|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
29.3.2008 17:26:06   
nat78
polly80- vsaka ti čast,če bi jaz znala tako risat,...

(odgovor članu nat78)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
29.3.2008 17:47:07   
nInAzWeRiNa
živjo čvekice! zdej se pa res že ene sto let nisem oglasila...zdej pa lahko k mam nov komp user posted image me je zadnič dragi presenetu in domov prinesu presenečenjeuser posted image a ni zlat? no moja sestra je rodila včeraj in je mala tooook sladka joj... me je pa kr mal zvil k sem šla v porodnišnico in pomisnla da bom že čez dva mesca jst tko tam ležalauser posted image  in se mi zdi kt da sm največji nevedni tomažekuser posted image ! drugač je pa naša mala zelo živahna men pa še vedno pritisk nagaja in se mi že dva dni neverjetno vrti,
lp vsem sonosečkamuser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu nat78)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
30.3.2008 7:10:08   
babysolza
dobro jutro vsem skupaj! Sem se hotela 'pohvalituser posted image , kako sem zgodnja, pa vidim, da so danes uro okrog obrnili. user posted image

Ninazverina, user posted image  za malo pupiko! Jaz sem bla včeraj na obisku pri študentskem cimru od mojga user posted image , je pred 1 mesecem dobil pupiko. Pa sm šla mal na vaje. user posted image  In sem čist potolažena, ker pri enem mesecu je pa že kr pupa. Me včasih mal panika zagrabi, kako bom sploh upala primit v roke kak dan al dva staro štručko. user posted image  Pa hvala bogu hitr zrase vsaj do te mere, da maš kje prijet. user posted image

Danes sušim cunjice. user posted image  Sem včeraj zvečer dala prat, sem mislila da bom danes še enkrat, pa je šlo teh cunjic v stroj toliko, da jih imam vsepovsod in sploh ne vem, kam naj jih še obesim. Če bi šlo mojih cunj toliko hkrati v stroj, bi prala samo vsake pol leta... user posted image  user posted image  user posted image

Uglavnem ja, počasi se bližamo dnevu D. Bo treba počasi razdelit zadolžitve, katera bo kej to spremljala pa javljala nove user posted image  pa to. Sm vidla, da na majčicah so to že uredile. A bomo počasi dorekle kej na to temo? Jaz predlagam katero, ki je bolj proti koncu meseca, pa da ji na koncu ne bo dolgčas. user posted image  user posted image  user posted image

Lepo nedeljo vsem skupaj!!!

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
30.3.2008 8:24:06   
anaj22
Dobro jutro
Zgleda da se je najinuser posted image  ful umiru, ker ful manj telovadi kot prej. Nama ga je včeri zvečer le ratal zbudit po kakšni uri leženja na boku, prigovarjanja in božanja trebuha.
Ninazverina čestitke za pupikouser posted image
Vam morm zaupat da je bla tašča na Kitajskem in je prnesla za bebo celo vrečo cun, hvala bogu ni kupila najmanjših št. je prnesla od 6mes. dalje pa so glih tok velike k prnas št. 62

Lepo preživite nedeljo
pa pa
user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
30.3.2008 8:35:15   
alea01
dobro jutro zvezdice zaspankeuser posted image !

*Mojca*- super za zibelkouser posted image user posted image
nInAzWeRiNa- super, da si se javila in se še malce bolj pogosto javljaj
anaj22- saj brca, a ne? Ti tamali se včasih kar mal potuhnejo ali pa mulajouser posted image

Moja kolegica je včeraj rodila- težko, na koncu je mogla s CR. Ampak puža Lana je pa kuluser posted image
Danes pride še ena kolegica iz NM- user posted image majčica.user posted image Gremo vozičke hartane pogledat. Čeprav mojega spet neke meče za bugaboo-jem. Od sodelavca žena dela v bušiju(tam prodajajo bugaboo) in je zadnjič kar sam šel tja pogledat(drgač ga ne spraviš v trgovinouser posted image ) in zdaj je čist paf. Ne vem a zaradi punce ali pa vozičkauser posted image user posted image .
V glavnem, danes mora past odločitev o vozičku. Jutri ga bomo naročili in basta!

Košek bom tudi kupila, sam ga zaenkrat nimam kam dat, ker treba izpraznit otroško sobo, ker je noter vse živouser posted image . Saj jo bodo pa itak kao čez dva tedna prišli montirat. Upam, da res....
Sem pa ful spraševala po zibelki in je noben ne more posodit, ker je letos pa itak vsak nosečuser posted image user posted image   in je že šla naprej, ali pa sami rabijo

Lepo sončno nedeljo vam želim

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
30.3.2008 8:48:10   
Anonimen
Dobro jutro vsem. Jaz sem pa mislila, da sem tko dolgo spala, pa se mi je na rač ura sama prestavila.user posted image user posted image user posted image

alea - men osebno je hartan lepši od bugabooja, k ta bugaboo mi je kr mal smešn
nInAzWeRiNa - zdaj pa nimaš več izgovorov, da se ne javljašuser posted image

Vsem pa en leo dan

Aja, naše user posted image  zna bit tud mirno - pol pa mamica poje eno čokoladno bombouser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4306
30.3.2008 8:59:41   
*Mojca*
user posted image Jutro bejbe!

Ja tudi jaz sem mislila da sem zgodnja, pa vidim da se je ura premaknila user posted image . In zakaj sem se zbudila? Ker me je mali tako brcal da nisem več mogla zaspat

babysolza: a ni še malo zgodaj? No, čeprav naša Kaja08 je praktično majčica....jaooo kako bo ti hitro. Jaz imam rok 19.6., ampak imam feeling da bo prej, tako da lahko skrbim za seznam nekje do sredine junija.

alea01: meni je tudi hartan lepši, če ti kaj pomaga user posted image

anaj22: samo da je vse ok in da se baby premika user posted image

Pa še nekaj: včeraj sem v Mercatorju videla da imajo blazino za dojenje v akciji za 29eur, če katera rabi. Jaz sem zaenkrat še ok brez nje.

Nič, danes je zunaj spet sonček, jaz bom šla do babice in dedka na kosilo pa kak sprehod bo padel (knjige bom danes malo potistnila v kot, čeprav sem jih že včeraj user posted image ).

Lep dan!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
30.3.2008 17:47:24   
*Mojca*
Očitno je vreme zunaj premamilo vse, saj je tukaj zatišje. No, jaz imam eno vprašanje za potem, ko se vrnete user posted image

Zadnje dni se mi zdi da se bom kar razpočila. Imam napet trebuh, ne morem sedet, stat, ležat, skratka nič več kot par minut. Vse me zateguje, mali je očitno na desni strani, ker me tam vse boli, na levi pa je trebuh mehek. Ima še katera občutek da jo bo kar razneslo? Pa še 2 meseca je do konca user posted image

Danes sem se v avtu peljala slabo urco in sem tudi skoraj spustila dušo...ne vem kaj je zdaj kar na enkrat to. V službi mi je ok, ker malo stojim, malo sedim, malo skačem okrog, doma pa kriza. Kake ideje? No, saj jutri imam pregled pa bomo videli kaj bo G komentirala.

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
30.3.2008 20:16:47   
Anonimen
*Mojca*, zmanjkuje placa v trebuhu.user posted image  Jaz tudi ne morem več vozit avta, tak da grem v torek na pregled v spremstvu.user posted image  Bolje preventiva kot kurativa. Če pa ležim več kot minuto na hrbtu, me začne dušit.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4309
31.3.2008 0:56:41   
tweetek
no, jaz mam pa nočno. Beba ne panča pa jaz tud ne... ampak zdajle bom pa poskusla še vseeno... Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
31.3.2008 1:05:53   
aleksandra silvija
O Tweetek, jaz imam tudi "nočno"user posted image .
Sploh ne morem spat.
Sploh pa je komaj polnoči-po naših notranjih urah.user posted image

Ima pa ta konec tedna  moj user posted image  vročinouser posted image , se je nalezel od za malega?user posted image
Pa s pritiskom ima težave, spodnjega okoli 100-ga moram juti, ups danes, spravit do zdravnika!
Ninazverina user posted image user posted image user posted image  za nečakinjouser posted image .

Ja, nč, nočko-ni še čas za kavicouser posted image .

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
31.3.2008 7:30:51   
alea01
dobro jutro zvezdice zaspankeuser posted image

no, zdaj je pa že čas za user posted image user posted image user posted image . Naj vam tekneuser posted image !

*Mojca*- saj imaš danes pregled in boš vidla kaj bo rekla G. Sicer pa držim pesti, da bo vse OKuser posted image

Moj user posted image  je včeraj tudi miroval. Ko sem pa pojedla rum kokos, smo pa imeli motokros v trebuščkuuser posted image user posted image

aleksandra silvija- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo tvoj možek čimprej ozdravel(da te bo pol crkljaluser posted image )

Imam pa zaenkrat dost obiskov. So se mi ta vikend kar naštepaliuser posted image . Sploh nisem mogla it niti na sončkauser posted image .
Je pa padla odločitev o vozičku in ga bomo danes naročiliuser posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
31.3.2008 7:36:23   
aleksandra silvija
Dobro jutro.
Alea hvala za kavico in user posted image user posted image user posted image  za voziček. Mi2 se zaenkrat še nisva odločilauser posted image .

Pa kako lep sonček je zunajuser posted image .

Ja, kaj mi je rekel mož, ko sem mu zjutraj rekla, da naj gre k zdravniku?
Pa ne glih zdaj ko sem bolan (vročina pa to) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
31.3.2008 7:54:01   
alea01
Tiste, ki ste hodile v materinsko šolo v KC: kolikokrat moraš prit na teden in koliko časa traja eno predavanje- uro, dve ali tri?

Sem ugotovila, da bi bilo fajn da grem v MŠ, ko pa nimam pojma o negi otroka, kopanju, oblačenju..... Bi mi pa bolj ustrezalo v LJ, ker lahko grem z možem, v CE se pa moram furat sama- težko vozim, ker se mi vrti....

Neposredna povezava do sporočila: 4314
31.3.2008 7:54:04   
lonapo
Dobro jutro punce.

Sem vas komaj prebrala, ste bile kar dejavne kljub lepemu vremenu.
Mene daje pospravljalna sto na uro, cel vikend sem samo drgnila v stanovanju. delam še 14 dni potem pa na zaslužen dopust - še na več pospravljanja.user posted image

Zdravje ok,počutje ok, pa uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 4315
31.3.2008 7:58:03   
anaj22
Dobro jutro
še ena user posted image  od mene
Najin user posted image  je včeri zvečer nadoknadu z brcanjem, sem bla na enmu ful dolgmu sprehodu pa je zgleda nucal.
Se morm psihično prpravt da grem dons spet v službo, bo treba bit 8 ur na nogah in to do 9h zvečer sploh ne vem kako bo to šlo.
Če bom v stanju budnosti še zvečer vam sporočim kako sem to izpeljala.

Neposredna povezava do sporočila: 4316
31.3.2008 8:00:16   
Anonimen
Dobro jutro.

user posted image user posted image user posted image  Ste pa nočne ptičke.user posted image  No, mene tudi malo daje zdravje, me nekam žgečka vgrlu.

Neposredna povezava do sporočila: 4317
31.3.2008 8:29:08   
*Mojca*
Jutro bejbe!

Danes bom cel dan visela na telefonu, dokler ne dobim novega pralnega stroja user posted image user posted image

Alea01: jaz sem hodila v KC na MŠ. Predavanja so 2x tedensko po 2 uri, trajajo cel mesec. Ali ob 18h ali pa ob 16h, ali ob 9h. Če hoče bit tvoj dragi pri porodu mora bit obvezno na dveh predvanjih, jih kljukajo. Jaz sem bila samo ene 3krat ker nisem mogla tam 2 uri pri miru sedet. Nekaj je bilo koristnega, nekaj brezveze. Kaj pa vem. Ta mesec grem poslušat še anesteziologa da vidim če se da zdilat EA v Ljubljani user posted image

Drugače pa lep dan vsem! user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
31.3.2008 8:35:04   
alea01
*Mojca*- hvala za informacije.
Saj midva hodiva v "posebno" MŠ, kjer je govora samo o naravnem porodu in bo moj dobil žig za vstopnico za prisotnost pri porodu. Sam bi jaz parkrat vseeno šla še v MŠ, da slišim kaj o sami negi otroka. V CE je predavanje 4 ure skupaj- kar definitivno ne bom zdržala. Bom pa šla parkrat v LJ dopoldan- recimo, da bo takrat manj user posted image  in bo vzdržnouser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
31.3.2008 8:38:45   
*Mojca*
Ja ampak kolikor sem jaz razumela mora on hodit prav v to MŠ če hoče bit zraven pri porodu v LJ user posted image , ker mora plačat ene 17eur za to potrdilo. Če ne pejta pa samo dvakrat ko mora bit on. Je pa res da takrat govorijo samo o porodu in nič o negi.

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
31.3.2008 8:57:41   
alea01
Mah, sam da bodo keš pokasiraliuser posted image . Sta včeraj prijatelja iz NM rekla, da pri njih, če hodiš v MŠ plačaš 17eur, če pa ne, pa plačaš mislim da 25eur.
Bom klicala na informacije in povprašala. Če bo treba, bo pa pač šla na tista dva predavanja. Kaj pa čmouser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
31.3.2008 9:01:18   
*Mojca*
V bistvu gre on lahko samo na eno, ki ni v sklopu MŠ in je namenjeno samo očkom. Tam dobi potrdilo in to je to, je pa res da ti ne smeš zraven oz.nisi zaželjena user posted image

Mah kr neki je vse to z MŠ. Midva sva šla na tisti 2 predavanji pa še na eno in po pravici povedano ne vem nič več kot prej. Bom pač delala po feelingu...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
31.3.2008 9:10:27   
alea01
kako pa veš, kdaj sta tisti dve "obvezni" predavanji?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
31.3.2008 9:27:03   
*Mojca*
Ta prvi dan dobiš en razpored in gor vse piše. Drugače visi tudi v predavalnici in pri vratarki na kliniki. Ko boš kaj tam je najboljše da greš do te vratarke in vprašaš kdaj sta predavanji prva pordona doba in truga in tretja porodna doba. Če ne boš najdla, bom pa mojemu rekla naj pogleda, ker ima zdaj vaje na kliniki user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
31.3.2008 9:50:46   
alea01
Jutri se začne nov tečaj in bom šla dopoldan, pol bom pa vidla kako naprej. Hvala za pojasnilauser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?