač komaj sprav likat..zj pa me sploh prosit ni trebauser posted image user posted image drgač ful ne maram likanja in mi je muka ko moram kako srajco zlikat al pa kej druzga..še oba mava tak šiht da rabm ful likanjauser posted image ..

ne vem punce če ste nabavile te tapotiskane pleničke..vem da ste ene spraševale kje se jih da dobit..no jest sem tazadno mal brskala po netu in naletela na potiskane pleničke na strani od Quelle...zj cene se ne spomnim ampak vem da sem jih vidla ..tko da če kero zanima naj mal pobrska..

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
13.2.2008 14:11:07   
*medica*
aja pa hotla sem še to povedat..mislim da je ursy omenila strijice..no ko gledam tkole po vaših albumčkih ko mate vse lepe bušije..brez strijicuser posted image user posted image user posted image ..moj buši pa user posted image user posted image user posted image ..no ni čist cel popokan ampak samo spodaj pod popkom mam dve mal večje strije pa ene par malih..važn na slikah so ful opazne je kr groza ..upam da ne bodo še večje in da jih bo še več..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
13.2.2008 14:19:49   
Nasy
mi smo že tud dobili nakazan denaruser posted image user posted image user posted image
Jaz sem vse zlikala, čeprav je bilo zelooo zamudno, no, likala sem tisto, kar pride čist na kožo-majčke, bodije, pleničke. Bomo pa videli, kako bo potem čas in volja za vse to likat, ker je precej zamudno.
Danes greva zuser posted image v kino, še zadnjič in po zelo dolgem času..imava ravno obletnico najinega prvega kofetka, pa še valentinovo je jutri tako da..user posted image user posted image

Joj, strije..ne prašte..jst jih mam za izvoz, pa sem mazala..ma se ne sekiram..manekenka itak nisem bla nikoli in ne bom, bom pač mamica in če to paše zraven, ne mormo nč pomagat. Jaz se ne obremenjujem s tem.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
13.2.2008 14:31:19   
san
joj, čveke, jaz vas komaj dohajam. sem mela danes še en del za narest in sem prav utrujena zdele. u, a da je denar že nakazan, krasno. morm preverit še samauser posted image .

trebuščke imate res vse čudoviteuser posted image . jaz sem si ga tudi včeraj fotkala, kar s telefonomuser posted image . smo tko leni, da novga fotkiča odkar so nam ga ukradli, še sedaj nismo navbavli - ker kadar je nuja ga tašča posodi. in tko ima moj dragi izgovor, da mu ga še mi treba it kupituser posted image . ga bom šla pa sama, sam pol se pa jezi, ker on vedno neki prek neta kupuje in zmučka, da dobi po ful nižji ceni.
no in zdej ne najdem adapterja, da bi fotke na računalnik naložilauser posted image . upam, da ga najdem, pa zvečer al pa jutri še sama fotke gor dam.

zlikala bom jaz tudi kar vse. te male cotke je meni prav fino likatuser posted image . no, plišastih pajackov pa ponavadi res nisem likala. zaenkrat sem oprala in zlikala sam komplet za iz P, pa par plenic in brisač ter posteljnino. to je v primeru, da kaj prej dete pride na svet, da ne bi bila pol cela panika. ostalo bom prala in likala marca.

strije, jaz jih še nimam, imam pa tako suho kožo non stop, da je za znoret. sploh ne vem več s čim naj si namažen. pa pečejo me stegna na zunanji strani za znoret in to obvezno vsak večer in imam noge čisto rdeče po stegnihuser posted image . a ma še katera podoben primer?

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.