|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
12.2.2008 18:23:10   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Evo pa sem spucala celo kuhinjo...user posted image user posted image user posted image ..

Aha, potem je to znak, da si že v redu user posted image , si me glih malce prehitela.....upam, da te je kuhinja zmatrala tudi toliko, da boš ponoči spala kot polhek user posted image

Naj se ti tvoje besede pozlatijo...user posted image user posted image user posted image .... zdaj me bo še mala zmatrala, pa bi res potem morala spati...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
12.2.2008 18:51:24   
eva78
Marčevke z diabetisom  imam eno vprašanje-  kaj jeste za zajtrk,da vam znese pri meritvi KS? Jaz poskušam vse možne dietne kombinacije in če se po zajtrku ne bi takoj pognala na sprehod, bi sigurno bil KS nad 7. Mene ta zajtrk ubija, medtem ko za malico,kosilo, večerjo lahko jem brez problema ( seveda dietno hrano (tudi kak kos temne čokolade,sladke pomaranče) pa KS lepo pada.
Lucalu, ti ješ, kolikor vem čokolešnik z vlakninami in brez dod.sladkorja. Jaz sem si ga danes kupila in bom probala za večerjo. Mislim,da zvečer ne bo problem. Kako pa se ti čokolešnik obnese zjutraj?

Dinki, tote "bule" so res fora. Meni se delajo navadno okoli popka ali pa malo višje in na moji srčni strani. Tudi nimam pojma, kateri del telesa bi bil to. Verjetno, nekaj od nogic( stopalo, koleno)?! user posted image  Se mi zdi,da z rokicami žgečka nižje. Včasih pa se naredi kar cela grmada,sploh čez noč- to bi pa mogoče lahko bila ritka?!user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
12.2.2008 19:00:04   
Nasy
Uf, kaj ste ene pridne s čiščenjem in pospravljanjem, jaz pa sem utrujena že od same sebeuser posted image jutri morava malo urediti klet, na srečo je možek doma. Zadnji čas je, da še kaj postoriva, potem ne bo časa več vsaj nekaj časa.
Ful se mi lušta štrudla, pa ne vem, če se mi ga bo dalo spečtuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
12.2.2008 19:02:19   
lucalu
eva jaz imam najmanjši KS, če za zajtrk pojem dva toasta (polnozrnata) - nepopečena in si gor namažem (kao) Zdenka - mislim, da se reče Happy cow - sirček, ki ima samo 8% maščobe in zraven popijem skodelico navadnega jogurta (1,3 mm) - probaj! user posted image

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
12.2.2008 19:05:10   
Joži79
Marčevke z diabetisom imam eno vprašanje- kaj jeste za zajtrk,da vam znese pri meritvi KS?

Jaz sem nazadnje jedla naslednje: sveže stisnjen sok 1 pomaranče z vodo, 2 kosa polnozrnatega kruha, en namazan z lahkim zeliščnim tamarjem, drugi pa z ajvarjem. KS je bil 6.0 (brez sprehoda, ker sem morala jest ob 6h zjutrajuser posted image ). Se je pa pojavil sladkor v urinu. Za tole mi je pa ena gin. v porodnišnici rekla, da je sladkor v urinu, če ni na tešče brezpredmeten... Vsak mal po svoje... Je pa tudi res, da nimam ravno zelo zvišanega sladkorja (50g test 4,5 in 7,7; 100g test 5,1 - 8,6 - 6,7 in 7,8) - skos sem nekje na meji... Ampak vseeno pazim kaj jem.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
12.2.2008 19:41:59   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: *BellaLuna*

Glede ultive se pa ne veselit prekmalu, ker je z njo isti problem kot z EA - pomanjkanje anesteziologov - tako da, moraš spet imeti srečo, da jo lahko dobiš. Jaz še zmeraj upam, da bo šlo tudi brez teh zadev.

A ni tako, da ti samo črpalko prinesejo in si pol sam dozirašuser posted image Pa skupaj nek prag bolečine določiš in če se ne motim je to to. Potem ne potrebuješ več anesteziologa, lahko gre h drugi user posted image in po moje tudi ni tako kompllicirano kot EA, tako da to lahko po moje skoraj vsak zrihta. Ne vem, najbolje, da pokličem v P in vprašam.

Ja v Lj porodnišnici bo problem s to ultivo samo na začetku, ko bo res potreben anestezist. Kasneje se bodo navadile babce in bodo lahko one to počele.

Uglavnem, danes sem čist fuč. Sem bila 4 ure vzunaj. Na dveh sprehodih pa malo v šopingu ... Kumi čakam, da grem zdele po tuš, nato v pižamco in na kavč. Dones je pa spet Hause. Naredila pa nisem nič (še kosila nisem skuhala, juppiiiiii).

Dinki super. Boš videla, kako se ti bo živolje zdej spremenilo na bolje. Vsaj men se je. Dons vam morm priznati, da sem bila do 12.45 ure v pižami.user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
12.2.2008 20:48:19   
gaya24
Vidim, da niste kaj extra načvekale od mojga zadnjega obiska.user posted image

Dans sem spet paniko zagnala,ker je ena kolegica rodila (14 dni prej) in zdaj sem pa res že v nizkem štartu, da do konca tedna sobico sestaviva, ker js imam še vse v škatlah, od kinderpeta do komode in omare. Edino povijalno mi je pa že uspelo sestavituser posted image

Zdej pa moram it večerjo pripravit, pride user posted image počasi s treninga.

Pridem malo kasnej nazaj, dokler pa napišite kaj...

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
   [Brisano sporočilo]
12.2.2008 20:53:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gaya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1333
12.2.2008 20:59:47   
Nasy
No, kje ste, čveke nocoj? Jst štrudl pečemuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
12.2.2008 22:21:14   
Katy13
Pozdravljene!

Danes je zopet zatišje na forumu. Če bo šlo tako naprej, nam ne bo uspelo načvekati novih 200 strani. Čeprav je na začetku 2. dela kazalo na to. user posted image

Sem mislila, da si bom morala vzeti veliko časa, da bom vse prebrala, ker me cel popoldan ni bilo doma, sedaj zvečer sem pa pekla žemlje in gledala Housa. Pa nisem potrebovala veliko časa za prebiranje.

user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem za uspešne preglede.

Ravnokar sem izvedela, da je rodila kolegica, ki sem jo včeraj srečala v trgovini. Včeraj ji še ni bilo nič in je upala, da bo jutri (sredo) ostala v porodnišnici (imela je CTG in pregled). No, pa ji sploh ni bilo potrebno iti na pregled. user posted image  Rodila pa je 4 dni pred PDP.

Danes smo zaključili z MŠ, partnerji so dobili potrdila, da so opravili (pri nas dobijo v vsakem primeru, ali obiskujejo ali pa ne). V SG-ju ne rabiš potrdila, v drugih porodnišnicah pa in naši ga preventivno dajo, če bi se porod zgodil kje drugje. Moram pa reči, da je bilo današnje predavanje najboljše, ker sem izvedela največ koristnih informacij in seveda konkretnih ter uporabnih.

Popravite me, če se motim. Vendar je ena enkrat napisala (pa če se ne motim, je bila to san), da so jim v MŠ rekli, da novorojenčkom ne smejo gristi nohtov user posted image  Nam so anes rekli, da moramo do 1 meseca gristi nohte.

Nič grem še malo seminarsko pisat. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
12.2.2008 22:22:44   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

No, kje ste, čveke nocoj? Jst štrudl pečemuser posted image

Zgleda, da so vse Housa gledale, zdaj pa dnevnik user posted image . Se mi zdi, da bomo vse manj aktivne na forumu, ker smo vse bližje PDPja in vse bolj okorne in veliiikeuser posted image . Jaz vse težje sedim, me vse bolj hrbet boli in včasih se mi zdi, da me bo razneslo.
Sem si hotela bušija slikat pa zgleda, da so mi šle baterije, čeprav so polnilneuser posted image . Mogoče mi uspe narediti kako slikco jutri zjutraj, če ne pa bo treba prej nove kupit. Samo, da ne grem prej rodit, ker bom brez fotoaparata...

Lahko noč, souser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
12.2.2008 22:28:26   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13
Popravite me, če se motim. Vendar je ena enkrat napisala (pa če se ne motim, je bila to san), da so jim v MŠ rekli, da novorojenčkom ne smejo gristi nohtov user posted image  Nam so anes rekli, da moramo do 1 meseca gristi nohte.

Ma se mi zdi, da vsak govori po svoje - odvisno ali je predavatelj stara šola ali pozna nove prijeme. Nam v MŠ v Šiški npr. vsi po vrsti pravijo, da je lupinica kul, da naj bi še dali zvito tetra plenico pod kolena, da je user posted image še bolj skrčen, ker je to ugoden položaj in se tako nobena mišica ne preteguje. Še 1 ali 2 leti nazaj pa so govorili, da čim manj v lupinici, le ko je nujno. In tudi pravijo, da je boljša lupinica kot ležalnik kar se gibalnega razvoja tiče. In to nam je govorila včeraj zdravnica iz zarvojnega oddelka, danes pa gospa, ki je imela predavanje in demonstracijo handlinga. Kaj je torej zdej pravilnouser posted image .

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
12.2.2008 22:39:34   
katj
mnjami štrudluser posted image . jaz ga mam ful rada. pa sem ga že pekla, samo v svoji pečici pa še ne.

lupinca, lunca ja ne. ma sej ne veš kaj bi. vsak po svoje razlaga.

jaz sem si tud včeri bušija slikala. šele na slikah vidm kok je velik.

seminarska......user posted image user posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
12.2.2008 22:41:44   
mergetka
Dober večer. al pa dobro jutro, če ste že v pančevem!

IZVIRNO SPOROČILO: eva78

ti ješ, kolikor vem čokolešnik z vlakninami in brez dod.sladkorja. Jaz sem si ga danes kupila in bom probala za večerjo. Mislim,da zvečer ne bo problem. Kako pa se ti čokolešnik obnese zjutraj?

Eva, kje se kupi tak čokolino? By the way: jaz sem imela podoben rezultat na testu, pa me niso dali naprej user posted image . In zdaj mirno jem marmelade, čokolade....

Popravite me, če se motim. Vendar je ena enkrat napisala (pa če se ne motim, je bila to san), da so jim v MŠ rekli, da novorojenčkom ne smejo gristi nohtov Nam so anes rekli, da moramo do 1 meseca gristi nohte.

Katy, najprej hvala za info. o receptuuser posted image .

A to so vam rekli v Mš? To se men zdi tko user posted image ... Nam so v MŠ rekli, naj si kupimo one škarjice za dojenčke in naj ne grizemo več nohtkov, pa sem mislila, da se heca. No, pol sem izvedela, da so to včasih priporočal. Očitno eni še vedno... SVAŠTA

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
12.2.2008 22:53:06   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Popravite me, če se motim. Vendar je ena enkrat napisala (pa če se ne motim, je bila to san), da so jim v MŠ rekli, da novorojenčkom ne smejo gristi nohtov Nam so anes rekli, da moramo do 1 meseca gristi nohte.

Katy, najprej hvala za info. o receptuuser posted image .

A to so vam rekli v Mš? To se men zdi tko user posted image ... Nam so v MŠ rekli, naj si kupimo one škarjice za dojenčke in naj ne grizemo več nohtkov, pa sem mislila, da se heca. No, pol sem izvedela, da so to včasih priporočal. Očitno eni še vedno... SVAŠTA

Mergetka, ni za kaj.

Ja, rekli so nam, da do 1 meseca grizemo, ker ko user posted image  odgrizneš noht, gre za noht naša slina in s tem zaščitiš otroka pred bakterijami. Potem pa uporabljaš škarjice.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
12.2.2008 22:56:20   
Katy13
Nič, vas zapuščam. Sem mislila seminarsko pisat, pa se je user posted image  tako uprl v moj trebuh, da komaj sedim. Bom šla v posteljo in tam prebirala literaturo in si delala izpiske in jutri tipkala. user posted image  Imam namreč občutek, kot da mi bo počil trebuh. user posted image

Lepo spite in čimmanj nočnih obiskov WC-ja.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
12.2.2008 23:50:54   
Nasy
O tem grizenju nohtov sem jaz prvič od tašče slišalauser posted image pri nas bomo uporabljali škarjice.
Počasi se bom tudi jaz odpravila v mižule, upam, da bo nocoj kaj spanja, saj mali konkretno premika moj trebuh, me že kar boli. Uf, se mi zdi, da mi bo trebuh razneslo, danes ne rabim štet nobenih gibov, ne vem, kaj ima mali take aktivnosti.

Uf, ima še katera taka vprašanja in skrbi, kako bo vedela, da je treba it? Jaz se sprašujem, kako sploh vse to izgleda, kakšni so občutki, kaj bom čutila? Sej to, če ti voda odteče, to že veš, če se ti ulije po nogah sam, kaj pa, če so samo popadki? Pa če teče po kaplicah? A to čutiš bolečino, kje, v trebuhu, a bolj spodaj, ene omenjajo ful bolečine v križu in špikanje v jajčnikihuser posted image sam v križu me boli že skozi, tudi, ko nisem še blauser posted image Otrdevanje trebuha se mi zdi, da je vsake toliko pa tudi mali se včasih tako naštima, da me vse boli, pol pa ne vem, kaj sploh je. Včasih me ful zaboli v spodnjem delu trebuha, kot bi mali  z rokico tam kaj zagrabil in neha čez par sekund.  No, upam, da bo kašna izkušena kaj odgovorila!

Lepo nočko vam želim in čimveč spanja!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
13.2.2008 0:34:54   
janet
No ne se bat boš že vedla ko bo čas, men je pa strah da mi bo voda ke v kakšni trgovini odtekla, no oz. drugim na očem, ma js se kar v zemljo ugreznem, pa čprav je to neki čist normalnega, drugač pa mene tud spodaj pod trebuhom fejst pika, pa mislim da so to res rokice od malega, ker tud pri men popusti po nekaj sekundah, za popadke boš pa ziher vedla ker pravi so konstantni, pa vedno bolj pogosti, pa bolj boleči, je pa res čist različno, ene pravijo da jih boli medenica, al trebuh spredaj, ene pa da križ, mene je prvič vse bolelo spodaj in v rižu, tak da js sem mela kar obe bolečini, res pa da sem to čutila v bolnici,ker sem imela umetne popadke. Pa res se jih ne da zgrešit, če ne boš pa tu gor napisala, ko se bo začelo, oz. opisala, pa bomo s skupnimi močmi že vedle .user posted image

No za lupinico pa danc v MŠ res ni nič povedla, pa še zadnjič smo mele, js sem pa tud pozabla vprašat, ma js mislim da je vse treba po občutku oz.kak se sam odločiš, saj vsak res drugač govori.

No lepo spite, mirno noč, zaj pa jas tud grem spat, je moj dragi prišel iz službe.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
13.2.2008 0:49:07   
gaya24
Tud js grem počasi v meževo deželo...

Mene tudi to skrbi kako bom vedla kdaj v bolnico... Se mi zdi da ma moj user posted image že ful mal prostora not, ker mam čez cel dan tok napet trebuh, da včasih mislim, da me bo razneslo user posted image . Pa še brce niso več iste ampak je kot da bi na vse načine hotel iz trebuha in se z vsemi štirimi upiral na notranji strani ob steno. A se še kateri to dogaja?

No, lepo spite, js tud grem. Nočko

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
13.2.2008 5:53:15   
lucalu
Dobro jutro punce! Kaj bo dobrega? Mi smo spet dobro spali... jaz kar ne morem verjet! user posted image  Sem se pa enkrat ponoči zbudila skoraj čisto na trebuhu in mi še zdaj ni jasno kako mi je to uspelo... user posted image
Danes gremo v laboratorij, še zadnjič dat kri in vodo user posted image
Dinki upam, da ti čimprej in čim lepše mine današnji dan in da končno greš na zasluženo porodniško!!! user posted image
Zdaj si gremo pa skuhat kavico, potem pa na streznitveni sprehod (pri nas je namreč zunaj -7°C user posted image )
Pridne bodite, božajte bejbije in javljajte se!!!

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
13.2.2008 6:04:06   
katj
jutro,

mi smo dons bl švoh spal. mali se je celo noč neki oglašu. sej je spal, sam skoz po malem jokcu pa jamru. da bi pa babyphon ugasnla....nočem.

mene tud zadnje dni "grobo" brca v rebra.

jaz tud pomislim, da bi mi voda odtekla kje v javnosti, v kakem centru. ampak sej maš par sekund cajta, bundo okol zavežeš....vem da je je velik, mi je doma odtekla. ampak se tolažim, da narava poskrbi za to, da se to ne zgodi zuni, ampak doma.
mene je tud mal strah glede popadkov. sicer dobr vem, da jih res ne moreš zgrešit. samo men so se začel tapravi, takoj ko mi je voda odtekla. kako pa zgledajo tisti ki trajajo cel dan, pa da pol predolg ne čakaš....pa zdej drugič....da mi ven ne pade otroček.
prvič sem roj. 2 uri in zdej računam še hitrej user posted image

lep dan vsem.

grem še mal nazaj pod kovter.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
13.2.2008 6:18:33   
*medica*
dobro jutro punce...
no sem tudi jest dones med tazgodnimi...sem pokonc že od 5h...sem svojga spravla na šiht..jest pa nisem več mogla spat sem pa zj skuhala kavico in mal prečikirala kaj se tuki dogaja...drgač pa moram potrkat že tretji dan spim ko user posted image samo enkat grem na wc..luclu tud jest sem se že dve noči zalotla da sem skor pa že na trebuhu v spanju..user posted image
nasy ...večna vprašanja..tud mene zanima kdaj in kako bo ..kako bom vedla da je cajt..tisoč in ena misel mi pade na misel...ampak vsak reče sej boš točn vedla kdaj bo to in boš nardila akcijo da prideš do P  user posted image .. no pa upam da jo bom res..da se ne bom preveč ustrašla...user posted image user posted image

glede rezanja nohtov..tud nam so v MŠ omenil da se režejo škaricam...grizenjeuser posted image WTFuser posted image ..prvič slišim..no nam je ta k je predavala rekla da jih itak na začetku ne bo treba takoj rezat ker se bodo dal kr tko odtrgat..no griženje ni omenila..

moje dete me tako buta zj...pa mam občutek da mi bo sramno kost dol odtrgaluser posted image user posted image ...tako me boli pa peče...mo mali je kr fajn še aktivn..ampak se prav čuti da  mu zmanjkuje prostora..ker te brcike so že prav fajn konkretne in boleče..

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
13.2.2008 7:18:27   
san
dobro jutro, drage moje
no, nasy, jaz sem imela včeraj dve uri takšne konstantne bolečine in sem že mislila, da bom kar v P šla. me je zbadlaa v križu, trebuh je bil cel v krču, v jajčnikih me je špikal... no, pa je bilo potem stanje ok, ko smo prišli domov. je bilo zgleda samo od razburjenosti, ker smo imeli popoldan en čuden pripetljaj - se je enemu gospodu utrgslo vpričo mene in otrok, ko sem jih na ene delavnice peljala. je brcal v stene okoli mene in v vrata. so bile tam še štiri druge mamice, ampak jaz sem ravno tako stala, da se mu nisem mogla umaknit. pa sem se zgleda tako prestrašila in me je kar stiskal vse.

dinki, danes ti želim, da ti čimhitreje in čimlepše mine še zadnji dan v službi.

lona, kako pa tvoja zamenjava, a je še prisotna?
zofy, tudi tebi naj hitro minejo zadnji dnevi v službi.

zdej pa šibam, pa vas kasneje mal pogledam

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
13.2.2008 7:20:34   
perp
dobro jutro

Tudi jaz sem danes božansko spala. Mislim, da sem šla samo 1x na WC. Spim tko dobro zadnji teden, kot da sploh ne bi bila noseča. Sem se pa včeraj čez dan počutila kot en nasedel nilski konj user posted image .

Vglavnem včeraj zvečer je bilo ful čudno. Že preden se je začel Hause, me je ful neki zvijalo. Potem sem med njem mogla iti 2x na velko potrebo (kar je ful čudno pri meni), potem se mi je pa zdelo kot da imam popadke. Vse me je bolelo, špikalo nekako 10-15 sekund nato pa čez 10 minut še ena runda. Potem je pa nehalo. A so to bili popadki? Ker baje pri nekaterih spremlja popadke tudi večkratni obisk WC-ja (nekatere naj bi imele tudi drisko)user posted image user posted image user posted image  Ej mala moja, malo pa še počaki, vsaj do 1.marca. 

Baje, da cvemol kdaj imaš popadke. ČUTIŠ. Edino jaz se sprašujem, kaj če bodo lažni in bomo panično odrveli v P in to ponoči, potem bomo mogli iti pa nazaj domov user posted image user posted image user posted image

katj bravo za tako hiter porod user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
13.2.2008 7:22:23   
perp
aja sem hotla reči, da grem zdele probat masirat tale moj presredek user posted image  user posted image user posted image  Poročam kasneje.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.