lunca14
|
Didlinna.....men je tud v veselje likat,pa posodo pomivat,to predvsem zato,ker me nihče ne moti in me res sprošča,pa tud iz umazane posode narediš čisto,zmečkano zlikaš-res mi je dober filing. Drugače pa dobrodošle vse nove ,pa seveda vsem za uspešne preglede in 3D,pa za napovedi spolov.......skratka toliko je novih stvari ,da bi si mogla delat zapiske,da bi lahko vse sledila.... Pri meni stanje bp.sedaj je super,ko je sonček in sva z malim skoraj cel dan odzunaj,še zunaj spi v vozičku,hodiva na maratonske sprehode,tako,da sem res ogromno odzunaj,zvečer pa obvezno v fitnes razmigat to ritko,ki se veče iz dneva v dan,tako,da če ne bi telovadila,bi bila že XXXXL.....Sama se trenutno ne ukvarjam s cunjicami,ker je to tretji otrok in imam vsega dovolj,lupinico sem kupila drugo,voziček je še dober,razen kupujem voziček še za dvojčka,zaradi majhne razlike med otrokoma,ga imam že ogledanega....ležalnik imam tudi od prej,je uporaben ,ampak samo ene štiri mesece,mogoče kak mesec več,ko pa hoče sedeti,mu ni več zanimivo noter sedet,je pa res,da je na začetku,ga bolje imet v ležalniku,kot pa v lupinici,zaradi hrbtenice-seveda,kadar smo doma,ne za v avto.Kupila sem še posteljico,pa posteljnino,ker jo mali še uporablja in je še premali za veliko posteljo.Skratka manjka mi skoraj nič,razen če se selimo si moram nabavit še stojalo za banco ali čebriček,ker še nimamo banje ampak samo tuš. Kar se bolečin tiče,me pa grozno bolijo spodnje vezi,kar pečejo,tako,da če dalj časa sedim,rabim par sekund ,da se zalaufam,ker drugače hodim,ko stara mama.Spim odlično,je pa res,da v prvi nosečnosti tud nisem dober spala,potem pa ko pridejo bebice iskoristiš vsako sekundo za spanje,tako tudi sedaj,spim kot ubita,na wc ponoč ne hodim,čez dan pa na pol ure.Seks je odličen,ga nimam nikoli dovolj,kok moj sedaj uživa .Bebica brca in raste,saj je tud trebuh vsak dan večji ,strije nobene,nobene temne črte .Gradbena dela tečejo s polno paro,ta vikend sabimo-nasad orehov 90 komadov,cela plantaža,potem pa urejanje mojega vrta,pa gradnja terase,potem pa poden v hiši,pa centralna........skratka skoz nekaj,cekinčki samo odtekajo......Toliko za sedaj mejte se lepo .
|