Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 28.3.2008 12:00:37
|
|
|
|
anaj22
|
joj sm se tok najedla da bom kr počla, morm it zdej mal na sprehod da kseb pridem
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 28.3.2008 12:21:50
|
|
|
|
lunca14
|
Teeaa.... superca,samo,da je vse ok.... Drugače pa se pečejo XXXXXL čokoladni mafni,ampak ne po velikosti,,kot po vsebnosti čokolade,moj je pravi čokoholik.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 28.3.2008 16:55:29
|
|
|
|
polly80
|
zatišje.... sem dala v album slikico-kar sem narisala včeraj na steno..
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 28.3.2008 18:04:24
|
|
|
|
alea01
|
Hej, hoj princeske ! didlinaa- upam, da si se šla pokazat k G. Ziher je ziher. Čimprej javi kako je s tabo polly80- ja, bentiš. Ti tako lepo riseš? Pridi še k nam..... za ful lepo poslikavo nya- sam ne paničarit.(kdo to prav ) Če čutiš dete je OK, če ga pa ne, pa veš da moraš takoj k G!!!! Danes sem bila spet v LJ. Sem nesla papirje za solidarnostno pomoč in kot kaže jo bom v roku enega meseca tudi dobila. Pri nam jo da sindikat Kot sem rekla na začetku. Boljš, da za začnem čimkasneje nakupovat, ker me bo drugače zagrabla nakupovalna mrzlica. Trikrat lahko ugibate, kaj se je zgodilo. Sem čist not padla v šoping . Danes sem spet v zari nakupla en kup cunjic, ampak zdaj moram pa nehat, ker jih za moje pojme ima dovolj! Ampak, naše dete bo oblečeno sam v zelene, rumene, oranžne obleke . Najraje bi pofotkala in dala v album, da bi vidle kolk so cotkane stvari..... tteeaa- sem ti pozabila omenit. Tisti CD našega bebija ful umiri- in mamico tudi. Tak, da je super, da si ga vzela . Je pa moj bil ful hecen, ko sva se peljala domov in mi je rekel naj tamalega vprašam, če ima očija rad in tamali je brcnil in zdaj je oči ves srečen..... tteeaa čuvaj se in res počivaj aja, kaj pomeni biti noseč? To, da ko sem danes sedela v avli KC in čakala sodelavke, je mimo šla punca, ki je jedla veeeelik toblerone in sem jo prosila, če mi košček da in mi je dala
< Sporočilo je popravil alea01 -- 28.3.2008 18:15:58 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 28.3.2008 18:33:31
|
|
|
|
polly80
|
alea-kolk si posrečena s tablerone ... jaz pa tudi ne vem za spol,a sem od kolegic dobila same cotke od fantkov,so vse v modrem,tako da če bo punčka,bo kot fantek je treba še nakupit nevtralnih cotk,me prav zanima,kakšne stvari si kupila,ker mene že ta mrzlica nakupovalna kar fajn grabi.. aja,glede poslikave,še sama sebe sem presenetla ,risala sem pa s temperkami,kot mi je mislim da nya dala idejo..hvala za idejo torej! tea- da je vse ok lunca14-mafine bi jaz tud jedla didlinaa-
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 28.3.2008 20:27:22
|
|
|
|
Anonimen
|
polly za poslikavo Didlinaa upam, da je vse v redu
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 28.3.2008 21:06:26
|
|
|
|
tteeaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Je pa moj bil ful hecen, ko sva se peljala domov in mi je rekel naj tamalega vprašam, če ima očija rad in tamali je brcnil in zdaj je oči ves srečen..... se mi zdi, da je tvoj čisto noter padel . Cd sem pa že poslušala zdaj in res full pomirja.Čeprav bo danes mojega zelo težko umirit. Ga ultrazvok vedno razburi in potem se cel dan ne umiri. jutri bo pa že po starem , spet ubogljivo in pridno dete . A še katera ugotavlja, da uz razburi ?
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 28.3.2008 21:07:25
|
|
|
|
tteeaa
|
Polly - vau Didlinaa - kako je kaj? Se je uredilo?
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 28.3.2008 21:09:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam tolk da vam javim, da je z mano vse ok. se obrača in posledica je tu, bolečine. Zdaj grem pa počivat, ker spala sem ponoči 0,00.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 28.3.2008 21:10:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo,da je vse v redu
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.3.2008 7:07:18
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro! Bom kar postregla s . Mmmmmmm, zunaj pa danes tak lep sonček. Lunca- jaz bi pa en tvoj XXXL kolaček zraven kavice,... , sam je moj tudi čokoholik , pa ga k sreči sedaj ni doma --bi meni ostal kolaček Nya-kako je ? In seveda ti? Didlinaa- , da je vse o.k.. TTeeaa-da bi UZ razburil našega ? Ni šans. Je bil pa včeraj zvečer in ponoči do kakih 2-eh zjutraj nadpovprečno aktiven-kar nisem vajena, da se mi trebuh preopicava . Samo, kar naj. Čim več. Aha, menda je bil , ker je slišal, da dobi novo posteljico. Našmu fantu ni najbolj do tega, da bi posteljici 140cm odstopil , zamere že sedaj pa nočemo. No, tako moramo še v nabavo posteljice. Ampak menda kar 120 cm in ne koška, čeprav so mi blazno lepi , ampak bi po 4-ih mesecih spet morali v nabavo . Zdaj izgleda, pa se vseeno približuje dan D, ker razmišlja, kaj še rabimo za . Tako, grem pogledat v sobo, kaj počneta otroka, potem pa deklico peljem v šolo. Uživajte v soboti, izgleda , da pomlad res prihaja-temperature okoli 15
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.3.2008 7:29:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro vsem. aleksandra - je ok - vsaj upam, jaz pa tudi - moram rečt, da ga ne čutim tko intenzivno, ampak ga pa čutim - mogoče se je pa zdej začelo kazat to, da mam posteljico spredaj - ma sej ne vem, kaj naj. Panike ne bi rada zganjala, mi pa ni vseeno. Ja, za sončka.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.3.2008 9:11:10
|
|
|
|
lunca14
|
Aleksandra....hvala za kavico,sem jo pravkar spila,kar pa se tiče mafnov,ko bova bližje se boš lahko oglasila na XXXL mafnčke.Kaj a tvoja pupa ma danes šolo?Ti si ok,jaz danes odhajam bližje k tebi na Prekopo,morava še nekaj naredit,pa še moj se mora malo spočit,pa se dol lepo relaksira,pa čeprav dela,tam mu je oaza.Lepo se mej. Nya....no lepo,da je čokolada funkcionirala......je pa res,da sem ga tudi jaz pred dnevi zelo malo čutila,ampak zato,ker se je samo obračal ni nič brcal in je to čisto drugačen občutek od brcik.Sedaj pa me že par dni prav nagreba,tako,da tud ,ko telovadim me brca,in me že malo moti.Je pa tudi res da naše bebike tud spijo po tri ure skupaj.Ampak glavno,da ga sedaj lepo čutiš.Mej se,ali prideš v ponedeljek,če ne prideš tudi jaz ne grem ,grem raje potem na fitnes. Sporoči.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.3.2008 9:12:50
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca - verjetno me ne bo, ker še nimava avta, je možno, da ga greva iskat v ponedeljek. Uživaj na Prekopi.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.3.2008 9:41:12
|
|
|
|
manko
|
m kako lep dan... kako ste kaj vse skupaj?mi2 z najino punciko sva super,tako telovadi, da kar ni res a a ima katera podobno situacijo kot jaz.G mi je rekel skor strog počitek,(ker nizko nosim),zdravnica iz 3d pa mi je izmerila mat.vrat in je 40.10mm in je rekla da ni nobenega problema...da je kriza ko je 1,5cm.. cisto tako me zanima... joj kako lep soncek je zunaj....bejzmo ven!!!
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.3.2008 10:00:00
|
|
|
|
polly80
|
dobroj jutro,jaz sem šele vstala,pravi polh sem iz kje pa ste da imate sonček?tu pri nas ga ni ..je pa vsaj malo topleje,že to je nekaj.. zdaj grem pa po krof za zajtrk ,potem pa likat likat likat...imam celo goro cotk,posteljnine...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.3.2008 10:03:31
|
|
|
|
polly80
|
manko,4 cm je dost dolg maternični vrat,jaz sem ga imela v 21.tednu 3,2,pa ne bi bilo krize,če posteljica ne bi bil tako nizko.tudi pušenjak pravi,da je kriza šele pri manj kot 2cm..tako da ni panike po moje,jaz že ne mirujem strogo,niti mi ni bilo tako rečeno. 4 cm je prav lepa dolžina kolikor je meni znano,če pa te res skrbi,pa vprašaj pušenjaka..
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.3.2008 10:05:57
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jutro bejbe! Pri nas na primorskem imamo tudi sončka , a kaj ko moram bit noter in študirat pa članke pisat manko glede dolžine materničnega vratu se strinjam s polly80, da ni še panike. Nič, grem naprej brat...pridne bodite in lep vikend!
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.3.2008 10:55:31
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ja, danes šolarji nadomeščajo 24.12., ko so imeli prosti dan. Iamjo pa danes del. soboto. Prekopa je pa res bližje , pa upam, da bo po uvedbi vinjet okoli nas MANJ prometa, ker sedaj je tole nevzdržno . Potem bi spet z vozičkom lahko šla Via Raka, ali Kostanjevica , sedaj me je pa po vasi kar strah. S fantom sva bila malo zunaj-neverjetno ČUDOVIT dan je. Sedaj grem pa kosilo pripravljat, mož ima pa fanta še malo zunaj. Joj, ti naše . Samo naj prav pošteno migajo, mene tudi moti, ker ni tako aktiven. Ampak saj-tolažim se, ker tudi prejšnja 2 nista bila ravno med "ta aktivnimi", ampak ko sta ven prišla- sta nadoknadila--že zdaaaaaaaaaaaavnaj. Uživajte.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.3.2008 12:44:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene punce Ze 100let vas nisem brala,sploh nisem bila nic na netu,ker ga nimamo,spet nekaj menjava pa meckajo,pa upam da bo kmalu. S tamalo sva ze drugi teden v Slo.,a greva zal ze jutri nazaj.No saj malo imam pa tudi ze domotozja .Bi bilo fino bit 14dni tukaj,potem pa za 14dni domov,pa spet nazaj... Zdaj res ne vem kdaj bom naslednjic v Slo.,predvidevam pa da do poroda nic vec,potem pa z jenckom med poletnimi pocitnicami.V Nemciji se pricnejo avgusta. Dojencek in trebuh rasteta,da o kg.ne govorim ,kupili smo vozicek,zdaj sta mi pa se sestra in bratova punca dali oblekice za dojencka,tako da se je pricelo nabirat. Bom kar nehala,se moram mal zrihtat,cakam mami s tamalo,gremo mal v Kranj,moram mal salam nabavit za s seboj,pa kaksno knjigo,pa sestro pogledat,kako zgleda na novem delavnem mestu. Lep se mejte,cimbolj uzivajte v ,ker se nam hitro bliza rok.Po eni strani komaj cakam,po drugi je pa tako tut lustno. Ciao
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 29.3.2008 12:47:29 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.3.2008 14:01:19
|
|
|
|
*Mojca*
|
oooo kleopatra28, lepo da si se javila in da je s tabo vse ok. Smo bile že malo v skrbeh Zdaj nam manjka pa samo še Eva2008. Jaz sem danes kar neki depresivna, nimam apetita in nič se mi ne da. Mogoče zato, ker sem cel dan sama doma...bo jutri boljše, če ne prej ko bom gledala Ladota in Jurija
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.3.2008 14:44:15
|
|
|
|
alea01
|
Živjo princeske ! Jaz že veselo pečem.... . Obiski, obiski, obiski.. . Me prav zanima, če bom pol ko bo tudi pekla za vsaki obisk Kaj je zdaj to z depresijo? Nas tak pomalem lovi? Jaz sem najdla zdravilo. ŠOPING . Meni pomaga. Zadnje dni napadam rum kokos. A to ful škodi ? Razen, da je verjetno omamljen Lepo se imejte in se beremo kleopatra- da si se javila
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.3.2008 15:19:52
|
|
|
|
anaj22
|
ojla princeske mene dons tud sonček v dobro volo ne sprav, se me panika loteva ker že cev dan nč ne brca oz. ga ne čutim, pa še na vsake tok časa me boli trebuh. Upam da je vse sam v moji glavi.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.3.2008 15:42:20
|
|
|
|
*Mojca*
|
Alea01 pridna Jaz sem pa ravnokar dobila od bratrancev zibko. Jo bova imela v dnevni, v sobi pa posteljico. anaj22 zihr je v tvoji glavi, ne se sekirat, verjetno samo malo dlje spi Meni začne brcat če se obrnem na bok ali pa če si probam iztipat kje je. Potem ga malo premaknem in se takoj začne bunit. Boš videla da bo vse ok!
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.3.2008 17:21:11
|
|
|
|
nat78
|
Da se vam še jaz malo oglasim.Vidim,da se mate kar fajn,čeprav manjših nosečniških težav ne manjka.Samo, da se vedno izteče,kot se je do sedaj,pa bodo tudi te težave hitro pozabljene. Vsem pozdrave,tiste z zaspančki v trebuhu-bi vam za kak dan posodila mojega akrobata,tiste z živahnimi-upam,da bodo kasneje nadoknadili spanje. Lepo se imejte še naprej,lepo vas je brat,za kakšen večji čvek pa še nisem našla pravega časa.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?