lunca14
|
Ojla čvekice....jaz sem zmatrana ,cel,dan na parceli,ma sem jo prehodila 100x,sem ziher naredila enih 5 km sprehoda,potem sem pa še z lopato nalagala zemljo,pa kuhala,pa sinkota zabavala,zapovrh vsega sem se pa še na smrt skregala z moževim očetom,res hormoni delajo....drugače se ne razumeva,ampak se kontroliram in ga pustim na miru,in se raje umaknem,danes pa tega enostavno nisem zmogla,enostavo je vse bruhnilo z mene ven,ne spomnim se kdaj sem se nazadnje skregala res z nekom tako.Mi je rekel,da mi bo sodno prepovedal,da živim na njegovi nekdanji,sedaj najini parceli,pa da sem ležala ,ko krava doma medtem ,ko je on pomagal mojemu možu pri sekanju drv,sedaj ko sem noseča.....da ne bo pomote,ni mi težko prijeti za delo in pomagala sem pri skoraj vseh delih,ki so se odvijala pri gradnji hiše in delavnice,so me zidarji gledali,kot čudo iz neba,ko sem nosila 50 kg žakle cementa,delala mešalce in podobno....ma on mi bo pa sedaj prepovedal vstop na mojo parcelo in mi govoril da sem lena,ker ne dvigujem težkih stvari zaradi nosečnosti.Ma sem čist popizdila in sem mu rekla ,da lahko gre domov,potem pa je znorel in mi zagrozil,da me bo nalomil.....sem se postavila pred njega in mu rekla,naj kar stori,če to želi....seveda me ni.....kasneje me je pa vprašal zakaj se na njega držim,kaj je rekel narobe.....ma,vem ,da niso to stvari za ta forum,ampak,pravijo,da d.....k,mora iti ven,upam,da bo delovalo.Tako,da drage moje ,luna in hormoni delajo čudeže....upam,da mi ne stopi še kdo na žulj.....
|