|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
4.2.2008 10:23:59   
katj
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Punce, a kaj zatekate? Jaz postajam vse bolj okrogla v obraz, prav nič si nisem več všeč user posted image . Hudo sicer ni, še vedno obujem svoje čevlje in ni nekega vidnega zatekanja, zgledam pa vse bolj kakemu slončku podobna. Pa zatekanje prstov...a bolijo katero tudi členki? Jaz zjutraj, ko se zbudim, komaj skrčim prste na roki in potem me še vedno členki malo bolijo na otip čez cel dan. Je to nosečniška nevšečnost ali nemara kak artritis user posted image Prstane sem si pobrala dol 2 tedna nazaj, ko se je to začelo...

mene sicer ne bolijo členki, če pa stisnem me pa zateguje.
tud obraz čutim.
pr men vem da je samo nosečniško, pa pr teb tud upam.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 726
4.2.2008 10:26:55   
mergetka
Sonnja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ob rojstvu, tvojemu user posted image Kristjanu pa želim, da pride čimprej k mamici in atiju domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Mene je tud zdaj to kr precej presenetilo user posted image user posted image ...

Ravno včeraj sem dala prati drugo rundo. Ampak zdaj pa zares, nič ne bom več čakala sončka in lepega vremena, da bi zunaj kaj sšila. A ve sušite vse user posted image stvari v sušilcu? Mene je mal strah, da bi se kaj skrčilo.

Ja, pa še neki se mi je zgodilo: sem dala prati odejico in rumene stvari in polovično dozo praška, kot so naj svetovali v Mš. Pol je blo pa zgleda vseeno premao stvari za toliko praška in kljub 2x-tnemu spiranju vse "diši" preveč po prašku. Zdaj pa ne vem, al naj še 1x to operem, al kaj user posted image .

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 727
4.2.2008 10:38:04   
Lona76
Živjo vsem!

user posted image user posted image user posted image Sonnji za Kristjana in upam, da čimpreje prideta domov.
Če sem iskrena sploh nimam časa vsega prebrati. Pri nas v službi so danes spet razgovori. In to bojo cel dan. Groza! Potem pa upam da nekoga izberejo in začne delati.

Glede sterelizatorja, jaz ga ne bom imela. Če dojiš ga ne potrebuješ. V primeru, da pa ne dojiš se ga pa splača imeti. Baby phone pa imam že doma in mi je velikokrat že prišel prav. Sploh na kakšnem dopustu, ko daš otročka spat, ti pa še malo na terasi posediš. Ali pa če so  spalnice v drugem nadstropju kot bivalni prostori.

Oprala nisem še nič ampak očitno bo potrebno pohiteti saj so marčevčki že začeli hoditi na svet. Sicer bom začela prati, ko bom doma. Še osemkrat pridem v službo!!!!!!

Lepo se imejte!

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 728
4.2.2008 10:47:27   
katj
mergetka, jaz pr marku in tud zdej počnem isto.
oprem s klasičnim praškom, takim ki ga pač uporabljam, nč senzitiv, mal manj ga dam in vse zlikam.dec it.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 729
4.2.2008 10:50:57   
perp
Naša črtica koraka če vzameš dopust, ti pripada 100% plače, če si na bolniški, je odvisno od Pravilnika podjetja - nekako od 80% do 90% bruto plače. Seveda ti ne pripadajo malca in prevoz. Pogosto je tudi tako, da če si na bolniški, ne dobiš nekaj procentov na račun delovne dobe (0,5% bruto plače za vsako leto delovne dobe), tako da se ti bolj splača iti na dopust. Itak pa ne pozabiti, da moraš leto izkoristiti 10 dni dopusta za leto 2008, ker ti drugače propade (te žal ne bo počakal).

Jaz k sreči nič ne zatekam. Jesjte manj slane stvari. Vem, da je moja sestra v zadnjih 2-3 mesecih si vse posebaj kuhala brez soli. Sicer je zanič, ampak pomaga.
Pa moram se pohvaliti, da se že ene 14 dni ni teža na vagi nič spremenila. user posted image user posted image  

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 730
4.2.2008 10:52:51   
perp
Lona76 ja madonca. Zdej bi se te pa že lahko malo usmilili. JA nej že vzamejo eno. Groza!

Želim ti veliko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 731
4.2.2008 11:01:42   
katj
IZVIRNO SPOROČILO: perp

Lona76 ja madonca. Zdej bi se te pa že lahko malo usmilili. JA nej že vzamejo eno. Groza!

Želim ti veliko user posted image user posted image user posted image

Ma ja no, res je. Joj eni ljudje so pa res brez srca, jaz takim kot so tile, rečem da so sami s sabo nezadovoljni in pol na drugih....

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 732
4.2.2008 11:02:14   
ursi84
Ja Sonnja, pa saj človek ne more verjet...čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image za malega Kristjanauser posted image in boš videla, da bo vse OKuser posted image user posted image user posted image . Pa čim prej pridita domov. Ko boš pa imela kej več časa pa nam le zaupaj svojo porodno zgodbouser posted image
Bugi...user posted image user posted image user posted image tudi tebi za user posted image user posted image korenjaka (čeprav se te ne spomnem, da bi sodelovala na našem foromu user posted image )

Ko se glih o zatekanju pogovarjate. Tudi jst sem začela kr fajn zatekat. Predvsem v noge in roke. Ampak G pravi, da še ni nič hudega user posted image , da sem še dobra prema drugim user posted image .
Punce jst ma že vsega polno kapo. Jst hočem RODIT...sem tečna iz dneva v dan bolj...vse me znervira...trebuh imam že čisto med nogami (se mi je tako spustil, da lahko končno začutim svoja rebra user posted image )...ponoči slabo spim...sramna kost nenormalno boli...in še bi lahko naštevala negativne stvari...ampak hočem it rodit user posted image user posted image user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 733
4.2.2008 11:22:04   
ursi84
IZVIRNO SPOROČILO: ursi84

FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08: 
user posted image Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ribnica, user posted image , (OT:115, +13 kg)

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2. user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image  

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted image ,user posted image  
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2. user posted image , 30 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 101 cm, +7 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice,user posted image   - Nejc user posted image , ( OT:117 cm, +15 kg)

3.3.08:
user posted image anyas , 1. user posted imageuser posted image
user posted image katj 2.user posted image , user posted image - Rok user posted image , (OT:103 cm, +12 kg)

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1. user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 110 cm, + 23 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted image ,Ljubljana,  user posted image
user posted image Vitaena, ?user posted image , Ljubljana, user posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje,user posted image   , (OT: 101 cm, +13 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted image user posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška,  user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor,  user posted image
user posted image lencyka, ?user posted image , Ljubljana, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana,  user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image , (OT:??, +6,5 kg)
user posted image dezurna, 2.user posted image , SG , user posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. user posted image , 24 let, Šoštanj,  user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let,  user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 7 kg)
user posted image nika_z , 1.user posted image , user posted image

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted image ,user posted image   -Luka user posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice,user posted image
user posted image Pingvinčica , 2. user posted image , 25 let, Celje,  user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 97 cm, + 10 kg)
user posted image noe 2.user posted image , Celje, user posted image (OT:??, +5 kg)
user posted image Joži79?user posted image , user posted image
user posted image Kabija, ?user posted image , Celje, user posted image

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana,  user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2. user posted image ,Maribor, user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted image , user posted image
user posted image štručka
, 2user posted image . , user posted image
user posted image majchika , 1. user posted image , 30 let, Celje, user posted image
user posted image paola 1.user posted image , MB, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image regrat , 1.user posted image , Postojna,  user posted image
user posted image DIANA5 , 3. user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let,  user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2. user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image + user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 119 cm,  + 15kg)
user posted image nye , 1.user posted image ,Ljubljana, user posted image
user posted image orhideja, 2.user posted image , user posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image , user posted image - Maks ali Filip  user posted image
user posted image max81 , 2. user posted image , 26 let, Jesenice,user posted image   ,  ( OT: 103 cm, +8 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 99 cm, +9 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2.user posted imageuser posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, + kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana,user posted image   ( OT: 103 cm, +11 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana,  user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 23 let,Slovenj Gradec, user posted image   ( OT: 114 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let,  user posted image
user posted image Taaja 1. user posted image , 27 let , Jesenice,user posted image  
user posted image Sanca, ?user posted image , user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana,user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 102 cm,  +11,5 kg)
user posted image Zofy , 1user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image - Julijauser posted image ,  (OT: 95 cm, + 11 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 107 cm, +11,5 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let,user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)

26.3.08:
user posted image Stigmata
, 1. user posted imageuser posted image
user posted image Katiandi , 1. user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +6kg)
user posted image florc
, 1.user posted image , 26 let, Kranj,user posted image   , (OT:94 cm, + 9kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:??, +11 kg)

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, Slovenj Gradec, user posted image , (OT:??, +13 kg)

28.3.08:
user posted image Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Dinki , 1. user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:101 cm, +11kg)
user posted image ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image Vilma , 2.user posted image , 35 let,user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 101 cm, +8 kg) 
user posted image Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image tejca14 , 1.user posted image , Murska Sobota, user posted image
user posted image KRISSY, ?user posted image , Kranj, user posted image
user posted image jasnicko, ?user posted image , Šempeter pri Novi Gorici, user posted image

30.3.08: 
user posted image hope77
, 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 let, user posted image - Matic user posted image , (OT:98 cm, +7 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image avak, 1.user posted image , 22 let, user posted image

88 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 25
user posted image : 22

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustile user posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠI ZLATI SONČKI:

user posted image Sonnja (PDP 23.03.08) rodila 29.01.2008 ob 9.47 min user posted image Kristjana
user posted image Bugi (PDP 15.03.2008) rodila 01.02.2008 ob ?? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem novo pečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ursi84 -- 4.2.2008 11:37:41 >

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 734
4.2.2008 11:23:23   
Tejka.387
Sonnja: Čestitam ob rojstvu malega Kristjana in upam, da bo kmalu doma, da se boste lahko skupaj stiskali user posted image  user posted image  user posted image .

Bugi: tudi tebi čestitke za malo štručko user posted image  user posted image  user posted image .

NČK:
Koliko % plače ti pripada za bolniško in koliko za dopust? So dodatki upoštevani pri tem? Katera ve?
Jaz dobim 70% za bolniško od plače in 100% za dopust, brez dodatkov. Zgleda da je ta procent popolnoma odvisen od delodajalca.

Zofy:
Punce, a kaj zatekate?
Jaz sem včeraj prvič zatekla v noge - so bile take k od slona. Pa čez dan sploh nisem opazila; zvečer pa, .... gležnjev sploh ni bilo nikjeruser posted image   V obraz pa sem minimalno zabuhla, kar tudi meni ni preveč všeč user posted image , ampak sej bo.

Spali smo vredu, kljub obiskom WC-ja. Vikend smo preživeli kar doma, ker je pri nas padal dež. Bo pa res treba začet urejat stvari za prihod naših malčkov. Mi imamo pripravljeno samo za prvo silo, ostalo pa še čakamo, da dobimo, ker imamo obljubljeno, bom kar poklicala če lahko sama pridem iskat, ker drugače so rekli da nama bodo pripeljali. Danes pa se nama z user posted image  začne MŠ. Me prou zanima kako to izgleda, upam da bo vredu.

Pozdravček 

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 735
4.2.2008 11:27:41   
Dinki
Ursi84, ravno ta vikend sem se pogovarjala o tem z mojo mami, ki me je spomnila na to naj zdaj še uživam, ker zadnji mesec je pa vse samo še eno veliko pričakovanje, da te vse samo še ovira in moti in točno to sedaj opisuješ ti....mater, res smo dobre...zdej smo prišle v obdobje k bomo spet mal jamrale ena drugi, tko k na začetku user posted image ....
Uglavnem, drži se Ursi, sej bo kmalu konc tega trebuha....kdaj se pa po navadi trebuh spusti?

Lona76....tud jaz upam, da bo že enkrat konec te more pri tebi v službi....grozni so, res!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 736
4.2.2008 11:30:57   
ursi84
Dinki...nimam pojma, kdaj naj bi se spustil. Men je user posted image sam rekel, kak to, da se mi je spustil. Jst sploh prej opazla nisem. Zdej pa res vidi razliko in tudi veliko lažje dihamuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 737
4.2.2008 11:34:29   
Dinki
Ursi84, jaz vem da sem že slišala, da se trebuh na koncu spusti (se pripravlja na porod), ampak ne vem točno kdaj, tko da je to normalno...bodo povedale kakšne že bolj izkušene user posted image ...

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 738
4.2.2008 11:36:40   
Lona76
Joj Ursi tut jst sem že usega sita. Sramne kosti me bolijo za pop.... Vsakič ko ustanem mislim da mi bo vse dol padlo. Pa še slaba 2 meseca!!!! Obračam se na postelji itak že komi, ko sedim me v rebra buta ampak to butanje še prenesem. Drugače pa neki nagovarjam našo žabico da bi mi kakšen dan prizanesla in prišla malo prej na svet. Ker če si pa čez rok, tako kot sem bila prvič je pa še večja groza. Usi te kličejo in sprašujejo zakaj si še doma.

Aja pa učeri zjutraj mi je prvič mleko spustilo user posted image . Se je že začelo. Dobro da imam podložene modrčke, da ne bo v službi kakšnega neljubega fleka.

Ja razgovori pa potekajo še danes. Pride jih še 8, potem pa jutri pridejo tisti ki so ožji izbor in v sredo naj bi kar delat začeli. Upam da res. No sej da vsaj v ponedeljek pride. Ma na živce mi gre še to, ker moram čakati z delom, da uvedem punco, ker nimaš vsak dan vse za delat. Zdej pa sej veste kako je v enem tednu. Ah bo že samo da nekoga najdejo.

Lepo se imejte!

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 739
4.2.2008 11:36:52   
lucalu
ursi, ko se ti bo dalo, popravi moj OT na 101 cm user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 740
4.2.2008 11:39:44   
lucalu
ursi nam so v MŠ rekli, da se trebuh spusti okrog 36 tedna... je pa čisto odvisno od vsake posamezne nosečnosti...

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 741
4.2.2008 11:43:00   
ursi84
Lucalu...seznam je popravljen user posted image user posted image . No sej pol je pa naš po pravilu. Sej zdej sem v 37 tednu (36t 1d)user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 742
4.2.2008 11:43:40   
Dinki
ursi nam so v MŠ rekli, da se trebuh spusti okrog 36 tedna... je pa čisto odvisno od vsake posamezne nosečnosti...

No evo Ursi84, zdej vemo user posted image ...hvala Lucalu...

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 743
4.2.2008 11:45:04   
mergetka
Tejka, jaz k sreči nič n zatekam. A teb se  to dogaja, če si ful aktivna al kr tko, tud če počivaš?

Urši, sama nimam izkušenj s spuščanjem trebuha, sam nekje v podzavesti imam, da v zadnjem mesecu (najbrž so povedali v MŠ), tko da bo pol zate to najbrž držalo.

Punce, mene pa zanima, katere tetra pleničke so najbolše. Vem, da ste se 1x pogovarjala o tem, sam ne vem kjeuser posted image Tko, da če ima katera izkušnje, mi naj prosim pove, ker so ene zdaj v BC znižane, pa ne vem, če so ok
( http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172534 ).

Bye bye zaenkrat...

aja, moj user posted image je danes sanjal, da sem rodila in sma nosila najinga sončka po stanovanju. Pol mu pa povem, da je ena naš marčevka rodila....user posted image

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 744
4.2.2008 11:54:15   
Tejka.387
Mergetka: Ta vikend sem bila skoz doma in nisem šla niti na sprehod user posted image , mogoče so mi pa zato zatekle noge user posted image , ker drugače grem skoraj vsak dan na sprehod, ki včasih traja tudi do 2h. Bi si mogla it verjetno mal noge pretegnit user posted image , pa bi bilo bolje. Sam danes je spet dež user posted image , pa še diplomsko moram popravljat, tak da bom spet cel dan za računalnikom user posted image .
No zvečer grem pa v MŠ. Jupiii. user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 745
4.2.2008 11:57:19   
Tejka.387
Aja še glede tetra plenic: po moje so te iz BC čisto vredu. Pokliči mogoče še v Tosamo kakšna je cena tam. Jaz sem tetra plenice dobila od moje babice, je imela še popolnoma nove zapakirane, ki jih je dobila še ko je hodila v službo. Sem bila mal skeptična kakšne so, sam ko sem jih pa oprala, so bile pa popolnoma vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 746
4.2.2008 12:02:27   
marita
mene je danes ponoči 2x tko fejst špiknilo v nožnici, da sem kar zastokala na glas. Moj je bil takoj pokonc, če je treba že it, pa sem rekla, da sploh ne. Mi gre prov na živce, ko se telo tkole začne pripravljat na porod, da sploh več ne veš a maš še ful cajta, al boljš da letiš v P. Kr neki. Me je pa tako špikalo v nožnici 5 dni predenj sem mojo prvo punco rodila. ko sem bila na pregledu mi je g. rekla, da sem se s temu začela odpirat. Sam takrat sem bila 5 dni pred porodom, zdj mam pa še cel mesec. Mislim pa, da ni še nič resnega.

Je pa dejansko res, da si na koncu tako sita vsega in trebuha in raznoraznih bolečin, dol tiščanja, pritiskanja dol...da imaš sam še željo it čim prej rodit...to je naraven proces. Mene je mal še strah začetka poroda, sam po kakšnem tednu špikanja in otrdevanja in tega, bom pa sam še želela, da se čimprej začne.user posted image

Sonnja: čestitke, otvorila si sezono Marčevk.user posted image  Saj bo vse vredu, pa čimprej bodite vsi skupaj doma.user posted image

Bugi je bila pa aktivna na Monu, pri nas pa ne, zato je ni na seznamu.

Mi imamo pa sneeeg in to kar nekaj, pa še pada. Juhuhu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 747
4.2.2008 12:04:03   
lucalu
mergetka po moje je vseeno katere tetra pleničke imaš... tetra je tetra user posted image  Drugače pa imam jaz tudi te iz BC, pa 10 mam potiskanih, ki mi jih je prijateljica iz Avstrije prinesla.
Ja, ursi, tvoje detece se pa drži protokola user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 748
4.2.2008 12:09:09   
ursi84
Pri nas pa tako lepo sonce sije...user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 749
4.2.2008 12:09:43   
paola
Čestitke in vse dobri Sonnji in njenemu fantičku.

Počasi bo pa rs potrebno vse pripraviti. Ste že dvignile paketke? Je mogoče katera naročila e-paketek? Ti ga lepo dostavijo ali kako zgleda to? Sama sem mal rizična, pa ne smem dvigovati težkih stvari, naročeno mam pa kar previjalno mizico.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.