|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
28.3.2008 12:00:37   
anaj22
joj sm se tok najedla da bom kr počla, morm it zdej mal na sprehod da kseb pridem

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
28.3.2008 12:21:50   
lunca14
Teeaa....user posted image user posted image user posted image user posted image superca,samo,da je vse ok....
Drugače pa se pečejo XXXXXL čokoladni mafni,ampak ne po velikosti,,kot po vsebnosti čokolade,moj je pravi čokoholik.

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
28.3.2008 16:55:29   
polly80
zatišje....
user posted image

sem dala v album slikico-kar sem narisala včeraj na steno.. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
28.3.2008 18:04:24   
alea01
Hej, hoj princeskeuser posted image !

didlinaa- upam, da si se šla pokazat k G. Ziher je ziher. Čimprej javi kako je s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

polly80- ja, bentiš. Ti tako lepo riseš? Pridi še k nam.....user posted image user posted image user posted image user posted image  za ful lepo poslikavo

nya- sam ne paničarit.(kdo to pravuser posted image ) Če čutiš dete je OK, če ga pa ne, pa veš da moraš takoj k G!!!!

Danes sem bila spet v LJ. Sem nesla papirje za solidarnostno pomoč in kot kaže jo bom v roku enega meseca tudi dobila. Pri nam jo da sindikatuser posted image

Kot sem rekla na začetku. Boljš, da za user posted image  začnem čimkasneje nakupovat, ker me bo drugače zagrabla nakupovalna mrzlica. Trikrat lahko ugibate, kaj se je zgodilo. Sem čist not padla v šoping user posted image user posted image . Danes sem spet v zari nakupla en kup cunjic, ampak zdaj moram pa  nehat, ker jih za moje pojme imauser posted image  dovolj! Ampak, naše dete bo oblečeno sam v zelene, rumene, oranžne oblekeuser posted image user posted image . Najraje bi pofotkala in dala v album, da bi vidle kolk so cotkane stvari.....

tteeaa- sem ti pozabila omenit. Tisti CD našega bebija ful umiri- in mamico tudi.user posted image Tak, da je super, da si ga vzelauser posted image user posted image . Je pa moj user posted image  bil ful hecen, ko sva se peljala domov in mi je rekel naj tamalega vprašam, če ima očija rad in tamali je brcnil in zdaj je oči ves srečen.....user posted image user posted image user posted image
tteeaa čuvaj se in res počivaj

aja, kaj pomeni biti noseč? To, da ko sem danes sedela v avli KC in čakala sodelavke, je mimo šla punca, ki je jedla veeeelik toblerone in sem jo prosila, če mi košček dauser posted image  in mi je dalauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 28.3.2008 18:15:58 >

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
28.3.2008 18:33:31   
polly80
alea-kolk si posrečena s tablerone user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image
jaz pa tudi ne vem za spol,a sem od kolegic dobila same cotke od fantkov,so vse v modrem,tako da če bo punčka,bo kot fantek user posted image je treba še nakupit nevtralnih cotk,me prav zanima,kakšne stvari si kupila,ker mene že ta mrzlica nakupovalna kar fajn grabi..
aja,glede poslikave,še sama sebe sem presenetlauser posted image ,risala sem pa s temperkami,kot mi je mislim da nya dala idejo..hvala za idejo torej!

tea-user posted image da je vse ok

lunca14-mafine bi jaz tud jedlauser posted image user posted image user posted image

didlinaa
- user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
28.3.2008 20:27:22   
Anonimen
polly za poslikavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Didlinaa upam, da je vse v reduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4281
28.3.2008 21:06:26   
tteeaa
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Je pa moj user posted image  bil ful hecen, ko sva se peljala domov in mi je rekel naj tamalega vprašam, če ima očija rad in tamali je brcnil in zdaj je oči ves srečen.....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  se mi zdi, da je tvoj user posted image  čisto noter padeluser posted image user posted image user posted image .

Cd sem pa že poslušala zdaj in res full pomirja.Čeprav bo danes mojega user posted image  zelo težko umirit. Ga ultrazvok vedno razburi in potem se cel dan ne umiri. jutri bo pa že po staremuser posted image , spet ubogljivo in pridno deteuser posted image .
A še katera ugotavlja, da uz razburi user posted image ?  

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
28.3.2008 21:07:25   
tteeaa
Polly - user posted image user posted image user posted image  vauuser posted image user posted image user posted image

Didlinaa - kako je kaj? Se je uredilo?

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
28.3.2008 21:09:17   
Anonimen
Sam tolk da vam javim, da je z mano vse ok. user posted image  se obrača in posledica je tu, bolečine.
Zdaj grem pa počivat, ker spala sem ponoči 0,00.user posted image

(odgovor članu tteeaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4284
28.3.2008 21:10:13   
Anonimen
Samo,da je vse v reduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4285
29.3.2008 7:07:18   
aleksandra silvija
Dobro jutro!

Bom kar postregla s user posted image .

Mmmmmmm, zunaj pa danes tak lep sonček.

Lunca- jaz bi pa en tvoj XXXL kolaček zraven kavice,...user posted image , sam je moj tudi čokoholikuser posted image , pa ga k sreči sedaj ni domauser posted image --bi meni ostal kolačekuser posted image user posted image user posted image
Nya-kako je user posted image ? In seveda ti?

Didlinaa-user posted image user posted image user posted image , da je vse o.k..

TTeeaa-da bi UZ razburil našega user posted image ? Ni šans. Je bil pa včeraj zvečer in ponoči do kakih 2-eh zjutraj nadpovprečno aktiven-kar nisem vajena, da se mi trebuh preopicavauser posted image . Samo, kar naj. Čim več.
Aha, menda je biluser posted image , ker je slišal, da dobi novo posteljico. Našmu fantu ni najbolj do tega, da bi posteljici 140cm odstopil user posted image , zamere že sedaj pa nočemo.user posted image
No, tako moramo še v nabavo posteljice. Ampak menda kar 120 cm in ne koška, čeprav so mi blazno lepiuser posted image , ampak bi po 4-ih mesecih spet morali v nabavouser posted image .

Zdaj izgleda, pa se vseeno približuje dan D, ker user posted image  razmišlja, kaj še rabimo za user posted image .user posted image

Tako, grem pogledat v sobo, kaj počneta otroka, potem pa deklico peljem v šolo.

Uživajte v soboti, izgleda ,  da pomlad res prihaja-temperature okoli 15user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
29.3.2008 7:29:46   
Anonimen
Dobro jutro vsem.

aleksandra - user posted image  je ok - vsaj upam, jaz pa tudi - moram rečt, da ga ne čutim tko intenzivno, ampak ga pa čutim - mogoče se je pa zdej začelo kazat to, da mam posteljico spredaj - ma sej ne vem, kaj naj. Panike ne bi rada zganjala, mi pa ni vseeno.

Ja, user posted image za sončka.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4287
29.3.2008 9:11:10   
lunca14
Aleksandra....hvala za kavico,sem jo pravkar spila,kar pa se tiče mafnov,ko bova bližje se boš lahko oglasila na XXXL mafnčke.Kaj a tvoja pupa ma danes šolo?Ti si ok,jaz danes odhajam bližje k tebi na Prekopo,morava še nekaj naredit,pa še moj se mora malo spočit,pa se dol lepo relaksira,pa čeprav dela,tam mu je oaza.Lepo se mej.
Nya....no lepo,da je čokolada funkcionirala......je pa res,da sem ga tudi jaz pred dnevi zelo malo čutila,ampak zato,ker se je samo obračal ni nič brcal in je to čisto drugačen občutek od brcik.Sedaj pa me že par dni prav nagreba,tako,da tud ,ko telovadim me brca,in me že malo moti.Je pa tudi res da naše bebike tud spijo po tri ure skupaj.Ampak glavno,da ga sedaj lepo čutiš.Mej se,ali prideš v ponedeljek,če ne prideš tudi jaz ne grem ,grem raje potem na fitnes. Sporoči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
29.3.2008 9:12:50   
Anonimen
lunca - verjetno me ne bo, ker še nimava avta, je možno, da ga greva iskat v ponedeljek. Uživaj na Prekopi.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4289
29.3.2008 9:41:12   
manko
m kako lep dan...
kako ste kaj vse skupaj?mi2 z najino punciko sva super,tako telovadi, da kar ni resuser posted image
a a ima katera podobno situacijo kot jaz.G mi je rekel skor strog počitek,(ker nizko nosim),zdravnica iz 3d pa mi je izmerila mat.vrat in je 40.10mm in je rekla da ni nobenega problema...da je kriza ko je 1,5cm..
cisto tako me zanima...
joj kako lep soncek je zunaj....bejzmo ven!!!user posted image user posted image

Najin prvi angelček je na poti..presrečna Robi in Manca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
29.3.2008 10:00:00   
polly80
dobroj jutro,jaz sem šele vstala,pravi polh sem user posted image

iz kje pa ste da imate sonček?tu pri nas ga niuser posted image ..je pa vsaj malo topleje,že to je nekaj..user posted image

zdaj grem pa po krof za zajtrkuser posted image ,potem pa likat likat likat...imam celo goro cotk,posteljnine...user posted image

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
29.3.2008 10:03:31   
polly80
manko,4 cm je dost dolg maternični vrat,jaz sem ga imela v 21.tednu 3,2,pa ne bi bilo krize,če posteljica ne bi bil tako nizko.tudi pušenjak pravi,da je kriza šele pri manj kot 2cm..tako da ni panike po moje,jaz že ne mirujem strogo,niti mi ni bilo tako rečeno. 4 cm je prav lepa dolžina kolikor je meni znano,če pa te res skrbi,pa vprašaj pušenjaka..

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
29.3.2008 10:05:57   
*Mojca*
Jutro bejbe!

Pri nas na primorskem imamo tudi sončka user posted image user posted image , a kaj ko moram bit noter in študirat pa članke pisat user posted image

manko glede dolžine materničnega vratu se strinjam s polly80, da ni še panike.

Nič, grem naprej brat...pridne bodite in lep vikend!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
29.3.2008 10:55:31   
aleksandra silvija
Ja, danes šolarji nadomeščajo 24.12., ko so imeli prosti dan. Iamjo pa danes del. soboto.

Prekopa je pa res bližjeuser posted image user posted image , pa upam, da bo po uvedbi vinjet okoli nas MANJ prometa, ker sedaj je tole nevzdržnouser posted image .
Potem bi spet z vozičkom lahko šla Via Raka, ali Kostanjevicauser posted image user posted image user posted image , sedaj me je pa po vasi kar strah.

S fantom sva bila malo zunaj-neverjetno ČUDOVIT danuser posted image user posted image user posted image  je. Sedaj grem pa kosilo pripravljat, mož ima pa fanta še malo zunaj.

Joj, ti naše user posted image . Samo naj prav pošteno migajo, mene tudi moti, ker ni tako aktiven. Ampak saj-tolažim se, ker tudi prejšnja 2 nista bila ravno med "ta aktivnimi", ampak ko sta ven prišla- sta nadoknadila--že zdaaaaaaaaaaaavnaj.user posted image

Uživajte.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
29.3.2008 12:44:23   
Anonimen
Pozdravljene punce

Ze 100let vas nisem brala,sploh nisem bila nic na netu,ker ga nimamo,spet nekaj menjava pa meckajo,pa upam da bo kmalu.
S tamalo sva ze drugi teden v Slo.,a greva zal ze jutri nazaj.No saj malo imam pa tudi ze domotozjauser posted image .Bi bilo fino bit 14dni tukaj,potem pa za 14dni domov,pa spet nazaj...
Zdaj res ne vem kdaj bom naslednjic v Slo.,predvidevam pa da do poroda nic vec,potem pa z jenckom med poletnimi pocitnicami.V Nemciji se pricnejo avgusta.

Dojencek in trebuh rasteta,da o kg.ne govorimuser posted image ,kupili smo vozicek,zdaj sta mi pa se sestra in bratova punca dali oblekice za dojencka,tako da se je pricelo nabirat.user posted image user posted image   

Bom kar nehala,se moram mal zrihtat,cakam mami s tamalo,gremo mal v Kranj,moram mal salam nabavit za s seboj,pa kaksno knjigo,pa sestro pogledat,kako zgleda na novem delavnem mestu.

Lep se mejte,cimbolj uzivajte v user posted image ,ker se nam hitro bliza rok.Po eni strani komaj cakam,po drugi je pa tako tut lustno.
Ciao

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 29.3.2008 12:47:29 >

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4295
29.3.2008 14:01:19   
*Mojca*
oooo kleopatra28, lepo da si se javila in da je s tabo vse ok. Smo bile že malo v skrbeh user posted image
Zdaj nam manjka pa samo še Eva2008.

Jaz sem danes kar neki depresivna, nimam apetita in nič se mi ne da. Mogoče zato, ker sem cel dan sama doma...bo jutri boljše, če ne prej ko bom gledala Ladota in Jurija user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
29.3.2008 14:44:15   
alea01
Živjo princeskeuser posted image !

Jaz že veselo pečem....user posted image . Obiski, obiski, obiski..user posted image . Me prav zanima, če bom pol ko bo user posted image  tudi pekla za vsaki obiskuser posted image user posted image

Kaj je zdaj to z depresijo? Nas tak pomalem lovi?  Jaz sem najdla zdravilo. ŠOPINGuser posted image user posted image user posted image user posted image . Meni pomaga.
Zadnje dni napadam rum kokos. A to ful škodi user posted image ? Razen, da je verjetno omamljenuser posted image user posted image

Lepo se imejte in se beremo

kleopatra-user posted image user posted image user posted image  da si se javila

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
29.3.2008 15:19:52   
anaj22
ojla princeske
mene dons tud sonček v dobro volo ne sprav, se me panika loteva ker user posted image  že cev dan nč ne brca oz. ga ne čutim, pa še na vsake tok časa me boli trebuh.  Upam da je vse sam v moji glavi.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
29.3.2008 15:42:20   
*Mojca*
Alea01 pridna user posted image user posted image

Jaz sem pa ravnokar dobila od bratrancev zibko. Jo bova imela v dnevni, v sobi pa posteljico.

anaj22 zihr je v tvoji glavi, ne se sekirat, verjetno samo malo dlje spi user posted image  Meni začne brcat če se obrnem na bok ali pa če si probam iztipat kje je. Potem ga malo premaknem in se takoj začne bunit. user posted image  Boš videla da bo vse ok!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
29.3.2008 17:21:11   
nat78
Da se vam še jaz malo oglasim.Vidim,da se mate kar fajn,čeprav manjših nosečniških težav ne manjka.Samo, da se vedno izteče,kot se je do sedaj,pa bodo tudi te težave hitro pozabljene.
Vsem pozdrave,tiste z zaspančki v trebuhu-bi vam za kak dan posodila mojega akrobata,tiste z živahnimi-upam,da bodo kasneje nadoknadili spanje.
Lepo se imejte še naprej,lepo vas je brat,za kakšen večji čvek pa še nisem našla pravega časa.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?