|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
27.3.2008 19:19:01   
katka37
Janey, lepo, da je z Jakcem vse v redu. user posted image

Dolenjka, ne obupat, le zjoči se, da res ne padeš v kako depresijo, tvoj bo že prišel k sebi, samo zdrmat ga moraš. Tara pa bo tudi v redu, ne skrbi preveč, stanje se še lahko spremeni.

Bamb, Itata, kot sem napisala, sem že večkrat zasledila in g mi je rekel, da ni treba čakati do m za vstavitev mirene.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
27.3.2008 19:55:13   
MetiLu
Joj Larisa 100x hvala za link user posted image

Bamby, tale je pa dobra, pol je tud mene mal tale depresija zagrabla user posted image  user posted image  No, pa sej zdej je že boljš, kakšen teden nazaj sem bila pa čist fertik par dni... tale neprespanost res naredi svoje!!!

Mojga miška je pa prejle spet grozno zvijalo, pol je pa na zizi zaspal, pa se zbudil, sem ga dala atiju na trebuh ležat, pa se je najprej skoraj raztrgal od krčev user posted image  user posted image  user posted image , zdej pa oba smrčita na sedežni user posted image  user posted image  jaz pa glih prištimala vse za kopanje user posted image  Revček mali zlati, se mi tako smili, ko ga šravfa, bošček tako ubogo faco naredi, da mi gre kar na jok, ker mu ne morem pomagat user posted image  user posted image  user posted image  upam, da po treh mesecih krčki res minejo...
Punce, a katera daje svojega user posted image  spat na trebušček. Našmu Janezu tako najbolj paše in dalj časa spi, samo si ga ponoč kar ne upam dat tako spat user posted image  čez dan je lažje, ker ga imam skoz na očeh, pa skoz glavo obrača z ene strani na drugo ... sej ko pade na nos, jo spet brez težav obrne, samo za ponoč si ga pa res ne upam tako pustit user posted image

Zdej pa nekaj popapcam, pol pa na kavč k mojima fantoma, grem mal BB pogledat. Dones se očitno ne bomo kopali. Ga bom pa zjutraj prebrisala, pa se bomo jutri zvečer.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
27.3.2008 20:53:04   
bamby
No, jaz grem jutri po Mireno. Malo me sicer skrbi, če res kaj boli ob vstavljanju, vendar bom že zdržala user posted image .

meti, ni priporočljivo otroka na trebuh dajat spat. Čeprav je ziher, da zadušil se ne bo, ker si zna sam že spomagat, da obrne glavo. Za riskirat pa ni, kar sama tudi dobro veš.
Mi se nocoj tudi nismo kopali. Je Anaja zaspala čim je flaško spraznila že ob 20h. Sem jo dala kar v posteljico spat. Ko sem šla pod tuš sem jo nekaj malega zaslišala pojokati, pa je očitno zaspala naprej. Se mi je pa popoldan tako pokakcala, da sem jo mogla celo preoblečt. Največkrat kaka le 1x na dan in takrat konkretno.

Jaz pa vrtnico pogrešam na našem čveku. Se že dolgo ni oglasila in nam poročala o njenem Janezu user posted image  ??!!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
27.3.2008 21:36:49   
ella79
dolenjka ti jih kar tvojmu napovej, k moških je itak treba vse povedat, vidijo sami itak nič ne. Pa če ne bomo jamrale, ne bodo vedl, da nam tudi manjka topline in pozornosti. Jo ne mormo sam dajat, smo tudi me rade v središču pozornosti. user posted image Tara bo pa tudi na teži pridobila, nič se sekirat. Uni tam so itak pametni k so vsi spočiti in naspani user posted image sej ne vem, kaj je boljš da več al manj pridobivajo user posted image na teži. Naša je že taka baba da kar res ni user posted image pa sem se tudi sprva sekirala, da ne bo prav bajsika, sam pač rada je user posted image

bamby boš poročala tole kako bo z mireno, k me prav zanima. Ne boš verjela, sem ravno danes na vrtnico mislila, da se že dolgo ni oglasila.

naša je danes čist budna že od dvanajstih. Pomoje je že tok zaspana, da tudi zaspat ne more več user posted image zdej sem jo še enkrat previla in še kar gleda. Pa skopala sem jo prej, najedla se je... ponoč pa manda da bo spala user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
27.3.2008 22:05:35   
mlavla
oj..se nahitrco malo javljam..naša ritka še zmeri ni vreduuser posted image ..drugače pa smo dobro..danes sva se celo cel dan dojili brez nastavkov..upam, da nama bo šlo...

drugače mam pa eno vprašanje: tiste, ki ste že dobile odločbe za otroški dodatek..a so vam upoštevali povečanje za 20%, ker je otrok še predšolski in ni vključen v vrtec??al se to upošteva šele po enem letu? me res zanima..??

nočko

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
27.3.2008 22:13:51   
ella79
mlavla naša ritka tudi še ni OK. Zdej sploh ne vem kaj je še vzrok, mogoče lekarniško hladilno mazilo user posted image pomoje bom šla po eno novo, pa bomo vidl. Katerega priporočate?
kje pa na odločni to piše? sem šla prav iskat, pa ne najdem

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
27.3.2008 22:37:10   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

mlavla naša ritka tudi še ni OK. Zdej sploh ne vem kaj je še vzrok, mogoče lekarniško hladilno mazilo user posted image pomoje bom šla po eno novo, pa bomo vidl. Katerega priporočate?
kje pa na odločni to piše? sem šla prav iskat, pa ne najdem

sej pri nas tud nič ne piše..sam sem na spletni strani csd šiška prebrala za to zadevo..ker sem tud na njihovi strani izračunala višino dodatka..pa se mi ravno zaradi tega ne ujema.... 

evo pa še link:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/otroskiDodatek.asp

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
27.3.2008 22:42:22   
ella79
men je pa prav zračunal, no cca. 1 EUr razlike
telih 20% viška pa pomoje dobiš potem, če user posted image ne gre v vrtec

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
27.3.2008 22:45:07   
mlavla
pa si vnesla št. 1...pri čisto zadnji rubriki,da tvoj otrok ni vključen v vrtec..ali si pač jst to narobe razlagam??

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
27.3.2008 22:47:25   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

pa si vnesla št. 1...pri čisto zadnji rubriki,da tvoj otrok ni vključen v vrtec..ali si pač jst to narobe razlagam??

ne, jaz sem vpisala 0

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
27.3.2008 22:49:07   
mlavla
no pol je pa najbrž to od enega leta naprej..ko so lahko že vključeni v vrtec??

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
27.3.2008 22:54:54   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

no pol je pa najbrž to od enega leta naprej..ko so lahko že vključeni v vrtec??

verjetno ja. Pa so tebi kar tako upoštevali, čeprav si vpisala 1. Se pa ne bi nič pritoževala, če bi bilo 20 % več. Sem pa odločbo dobila že en mesec nazaj, nakazano pa še nič. To bo naslednji mesec dinarčkov user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
27.3.2008 23:01:50   
mlavla
kdor jezika špara kruha strada..so včas rekli..user posted image user posted image user posted image  zato bom jst mojga dragega jutri poslala na csd vprašt..pa bomo vidli kaj bodo rekli...

a pol praviš,da še vedno nisi dobila nakazan kljub temu,da si odločbo dobila že v februarju??'

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
27.3.2008 23:10:48   
ella79
sem sigurna, da sem jo dobila pred 15.2. ker sem mal pričakovala, da bo 15. nakazano, pa ni bilo nič. A to pomeni, da v aprilu dobim za februar, marec in april?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
27.3.2008 23:41:58   
ella79
sem bla zdele še pridna in premale cotke od user posted image pospravla user posted image
kok mi je dobr gledat našo user posted image k spančka, je tok na miru in tok tiho user posted image user posted image user posted image pravi cukrček, jo bi kar sam lubčkala in božala user posted image user posted image
nočko, grem še jaz počasi v mižule user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
27.3.2008 23:59:07   
ella79
zdej mam pa že samogovore user posted image user posted image user posted image zdej pa res grem pod kovterček, sem si mogla še nohtke mal popilit in z oljčkom namazat user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
28.3.2008 7:36:01   
buči
bamby, kolegica je rekla, da ko so ji vstavili mireno, da je manj moteče kot odvzem brisa.

Dolenjka, nujno se skoliraj! Da res ne bom padla v kakšno poporodno depresijo. Jaz sem bila taka kot ti pri Aljažu. Ampak se je moral moj res zdreti name (kar nikoli ne počne), da mi je bilo jasno, da nekaj ni ok. Veliko se pogovarjaj - z vsemi, prijateljicami, možekom, pa priznaj si, da ne gre tako naprej. Pa predvsem si odpočij!

janey, se, včeraj pogrešala tvoj klepet, zato sem spraševala, kje si. Kaj ni nič bolje s krčki? Pa mu dajaj samo AC.

Včeraj sem bila končno spet pri zobarju, mi je naredila belo plombo, pa mi je ni bilo treba plačati, je rekla, da je to darilo za user posted image . Pa to v zdravstvenem domu! user posted image  Kaj takega pa še ne. user posted image

Pa bili smo v vrtcu na predstavi, kako so bili luškani, eni s sful treme, naš je bolj malo pel, nekaj je plesal, le mahal name je. Matr, še par let, pa bom z njim na maturantskem plesu! user posted image

Zvečer sem pa padla dol od utrujenosti že malo po 20ih, Tilen je jedel ob 22ih in potem šele ob 4ih. No, če ne bi bila tak zaspanec, bi se danes lahko povalila, da smo jedli le 1x na noč. Tako pa ... Za penzioniste ni pomoči ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
28.3.2008 7:55:10   
ELMA
JUTRO...Mismo smo se zredili v 3 tednih 1060 g user posted image  .Sestra je bila tko čudna tolk se ji je mudilo da ne vem če jo je prav izmerila , rodila seje 55cm , ona pravi da je zdaj 56cm !!!!To pa mi ne gre v glavu  1cm da je sam zrastla , koliko so vaši user posted image  zrastli v3 tednih ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
28.3.2008 8:27:26   
Februarka08
Dobro jutro.
Danes sem pa jest tud lohk med prvimi. user posted image Je bila kar v redu noč. Ne morm verjet. user posted image Je zaspala okrog pol 11h, potem sva se dojile okrog 1h, spala naprej in zjutraj ob 6h. user posted image Sem mislila da bo pol naprej spala, pa kar ni mogla, potem je na men zaspala ko sva kupčka podirale, sem jo dala zdej v zibko pa že neki jamra. user posted image Mogoče še zaspi nazaj, da bo mami v miru pozajtrkovala.

Škoda ker ne bo sončka danes, bi šla ven k sm mal boljš volje. user posted image

Jest za našo nič ne vem kok je zrasla... Mamo 1.posvetovalnico šele 10.4. Sem zasledila da se mora user posted image v 1 mesecu zrediti nekje od 700-1000g. Zdaj me pa zanima - ali to od teže ob rojstvu ali ob odpustu iz P?

Nič, zdaj pa jest, mi že dolg kruli. Aja, ali lahko pojem kdaj pa kdaj tud kakšne tune za zajtrk? Skoz otepam to marmelado...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
28.3.2008 8:34:46   
ella79
buči ja še mal pa bo punco domov pripelu user posted image user posted image user posted image se bom pa še jaz pohvalili, da je danes za nami čist prespana noč. Zaspala je šele ob desetih (jedla že dost prej), in je bil mir natanko do sedmih user posted image user posted image user posted image kar verjet nisem mogla, sam je pa mega. In zdej spet sppi naprej, more včerajšnji neprespani dan nadoknadit user posted image user posted image

elma naša je v 6 tednih zrasla 4,5 cm in pridela 1,5 kg user posted image

neki se sonček že kaže, tako da danes bo za vozičkanje user posted image user posted image že komaj čakam

dejte mi povedat, katero hladilno mazilo za rito naj kupim, k mam na sumu, da ji lekarniško ne odgovarja, čeprav ga vsi zelo pohvalijo

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
28.3.2008 8:49:26   
ella79
user posted image user posted image za super noč. Pomoje pa bo mal kasnej sonček, pri nas se že neki kaže, bo kmal do tebe prišel. A bi šle midve kdaj skupi vozičkat? glede teže nimam pojma od katere gledajo
jaz tudi nima več idej glede zajtrka. Prej sem vedno samo sadje jedla, zdej pa sam ta kruh pa namaze user posted image sem že mal sita tega, zdele pa ravno gres zajtrkujem

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1546
28.3.2008 8:59:34   
Februarka08
Aja? A da bo sonček? Super.user posted image
Seveda sem za vozičkanje. Iz katerega konca si že ti?

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
28.3.2008 9:02:06   
nizy
Dobro jutro ,

ella79-jaz uporabljam bepanten mazilo ,pa navadno lumpi mazilo .... je p res ,da kakšnih extra težav z ritko nimamo

naša user posted image je bla včeraj do 2h zjutri pokonc ,gospodična se je čez dan naspala , in se zbudila ob 22h. Je pa dobr ,dani imela nč krčkov se je hotla mal pestvat ,pa mal smejat  pa zizo vlečt user posted image user posted image user posted image . Vmes se je še mlajša user posted image zbudila, smo zato mogl vn iz spalnice ,da sta se ati in starejša sestrica naspala . Jaz pa kot zombi čez dan nič spala . user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
28.3.2008 9:15:52   
pina-1
dobro jutro.

dolenjka, en velik topeluser posted image  zate. Upam, da se stvari hitro poštimajo. Tudi meni je čudno, da so ti rekli da Taro na žlico hrani. PO moje ti bo to e bolj psiho najedlo. Ti ji kar joško daj ali pa si stisni mleko in ji ga daj po flaši. POskusi jo zbujat na 3 ure. No vem, da je to težko, ker smo mi Mio morali zbujat. Mismo Mio pred vsakim dojenjem komplet slekli in prebrisali z krpo in mrzlo vodo. Le tako smo jo uspeli zbudit, da je lahko jedla. AMpak to sva počela samo po dnevi, po noči pa ne. Mi je pa to svetovala babica, tako da poskusi.

Kolki se bodo tudi uredili. Midve z Mio sva se široko povijali z 2 pelenicama kar 3 mesece, ker je mela ohlapne kolke. Na pregledu pri ortopedu, je blo pol vse ok, tako da ti samo fajn povijaj, pa malo potelovadi sama z njo. Midve sva vozili kolo, pa stopalca sva skupi dajali.... Vse to kar pomaga.... Poskusi.

Glede moških, pa ne bi dosti komentirala. Moj je včeri sestavljal igračko iz knder jajčka, Mia pa je gola in bosa skakala po stanovanju, ker je čakala da se jo kdo usmili in jo skopauser posted image . Ana pa kot za vraga ni hotela zaspati... Skratka pol sem jaz vse to sama uštimala, ker pač on je mel DELOuser posted image . Sam sem se nehala sekirat, ker pol samo kričim in sem jaz slabe volje.

Mi smo kar pridno spali. Se pa naša punca konstantno zbuja okoli 1 oz 2 in pol ob 4 oz 5 in pol ob 7:30. Edini problem je ker se morava ponoči previjat, ker smo skozi pokakani, pa ritko mamo tudi še vedno malo vneto ampak bistveno bolje.

JAz mam pa danes pregled pri G. Upam, da bom tudi jaz lahko mela mireno. Bomo videli.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 1549
28.3.2008 9:26:14   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Glede moških, pa ne bi dosti komentirala. Moj je včeri sestavljal igračko iz knder jajčka, Mia pa je gola in bosa skakala po stanovanju, ker je čakala da se jo kdo usmili in jo skopauser posted image . Ana pa kot za vraga ni hotela zaspati... Skratka pol sem jaz vse to sama uštimala, ker pač on je mel DELOuser posted image . Sam sem se nehala sekirat, ker pol samo kričim in sem jaz slabe volje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?