|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
13.2.2008 18:33:56   
Čakajoča
 Dober večer!

Vse tiste, ki želite imeti POTISKANE PLENICE, poglejte v današnji katalog od DIPOTA. Znižane so iz 4,69€ na 2,99€! Pakirane so po 3 kom.
Jaz sem takšne enake kupila v Kiku. Torej so avstrijske kvalitete!

Ursi84 kar se gibov tiče, ima vsak G drugačno mnenje. Eni dajo ful na to, eni ne. Ne morejo ti pa kar določit ure od kdaj do kdaj. Tebi so rekli, da od 9.00 do 18.00, kajne!? Kaj pa, če spiš do 10.00 ali 11.00!!!????
To pa je res ful zgrešeno! No, vsaka nosečnica zaupa svojemu G. In verjemi, da je OK, če v 12 urah našteješ najmanj 10 gibov. In ne v 24 urah! Sicer pa vsaka dela, kakor ji ustreza! Jaz sem ti samo svetovala!

Lep večer vam želim!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
13.2.2008 18:35:10   
*medica*
helloooo..
jaaaa strijice...pače ene smo bolj nagnjene k tem ene pač ne..tko je...čeprav jih mam se ne obremenjujem toliko kot morda zgleda..pač kot ste že rekle je to deluser posted image in nimaš kaj..sej po nogah mam strij že od prej in so se tud nove pojavle tko da sem jih že oreng navajena..ampak vseeno te nove mal razočarajo
aa tud jest sem si šla danes kupit tisto olje za masažo presredka weleda..bomo zvečer sprobal ko moj pride s šihta...user posted image user posted image user posted image user posted image

šla sem tud dones kupit torbo in sem jo že napolnila s cotkami(se vidi da je bil dones denarčekuser posted image user posted image user posted image )..ne vem pa če mi še kaj manjka..no dala sem pa kompletek pa mako majčko na preklop ..pa bodi..pa 2pleničke ..2tetra pleničke ..povijalno ..rokavičke nogavičke ..žabe..copatke..kapco..a še kaj manjka..user posted image user posted image kaj ste oz. kaj bote ve nabasale user posted image

aja pa še avto smo zamenal ...že včeraj..končno..no upam da naas bo kr dolgo služil ..

pridno božajte svoje bušije..

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
13.2.2008 18:38:51   
ursi84
Zdej glih gledam žrebanje lota. Upam, da bom kej zadela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držite pesti

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
13.2.2008 18:39:20   
*medica*
aja pa glede povzdvigovanja jogija ..to so tud nam omenil v MŠ..ja pomoje to sam spodaj pod jogi daš neko reč da je pr glavi mal povzdignjen..user posted image nikakršne velike štorije ni po mojem...no jest to ne bom ..edino če bo res potrebno če mi bo babca kej rekla user posted image ne vem no ..bomo še vidl..je še cajt..

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
13.2.2008 18:40:16   
Dinki
Uh, končno sem se prebila čez vse napisano....danes ste bile pa res pridne, ste obdelale predvsem strije user posted image ...jaz, da potrkam, tudi nimam še nobene, zaenkrat. mažem se že ves čas user posted image  zvečer z mandljevim oljem in zjutraj s 100% karitejevim maslom. Si pa zvečer namažem celotno telo, s poudarkom na trebuhu, prsih, riti in stegnih. Tudi moja koža bi bila verjetno bolj suha če se ne bi mazala, sem pa mazanja telesa navajena že od prej, še preden sem bila user posted image , sem se zmeraj mazala po tuširanju...razvada....San, glede na to, da imaš očitno bolj suho kožo kot ne, si res srečka, da nimaš nobene strije. Suha koža je ponavadi hitro popokana.

NČK, jaz jem tablete - železo, vendar Ferrum Lek in razen tega, da jih imam po okusu že poln kufr, se mi obnesejo OK. Tudi kri je sedaj boljša, vendar mi jih je kljub temu G predpisala do konca user posted image .

No punce, jaz sem od jutri dalje doma user posted image ...hvala vsem za lepe želje, da ste se spomnile name. V službi so mi kupili plašč za doma + copatke češ, da me ne bo zeblo ko bom morala ponoči vstajati zaradi user posted image  user posted image . So me lepo presenetili....uglavnem, za mano je en lep dan, nabit z nekimi pozitivnimi občutki, ker je lepo videti, da te ima kolektiv v službi rad....sam jaz jih pomojem ne bom kaj dosti pogrešala user posted image , moje misli so popolnoma usmerjene na mojega še nerojenega otročička.

Zdej grem pa malo počivat....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
13.2.2008 18:45:28   
ursi84
Nimam sreče, KO VEDNO user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
13.2.2008 18:45:30   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: eva78

Lucalu,a so v Celju v MŠ kaj omenili, kje poveš,da bi imela EA ? A kar na dan poroda ali moraš kaj prej najaviti.( seveda, če jo sploh dobiš).

Ne bom trdila, ker  nisem prepričana, ampak mislim, da ja... Za ultivo so 100% rekli, da poveš, ko pač prideš rodit, za EA pa tudi, se mi zdi - nisem pa 100%! Bo pa Katiandi mogoče vedela, mislim, da je ona tudi hodila v MŠ v Celje.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
13.2.2008 18:46:42   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13
Pa še to, včeraj so nam v MŠ rekli, da bi morali user posted image  privzdignit posteljico. Kako boste vi to naredile? Ali boste samo kaj podložile pod jogi?

Katy, ma vsakemu rečejo drugače. Mi smo imeli eno iz razvojnega, drugi dan handling in obe sta rekli, da je najboljše, če user posted image spi na boku in je zadaj podložen z zavito brisačo, da se ne obrne. Tudi v vozičku naj bi ga tako peljali. Na hrbtu pa čimmanj, mogoče samo malce čez dan. Evo, zdaj pa ti vedi...

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
13.2.2008 18:47:11   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča

Vse tiste, ki želite imeti POTISKANE PLENICE, poglejte v današnji katalog od DIPOTA. Znižane so iz 4,69€ na 2,99€! Pakirane so po 3 kom.
Jaz sem takšne enake kupila v Kiku. Torej so avstrijske kvalitete!

Sem šla sedaj pogledat, sama jih sploh nisem opazila. Hvala Čakajoča...jaz jih bom šla jutri kupit, če jih bodo še imeli.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
13.2.2008 18:50:37   
san
Tudi moja koža bi bila verjetno bolj suha če se ne bi mazala, sem pa mazanja telesa navajena že od prej, še preden sem bila , sem se zmeraj mazala po tuširanju...razvada....San, glede na to, da imaš očitno bolj suho kožo kot ne, si res srečka, da nimaš nobene strije. Suha koža je ponavadi hitro popokana.

dinki, sej sem se jaz tudi že prej mazala in sedaj tudi že celo nosečnost in zvečer obvezno z mandljevim oljem, ampak moja koža je pa še kar suha. jaz se mažem tudi zjutraj, po stegnih in trebuhu pa še popoldan. zvečer pa res izdatno. strije pa na srečo res nimam še nobene (no po stegnih še iz začetka gimnazije, ker sem tako na hitro zrasla, drugače pa ne. ampak tudi tiste so skoraj neopazne, vsaj jaz jih ne opazim user posted image ).

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
13.2.2008 18:51:04   
ursi84
Kje pa se lahko vidijo te potiskane pleničke? obstaja kakšen link?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
13.2.2008 18:51:57   
*medica*
dinki superca...user posted image user posted image user posted image "končno doma".. a ni lepo če te kolektiv tako lepo preseneti..ful lepo od njih..pr ns je sam šimfanje..ene par da ma kej lepga za rečt..
zj pa lepo uživaj doma do poroda...user posted image user posted image

zofy maš čist prav..zj ga pa ti vedi ..eni tko eni tko ..user posted image pomoje bomo najbolj vidle same pol k bo otroček med nami..user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
13.2.2008 18:52:02   
san
kje pa je kakšen dipo v lj?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
13.2.2008 18:53:58   
*medica*

IZVIRNO SPOROČILO: san

v rutarju je bil včasih ..zj ne vem ko se je neki prenavljalo..

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
13.2.2008 18:54:23   
san
dinki, to pa res lepo od sodelavcev, da so te tako presenetiliuser posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
13.2.2008 18:55:02   
san

IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

IZVIRNO SPOROČILO: san

v rutarju je bil včasih ..zj ne vem ko se je neki prenavljalo..

o, hvalauser posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
13.2.2008 18:58:19   
Zofy
Naj vam povem, da sem od jutri 4 ure na bolniški user posted image user posted image user posted image . Je rekla zdravnica, da zakaj ne vzamem kar cele bolniške, pa sem ji razložila, da moram še delo predat. Sem prav veselauser posted image . Zdaj pa bom šla po moje malo pred TV, saj sem čisto izmučena od celodnevnega tekanja naokoli.

Pa še glede suhe kože. Jaz jo imam tudi ful suho in mi res ful pomaga Johnson&Johnson Baby oil gel. Se namažem še pod tušem (mokra), oblečem v šlafrok, da se posušim in imam mastno kožo do večera. Če pa se namažem zvečer, pa je mastna še zjutraj. Res zadrži 10x več vlage in se splača probat.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
13.2.2008 19:01:55   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

zofy maš čist prav..zj ga pa ti vedi ..eni tko eni tko ..user posted image pomoje bomo najbolj vidle same pol k bo otroček med nami..user posted image

Točno tako. Samo nam je una iz razvojne rekla, da če se nam  dojenček ful nazaj z glavo razteguje in je ful trd, da ga je dobro peljati na razvojno, da ga pogledajo. Sicer pa so tej napotki bolj ko ne namenjeni za tiste, ki bi sicer imeli težave, če bi spali na hrbtu, ker imajo že tako neko napako in ne za vse user posted image . Naši pa bodo itak vsi zdraviuser posted image .

San, ja Dipo je v Rutarju, sem bila kake 3 tedne nazaj tam.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
13.2.2008 19:11:07   
lucalu
medica user posted image user posted image user posted image  čestitke za nov avto!!!

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
13.2.2008 19:11:40   
ursi84
[/quote]

Sem šla sedaj pogledat, sama jih sploh nisem opazila. Hvala Čakajoča...jaz jih bom šla jutri kupit, če jih bodo še imeli.

[/quote]

Jst jih pa ne najdem, pa sem gledala katalog na netu?!user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
13.2.2008 19:12:25   
ursi84
Kaj sem zdej nardila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mah sej razumete, kaj sem hotela naredit, ne user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
13.2.2008 19:16:05   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Pa še glede suhe kože. Jaz jo imam tudi ful suho in mi res ful pomaga Johnson&Johnson Baby oil gel. Se namažem še pod tušem (mokra), oblečem v šlafrok, da se posušim in imam mastno kožo do večera. Če pa se namažem zvečer, pa je mastna še zjutraj. Res zadrži 10x več vlage in se splača probat.

Hvala za nasvet! Pa čestitke user posted image user posted image user posted image  za 4-urno bolniško!!!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
13.2.2008 19:27:55   
ursi84
http://www.yumama.com/trudnoca/index.php

Sem zdej od februarčic si sposodla en zanimiv link user posted image , da vidimo kdaj bomo rodile in baje vsem pokaže par dni razlike oz čez rok. PROBAJTE še ve user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
13.2.2008 19:52:08   
ursi84
Ja punce kam ste pa vse izginile??

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
13.2.2008 20:12:14   
san
men pokaže isti pdp kot ga imama po zadnji M.

drugače pa zofy, jaz se zvečer tako namažem z mandljevim oljem, takoj po tuširanju in se nič ne obrišem, ker ga moraš z vodo razmazat, drugače pore zapre, ampak men se po pol ure do 1 ure čist vpije in ni več ne duha ne sluha o olju. pol si grem pa ponavadi še enkrat pred spanjem namazat tko da si roke zmočim in ga razmažem. bom pa res poskusla zdej še s rem johnsonom, pa poročam, kako bo.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.