|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 8:36:26   
aleksandra silvija
Kaj zdej čveke niker nobene?


Tukiiiiuser posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 8:53:07   
polly80
Aleksandra silivija,samo me zanima,kako je z user posted image od sodelavke?mogoče si že kaj napisala,pa se mi ne da vse nazaj brat?upam da je ok.
uživajte lep dan,jaz pa nazaj za knjige!user posted image
za seznam: spol:user posted image ,1.user posted image ,+4kg,pregled:11.3.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 9:01:22   
babysolza
ja se pa res pozna - lepše kot je vreme, manj čvekamo. Ala vse na sonček! user posted image  Jaz sem pridna v službi in se bom probala še kaj javit tekom dneva. user posted image

ja Alea01, tuki smo res polne vseh modrosti. Obvladamo vse - od moderne tehnologije do receptov starih babic. Upam, da ne bomo preveč na user posted image  potli to preizkušale... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 9:23:15   
aleksandra silvija
kako je z od sodelavke


Mala je kar v reduuser posted image user posted image user posted image . Držimo pesti, da tako ostane in da mamici in ostali družinici bivanje user posted image  v LJ čim prej mine.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 9:25:34   
aleksandra silvija
ja Alea01, tuki smo res polne vseh modrosti. Obvladamo vse - od moderne tehnologije do receptov starih babic. Upam, da ne bomo preveč na potli to preizkušale...
user posted image user posted image user posted image

Ampak  z uživanjem tekočine ni res nič narobe!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 9:31:47   
beyba
DAnes je mal oblačno, a vas bo kaj več tukaj. Jutri je pa full lep dan napovedan tako da si grem na obalo napolnit baterije. Na kako dobro brezkofeinsko kavo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 9:35:49   
cv3rklic4
deluje 100%,spij sedaj nazačetku,vem slišalo se bo grozno od 5-6 litrov vode,skušaj zdržat en teden,potem pa zmanjšaj na 4 litre še en teden,potem pa po minimalno 3 litre na dan,boš videla ne bo ti treba antibiotikov jemat,samo školjko si rezerviraj

Če res pretiravaš s pitjem, je urinske poti mogoče "sprati".

No, kar se vsega tega tiče, meni ni nič pomagalo, urin ima še vedno mnogoštevilne bakterije. In ker - kot sem že napisala včeraj - sem alergična na penicilin, mi ne morejo dat nobenega antibiotika. Lahko samo upam na najboljše, ker je baje velika nevarnost prezgodnjega poroda. Pa saj ne gre zame - okuži se otrok, ko se rodi in potem ti en dan starega že filajo z antibiotiki. Groza. No, upajmo na najboljše - srečno vsem sotrpinkam v tehle podobnih težavah.

Zato tudi urologi, zdravniki ob vnetju mehurja, ledvic priporočajo npr. vsaj 2 litra URSI čaja, ki je nekakšen naraven antiseptik poleg ostale tekočine. Ampak ker si noseča, se ursi čaja izogni in ga kar nadomesti z navadno vodo, čajem, lahko tudi mineralno--ampak litrov mehurčkov pač ni dobro popit.

Definitivno ne pit Ursi čajev, ker za nosečnice niso primerni! Jaz pijem čaj poljske preslice in koprive, jem brusnice in bučno seme ... in s strahom vsakič čakam izvideuser posted image

Malo sem zamorila sceno ... sori, samo mi je res kar grozno, ker se v bistvu počutim čisto ok, samo skrbi me pa vseeno.




(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 9:50:16   
lunca14
Beyba....te čisto razumem glede športa,če si prej aktiven in potem kar naenkrat štop,je to hud šok za telo,to je skoraj tako,kot da prenehaš po eni škatlici cigaret na dan -prenehaš s kajenjem.Daj probaj s hitro hojo-nordijsko hojo,sprobaj koliko hiter tempo lahko prenese tvoj buši,pa vaje za moč-noge,roke in hrbet,kjer imaš izoliran trebuh.....sprobaj boš videla,da lahko tud ti malo športaš,samo strah daj na stran,pa pij tud za otrdevanje trebuha je to dobro,pa seveda magnezij.
Aja glede vode,ni vsaka dobra,še posebno ni dobra vodovodna voda,redko kje imajo res dobro pitno vodovodno vodo,zato raje stekleničena,najboljša po testih je voda od Dane in Mercatorjeva,ki jo polne Dana.Še najboljša pa je seveda prefiltrirana-ionizirana voda,ampak to je poglavje zase,je mož preštudiral vodo v piko,pa vam ne bom dolgovezila o tem.Glavno ne pit vodovodne vode.

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 10:00:32   
zp
Alea01 - pri vnetjih -vsaj blagih - zelo dobro pomaga sok rdečih brusnic, ga imajo v lekarni v litrski steklenici, pa si ga lahko z vodo redčiš in piješ.... upam,d a je po enem dnevu intenzivnega nalivanja že kaj boljše?

pa živjo drage souser posted image !! brat vas še folgam, potem ko pa hočem kaj napisat, vedno kaj vmes prideuser posted image ... npr. danes je mulc j po 4 dneh v vrtcu spet zboleluser posted image  še pred tem je bil pa na AB in 10 dni doma, pred AB pa cele 3 dni v vrtcu....začaran krog.... naslednjo soboto bi morali iti pa na dopust v tople kraje in bi morala iti danes plačat preostanek aranžmaja, pa sploh ne vem kaj naj naredim... sicer imamo seveda odpoved rizika, ampak bom vseeno počakala na mnenje pediatrinje kako hudo je tokrat... se mi zdi, da bi dopust na 25 stopinjah in na morskin klimi vsaj malo prekinil to serijo bolezni.... no takle mamo... gibalčka v trebuhu skorajda nimam časa opazit, kar pomeni, da  se kar dobro počutim...sem si pa predvčerajšnjim privoščila obisk pri frizerju, tako da sem kvoto časa zase za ta teden izpolnila, pa še en dan dopusta sva si vzela z možičem  in šla plezat ta tedenuser posted image user posted image user posted image ..res paše migat... če nič drugega pa vsaj en giro čez Rožnik do igral v Tivoliju, pa imaš občutek, da si nekaj zase naredil.. pa fajn je biti vsaj malo v  formi za porod in poporodne napore, če pa zdravje ne dopušča, pa se vse hitro po rojstvu nadoknadi, še posebej, če imaš user posted image , ki samo v premikajočem se vozičku spi....user posted image . super letni čas rodimo, držimo pesti, da ne bo prevroče...

lep dan vsem

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 10:01:11   
aleksandra silvija
meni ni nič pomagalo, urin ima še vedno mnogoštevilne bakterije


Ampak je vsaj za poskusit! Saj ne 14 dni ali cel teden. Vsaj dan, dva, da RES "pretiravaš" s pitjem!


Je pa res, da ta metoda najbolj pomaga v začetni fazi okužbe. Ampak tudi kasneje LAHKO omili okužbo. Če pa bi seveda samo to delaovalo vedno, bi antibiotikov za sečila sploh ne rabili in tudi zdravniki se ne bi sekirali,....žal.

Ampak sama sem se pri 2. porodu okužila z neko bakterijo-ledvica. Pol leta sem imela grozne težave. Pomagala sem si pitjem, čeprav brez antibiotikov ni šlo.  Mi je pa uživanje tekočine pomagalo kasneje, ko sem čutila, da spet nekaj ni v redu (pogosto mokrenje, bolečine v ledvenem predelu) in sem preprečila poslabšanje. Če pa ob enakih znakih nisem pila, sem ZAGOTOVO morala spet na antibiotik.


Držim pesti punce, da se pozdravite. K sreči še ni ravno konec nosečnosti in se še marsikaj da. Tudi preprečiti prezgodnji porod. Samo ne preveč razmišljat. Pa preden bi bilo zares kritično, bi bile hospitalizirane--pa tudi potem še ni katastrofa.
Držite se in se POZDRAVITE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 10:01:26   
lunca14
JEJ dobila sem drugo zvezdicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 10:02:48   
aleksandra silvija
super letni čas rodimo, držimo pesti

Res je, ujele smo še zadnji vlak,....user posted image

KOMAJ čakam poletja!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 10:03:31   
aleksandra silvija
JEJ dobila sem drugo zvezdico .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 10:09:54   
lonapo
Dobro jutro,

včeraj sem imela pregled. Je vse super, kri imam fenomenalno(izjava moje G), mam 124 hemoglobina, urin je super edino v enem mesecu sem se zredila 4 kg tako da ne smem sladkega jest, čeprav je cuker uredu (6,5).

Kaja08- evo za na seznamček: naslenji P: 20.03., +6kg (user posted image ), rit mam že kot od banke vogal.

Noge mi zatekajo če sem cel dan od doma in moram po službi na sprehod pa nič slanega jest.user posted image
Zakaj mi vedno prepovejo tisto kar je najboljše?user posted image

Glede okužbe ledvic: čim več tekočine, odkar se nalivam z vodo- že par let - nimam nobenih problemov več.

Grem z malim na sprehod, pa pridem še kaj malo kasneje naokrog.

Pridne bodite.

Lonapo

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 10:23:21   
tteeaa
Ojla!

So šefi na sestanku, pa imam malo časa, da kaj napišemuser posted image
Tudi jaz zelooo pogrešam telesno aktivnost, tako da vas razumem. Tudi meni je otrdeval trebuh, tako da lahko zdaj samo še na sprehode hodim. Pred nosečnostjo sem pa vsak dan pol ure tekla - in to mi zdaj res manjkauser posted image . Bom po porodu vse not spravla - vsaj tolažim se s temuser posted image .

Spim pa zadnje čase kot top-kar naprej bi spala. pridem iz službe, grem za dve uri spat, zvečer pa spet brez problema zaspim in spim celo noč. Blagor meniuser posted image  

Pa kar naprej sem žejna. Pijem in pijem (samo vodo), pa kar ni dosti. Kaj je že ena rekla, da mi soli manjka?  

_____________________________

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 11:13:41   
*Mojca*
Dan!

Danes sem imela pa veliko srečo, ker me je nadzorni spustil domov že ob 10.30 user posted image Bo malo podaljšan vikend.

Ja, včeraj sva bile z aleo01 na sladoledu (njamiiii) in čveku. Prav lušno je bilo, malo manj potem, ko sem morala v spar po hrano in se mi je sredi trgovine vse sesulo iz košare user posted image Štor babji ni kaj user posted image

Kar se tiče spanja spim vsak dan več, lulat grem enkrat ali dvakrat in takoj padem nazaj v komo. Očitno me daje spomladanska utrujenost.

Nič, dragi si je zaželel pizzo in mu jo grem delat (naj mu bo, ker ima v pon izpit).

Lep dan!


_____________________________

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 11:19:13   
beyba
Jst sem si jo predvčerajšnjim naredila-iz pirine moke, pa potem sem tuno v ponvici fejst pregrela, pa potem dala to še pečt, pa mal sirčka gor je bla full dobrauser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 11:28:44   
Kaja08
Daaaannn!! Kako kej punce? Končno je petek!!! Bom lahko jutr zjutri spala!! Jeeeejjj! Še 4 ure in grem lahko domov!! No ja, v bistvu grem po službi k sodelavki, ki je začetek februarja rodila in germ ta mauga pogledat. Pa stanovanej, ki ga je urejala pred porodom... Komi čakam, da se spet mal načvekava!
Bejba, baje, da bo jutri na morju oblačn - je dons zjutri po radiu rekla, da bo v LJ sonce, samo naj nas to ne zavede, ker bo na Primorskem pa oblačno user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 11:36:04   
alea01
hej bejbe! Se nalivam s sokovi(voda mi ne gre- niti nikoli ni šla v promet). skoz sem na WC-u. Dobro da sem doma. Misliva v nedeljo it v prekmurje-k meni domov, pa mi je mož dal ultimat. Če vse to, kar mi on pripravi spijem in pojem, lahko greva- drugače pa neuser posted image . Da je stvar resna in da tamali pa že ne bo tak zmozgal svojo mamico in se mora mamica podkrepit.user posted image
Sem pa že neki probala pit sok od rdeče pese in tist kar sem spila sem izbruhalauser posted image . Od kod pa zdej to?user posted image  Nič mi ni jasno

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 11:37:48   
alea01



Nič, dragi si je zaželel pizzo in mu jo grem delat (naj mu bo, ker ima v pon izpit).



moj si je pa zaželel rižev narastekuser posted image user posted image  in sadno kupo

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 11:45:13   
Kaja08
Midva bova pa dons sarme jedla, k jih je tašča včeri skuhala. Sam po kruh morm na poti domov iz službe!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 11:49:50   
Anonimen
Punce, jaz pijem zelo veliko, ampak brez ukane nebi šlo, priznam. Imam pol litrške flaške vode, ki so kao majhne in jih ni težko spit pri enem čveku ali kavi.user posted image  Zjutraj navsezgodaj popijem 3 deci vode z magnezijevo šumenko, preko dopoldneva popijem najmanj 1 stekleniško tekočine (narejena cedevita, voda, čaj...), ki je vedno ob meni. Po kosilu sigurno popijem najmanj 2 kozarca tekočine (sok, voda, čaj...), čez dan spet stekleniško najmanj (pol litrško) in zvečer standard spet 3 deci vode z magnezijevo šumenko in potem še 3 deci vode z kalcijevo šumenko. Ne smem pozabiti, da včasih spijem še mleko zvečer...

Popijem dovolj in nimam nobenih problemov z ledvicami.user posted image  Svetujem v prvo, da si priskrbite pol litrške stekleničke, katere zlahka sprazniš v parih minutah. user posted image  Super ukana.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1997
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 12:07:28   
Kaja08
  user posted image   
 
 
 
                  user posted image user posted image user posted image user posted image   80 user posted image user posted image user posted image user posted image


28.maj  

user posted image  tancho ('82) 1.user posted image P 26.2. / spol:user posted image  / +7 kg

30. maj 

user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image   spol :user posted image   / +3 kg

31. maj  
 
user posted image   
Kaja08 ('78) 1.user posted image   UZ 7.3. / spol:user posted image   / Ljubljana / +7 kg

1. junij  
 
user posted image  
TamaraJ ('79) 2.user posted image P 3.3. / spol: user posted image  (Jaka) / Postojna / +5-6 kg 

user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image  / spol :user posted image  (Teja) / Ljubljana / +6kg

user posted image  BARBBY 2.user posted image / spol:user posted image  

user posted image    rouzi ('76) 3.user posted image / spol:user posted image / Ljubljana / +7 kg 

user posted image   uurska

user posted image    polly80 1.user posted image  P 11.3. / spol: user posted image  / +4 kg


2. junij  
 
user posted image   tweetek
1.user posted image  P 29.2. / spol:user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +6 kg 
 
user posted image    cv3rklic4
('79) 1.user posted image spol :user posted image   / Ljubljana / +7 kg

user posted image    D.anna 76  1.user posted image P 25.2. / spol:user posted image   / + 7,5 kg 
 
user posted image   kleopatra28
 3.user posted image   spol:user posted image  / Nemčija / +8 kg 
 
user posted image   Žanka
('76) 2.user posted image / Celje


3. junij  
 
user posted image  Marty5
('79) 2.user posted image  /  spol:user posted image  / Izola / +2kg

user posted image  Pikica_30 ('77) 1.user posted image / 3D UZ 3.3. / P: 12.3. /  spol :user posted image  / Kranj - Jesenice / +6 kg

user posted image   sussy


4. junij  
 
user posted image   špelin@
('76) 4.user posted image / spol:user posted image  / Ljubljana / -2 kg 

user posted image   katja_k 2.user posted image  / spol:user posted image  / +3 kg 

user posted image   Katrin08


5. junij  
 
user posted image   Cofijana
  1.user posted image  
 
user posted image   annnna
1.user posted image   / spol:user posted image   / +5 kg 
 

user posted image
   lidijajenko (84') 1.user posted image spol:user posted image  / Kranj

6. junij
  
 
user posted image   Tina28 
 /+7kg

user posted image   Noni 2.user posted image / spol:user posted image

 
user posted image  BUŠICA


8. junij  
 
user posted image  busybee882006
2.user posted image  

user posted image   j6 4.user posted image   / Ljubljana 

user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image +6 kg


user posted image  mama4 5.user posted image  / spol:user posted image  (Donja Marieta)  

user posted image  čbela ('82) 1.user posted image   P 25.02 / spol: user posted image / +9 kg /

9. junij 

user posted image   I.daisy  1.user posted image  (user posted image user posted image ) P 5.3. in 18.3. / spol:user posted image user posted image  / +6 kg

10. junij  
 
user posted image  petra13 
 
user posted image   Didlina 1.user posted image  P 4.3. / spol:user posted image / + 11 kg 

user posted image    sassy  1.user posted image   / + 4 kg

11. junij  
 
user posted image  alea01
('78) 1.user posted image    3D UZ 25.02 / spol:user posted image  / Ljubljana / +5 kg  

12. junij  
 
user posted image  adeja
  ('78)  2.user posted image  / spol:user posted image  / +7 kg

13. junij   
 
user posted image  lonapo 
('79) 2.user posted image  3D UZ 19.3. / P 20.3. / spol:user posted image  / Ljubljana / +6 kg 
 
user posted image  tindam 
 

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image    spol:user posted image  / +6,5 kg


14. junij   
 
user posted image   lory2004
 
 
user posted image   Eva2008
('82) (user posted image user posted image )user posted image / P 29.2.  / spol :user posted image user posted image  / Ljubljana / +3,5kg

15. junij  
 
user posted image  lunca14 ('75) 4.user posted image  (user posted image ) P 3.3. /  spol:user posted image   / Novo mesto / +5 kg 
 
user posted image   rozica984
1.user posted image   / spol:user posted image   / -1 kg

user posted image  tteeaa 1.user posted image  P 11.3.  / spol:user posted image   / +3,5 kg 

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  (user posted image )  P 25.2. / Novo mesto / +9 kg 

user posted image   officko 3.user posted image /  spol:user posted image


16. junij 
 
user posted image  fiesta 
('81) 1.user posted image  spol:user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg 

user posted image  willma ('78) 2.user posted image  P 25.2. /
MORFO  27.2. / spol:user posted image  / Ptuj / +4 kg
 
user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij 
  
 
user posted image   Shani 
('75) 3.user posted image /  Ljubljana

user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image  P 4.3. / spol:user posted image  / Postojna / +2 kg 

user posted image   kinm (user posted image user posted image ) Ljubljana


18. junij 
 
user posted image  croason
  2.user posted image       

user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image   P 13.3. / NS:user posted image  / Kranj / +6,2 kg


19.junij

user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image   P 3.3. / spol:user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +4 kg 


20. junij 

user posted image  zp
('73) 2.user posted image  / spol:user posted image  / Ljubljana / +8 kg 
 
user posted image  NajaG


21. junij 

user posted image  nataska82 1.user posted image   / spol: user posted image   / +5 kg

user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image  / P 5.3. / spol:user posted image  / +7 kg 


user posted image   simdar 1.user posted image   / spol: user posted image  

 22. junij 

user posted image   uvuv ('77) 1.user posted image   spol:user posted image (Miha) / +2,5 kg


23. junij 

user posted image  ninKa 2.user posted image  Postojna

24. junij  
 
user posted image  slovenka
('79) 1.user posted image   UZ 28.2. / P 29. 2 / spol:user posted image  Ptuj / +6 kg

25. junij 

user posted image   AnjaPH 1.user posted image   MORFO: user posted image  (Maksimiljan) / +5 kg

user posted image     mate0ja (27 let) / spol: user posted image / + 2 kg


26. junij  
 
user posted image  RMRM
('74) 3.user posted image   spol:user posted image   / Jesenice 
 
user posted image  liliputput
2.user posted image  

user posted image   petea (79') 2.user posted image

user posted image    Jerneja RR
 

28. junij 

user posted image   pati0102 2.user posted image   spol: user posted image

29. junij  
 
user posted image   Mojca78
('78) 3.user posted image  P 11.3. / MORFO: user posted image    /  Ptuj / +5 kg

user posted image   Martinščica (user posted image user posted image ) /  +1,5 kg  

user posted image   ninny  P 13.3.  / +1 kg / Jesenice 

user posted image    Polony 3.user posted image  spol: user posted image  (Ažbe) / +4 kg


30. junij  
 
user posted image  
  samantha_ce 

user posted image     Neli1  2.user posted image   spol: user posted image


????   
 
user posted image   AB83 1.user posted image

user posted image   NancyF ('83) 1. user posted image  / NS: user posted image ,  MORFO:  user posted image /+2 kg

user posted image  pepabina ('77) 1. user posted image  / MORFO: user posted image


Pregledi v tem tednu:
pati0102      P 22.2. 


Pregledi v naslednjem tednu:
tancho P 26.2.
D.anna76  P 25.2.
čbela  P 25.02.
alea01 3D UZ 25.02
nya  P 25.2.
willma  P 25.2. / MORFO  27.2.
slovenka UZ 28.2. / P 29. 2 
tweetek  P 29.2.   
Eva2008  P 29.2. 

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 12:12:55   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Sem pa že neki probala pit sok od rdeče pese in tist kar sem spila sem izbruhalauser posted image . Od kod pa zdej to?user posted image  Nič mi ni jasno


A je tako ogabnega okusa? user posted image

Drugače pa pridna alea01, čim več pit pa bo user posted image

Se strinjam z Didlino, tole s tamalimi flaškami je ok, ker res ne veš kdaj spiješ. Še posebej če imaš kak dober sok al pa vodo z okusom. Meni full sede od Radenske protect, okus guava. Podoben ku eni čingumiji user posted image

aja za seznam, 5.3. imam 3D...


< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 22.2.2008 12:13:27 >


_____________________________

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
   RE: Junijčice 2008- 2. del
22.2.2008 12:14:41   
*Mojca*
Šele zdaj vidim da imamo na seznamu že kar imena tamalih. Super user posted image user posted image
Pri nama je Sara/Luka user posted image


< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 22.2.2008 12:15:05 >


_____________________________

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?