jagoga
|
Dobro jutro San, hvala za skrb ampak jaz sem še vedno tukaj. Verjetno bova obe konec marca še samevali na teh straneh, vse ostale pa bodo čvekale že na drugem forumu za mlade mamice. Se mi ni dalo kaj dosti pisat, ker smo imeli nekaj problemov z računalnikom (jaz bom šla rodit otroka, moj pa računalnik- pa bo vsak imel svojega ljubljenčka ), pa sam o čiščenju in pucanju ste klepetale, zgledalo je tako kot da tekmujete, katera bo več spucala in pri kateri se bo hiša bolj svetila. Glede popadkov,vsaka mamica reče, boš že vedela ko bo šli za res (se čisto strinjam), ampak včasih, je pa dobro tudi kakšno paniko zagnat, pa čeprav nas bodo poslali potem domov. Ravno te dni mi je kolegica razlagala, kako so se njej začeli popadki. Zaznavala je konstantno otrdevanje trebuha, ki pa ni bilo boleče, ampak se je interval krajšal, ko je prišla v porodnišnico so ji zaznali na CTG le rahle popadke, ko pa jo je porodničar še pogledal, je pa bila že odprta 7 cm. Ni bilo druge, kot takoj v porodno sobo in čez 1 uro je že rodila. Seveda, ko so ji predrli mehur, so se pojavili tudi intenzivni popadki za rojstvo otroka. Nismo vsi doma na koncu porodnišnice, ampak imamo tudi še kakšno uro vožne do P. Tako da si je potrebno kar malo rezerve vzeti. Saj mene tudi obdajajo vse razne milsi, kaj če bom ravno s tamalim, kje zunaj na kakšnih igralih, pa me bo zagrablo in njega potem prepričat, da morava takoj domov. Pa sem prvič tudi hitro rodila, zdaj bo pa še hitreje (upam, samo ne prehitro).
|