aleksandra silvija
|
Enostavno mi ne gre v glavo. Zakaj na strani ZZZS piše drugače kot v Uradnem listu oz. v Zakonu o delovnih razmerjih?? Evo-nimam pojma. Običajno-vsaj pri kolektivnih pogodbah je tako, da za delavca velja ugodnejša. Npr. Če ima ena del. org. v uporabi kolektivno za socialne zavode, ti pa si zdravstveni delavec, velja zate kolektivna, ki je ugodnejša. Kako pa v tem primeru, sploh ko je posredi ZZZS-nimam pojma. Aha. Podaljšali so mi bolniško za 2 meseca, ampak BREZ SPREHODOV, kljub temu, da mi jih je G priporočila. Alea mogoče pa tvoj le ne bo tako živahen ponoči. L.daisy--pa ne se tako bat prezgodnjega poroda. Sploh si že čez 24 t...., še enih 10, pa smo na konju . Saj bo. Je pa res, več veš, slabše je,......Pravzaprav glih tolk veš, da nas je strah,..... Kaja-CR si pa nič ne želi in ne zavidaj. Po naravnem porodu si naslednji dan čist super,lahko hodiš, greš na WC, se umiješ,... po CR se pša vlečeš, vse te boli,....Je pa res, da ni luštno za gledati,....Ampak porod se od poroda razlikuje. Sem imela oboje. Res pa naravni z vakumom, ker se je zakompliciralo, ampak tudi pri CR sem se pri katetrizaciji okužila in bila po porodu 6 mesecev na antibiotikih---če sem jih nehala jemati, sem takoj dobila 40 vročine, bolečine,... No, sedaj me čaka še 1 CR,.... Hemeroidi? (Še) ne. V tej nosečnosti. JA nič, rodit bo treba---čez 4 mesece-to pomaga . Mene pa ko boli križ. Nikol me še ni niti približno tako. Se mi zdi, da imam na križu,...Včasih kar ne vem ali sem preobčutljiva ali me res tako boli,...
|