|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
20.2.2008 18:33:37   
*Mojca*
Jutro princeske!

Ja, po službi sem prišla domov, pojedla in šla spat do zdaj. Trenutno pa že razmišljam kako bom šla čez 2 uri spet spat user posted image Očitno me daje spomladanska utrujenost user posted image

Eno vprašanje, mogoče butasto user posted image : regres dobiš tudi če nisi nič na dopustu?

Kaj pol za jutri? Velja? Alea01, bejba, Didlinaa?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
20.2.2008 18:39:10   
alea01
Nya- user posted image user posted image za službo- bolje išta nego ništa
aleksandra silvija- hvala za seznamuser posted image user posted image
*Mojca*- za jutri velja. Kako se bomo spoznale?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
20.2.2008 18:45:06   
*Mojca*
alea01 sem ti poslala ZS  user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
20.2.2008 18:46:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Eno vprašanje, mogoče butasto user posted image : regres dobiš tudi če nisi nič na dopustu?

10 dni letošnjega dopusta moraš porabit, drugače ti ves dopust propade. Regres pa dobiš, vsaj naj bi ga.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1854
20.2.2008 18:50:48   
Anonimen
Kdaj bo pa naslednje srečanje, k jst jutr ne morem, mamo konferenco?user posted image

Bi pa rada se enkrat srečala z vami.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1855
20.2.2008 18:54:01   
*Mojca*
alea01 čestitke za tretjo zvezdico user posted image user posted image

nya pri meni bo dopust šel po gobe, ker imam še lanskega user posted image

Glede zmenkov: če bo šlo tako naprej bodo vsake 14 dni user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
20.2.2008 19:02:13   
Anonimen
Super, čez 14 dni bi lahko mogoč, k gre moj dragi na službeno pot, pa bom itak sama cel tedn, mi bo dolgčas. Sam ne vem, kako bo v službi -zarad ure.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1857
20.2.2008 19:07:57   
alea01
dobila sem tretjo zvezdicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
20.2.2008 19:17:54   
*Mojca*
čestitkeuser posted image user posted image

Kje je danes Didlina? Me zanima če pride tudi ona jutri user posted image

beyba pa še ne ve ali bo babysitter a ne?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
20.2.2008 19:22:35   
alea01
Nič se ne ve, kdo pride, razen naju sevedauser posted image user posted image .
Jaz že ob sedmih zjutraj grem od doma in ne bom prišla nikjer do računalnika, pa se boš ti Mojca pol zmenila z njima, a ne?user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
20.2.2008 19:28:52   
*Mojca*
Upam, da bom prišla kaj do računalnika user posted image

Drugače pa: dobimo se jutri po 16h oz. ob 16.08 v Rustiki v City parku. Saj po mojem nas ne bo težko zgrešit. Nosečke ki navalijo na sladoled. Dobrodošle vse user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
20.2.2008 19:48:36   
alea01

Drugače pa: dobimo se jutri po 16h oz. ob 16.08 v Rustiki v City parku. Saj po mojem nas ne bo težko zgrešit. Nosečke ki navalijo na sladoled. Dobrodošle vse user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vljudno vabljeneuser posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
20.2.2008 20:27:31   
tteeaa
čao!

Jaz sem pa danes lupinico kupilauser posted image user posted image user posted image .

prej sem slučajno na bolhi nekaj gledala, pa sem videla, da prodajajo eni, ki so tukaj full blizu doma. No, sem šla pogledat in ko kar kupila. Je zelena - nevtralna, tako da bo za user posted image  ali za user posted image  user posted image .

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
20.2.2008 20:40:20   
*Mojca*
tteeaa čestitke za lupinico user posted image user posted image

Tiste ki že veselo kupujete za user posted image ...bi laho naredile en tak seznamček kaj vse je treba met, ker meni se ne sanja user posted image Imam voziček, eno stekleničko, en slinček in eno uno igračo za grizt. Aja pa še en kup nekih rabljenih cunjic, samo so vse za 6m in več.
Nimam pojma kje naj se lotim, ker ne bi zadnjo sekundo laufala okrog. Vsaj tiste nujne stvari...
Mislim da je aleksandra silvija že nekaj pisala glede cunjic, ampak če bi se našla kaka dobra duša, ki bi naredila seznamček bi bila res hvaležna, pa še katera druga zmedenka po mojem tudi user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
20.2.2008 21:08:49   
Anonimen
Seznam kaj že imam (v bistvu skoraj vse):
- voziček, torba (za v voziček ali prenosna)
- lupinica
- banjica za kopanje
- posteljica
- kovterček,dekica, prevleke
- previjalna deska
- 2 dudici do 3 mesecev,
- 2 flaški od 0+, ena za čaj, druga za mleko (v primeru, da ne dojim)
- brisače za kopanje
- pribor za kopanje ( krpice....) in nego (kremice, oljčka,škarjice, glavniček..)
- oblekice seznam napišem, ko jih odpakiram Na grobo lahko napišem kaj rabimo za prve poletne mesece: pajacke na naramnice,nogavičke, previjalne plenice, body kratki rokav, hlačke in majčke za poletne dni, toplejši pajacki za hladne poletne dni, bombažne kapice, za punčke kiklceuser posted image , ...

Ko odprem škatle, bom bolj podrobna.user posted image

Mogoče sem kaj pozabila. Če se spomnim, dopišem.user posted image

Mene jutri žal ne bo, ker imamo doma nujna dela. Se popravlja centralna, ker je crknila.user posted image user posted image user posted image  dodaten strošek.user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa spet čist crknjena, zmatrana....user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1865
20.2.2008 21:13:28   
Anonimen
Pa da ne pozabim, da blazinice za v moderc že uporabljam,ker imam trenutno zbiralnike zeloooo polne.user posted image
Pa seveda od danes naprej nove številke moderce- 90 D.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1866
20.2.2008 22:09:27   
tweetek
Didlinaa hvala za seznamček... Lepo te je spet videt med čvekamiuser posted image

Se vam samo na hitro javljam, ker se mi že očki zapirajo in vas ne bom šla nazaj brat ker bom na RR do jutr zjutraj user posted image user posted image bravo čvekeeee! Faks se je začel s polno paro in ni več časa za RR, pa še prej moram spat hodit ker ponoči nič ne spim, pa moram ob 6h vstatuser posted image , tko da spim na obroke. Če ima katera kak nasvet, se priporočam....

Ja, jaz sem jutri sicer v Ljubljani ampak mam ob štirih inštrukcijeuser posted image ... Pojejte še kak sladoled pa kako rečte še zame user posted image

Drugače sem pa v redu, spet sem se zredila (sem na +6kg), pregled imam pa 29.2. - za seznamček....

No grem user posted image .... Nočko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
20.2.2008 22:20:50   
tweetek
Pa oblekce Pikica30 in Alea.
Mi smo pri 1., ki je rojena v začetku julija imeli(prepisujem iz starega seznama):
-bodiji na preklop dolg rokav  št. 56 2krat; št.62 4kratEden najpomembnejših kosov oblačil--poleg žabic do pasu.
-bombažen pajacek s stopalčki in dolgimi rokavi: št. 56 2krat; št. 62 6krat Te pajacke smo uporabljali predvsem za spanje.  Kupiti jih 6 št. 62 zna biti tudi preveč. Tudi št. 56 ni nujna-spet imaš lahko bodi in žabice do pasu ali pa žabice samo z naramnicami. Te pajacke vsaj pri 1. otroku večkrat dobiš tudi od obiskov,....
-bodiji na preklop kratek rokav: št. 56:2krat, št. 62: 6krat-Ko je vroče, pridejo prav,
-benkice oz. majčke z dolgimi rokavi, ki se zavezujejo na trakce( kar veliko smo jih dobili-navadnih belih, nekaj smo kupili v BC CLAR--te so bile boljše. Imeli smo vsega tega skupaj št. 56 in 62 okoli 20) Ampak veliko boljš so bodiji na preklop. Se mi zdi, da bomo letos brez njih--oz. bo kakšna za rezervo, če bo bodijev zmanjkalo. Sicer pa so NEPOTREBNE.
- kompletek za iz porodnišnice št. 56 (2 bodija na preklop št. 56, žabice do pasu, zgornja majčka oz. jopica z dolgimi rokavi-bombažna, copatki, kapica, pleničke)
- kompletek št. 62 (hlačke, jopica ali majčka)2 krat Te kompletke št. 62 lahko komot kupiš , ko si z  doma. Se popolnoma nič ne mudi. Pa še vidiš potem kaj res rabiš.
- žabice do pasu: št. 56 2krat; 62 5krat-Predvsem te žabice pridejo poleti zelo prav. Otročka oblečeš v bodi z dolgimi ali karatkimi rokavi in dodaš žabice, ostalo ne potrebuje.
- pajac s stopali in naramnicami iz bombaža(imeli smo tanke CLAR): št. 56 1krat; 62 4krat Te pajacke smo kombinirali z bodiji, namesto žabic do pasu-takrat ko je imel  oblečeno tisto mako majčko, da ne leze vse ven.Povsem komot jih nadomestiš z žabicami do pasu.

Poleg pa potrebuješ se copatke, nogavičke, navadne bombažne kapice--ene 2 kom.
NUJNE STVARI: bodiji, žabice do pasu, kakšen pajacek, kapica, nogavičke)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super! Jaz tud nisem vedla kaj potrebuješ in  v kaj od ponujenega  (majčke, bodi, pajacek....) oblečeš user posted image .... Zdaj grem pa res spančkatuser posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
20.2.2008 22:37:48   
BUŠICA
se vam pridružujem kot še ena junijčica (PDP 6.6.) user posted image  Super seznam za poletne user posted image ,le da te zadeve s kratkimi rokavi še čakam (prodajalke pravijo šele marca pridejo poletna oblačila). Pa še nekaj semj danes videla po tv : baje bo junij za 1.5 stopinj toplejši kot lani-torej bo vroče! Imam že velik trebuh,ki je še junij...

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
20.2.2008 22:59:18   
Anonimen
Bušica dobrodošlauser posted image

(odgovor članu BUŠICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
21.2.2008 7:16:18   
Anonimen
Dobro jutro bejbe. Danes pa jaz kuham prvo user posted image . Sem si rekla, grem pogledat, če je že kdo tu.

BUŠICA - dobrodošla

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1871
21.2.2008 7:29:58   
tancho
Dobro jutro!

Hvala za user posted image ! Jst se pa že dolgo nisem oglasila... Sm imela dva izpita, pa vmes sem še zbolela... Ampak zdej je že vse okuser posted image  V tem času sem se seveda pridno zredila in sem na +7. Pa pregled imam 26.2. , čist tko, da se še mene updata na seznamčku... Aja, čene pa mi je danes napisalo na ringaraja koledarču nosečnosti: 27t!!!!user posted image uauuuuuuuuu!...stopili ste v zadnje trimesečjezadnje trimesečjeuser posted image user posted image user posted image jupiiiiiiii!!!!!!!!

Zdej grem pa še mal za nazaj prebrati...   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
21.2.2008 7:34:05   
aleksandra silvija
Dobro jutro, hvala za user posted image .

Bušica -dobrodošlauser posted image user posted image user posted image .
Alea-za 3 zvezdice user posted image user posted image user posted image .

Pa pojejte danes še en veeelik sladoled zameuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
21.2.2008 7:35:06   
aleksandra silvija
Sm imela dva izpita,
-user posted image user posted image user posted image , pa je za tabo.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
21.2.2008 7:35:49   
Anonimen
Že??? Kako gre hitro, kajne?? Sicr pa, ja, čestitam za vse user posted image user posted image user posted image tud za izpite. No, zdaj boš lahko večkrat čvekalauser posted image

(odgovor članu tancho)
  Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?