|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
4.2.2008 19:08:51   
Dinki
Pa tudi med najbolj suhimi nisem, imam že skoraj 83kg . Vam v sredo sporočim nove podatke o kg in OT...

Zofy, oprosti, ampak po slikah sodeč ti nikoli ne bi pripisala toliko kg...izgledaš tako fit kljub user posted image , da bi ti dala najmanj 10 kg manj kot si napisala, da jih imaš trenutno.

Katy13, jaz sem imela G pregled v 32. tednu user posted image  in takrat je bil user posted image težak 1850 g. Za pridelanih 10 kg v 33. tednih pa tudi jaz ne razumem zakaj te je kregala G.

pomlad08...dobrodošla med nami marčevkami

gaya24, tudi nam so približno tako svetovali v MŠ, naj (sploh na začetku) čim manj uporabljamo teh odišavljenih baby kozmetičnih zadev.... 

Punce, jaz se danes počutim takooooo napihnjeno od kar sem prišla domov, da je za popuser posted image ....do zdaj sem mal počivala, pa nič ne pomaga.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 776
4.2.2008 20:04:42   
Zofy
Mene pa že cel vikend zgaga, ki je danes doživela vrhunecuser posted image Sem si za kosilo naredila pire krompir in špinačo, samo za jutri pa ne vem kaj bi... A imaste kako idejo za lahek jedilnik? Pa sem mislila kako se bom s krofi basala, zdaj pa ta smotana zgagauser posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 777
4.2.2008 20:08:38   
perp
user posted image Živjo punce,

Najprej naj se malo pohvali in sicer končno se je začelo dogajati pri nas doma. Pohištvo je prestavljeno, tako da sem zdele že na novi lokaciji za računalnikom. je kar fino samo je ful tema pa ne morem tipkat (ja sem pa user posted image  user posted image luč prižgala).
Druga, tudi ta trenutek najbolj pomembna stvar pa mi je to, da jutri delam zadnjič. user posted image user posted image user posted image user posted image  In še to samo do 14 ure, ker grem potem na abdominalno d. san zanimivo, mene sicer prvič ni nič bolela glava, mi je pa vseeno bilo čudno. Res sem tolk vesela za to, ker to je pa že too much. Čist vse tudi mene že boli, sploh pa dones kumi čakam, da grem spat - če bom sploh lahko zaspala.

Katy13 moja user posted image  je v 31.tednu bila težka 1.640kg, ampak to so samo okvirne teže. za malo orientacije glej še spodnjo tabelo (čeprav pri tej tabeli nisem prepričana kako se šteje: če si user posted image  31t2d - ali je to 31teden ali 32 teden).

Starost ploda Dolžina (cm) Masa (g)

8 tednov1,6 cm1 gram
9 tednov2,3 cm2 grama
10 tednov3,1 cm4 grami
11 tednov4,1 cm7 gramov
12 tednov5,4 cm14 gramov
13 tednov7,4 cm23 gramov
14 tednov8,7 cm43 gramov
15 tednov10,1 cm70 gramov
16 tednov11,6 cm100 gramov
17 tednov13 cm140 gramov
18 tednov14,2 cm190 gramov
19 tednov15,3 cm240 gramov
20 tednov16,4 cm300 gramov
21 tednov26,7 cm360 gramov
22 tednov27,8 cm430 gramov
23 tednov28,9 cm501 gram
24 tednov30 cm600 gramov
25 tednov34,6 cm660 gramov
26 tednov35,6 cm760gramov
27 tednov36,6 cm875 gramov
28 tednov37,6 cm1005 gramov
29 tednov38,6 cm1153 gramov
30 tednov39,9 cm1319 gramov
31 tednov41,1 cm1502 grama
32 tednov42,4 cm1702 grama
33 tednov43,7 cm1918 gramov
34 tednov45 cm2146 gramov
35 tednov46,2 cm2383 gramov
36 tednov47,4 cm2622 gramov
37 tednov48,6 cm2859 gramov
38 tednov49,8 cm3083 gramov
39 tednov50,7 cm3288 gramov
40 tednov51,2 cm3462 gramov
41 tednov51,7 cm3597 gramov
42 tednov51,5 cm3650 gramov
43 tednov51,3 cm3717 gramov

Glede teže pa halo, a ti veš da je 10 kg ful malo. Drugič bi ti mogla njo vprašat, koliko se je pa ona zredila v nosečnostiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil perp -- 4.2.2008 20:12:14 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 778
4.2.2008 20:22:41   
Naša črtica koraka
Hvala, PERP, ZOFY in MEDICI za odgovore!! Te dni bom še enkrat šla na pogovor k šefici, morda se me usmili. user posted image , bom ko maček iz Shreka user posted image .

Kot vas berem, se vse več ali manj dobro držite, kakšen dan user posted image  ali  user posted image . In za take dneve je ta forum imeniten, kajne?

Bomo pa morale bolj o-paziti druga na drugo ... se je že začelo, user posted image  "nestrpneži" že ven hočejo ... sicer nas je res OGROMNO, trenutno celih 88, ampak vseeno ... potem nas bodo pa moderatorke kregale, kaj nismo ažurne s seznamom user posted image  .

Nekaj vas nekaj že "poznam", predvsem po avatarjih, nicke si pa malo težje zapomnim, zato brez zamere prosim, če vas narobe napišem (mene lahko tudi krajšate: Naša... ali pa NČK - ta trapasti nick je posledica nebranja pravil delovanja tega RR foruma)

No, toliko na kratko z moje strani, sicer imam še KUUUUUP vprašanj za vas, ampak nimam potem časa, da bi brala odgovore user posted image , bom počakala na željeni dopust ali na bolniško.

Pobožajte bušije in ostanite 2 v1! (MISSKA pa čimmdlje 3 v 1)!

NČK

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 779
4.2.2008 20:35:56   
Naša črtica koraka
Zofy, hvala enako, kar se zgage tiče!
Si pa pomagam s sodo bikarbono, zaleže za nekaj časa ... dokler ne pride mimo kakšen masten krof user posted image .

No, to te hočem pravzaprav vprašat: kje si gledate vaše bušije? Zdaj me pa res firbec matra, kok lep buši maš?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 780
4.2.2008 20:40:03   
max81
hej hej, mater babe sej niste normalne, sej sploh ne vm kje neham bratuser posted image user posted image , ko pa tolk naklofate strani..če bo šlo tko naprej, bomo marčevke3user posted image del...še predno bomo šle v Rimuser posted image

no jest bi mogla imet danes G, pa sem ga prestavila, ker je pri nas ful snežilo, tko da ga imam zdej v sredo..no sej mi še bolj paše, ker je moj hani frej, pa bomo lahko šli še malo naokol in v trgovinouser posted image user posted image

jest sem kr ok, sam imam občutek, da miuser posted image  ful dol pritiska..ja ne morem kaj ko je mala tak hiperaktivec in morm non stop letat za njo, moj je pa na šiht

ideje za kosilo..jest zdejle delam repo, da mi jutr ne bo treba kuhat.....user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 781
4.2.2008 20:56:27   
san
nčk, v albumih so fotke, ampak ne vseh, pač tistih, ki so bolj pirdne in so se fotkale in so slikce gor dale. najlažje je če klikneš pod napisanim postom uporabnice, na ikonco album in pri tisti, ki ima fotke v albumu, se ti odpre mapca s fotkami, pri ostalih pa ne in napiše kot da nisi registrirana - se pravi tiste nimajo fotk v albumu. upam, da je razumljivo.

npr. če zdej klikneš spodaj pri meni, se ne bo pokazalo nič, če pa pri dinki, ali pa lucalu, zofy, katj, čakajoči in verjetno še kakšni, pa ti bo odprlo njihove albumčke.

moraš biti pa prijavljena, da si jih lahko ogedaš.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 782
4.2.2008 21:10:35   
*medica*
pozdravljene..souser posted image ..

dobrodošla novauser posted image user posted image user posted image vedno več marčev je super..user posted image user posted image user posted image

no nabrzino povek kako je šlo dones..G mi je rekla da sem tipična nosečka...ful uredu kri pa voda pa ne vem kaj še vse..user posted image user posted image user posted image kr mal sem se dvignila...zarad kil se nisva zgovarjale ker se zavedam da sem se mal preveč zredila ..ona pa tud nč ne mori samo rekla je pač da upa da se jih bom pol lahko znebila ker pravi da se jih je ona ful teško..mam super Guser posted image user posted image user posted image user posted image ....otročk je pa super..nonstop je spet obračal..prav da se lepo razvija in da mu je prav lepo pri men..user posted image user posted image važn same pohvale  so ble...mi je pa tud rekla da je majhen no ne fulll..čist mal je pod povprečjem..ampak prav da je vse ok da se ne sikiram..
ampak punce kokr sem pršla domov me je začela sramna kost bolet pa neke krče mam spodaj...sploh mi ne pusti stat na nogahuser posted image ..no upam da bo vse ok ..vrjetn sem se preveč vznemirla ko sem preprala da je sonnja že rodila..grem zj ležat ..

ve pa pridno božajte bušije...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 783
4.2.2008 21:36:35   
Tejka.387
Pomlad08: dobrodošla user posted image  user posted image  user posted image . No pa se le najde še kakšna marčevka. Imaš pa PDP na isti dan kot jaz user posted image .
Katy in medica:  user posted image  user posted image  user posted image  za uspešne preglede.

No mi pa smo prišli z MŠ. Prvi vtisi so pozitivni, upam da bo tako tudi naprej user posted image .

Lepe sanje user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 784
4.2.2008 21:42:29   
ursi84
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08: 
user posted image Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ribnica, user posted image , (OT:115, +13 kg)

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2. user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image  

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted image ,user posted image  
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2. user posted image , 30 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 101 cm, +7 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice,user posted image   - Nejc user posted image , ( OT:117 cm, +15 kg)

3.3.08:
user posted image anyas , 1. user posted imageuser posted image
user posted image katj 2.user posted image , user posted image - Rok user posted image , (OT:103 cm, +12 kg)

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1. user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 110 cm, + 23 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted image ,Ljubljana,  user posted image
user posted image Vitaena, ?user posted image , Ljubljana, user posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje,user posted image   , (OT: 101 cm, +13 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted image user posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška,  user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor,  user posted image
user posted image lencyka, ?user posted image , Ljubljana, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana,  user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image , (OT:??, +6,5 kg)
user posted image dezurna, 2.user posted image , SG , user posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. user posted image , 24 let, Šoštanj,  user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let,  user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 7 kg)
user posted image nika_z , 1.user posted image , user posted image

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted image ,user posted image   -Luka user posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice,user posted image
user posted image Pingvinčica , 2. user posted image , 25 let, Celje,  user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 97 cm, + 10 kg)
user posted image noe 2.user posted image , Celje, user posted image (OT:??, +5 kg)
user posted image Joži79?user posted image , user posted image
user posted image Kabija, ?user posted image , Celje, user posted image

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana,  user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2. user posted image ,Maribor, user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted image , user posted image
user posted image štručka
, 2user posted image . , user posted image
user posted image majchika , 1. user posted image , 30 let, Celje, user posted image
user posted image paola 1.user posted image , MB, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image regrat , 1.user posted image , Postojna,  user posted image
user posted image DIANA5 , 3. user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let,  user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2. user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image + user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 119 cm,  + 15kg)
user posted image nye , 1.user posted image ,Ljubljana, user posted image
user posted image orhideja, 2.user posted image , user posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image , user posted image - Maks ali Filip  user posted image
user posted image max81 , 2. user posted image , 26 let, Jesenice,user posted image   ,  ( OT: 103 cm, +8 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 99 cm, +9 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2.user posted imageuser posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, + kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana,user posted image   ( OT: 103 cm, +11 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana,  user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 23 let,Slovenj Gradec, user posted image   ( OT: 114 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let,  user posted image
user posted image Taaja 1. user posted image , 27 let , Jesenice,user posted image  
user posted image Sanca, ?user posted image , user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana,user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 102 cm,  +11,5 kg)
user posted image Zofy , 1user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image - Julijauser posted image ,  (OT: 95 cm, + 11 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 107 cm, +11,5 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let,user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)
user posted image pomlad08 ?user posted image

26.3.08:
user posted image Stigmata
, 1. user posted imageuser posted image
user posted image Katiandi , 1. user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +6kg)
user posted image florc
, 1.user posted image , 26 let, Kranj,user posted image   , (OT:94 cm, + 9kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:??, +11 kg)

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, Slovenj Gradec, user posted image , (OT:??, +13 kg)

28.3.08:
user posted image Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Dinki , 1. user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:101 cm, +11kg)
user posted image ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image Vilma , 2.user posted image , 35 let,user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 104 cm, +10 kg) 
user posted image Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image tejca14 , 1.user posted image , Murska Sobota, user posted image
user posted image KRISSY, ?user posted image , Kranj, user posted image
user posted image jasnicko, ?user posted image , Šempeter pri Novi Gorici, user posted image

30.3.08: 
user posted image hope77
, 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 let, user posted image - Matic user posted image , (OT:98 cm, +7 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image avak, 1.user posted image , 22 let, user posted image

89 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 25
user posted image : 22

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustile user posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MARČEVKE - MARČEVCI 2008:

user posted image Sonnja (PDP 23.03.08) rodila 29.01.2008 ob 9.47 min user posted image Kristjana
user posted image Bugi (PDP 15.03.2008) rodila 01.02.2008 ob ?? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem novo pečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 785
4.2.2008 21:53:36   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Mene pa že cel vikend zgaga, ki je danes doživela vrhunecuser posted image Sem si za kosilo naredila pire krompir in špinačo, samo za jutri pa ne vem kaj bi... A imaste kako idejo za lahek jedilnik? Pa sem mislila kako se bom s krofi basala, zdaj pa ta smotana zgagauser posted image .

user posted image user posted image user posted image  ajde, ti dam jaz enega mojega tipičnega iz sladkorne diete:

105g telečjega zrezka ali 105 g piščančjega mesa ali 105 g ribe
60 g testenin (surovo stanje) ali 240g kuhanega krompirja ali 90 g kruha
100 g korenčka
100 g brstičnega ohrovta
100 g cvetače
(zelenjava kuhana na pari)
za vse skupaj lahko porabiš 10 g maščobe (2 čajni žlički), še raje manj, zato lahko meso spečeš na teflonu brez maščob
sol: raje ne

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 786
4.2.2008 22:01:07   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: san

katy, čestitke za uspešen pregled, teže pa jaz nimam, mogoče zvem v petek, samo dvomim, ker mi je merila že pred dvemi tedni, pa ti sporočim. glede kg, zakaj te je pa kregala, saj se nisi veliko zredila.

San, hvala za čestitke. Saj po moje se tudi nisem veliko zredila, vendar se drži tega, da je v user posted image  normačno, če se zrediš 12-14 kg. Sama sem sicer mnenja, da če se še naprej redim po 2 kg na mesec, bom ravno dosegla zgornjo mejo. Ampak po moje se čisto na koncu ne rediš tako zelo. Ali se motim? Po moje se sedajredimo bolj, ker user posted image  pridobivajo na teži.  

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 787
4.2.2008 22:01:16   
PATRICIJA_22
Hej mačke kako ste kaj?
Vas berem redno samo napisati mi bolj poredko ne uspe, saj veste kako je...

Vam moram pa tudi sporočiti, da so mi prestavili datum poroda in sicer iz 15.3. na 13.3. tako da sem bila čisto presrečna...

Imate že vse urejeno (papirje, sobice, oblačilca...)
Jaz se ta teden ubadam kaj bom oblekla novi članici za iz porodnišnice...Bolj kot študiram manj mi je jasno...user posted image

Nič uživajte v preostanku večera in pozdravček
od Pati in njene user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 788
4.2.2008 22:02:22   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Katy user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešen pregled!!! Zakaj si bila pa kregana zaradi kg???

Lucalu, tudi tebi hvala za čestitke. Po pravici povedano ne vem, zakaj se bila kregana. Pač omenil mi je, da je z vsem zadovoljen, da z mojimi kg pa ni. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 789
4.2.2008 22:03:49   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Katy, kako pa to da si bila ti kregana? Za pridelanih 10kguser posted image . jaz bi temu samo user posted image user posted image .

Zofy - hvala za user posted image , po moje tudi ni veliko, ali pačuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 790
4.2.2008 22:07:10   
Katy13
pomlad08 - dobrodošla med nami.

Če se še kje skriva kakšna marčevka, pa le pogumno. Ne grizemo. user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 791
4.2.2008 22:11:24   
Katy13
gaya24 - jaz sem ravno danes kupila od Bebival kremo za ritko. Kupila bom tudi mandljevo olje za mazanje pregibov, vendar ne vem katero? A je v lekarni kaj posebnega?

Drugače sem pa tudi jaz pristašica vode in sem rekla, da bom user posted image  umivala z vodo, robčki samo v primeru, če greš na pot.

Ena je spraševala glede širokega povijanja. Pri nas v SG-ju baje že ob rojstvu slikajo kolke in četudi je vse vredu priporočajo široko povijanje in nato imaš čez 3 mesece kontrolo in še enkrat slikajo in če je še enkrat v recu, potem ni več potrebno široko povijat.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 792
4.2.2008 22:14:48   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Katy13, jaz sem imela G pregled v 32. tednu user posted image  in takrat je bil user posted image težak 1850 g. Za pridelanih 10 kg v 33. tednih pa tudi jaz ne razumem zakaj te je kregala G.

Dinki, torej je tvoj user posted image  težji od mojega. Je pa moj še vedno v povprečju, je pa res, da sem pričakovala težjega, ker ko sem imela morfologijo, je bil težji od povprečja, ki je objavljen na RR-ju.

Glede kilogramov pa tudi jaz ne razumem, ker ko sem bila na zadnjem pregledu (v 30. tednu) in sem imela +8 kg, me je pohvalil. Bomo videli kaj bo 28.2., ko imam naslednji pregled.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 793
4.2.2008 22:21:35   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: perp

Katy13 moja user posted image  je v 31.tednu bila težka 1.640kg, ampak to so samo okvirne teže. za malo orientacije glej še spodnjo tabelo (čeprav pri tej tabeli nisem prepričana kako se šteje: če si user posted image  31t2d - ali je to 31teden ali 32 teden).

Glede teže pa halo, a ti veš da je 10 kg ful malo. Drugič bi ti mogla njo vprašat, koliko se je pa ona zredila v nosečnostiuser posted image user posted image user posted image

Perp, sem gledala v tej tabeli in vidim, da je user posted image  teža v povprečju. Je nekje na sredimi med 32. in 33. tednu. Saj G mi je rekel, da je to normalna teža.

Ja, ne morem vprašati koliko G, koliko se je zredil med user posted image , ker imam ginekologa. user posted image  Sem pa slišala, da je alergičen na to, če se preveč zrediš med nosečnostjo, čeprav jaz smatram za preveč, če se zrediš res veliko več, kot pa priporočajo.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 794
4.2.2008 22:35:42   
Katy13
Vem, da me boste kregale, ker je zadnjih nekaj psotov mojih, vendar mi je lažje, če odgovorim vsaki posebej, ker če ne na katero pozabim. user posted image  Nosečniška skleroza...user posted image

Drugače pa smo imeli danes 5. predavanje v MŠ, in sicer telovadbo oz. fizioterapijo. Delali smo dihalne vaje in Keglove vaje (verjamem, da ste sedaj jih začele vse delat, ko ste to prebrale user posted image ). Bilo je kar zanimivo, pa malo smo izvedeli kako ravnati z user posted image .

Janet - kje si pa ti bila danes?

Grem sedaj vnašat ankete v računalnik. Sem jih včeraj vnesla 100, ostalo mi  jih je še 102 in upam, da jih bom vnesla danes. user posted image  Za vsako anketo moram vnesti 55 številk. user posted image  Pridem še kasneje nazaj, da vas pred spanjem še preberem.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 795
4.2.2008 23:18:17   
mergetka
Zofy, mene tudi danes ful zgaga peče, prav na kašelj mi gre od tega. Sam mislim, da so vzrok krofi, ker sem jih zdaj 3 dni jedla....
Res maš lepega bušija in ne bi rekla, da maš tolk kil. Mogoče si pa tolk visoka?

Punce, hvala za pohvale za bušija. Sem bila včasih športnica, sam zdaj pa že par let nič velik ne športam.

Celo mišice so se mi razširile na trebuhu v 7. mesecu user posted image , tko da bom pol baje težko pritiskala na porodu user posted image user posted image in se mi bo morala babica gor vležt. A ma še katera ta razmak? Pravijo, da pride pri tistih, ki ful športajo ali pa čist nič. Sam jaz sem nekje vmes, no bolj  pri tistih, ki ne delajo preveč trebušnjakov in se mi je vseeno to nardilouser posted image .

(verjamem, da ste sedaj jih začele vse delat, ko ste to prebrale ).

Pa še res je user posted image ...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 796
4.2.2008 23:32:10   
mergetka
Aja, hvala za nasvete glede tetra plenic!  user posted image   Sem jih šla danes kupit in pol sem vzela še Fixies, ene 2-5 kg in ene 3-6 kg, pol bomo pa videli, kako mu bodo prav. Upam, da se ne bo prevelik rodil in da pleničke res dihajo, kot piše!?!

Glede imena sem mela štorijo čez vikend.

Nočeva še povedati imena (razen vam) in pol smo bili čez vikend pri mojih in sva z mami ležali na kavču. user posted image je začel ful migati in jaz sem hotla, da ga čuti še mami in sem rekla: Daj, še migaj Matic. In ko sem to izgovorila, pogledam mami, če je slišala in ona se začne režat. Tak, mi je ušlo user posted image ...

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 797
4.2.2008 23:34:52   
Pingvinčica
Čestitke obema mamicama. Upam, da bo z malimi junaki vse ok in pridejo čim prej domov. 

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 798
4.2.2008 23:38:20   
Zofy
Margetka, ja, res imava podobnega bušija. No, jaz sem bolj športne postave, imamo to v familiji, ampak sem bolj bohemski tip človeka, tako da mišice prekriva plast maščobe in zato niso tako izraziteuser posted image . Sem res malo bolj med višjimi: 178 cm.

Kako pa ti veš, da so ti šle mišice narazen? Meni je že prijateljica govorila, da so šle njej in da zato kao ne smeš delat trebušnjakov. Ampak nam so na telovadbi že itak rekli, da klasičnih ne smeš delat ampak da lahko le take, da se daš na vse 4 in vlečeš trebuščka not oz. gor.

Glede zgage pa... user posted image user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 799
4.2.2008 23:39:46   
Pingvinčica
Vidim, da bomo tudi mi mogli pospešeno pripravit stvari za našega novega člana. Nakupljeno povečini imamo, veliko imam še stvari od hčerke, bo pa potrebno sedaj vse preoprat in pripravit.

Kako pa boste/ste ve prale oblačila za user posted image . Z običajnim praškom ali ste kupile posebnega. Kaj pa mehčalec? Pri prvi user posted image sem oblačila oprala z belim persilom.

Kaj pa pleničke za enkratno uporabo, pampers ali so katere druge boljše?

Verjetno ste že o naštetem pisale ampak, jaz vas ne utegnem bratuser posted image , ko ste se tako lepo razpisale. Pa še nekaj je katera kje zasledila potiskane tetra pleničke?

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.