|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
4.2.2008 12:13:14   
lucalu
ursi pri nas tudi sonček sije! Se pravkar odpravljam na sprehod... user posted image

(odgovor članu paola)
Neposredna povezava do sporočila: 751
4.2.2008 12:21:24   
janet
Dober dan souser posted image !

Sonnja - iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image , pa zvrhan koš zdravja in sreče ti pošiljam, da bi se Kristjan čimprej zredil, pa kar se da manj stresa, da ne boš ostala brez mlekeca.     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Bugi - tudi tebi iskrene čestitke, čeprav verjetno nisi med marčevkami ?      user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drage moje, včeraj sem vas sam brala, se mi ni dalo pisat, pa še na karneval sem mogla peljat hčerko in sestro, so bili skupinsko z razredom pikapolonice, in so dobili lizike in bone za pice. Ma sta ble lepi, je pa trajalo kar dolgo uro in pol, pa ni bilo preveč toplo, da sem domov prišla vsa premražena, pa še mojga sem zraven vlekla, saj nima več vročine, ma je jamral, da je bolan, pa sem rekla, da sveži zrak še nikomur ni škodil in sem ga prepričala in danes je šel tudi v službo. Hehe

Vreme je za popiz......., mal je  sonce pomešano z dežjem in snegom, brezveze,  te kar mine it iz hiše.

No danes imamo 5 srečanje MŠ, imamo telovadbo, bomo videli, kolk sploh lahk telovadim s tem trebuhom. user posted image

Ja tud js sem zvečer povedala mojmu, da imamo prvega babyja med marčevkami in  naj že enkrat sestavi kinderpet, pa police mi more v omaro nardit, da lahk stvari operem, pa not zložim, pa tud konc tedna bom šla neki pleničk in kozmetike za babyja nakupit, zaj se je pa res začelo, prehitro, vendar se je, ma kak cajt hitro mine, tak da bo res treba vse pripravit, da ne bo kakšnega presenečenja ............user posted image

Glede zatekanja, jaz zaenkrat še ne zatekam, sam mogoč tud zato ker se dva meseca nisem zredila.user posted image Pa upam da tud ne bom, čeprav prstanov sem se pa za vsak slučaj že v tretjem mesecu znebila, razen poročnega.user posted image

Debatirale ste glede spuščanja trebuha, lahk da se zabnji mesec spusti, lahk pa da se sploh ne spusti, men se pri Neži nič ni spustil, pa sem bila čez rok, to je pač odvisno od vsake posameznice, ni pa nujno potrebno, da se ti spusti, tak da če se kateri ne bo da nebo panike.user posted image

Pa še glede odvajanja od dudice in flaške. Moja je mela dudico do treh let, pa niti spat ni mogla brez nje tak da sma v vrtecu imele eno posebej za tam, in sem ji pustla, sam sem gledala da je čez dan ni imela dosti, ker bi blo preveč, smo ji pa rekli pri treh letih, da je dudico božiček odnesel k majhnemu dojenčku ki jo bol potrebuje, pa da je velika deklica, smo sicer imeli dve noči jokavi sam se je navadila. Flaško je pa mela do štirih let, pa še to zato ker je zelo izbirčna pri hrani, mi veliko stvari ne je še zdaj ne, in sem ji pustla zato da je imela vsaj en hranilen obrok, je pila čokolino, zadnje pol leta pa sam še kakoav, nato je pa flaško sama začela zavračat in sma jo skupaj vrgle v smeti. Pa ima zobe čist ok.
No zdaj pa povem še za mojo sestro, ni imela dude, je pa zelo rada pila sok po flaški, veliko celo ponoči in so ji vsi zgornji prednji zobje zgnili do dlesni, tak da ti jaz tud odsvetujem sokove ponoči, pa še kasnej se je odvadila lulat v pleničko, ker je nonstop lulala zarad pitja ponoči.

Upam da boste to klobaso prebrale, tak je če se ti en dan nič ne da napisat, je pa treba drug dan nadomestit .....................user posted image user posted image user posted image user posted image

Led dan vam vsem želim kljub vremenu!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 752
4.2.2008 12:36:16   
Zofy
Zgleda, da nas je vse panika zgrabila, ko smo slišale, da je Sonnja že rodilauser posted image .  Tudi mene mika, dabi vse ta teden oprala in zlikala user posted image user posted image .
Ampak bom samo tetra plenice, pa povijalne plenice, pa posteljnino in odejice oprala, ostalo lahko naknadno .
Glede tetra plenic. Na enem od sosednjih forumov sem zasledila, da so punce rekle, da je čisto vseeno katere tetra plenice kupimo. Une, ki so dražje, so samo dražje, boljše pa niso nič. Tako da sem jaz kar najcenejše v DMu kupila (mislim, da je nekaj manj kot 6€ 5 plenic).

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 753
4.2.2008 12:45:16   
meryy
Sonnja čestitke!! čeprav prezgodaj vam želim da se čim prej skupaj pocartate doma !!

no punce pa se je začelo. mene tudi že vse dol pritiska komaj hodim trebuh otrdeva ponoči so pa cele procedure da se obrnem. pa vsakič ko se želim obrnit na drugi bok mi trebuh takoj otrdi. res kot bi se tamau dau v mali klopčič, popek mi pa not pade??user posted image  no ravno včeraj me je depresija dajala sem se zjokala zvečer kot mali otrok, kao češ nič ne morem sama vse me zateguje pa napenja pa ni mi hujšga ko moram koga prosit za karkoli...da ne govorim da teško diham in vse kar pojem mam občutek da sem polna kot balon...pa še sem naštevala med jokanjem moj dragi me je pa tolažu revček. !! no ja ampak sem zato danes boljeuser posted image  se ne dam . s tamalim sva se zmenila do marca nikamor!!user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 754
4.2.2008 13:15:50   
ursi84
Mi2 se počasi odpravljama....na kosilo punce...ne še v bolnicouser posted image user posted image user posted image user posted image . Me je moj povabil in vabila ni lepo odklonituser posted image . Pa ne bo treba kosilo doma kuhat....jupu,jupi user posted image user posted image user posted image

Se proti večeru še kej tipkamo. Bodi pridne user posted image user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 755
4.2.2008 13:30:33   
san
ja, pri nas pa lije user posted image . dejte še nam mal sonca poslat, prosim.

no, jaz sem prišla sedaj iz abdominakne in danes nimam težav z glavoboli in slabostjo, tko da je bilo tisto zadnjič verjetno kaj drugega. počutje po AD pa... hm, kaj pa jaz vem, meni se zdi vse isto, zaenkrat ne opazim razlike.

glede zatekanja. jaz zatekam v prste rok in nog, je pa zgleda zelo povezano z aktivnostjo pri meni, ker zadnje čase imam norišnico in redno zatečem proti večeru in me zateguje, pa obraz imam prečudovit: okrogel, lisast in zabuheluser posted image . ampak, upam da ne bo kake panike. imam v četrtek pregled, pa bomo videli kaj bo rekla G.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 756
4.2.2008 13:31:35   
san
abdominakne

abdominalneuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 757
4.2.2008 13:52:19   
lucalu
Punce, zdaj je pa res že kar nekaj časa, odkar se je nazadnje javila eva... upam, da je vse vredu!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 758
4.2.2008 14:02:57   
san
lucalu, a veš, da sem jaz isto premišljevala, pa še mal sem gledala seznam in ugotavljam, da jih kar nekaj, ki so se javljale prej bolj pogosto, sedaj jih pa malček pogrešam. pa bogve kako je stigmata...

pa ugotovila sem, da je bila na našem seznamu tudi kabija, ki sicer ni klepetala, vsaj jaz se ne spomnim, ampak je pa naša marčevka in če se ne motim sem med nedonošenčki prebrala, da je tudi ona že rodila.
tako da, ČESTITKE KABIJAuser posted image , upam, da sta z otročkom zdrava in da lepo napredujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 759
4.2.2008 14:59:21   
Dinki
Joj Zofy, kakšen lep trebušček imaš user posted image ....VAU!!!! Ti pa Mergetka mata prav podobnega, se mi zdi user posted image ...a si kakšna športnica? Pišuka, če me spomin ne vara si enkrat pisala, da nikol nisi bila med najbolj suhimi, si pa taka tvigica user posted image
Maš pa tatoo na trebuhu k naša Lucalu user posted image  

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 760
4.2.2008 15:05:46   
lucalu
Zofy user posted image user posted image user posted image  res lep trebušček!!! Od spredaj se zdi full velik, od strani, ga pa nikjer ni. user posted image  Dinki, se mi zdi, da je podoben tvojemu...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 761
4.2.2008 15:12:19   
Dinki
Dinki, se mi zdi, da je podoben tvojemu...

Oh, hvala Lucalu user posted image ....to je pa res kompliment, sam moj ni več tako zelo lep...no, meni je sicer všeč, ampak imata Zofy in Mergetka spodnji del tko utrjen k dve terminatorki user posted image ....pomojem morata biti obe neki športnici....pri meni tega namreč ni....Zofy, se ti je pa res ogromno povečal trebušček iz 31. v 33. teden....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 762
4.2.2008 15:13:39   
san
imate večina manekenske trebuščkeuser posted image
ja zofy, tvoj je zelo lepuser posted image

meni je pa sine zadnjič pokomentiral: Joj mami, a veš kolk si ti počasna! Pa tako velik trebuh imaš, da se boš razpočla.
Lump majhen, jaz se pa sama seb zdim še vedno fituser posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 763
4.2.2008 15:17:50   
Katy13
Evo mene iz pregleda. Vse je v najlepšem redu. Podatki za Ursi84 +10 kg in OT 104 cm. Drugače smo pa težki 1754 g. Sem bila pa malo kregana zaradi mojih kilogramov. user posted image  Naslednjič bova pa delala CTG. user posted image  je tudi že obrnjen na glavo in sem ga za kratek čas tudi videla.

A se kateri da napisat težo user posted image , ko je bila v 33. tednu?

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 764
4.2.2008 15:22:27   
san
paola, glede paketka, mislim, da nas je večina vzela denar. pokliči na csd in povprašaj kako je s tem.

katy, čestitke za uspešen pregled, teže pa jaz nimam, mogoče zvem v petek, samo dvomim, ker mi je merila že pred dvemi tedni, pa ti sporočim. glede kg, zakaj te je pa kregala, saj se nisi veliko zredila.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 765
4.2.2008 15:22:46   
aleži
Joj, ko sem brala, da so že marčevke rodile, me je kar že stisnilo, da se tudi meni približuje PDP. Čestitke vsemuser posted image  za naraščaje!!!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 766
4.2.2008 15:24:33   
lucalu
Katy user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešen pregled!!! Zakaj si bila pa kregana zaradi kg???

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 767
4.2.2008 15:33:37   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: san

meni je pa sine zadnjič pokomentiral: Joj mami, a veš kolk si ti počasna! Pa tako velik trebuh imaš, da se boš razpočla.
Lump majhen, jaz se pa sama seb zdim še vedno fituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj San, sem se zdele tako nasmejala. Tale tvoj sinek ima prav posrečene komentarj !

Hvala za pohvale za moj trebušček, res ni pretirano velik, vendar sigurno ni tak kot od kake športniceuser posted image . Športam tu pa tam, vendar imam že od nekdaj (po moje dedno) trebušček, tako da nisem bila nikoli lih ravna. Pa tudi med najbolj suhimi nisem, imam že skoraj 83kg user posted image . Vam v sredo sporočim nove podatke o kg in OT...

Katy, kako pa to da si bila ti kregana? Za pridelanih 10kguser posted image . jaz bi temu samo user posted image user posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 768
4.2.2008 16:12:53   
gaya24
lucalu: Sem vidla, da si napisala, da imaš potiskane tetra plenice iz Avstrije. A so res manjše velikosti kot pa tiste iz BC, ker js sem misla it v Ikeo in tam potiskane kupit, zdaj pa ne vem, ker će so res manjše, pol bom še pri nas kak paket kupla.

janet: Js grem tud zdaj v MŠ, sem novembra manjkala na Negi, ki je danes na vrsti. A hodiš ti v Sl. Gradec?

Zdaj pa šibam, mam že ob 16.30, pa še nisem spravljena user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 769
4.2.2008 16:35:08   
pomlad08
Zivjo,
tudi jaz sem marcevka, ze nekaj casa spremljam debato, ampak se nikoli ni bilo casa prijavit, da bi lahko kaj dodala user posted image

Rok imam 25. 3., tako da smo pri nas se kar mirni ...

lp

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 770
4.2.2008 16:40:15   
san
Joj San, sem se zdele tako nasmejala. Tale tvoj sinek ima prav posrečene komentarj !

zofy, tale naš poba nas vse po vrsti spravlja v smeh domauser posted image .

gAYA, v ikei nimajo potiskanih plenic, v kiki jih imajo

pomlad08, dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 771
4.2.2008 16:42:31   
lucalu
pomlad08 user posted image user posted image user posted image  dobrodošla med nami!!!
gaya plenice so pa potiskane res nekoliko manjše... sem šla zdaj primerjat, prej se nisem am vzela... ampak mislim, da to ni nič strašnega. user posted image  Moja prijateljica je imela samo te potiskane, pa je široko povijala punčko, pa je bilo vse vredu!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 772
4.2.2008 16:43:19   
lucalu
Ja, imajo jih pa v Kiki in v Toysu baje user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 773
4.2.2008 18:42:24   
gaya24
san, lucalu-hvala

Js sem ravno iz materinske šole. Smo mele zdaj debato o plenicah- ali pampers ali štorklja oz. racman.
Kaj pa ve? A se bo katera odločla za te bombažne? Js bi se, če bi imela živce vse to prat pa sušit ampak jih nimam user posted image .
Aja, pa še neki....Zadnjič smo mele debato glede kozmetike za dojenčka in v naši MŠ priporočajo za mazanje ritke kar lekarniško kremo, ki vsebuje lanolin in pa za telo samo jekoderm in nič tistih mlek za telo pa šamponov od raznih znamk. Pa tudi tiste otroške robčke, ko je že losjon zraven, ne priporočajo, če že, pol raje oljne robčke pa še te samo takrat, ko gremo kam na pot, drugače pa navadna voda. Kaj ve mislite?

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 774
4.2.2008 18:47:45   
lucalu
Nam so tud tako rekli v MŠ, gaya. In jaz sem že nabavla lekarniško hladilno mazilo... in mandljevo olje, ker nam so rekli naj mažemo s tem pregibe... Drugače pa umivat z vodo... vsaj na začetku. Potem bomo pa že sproti vidle user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.