Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 10:01:08
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
alea01, enako... preveč časa imava jaz imam trenutno samo lupinice (zadnjič je bila ena akcija v pikapolonici) in (upam) da naročen voziček.... če me ne bojo v BC za ... Zaradi preveč časa samo razmišljamo: -kaj gre lahko narobe, -kaj me je to špiknilo pod kotom XXY, -stvari za (čeprav bi lahko praktično vse nakupile v 1 dnevu),.... BC pa menda ja ne bo z za voziček. Ja, ti imaš dvojne stroške. Otročka pač ne bosta mogla ponosit stvari drug za drugim,... Jaz sem pa ugotovila, da imamo banjico, previjalno--moramo pa kupit novo podlogo, posteljico--rabi pa novo sobo 3-letnik in cotke od velikosti 80/86 naprej--sploh za fantka imamo. Ker mu kupjemo preveč cotk jih sploh ni uničil in niso sprane. Vsaj velika večina. Prav tako za deklico. Za njo pa imam šele od enih 4-ih let naprej,... Pa potrebujemo voziček, lupinico, baby site--ta star je fuč , pa,.... Ampak najbolj hecno je, ker sva z možem najprej mislila, da praktično nič ne rabimo, ker je to 3. otroček. Ampak ker na 3. nismo računali, so dojenčkaste stvari odpotovale k prijateljicam,.... .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 10:02:12
|
|
|
|
alea01
|
Jaz si tudi od nobenega ne morem sposodit, ker so že kolegice imele sposojene, tak da bom morala čisto vse nakupit .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 10:03:04
|
|
|
|
beyba
|
Jst pa mislim da je brezveze kupovat v quelle-podn kar se kvalitete cunj tiče, neckerman še kar, maš pa tudi druge spletne trgovine. Pa do konca nosečnosti boš sigurno šla še v kako trgovino(H&m, Leclerc, merkator center, interšpar...) majo poceni pa dobre cunje, pa kopuješ za sproti. Se ti pa splača met dobr sošilni troj, potem potrebuješ bistveno manj bodyjev, žabic, trenerkic.... Ker lahko sproti pereš in sušiš...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 10:03:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, smo zadnjič na materinski šoli gledal slikice poroda in te lahko kar mine vse skupi. Človk kar fouš rata tistim, ki bodo imele CR Morm rečt, da tud če ne bi vidla tistih slik, ker itak ne bom vidla, kaj se tm dol dogaja in včasih je manj ko veš, bolše!! ti lahko povem, da nič ne vidiš. Jaz sem še mojega spraševala če je kaj videl, pa rekel da tud ne.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 10:04:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak sedaj pač rabim cotke nabavit. Ker ne morem po trgovinah, pa hočem bnabavit jaz , bi naročila kar po Neckermannu in preko Quelle-internetne prodaje. Št. 56 in 62. Mislite, da je to O.K? jaz ti priporočam da raje 62 začneš kupovat in potem 68.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 10:10:39
|
|
|
|
alea01
|
Moja tašča je parkrat naročila pri quelle- res je poden. Meni je za božička naročila pižamo in trenirko. Pižama se je raztegnila in sem jo imela sam do pranja. Je zdaj ko ena cunja in sem jo vrgla stran. Trenirka pa tudi. nič za uporabit- do pranja
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 10:12:11
|
|
|
|
alea01
|
še 9 postov in dobim tretjo zvezdico . sam sebi pa ne smem odgovarjat Sem naredila čokoladne bačije, ker pričakujem kolegico
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 10:14:29
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
potem potrebuješ bistveno manj bodyjev, žabic, trenerkic.... Ker lahko sproti pereš in sušiš... Ja, pa še poletje bo. Ampak recimo ker gremo na morje,...pa ne bomo prej rezervirali, ker ne moremo za sigurno vedeti, kdaj bomo šli zaradi dojenčka in mene,...bom rabila kaj več---ne vem, če se kar tako da najti apartma s pralnim --vsaj za par dni moraš imeti s seboj. Meni je prišlo prav, da sem imela enih 15 bodijev v obtoku. Sušilcu navkljub. Sploh po CR ne moreš stalno letat po stopnicah--SS iin PS imamo pa v kleti,... In itak. Komot bi lahko počakal do recimo maja. Ampak takooooo rada bi že kaj imela . Pa vsaj nekaj cotk 56 običajno pride prav. Da jim vse ne visi . Za teden ali dva . Čeprav to seveda ni najbolj racionalno . Daš pa v sušilca, pa ti zmanjša,...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 10:15:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Alea ti si pa res pridna s peko . Še osem postov
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 10:15:43
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Sem naredila čokoladne bačije, ker pričakujem kolegico Njami. Ti pa si spretna. Men je tudi sedaj ena kolegica javila, da pride naokoli. Se radiram iz RR,... Baj
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 10:16:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa vsaj nekaj cotk 56 običajno pride prav. Da jim vse ne visi . Za teden ali dva . Čeprav to seveda ni najbolj racionalno . Daš pa v sušilca, pa ti zmanjša,... jaz sem 56 imela mislim da samo ene dva pajacka, dve majčki pa žabice(je bila zima) vse ostalo je pa bilo že kar 62.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 10:17:08
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Moja tašča je parkrat naročila pri quelle- res je poden O.K. Potem raje ne. Hvala. Saj se ne mudi, samo nekako se moram zadržati,...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 10:18:11
|
|
|
|
alea01
|
pri meni je znano, da ko prideš na obisk je skoz neko pecivo. In to dobro pecivo . Kolegice tolk prej pokličejo, da si še zagotovijo slaščico
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 10:21:48
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem včasih tud imela veliko veselja s peko, sedaj me je pa kar minilo vse skupaj. Pa še boljšega okusa se mi zdi, kar nekdo drugi speče.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 10:29:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja Alea, a lahko pridem na obisk
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 10:41:47
|
|
|
|
alea01
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Aja Alea, a lahko pridem na obisk Ti kar pridi. Pecivo bo zmeraj in dovolj ga bo Je pa res, da jaz peciva ne jem. bi to naj kaj povedlo o moji peki?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 10:47:46
|
|
|
|
Anonimen
|
bi to naj kaj povedlo o moji peki? jaz svojega tud bolj težko, razen če je kaj sadnega
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 10:53:31
|
|
|
|
alea01
|
Jaz peciva že nasplošno redkokdaj jem. Izjema so princes krofi, kremšniti in tiramisu- seveda moji proizvodi. Ne maram pa čokoladnega peciva. Zanimivo. Pojem na tone čokolade, ampak sam original čokolado jem. . Ne jem čokoladnega sladoleda, ne pudinga skratka nič čokoladnega....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 11:08:44
|
|
|
|
tteeaa
|
Joj, babnice, toliko čvekate o sladkarijah, da sem si mogla zdaj čokolado odpret . Sem prve štiri mesece ugotavljala, da mi sladko sploh ne paše, zdaj se je pa obrnilo, bom zgleda vse za nazaj not spravla
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 11:19:47
|
|
|
|
beyba
|
Kupla prve nosečniške lanene hlače bele.Dala v kepici za njih 30Eur(zmerna cena) zdej mi bo pa mami naredila na isti način še črne take.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 11:24:56
|
|
|
|
beyba
|
Kje pa pogledap kolk ti manjka do naslednje zvezdice?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 11:25:16
|
|
|
|
pikica_30
|
jaz sem pač 1. in nimam pojma kaj je bodi, kaj pajac, kaj so žabice in koliko katerega oblačila rabim, če se dojenček rodi junija? katera ve približno pomagat? saj vem, da obstajajo seznami, ampak ali za poleti tudi rabim bodije z dolgimi rokavi? kaj je sploh razlika bodi-pajac-žabice? sori za neumna vprašanja, ampak res se šele učim...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 11:28:29
|
|
|
|
beyba
|
Oziroma kako dobivaš zvezdice...3 za 500 objavljenih postov kolk pa za 4 potem 1000?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 11:30:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Jaz peciva že nasplošno redkokdaj jem. Izjema so princes krofi, kremšniti in tiramisu- seveda moji proizvodi. Ne maram pa čokoladnega peciva. Zanimivo. Pojem na tone čokolade, ampak sam original čokolado jem. . Ne jem čokoladnega sladoleda, ne pudinga skratka nič čokoladnega.... jaz sem ista, veliko raje imam sadne stvari, čokoladne delam samo za moje
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 20.2.2008 11:31:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Kje pa pogledap kolk ti manjka do naslednje zvezdice? ne vem če kje to piše, 4 so po moje pri 1000, se ne spomnim več
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?