|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
19.3.2008 14:51:48   
lillchy123
spet v civilizaciji! ad3 kapljice baje zdaj povzročajo kar precej krčev, tako da priporočajo v tem prieru kaplice oleovit d3. dobijo se v škofji loki (arnika), pošljejo na dom, imajo pa jih tudi v lekarni v trbovljah, a se dobijo na recept. jaz mu že skoz dajem te, pa nima nič več krčkov, kot jih je imel prej. pa še to je bolj prdkanje kot krčki.mu dajem pa čez dan baby čaj, in se mi zdi da kar pomaga. če je pa mal bolj hudo, mu dam pa 3 kapljice od koroških lekarn.
mi ob 20h jemo, se skopamo, še malo jemo, in okrog 21h zaspimo. Potem se zbudi še ob okrog1h, 4h in 7h. pa vedno že na joški zaspi nazaj. user posted image
meli smo že prvi pregled, in so nas mal preplašili, ker mu je preveč zrasla glavca +4,5cm??user posted image   in smo šli še na pediatrično kliniko, pa je vse ok. ampak koec nosečnosti je imel premajhno glavo, zdej pa prehitro raste? zgleda, da hoče nadoknadit..
aja.. jota je tud že enako dobra kot prej.. user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
19.3.2008 14:54:41   
lillchy123
buči, to so te kapljice oleovit d3. tko da ne rabi v avstrijo hodit.

za otroški dodatek pa se vpisujejo podatki za leto 2006, če vlogo oddajate jan, feb ali marca, če pa jo oddajate aprila ali kasneje, pa se vpisujejo podatki za leto 2007.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
19.3.2008 15:40:09   
bamby
torčica, tudi pri nas je vprašljivo merjenje ob porodu user posted image . Pa pri nas so tudi grozni krči, predno se pokaka, pol je pa kot bi odrezal. Čeprav se mi zdi, odkar imava avstrijske kapljice proti krčem, da je boljše.

buči, pa ti imaš elana za delo user posted image . Meni ga že več mesecev primanjkuje user posted image . Glede vremena pa tako: božič zelen, velika noč bela user posted image . Ne more bit drugače user posted image ! Iz avstrije kapljice se imenujejo Lefaxin.

februarka, je bil pa tvoj porod res ekspresen user posted image , mala je pa tudi kar pridna.

mesečnica, naša je začela podaljševati spanje ob dopolnjenem 1 mesecu.

mlavla, si imela pa nocoj tudi ti odpočito noč user posted image . Se boš hitro navadila na nov ritem, brez skrbi. Kvečjemu ti ne bo pasalo, če bo še kakšna noč treba večkrat dojit user posted image .

elma, čaja ne sladkam, kuham ga pa iz kamilic, janeža in kimla. AD3 kapljice dobiš, ko greš prvič v posvetovalnico.

lilči,  a  zdaj boš pa bolj mobilna, al kako? Še dobro,da se vsake toliko mal oglasiš, drugače bi že skoraj pozabili nate user posted image . Se hecam!

Morda katera ve, ali bo v teji Supernovi tudi Muller??? Ali pa če je kje na Rudniku? Bi bilo fajn če bi bil, da ne bi bilo treba vedno v BTC hodit po plenice.
Mi smo spet pridno spali. Smo se zbudili ob 4h in potem spali do 9h user posted image . Je začela malo več jest. Mi poje  90 ali 100 ml. Včeraj je pa sploh samo 5 obrokov imela user posted image . Je zmanjkalo ur čez dan, očitno ni bila lačna user posted image .

Da se še jaz malo pohvalim, da kupujemo nov avto. Hyundaja smo končno prodali, ker nam ga je lani pošteno sral user posted image , danes sem pa že plačala novega Xsaro Picasso. Smo ugotovili, da rabimo večji avto z velikim prtljažnikom. V petek ga že dobimo user posted image , nam ga bo prinesel velikonočni zajček user posted image !

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
19.3.2008 15:48:18   
pina-1
bamby user posted image user posted image user posted image user posted image  za nov avto... To boš važna zdejleuser posted image user posted image user posted image user posted image
moje dete je končno zaspalo. jo je neki mučlo in nismo mogli zaspat. sedaj pa pridno drnjohamo v vozičku in čakamo da pride potres ( beri Miauser posted image ). Upam, da bo dovoljtoplo da gremo še malo ven.

Buči jaz bi tudi rabla malo tvojega elana. Meni je danes uspelo umivalnik inškoljko obrisat, pa na hitro z magično metlo potleh posesat. Pa Ani posteljo preoblečt in en stroj cunj obesti. To je pa tudi vse.

Punce moj stroj se sploh ne ustavi prat. Se mi zdi da skozi te pelenice perem in polnim stroj. Še dobro, da mi mami pegla, ker če ne bi me konec s temi cunjami. Zdej pa ne vem ali jaz pretiravam ali vse tolko perete.user posted image  Samo kaj morem, če pa skorajza vsako dojenje rabimo eno pelenico, ker se pol tako pobruha da je vsa mokrauser posted image .

Vidim, da nekatere pridno joto kuhate. MEne že pošteno dajejo hormoni, ampak nekako ne upam, do prvega pregleda. Sem pa am se mi tudi čišča še oglasi. Pa spodaj me še vedno neki boli. Pojma nimam kaj. A mislite, da se stvari še niso dale na mesto? Kolko časa rabijo kosti da se povrnejo v prvotno stanje?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
19.3.2008 15:48:19   
larisa
Buči, avstrijske kapljice so troje: lefaxin, antiflat, babynos. Največ kupujejo lefaxin. Mislim da tud Janey pozna vse te kapljice. Oleovit D3, pa niso proti krčkom, ampak namesto AD3.

Meti, vi pa ste že pravi fantički. Naš ima pa šele 4 kg...še dobro, da ga malo lažje nosim. user posted image user posted image user posted image

Bamby, a si kej slišala o teh kaplicah lefaxin, da naj bi imele en aditiv (E???), ki je zelo škodljiv in ponekod v prehrani celo prepovedan. A kej piše gor kateri E-ji so notri?user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
19.3.2008 16:07:21   
bamby
larisa, sem pogledala katere Eje ima. Pisana sta E 200 in E 202. Ali sta škodljiva ali ne, ne vem. Verjetno pa jo ne bo pobralo teh par tednov, če jih bo dobila za lajšanje krčev user posted image . Če bi bilo res hudo škodljivo, jih najbrž sploh ne bi prodajali, še posebno ne za dojenčke.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
19.3.2008 16:19:06   
Februarka08
No, midve sva ble dons prvič zunej z vozičkom in sva mal vozičkale.user posted image Sva ble kakšno urco zunaj na sončku in je blo prav superca. Prej smo bli samo mal na balkonu in zunaj na dvorišču v košari, danes pa je končno na vrsto prišel tudi voziček. Saj bi lahko že prej, pa vreme ni dopuščalo. Pa baje je spet slabo vreme napovedano, tako da sem že zdej slabe volje.user posted image Najbolj da bi sneg za vse nazaj nadoknadil...user posted image
Evo, naši mali se spet kolca.user posted image Občutek imam, da se ji non stop. Vedno skor, ko poje... Zdej se gunca v lupinici, upam da bo še mal pridna, pol pa pride mal očka na vrsto da jo crklja. Ima tako odprte očke kot čukec.user posted image Sem že prehitro napisala... Se že kremži. Mami pa res nima 5 minut miru.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
19.3.2008 17:04:31   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

larisa, sem pogledala katere Eje ima. Pisana sta E 200 in E 202. Ali sta škodljiva ali ne, ne vem. Verjetno pa jo ne bo pobralo teh par tednov, če jih bo dobila za lajšanje krčev user posted image . Če bi bilo res hudo škodljivo, jih najbrž sploh ne bi prodajali, še posebno ne za dojenčke.

meni jih je svetovala moja pediatrinja, tako da...najbrž so ok

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
19.3.2008 17:13:03   
larisa
Janey in Bamby: a pa vam pomagajo lefaxin kapljice? Jaz mam naročene in upam da so kej uspešne. No glede E-jev sem pomirjena, pol je to ena flavzula kake mamice, ki je kategorično proti tem kaplicam in potem morajo neki nacumprat... ta dva E-ja nista tako grozna user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
19.3.2008 17:17:14   
mlavla
evo mene..smo nazaj iz vozičkanja...sem mislila, da bo kar naprej spala..pa se je mala gospodična predramila..in seveda lakota...user posted image user posted image user posted image no, pa smo jo nafutrali..zdej pa spet spi...
ma danes je prov luštno z njo..no upam,da zvečer ne bodo na sporedu krči...

pina..tud men se zdi da skoz sam cunje dajem v stroj..pa tud jst mam srečo, da mi mami lika...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
19.3.2008 17:18:03   
mlavla
bamby...bravo za avto...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
19.3.2008 17:26:51   
Februarka08
Bamby, prej sem pozabla čestitat za avto!user posted image user posted image
Larisa spi, ne morm verjet.user posted image Me zanima koliko časa, potem pa spet lakota. Danes je na sporedu kopanje, upam da jo kaj utrudi še to in bo spala ponoči kot user posted image .
Uh, nekatere že od jote govorite. Mljask, bi jo snedla.user posted image Kje je še to... Upam da bo čimprej naokol. Zanima me, ali je v teh 6-ih tednih tud tiste jote brez klobasice ne smemo prakticiratuser posted image user posted image . To tud mojega zanima, pa mu ne znam odgovort...user posted image
Evo, končno je očka prišel. Seveda, sedaj ko panča mala...user posted image Bo mel pa z mamico delo.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
19.3.2008 17:36:06   
mlavla
no našo je pa ravno kolcanje zbudilo..pa je bilo treba spet mal dojit..zdej pa spi naprej..bomo videli koliko časa?!
februarka..glede nato da sva rodili na isti dan..me zanima koliko se je tvojauser posted image user posted image zredila od prihoda domov?za koliko ji je pa padla teža..
aja pa pri nas je tudi danes na sporedu kopanje...danes se bomo prvič sami kopali brez babice, upam, da bo šlo...sem opazila, da ti za dva dni prehitevaš...user posted image user posted image saj si tudi dva dni prej prišla iz P..kot me...kdaj imaš pa prvi pregled?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
19.3.2008 17:46:54   
buči
bamby, na Rudniku bo tudi Müller.

Hvala za informacijo glede kapljic.

Vidim, da sem malo pretiravala z delom, imam tak muskefiber v hrbtu, da se komaj sklanjam. Ampak nočem delat med prazniki, da bomo vsaj 3 dni imeli mir in bomo skupaj uživali.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
19.3.2008 17:51:01   
Februarka08
Mlavla, naši bejbi je ful padla teža - ob rojstvu je tehtala 3100g, ko smo šli pa domov pa 2730g.user posted image Ampak je mela prejšnji četrtek že 3110g, kar je v redu. V 14-ih dneh naj bi prišli nazaj na porodno težo. Pa tvoja lepotička? Zakaj pa sta mogle še bit v P? Jaz imam G 9.4., Larisa ima pa 1. posvetovalnico 10.4. (na moj roj.danuser posted image ). Ja, danes se 2. samostojno kopamo, je blo kar nekaj strahu 1., ampak saj gre. Ko vidiš, da user posted image uživa, še ti uživaš zraven. Bolj problem je potem tisto oblačenje, kar pa user posted image ne paše... Pa še bolj zakurjeno morš met takrat, men je kar dol teklo.user posted image
Naša še kar spi.user posted image Pridna punca. Ja, tole kolcanje... Jest jo ravno uspavam, dam v zibko, par minut spi, potem pa začne kolcat. user posted image Pa spet jovo na novo.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
19.3.2008 17:58:41   
Janey
joj mlavla...jaz sem se zdaj spomnila, da se morem naročit.upas....6 tednov bo že v torekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zmedenka sem user posted image user posted image naš čukec mali pa že celi dan gleeda tak na široko. ZZjutraj je pa pridno pančal. Če nima teh krčev je tak super duper. Kr gleda neke knjigice pa kar koli mu pokažem in se mi2 pogovarjama in pojema, je prav lušno...ampak ko ga začne toti črv zbadat te pa....konec lušno.
Ena je spraševala če lefaxin pomaga...komu ja, komu ne, komu malo....mi ga en dan nismo meli in ga je ful zvijalo, drug dan ko smo ga kupli pa občutno manj.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
19.3.2008 18:05:32   
lillchy123
da vam povem, kako je bilo meni razloženo glede jote... pred 1. pregledom se odsvetuje zato, ker bi bil lahko še odprt matern.vrat in bi bile možne kakšne infekcije, lahko je poškodovana porodna pot.... zato da v bistvu G zeleno luč. brez klobasice  pa tudi ne prekmalu, ker se ob orgazmu zelo krči maternica, kar lahko spet odpre še ne dovolj zaceljeno rano...
je pa zanimivo. ko sem bilaa user posted image sem se kljub trebuhu počutila totalno sexi, zdaj pa sploh ne...user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
19.3.2008 18:38:24   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči

bamby, na Rudniku bo tudi Müller.

user posted image user posted image user posted image  za Mullerja. A bo v Supernovi? Zdaj mi pa še povej, kako napišeš prekat nad u-jem (tisti dve pikci) user posted image  user posted image . Jaz nimam pojma user posted image .

larisa, mi smo lafaxin komaj začeli uporabljat (zahvaljujoč janey user posted image ), pa bi že lahko rekla, da je boljše. Saj krčki so še, vendar precej šibkejši.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
19.3.2008 18:44:38   
itata
user posted image bamby čestitke za avto

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
19.3.2008 19:54:10   
mlavla
februarka: ja jst sem rodila v Trbovljah..tam pa si notri 5dni...naša pa je imela porodno težo 3550g in ji je tudi padla in sicer na 3305g...pri 14 dneh pa je imela 3590g..tako, da je zaenkrat vse vredu..zdej ma pa že čez 3700g..v ponedeljek je imela 3720g..
posvetovalnico pa imava 31.3....jst mam pa G 16.4...pa Uz kolkov imava 14.4...se mi zdi,da bom kar naprej v Zd...user posted image user posted image pa še pri zobarju se moram naročit, pa še pri okulistuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
19.3.2008 20:23:49   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Punce, kako se imenujejo kapljice proti krčem, ki jih kupujete v Avstriji? Jih rabi kolegica.

Glede plenic: mislim, da nekatere uporabljate premajhne, zato vam premoči, gre mimo. Naš ima npr. 5 kg in uporabljamo tiste od 4-7kg. Jaz sem ugotovila, da je fino, da so tako velike, da manjka še vsaj 2 kg do tuiste zgornje meje, ki je napisana na plenicah. Jaz papmersk ne bom več kupovala. So sicer res fino tenke, ampak so zelo nizke in mu dol zlezejo. Pa še elastične niso (vsaj te majhne št. ne).
  ANTIFLAT se reče kapljicam ki jih dobiš v Avstriji ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
19.3.2008 20:27:51   
ELMA

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

da vam povem, kako je bilo meni razloženo glede jote... pred 1. pregledom se odsvetuje zato, ker bi bil lahko še odprt matern.vrat in bi bile možne kakšne infekcije, lahko je poškodovana porodna pot.... zato da v bistvu G zeleno luč. brez klobasice  pa tudi ne prekmalu, ker se ob orgazmu zelo krči maternica, kar lahko spet odpre še ne dovolj zaceljeno rano...
je pa zanimivo. ko sem bilaa user posted image sem se kljub trebuhu počutila totalno sexi, zdaj pa sploh ne...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
19.3.2008 21:04:28   
ella79
madona napišem cel roman, pa vse zbriše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da bo zdej bolj na hitro...

lillchy dobrodošla v civilizaciji user posted image user posted image ste se že vselili?

bamby user posted image user posted image user posted image za nov avto. Želim vam čim več prijetnih izletov, pa ne do mehanika user posted image user posted image user posted image

pina pri nas tudi stroj laufa non stop user posted image mi ni jasno, kako se lahko tok cotk nabereuser posted image mi bomo pomoje tudi počasi joto na šporget pristavili user posted image user posted image user posted image je dala danes G zeleno luč user posted image
bamby, men je G rekla da ni potrebno čakati na prvo user posted image glede Mirene. Tako da grem čez tri tedno ponovno tja, da mi to fračo naštela user posted image

februarka, jaz sem tudi kar precej časa zrečer mal Aptimela dala. Zdej k pa ponoč sam enkrat papca, pa si predno grem spat izčrpam, da mam za vsak slučaj, če je potem naslednji dan preveč lačna. Jaz tudi čist zaščvicam pri kopanju, tako da sedaj kar sam v modrcu to prakticiram user posted image user posted image je vsaj manj vroče user posted image je res vroče v kopalnici, sam user posted image ma še vedno mrzle rokice user posted image

Naša user posted image že skor eno urco spančka. Najboljš mi je da takole zaspi, da mam vsaj mal časa tudi zase, da se lahko v kopalnici mal dlje razvajam, pa da me moj potem mal pocrklja user posted image user posted image user posted image da ne bom sam jaz male crkljala user posted image user posted image zdej pa grem pod tuš...

nočko

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
19.3.2008 21:09:46   
ella79
še neki sem se spomnila... a ve vaše sončke med spanje obračate na bok, če se na hrbet obrneuser posted image Naša se vedno, pa jo založim, pa očitno ne pomaga dost user posted image ma pa vedno glavo v stran obrnjeno, kar je pomoje najpomembneje. Očitno ji tako najbolj paše, ker če jo popravim nazaj, je kmalu spet na hrbtu

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
19.3.2008 22:11:08   
Marusah
Čer mamike,

Naš sonček že spi user posted image  So ga zgleda obiski zdelal user posted image  Pa še malo po Baby centru sma skakala prej dopoldan in malo dinerčke zapravljala user posted image  Sem mu kupla eno jopico, pa nekaj majčk, pa eno trenerkico in še postelninco s kovterčkom in povšterčkom, rjuhico ter tisto oblogo za okoli za pojstlico za katero sem dala 130 eur. Me je pri blagajni skoraj kap zadela....ker sem jih prej gledala v drugi trgovini , pa so bile vse po tam okoli 60 eur sam mi ni nobena bila všeč. Potem pa sem v Baby centru to zagledala, pa sem jo kr vzela, ker sem pač mislila, da so cene vsaj malo podobne...pol mi je bilo pa narodno nazaj dat user posted image user posted image user posted image  Zdej se pa po glavi tovčem, ker bi za ta denar drugje dve dobila...pa kaj čem, sej so kmalu pisanke user posted image

Danes sem imela tak lep dan user posted image  Je bila mami cel dan pri meni, tako, da me je malo razbremenila. Pa še na sprehodu smo bili, pa kar najbolj pogrešam - smo spile kavico in se pošteno načvekale. Je prav pasalo, ker zadnje dni sem bila prav slabe volje oziroma žalostna... Smo šli v nedeljo k tašči na kosilo (prvič smo šli k njej na obisk odkar se je Lovro rodil), pa ga je v dveh urah samo enkrat pogledala user posted image  pol pa ga je ignorirala, kot da ga ni. V naročje pa ga sploh še ni vzela. Jaz ne razumem kako je lahko taka user posted image  Meli pa taki cartek, pa še prav priden je bil. Nič ni jokal, samo gledal je naokoli in nekaj brundal. Mene pa Lovra dolgo ne bo tam vidla, se mi je tuk zasralauser posted image ... pa za njo se še ne sekiram preveč. Bolj mi je hudo, ker zdej je še tamlajši sin od možeka začel ignorirat malega. Se mi zdi, da je ljubosumen ratal. Se bo moral ati z njim pomenit. Čeprav ne vem zakaj bi bil, ker se ati zelo velik z njim ukvarja user posted image  Eh, se bojo že pomenli... 

Ella, Lovro se isto na hrbet obrne, pa pojma nimam kako mu to uspe, ker ga z eno dekico vedno založim user posted image  Po moje ni panike, ker zdej so že toliko stari, da lahko sami glavo obrnejo. Ne vem....

Bamby user posted image user posted image user posted image  za nov avtek!!!!

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?