Nasy
|
O tem grizenju nohtov sem jaz prvič od tašče slišala pri nas bomo uporabljali škarjice. Počasi se bom tudi jaz odpravila v mižule, upam, da bo nocoj kaj spanja, saj mali konkretno premika moj trebuh, me že kar boli. Uf, se mi zdi, da mi bo trebuh razneslo, danes ne rabim štet nobenih gibov, ne vem, kaj ima mali take aktivnosti. Uf, ima še katera taka vprašanja in skrbi, kako bo vedela, da je treba it? Jaz se sprašujem, kako sploh vse to izgleda, kakšni so občutki, kaj bom čutila? Sej to, če ti voda odteče, to že veš, če se ti ulije po nogah sam, kaj pa, če so samo popadki? Pa če teče po kaplicah? A to čutiš bolečino, kje, v trebuhu, a bolj spodaj, ene omenjajo ful bolečine v križu in špikanje v jajčnikih sam v križu me boli že skozi, tudi, ko nisem še bla Otrdevanje trebuha se mi zdi, da je vsake toliko pa tudi mali se včasih tako naštima, da me vse boli, pol pa ne vem, kaj sploh je. Včasih me ful zaboli v spodnjem delu trebuha, kot bi mali z rokico tam kaj zagrabil in neha čez par sekund. No, upam, da bo kašna izkušena kaj odgovorila! Lepo nočko vam želim in čimveč spanja!