tweetek
|
Pa oblekce Pikica30 in Alea. Mi smo pri 1., ki je rojena v začetku julija imeli(prepisujem iz starega seznama): -bodiji na preklop dolg rokav št. 56 2krat; št.62 4kratEden najpomembnejših kosov oblačil--poleg žabic do pasu. -bombažen pajacek s stopalčki in dolgimi rokavi: št. 56 2krat; št. 62 6krat Te pajacke smo uporabljali predvsem za spanje. Kupiti jih 6 št. 62 zna biti tudi preveč. Tudi št. 56 ni nujna-spet imaš lahko bodi in žabice do pasu ali pa žabice samo z naramnicami. Te pajacke vsaj pri 1. otroku večkrat dobiš tudi od obiskov,.... -bodiji na preklop kratek rokav: št. 56:2krat, št. 62: 6krat-Ko je vroče, pridejo prav, -benkice oz. majčke z dolgimi rokavi, ki se zavezujejo na trakce( kar veliko smo jih dobili-navadnih belih, nekaj smo kupili v BC CLAR--te so bile boljše. Imeli smo vsega tega skupaj št. 56 in 62 okoli 20) Ampak veliko boljš so bodiji na preklop. Se mi zdi, da bomo letos brez njih--oz. bo kakšna za rezervo, če bo bodijev zmanjkalo. Sicer pa so NEPOTREBNE. - kompletek za iz porodnišnice št. 56 (2 bodija na preklop št. 56, žabice do pasu, zgornja majčka oz. jopica z dolgimi rokavi-bombažna, copatki, kapica, pleničke) - kompletek št. 62 (hlačke, jopica ali majčka)2 krat Te kompletke št. 62 lahko komot kupiš , ko si z doma. Se popolnoma nič ne mudi. Pa še vidiš potem kaj res rabiš. - žabice do pasu: št. 56 2krat; 62 5krat-Predvsem te žabice pridejo poleti zelo prav. Otročka oblečeš v bodi z dolgimi ali karatkimi rokavi in dodaš žabice, ostalo ne potrebuje. - pajac s stopali in naramnicami iz bombaža(imeli smo tanke CLAR): št. 56 1krat; 62 4krat Te pajacke smo kombinirali z bodiji, namesto žabic do pasu-takrat ko je imel oblečeno tisto mako majčko, da ne leze vse ven.Povsem komot jih nadomestiš z žabicami do pasu. Poleg pa potrebuješ se copatke, nogavičke, navadne bombažne kapice--ene 2 kom. NUJNE STVARI: bodiji, žabice do pasu, kakšen pajacek, kapica, nogavičke) Super! Jaz tud nisem vedla kaj potrebuješ in v kaj od ponujenega (majčke, bodi, pajacek....) oblečeš .... Zdaj grem pa res spančkat
|