janet
|
Dober dan so ! Sonnja - iskrene čestitke , pa zvrhan koš zdravja in sreče ti pošiljam, da bi se Kristjan čimprej zredil, pa kar se da manj stresa, da ne boš ostala brez mlekeca. Bugi - tudi tebi iskrene čestitke, čeprav verjetno nisi med marčevkami ? Tako drage moje, včeraj sem vas sam brala, se mi ni dalo pisat, pa še na karneval sem mogla peljat hčerko in sestro, so bili skupinsko z razredom pikapolonice, in so dobili lizike in bone za pice. Ma sta ble lepi, je pa trajalo kar dolgo uro in pol, pa ni bilo preveč toplo, da sem domov prišla vsa premražena, pa še mojga sem zraven vlekla, saj nima več vročine, ma je jamral, da je bolan, pa sem rekla, da sveži zrak še nikomur ni škodil in sem ga prepričala in danes je šel tudi v službo. Hehe Vreme je za popiz......., mal je sonce pomešano z dežjem in snegom, brezveze, te kar mine it iz hiše. No danes imamo 5 srečanje MŠ, imamo telovadbo, bomo videli, kolk sploh lahk telovadim s tem trebuhom. Ja tud js sem zvečer povedala mojmu, da imamo prvega babyja med marčevkami in naj že enkrat sestavi kinderpet, pa police mi more v omaro nardit, da lahk stvari operem, pa not zložim, pa tud konc tedna bom šla neki pleničk in kozmetike za babyja nakupit, zaj se je pa res začelo, prehitro, vendar se je, ma kak cajt hitro mine, tak da bo res treba vse pripravit, da ne bo kakšnega presenečenja ............ Glede zatekanja, jaz zaenkrat še ne zatekam, sam mogoč tud zato ker se dva meseca nisem zredila. Pa upam da tud ne bom, čeprav prstanov sem se pa za vsak slučaj že v tretjem mesecu znebila, razen poročnega. Debatirale ste glede spuščanja trebuha, lahk da se zabnji mesec spusti, lahk pa da se sploh ne spusti, men se pri Neži nič ni spustil, pa sem bila čez rok, to je pač odvisno od vsake posameznice, ni pa nujno potrebno, da se ti spusti, tak da če se kateri ne bo da nebo panike. Pa še glede odvajanja od dudice in flaške. Moja je mela dudico do treh let, pa niti spat ni mogla brez nje tak da sma v vrtecu imele eno posebej za tam, in sem ji pustla, sam sem gledala da je čez dan ni imela dosti, ker bi blo preveč, smo ji pa rekli pri treh letih, da je dudico božiček odnesel k majhnemu dojenčku ki jo bol potrebuje, pa da je velika deklica, smo sicer imeli dve noči jokavi sam se je navadila. Flaško je pa mela do štirih let, pa še to zato ker je zelo izbirčna pri hrani, mi veliko stvari ne je še zdaj ne, in sem ji pustla zato da je imela vsaj en hranilen obrok, je pila čokolino, zadnje pol leta pa sam še kakoav, nato je pa flaško sama začela zavračat in sma jo skupaj vrgle v smeti. Pa ima zobe čist ok. No zdaj pa povem še za mojo sestro, ni imela dude, je pa zelo rada pila sok po flaški, veliko celo ponoči in so ji vsi zgornji prednji zobje zgnili do dlesni, tak da ti jaz tud odsvetujem sokove ponoči, pa še kasnej se je odvadila lulat v pleničko, ker je nonstop lulala zarad pitja ponoči. Upam da boste to klobaso prebrale, tak je če se ti en dan nič ne da napisat, je pa treba drug dan nadomestit ..................... Led dan vam vsem želim kljub vremenu!!!!!!!!!!!!!!!!
|