|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
19.3.2008 10:27:29   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Eno ? KATERE BLAZINICE ZA DOJENJE UPORABLJATE??
Jaz sem imela Chicho-tove, ki so superske, včeraj sem pa kupila te od Mullerja, pa mi niso ne vam kako dobre.

Suzi, jaz sem imela na začetku tiste od Tosame, samo mi niso všeč, ker mi ostajajo majhni koščki od blazinic na prsih user posted image . Zdej jih imam od Tommy Tippee in sem kar zadovoljna z njimi.

Ja punce, Lanolin od Multimam je zakon, vsaj meni je zelo pomagala, tudi Balm.

Februarka, lepa porodna zgodba.

Larisa, Suzi, tudi jaz imam take probleme s hrano, se kar ne upam prešaltat na sveže sadje in zelenjavo. No, zaenkrat sem probala samo jabolka in mislim, da so ok, za solate pa nisem najbolj sigurna. Najbolj mi manjkajo paradižnikove omake, pa čokolešnik, morski sadeži in še kaj bi se našlo. Kako je pa z ribami, a jih lahko jemo?

Drugače pa smo mi kar v redu, Gašper pridno raste, je dobil 1.200 g v enem mesecu in zrasel za 8 cm user posted image  (verjetno so v porodnišnici narobe izmerili). Malo nas mučijo krči, ampak ne popoldanski, naši se pojavijo po vsakem hranjenju, kljub temu, da vedno parkarat podremo kupček. Pa tudi drugače jemo skoraj vsaki 2 uri, tako da se ne prenaje. Pa non stop ga napenja (ni od hrane) in težko kaka (kaka sicer tekoče, ampak preden pride kakec ven, je pravi revček user posted image ).

Zdej pa gremo malo ven, je tako lep dan danes na obali, sonček in tudi burja je izginila, tako da je treba izkoristit.

Lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
19.3.2008 10:31:37   
buči
Evo mene nazaj. Sem pomila okna, oprala zavese, kruh se peče, za kosilo je pripravljeno, zdaj pa čakam Tilna, da se zbudi, da je va in greva ven. Me je zafrknil, je začel jokat, jaz pripravit mleko, on pa medtem zaspi nazaj ... user posted image

Janey, mi smo zaenkrat ok, upam, da tako oatne vsaj nekaj časa. Je pa pri nas ponavadi tako, da ko Aljažu umivava glavo, v roku 2 dni začne smkat in kašlajt in se začnejo ušesa. Najraje mu je pozimi sploh ne bi umivala, ampak ...

Še 2 dni, pa je petek, da grem končno k frizerju! Najprej jaz nisem mogla, potem je moja frizerka zbolela, no upam, da zdaj bo. Se pa sploh ne upam barvat, ker imam od poroda prhljaj, ki ga nisem imela še nikoli, pa tako me srbi lasišče, da sem si že 2 nova šampona kupila, pa nič bolje. No, pri Aljažu so mi pa tako zelo lasje izpadali, da sem mislila, da bom oplešila. Upam, da bo kaj bolje, kmalu ... user posted image

Baje bo vikend noro slab, spet dež in sneg ... user posted image  Pa kaj je temu vremenu? A ne ve, da imamo me user posted image , ki jih je treba vozičkat?!?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
19.3.2008 10:42:54   
Februarka08
Dan.user posted image
Mi smo pa danes malo bolje spali, ampak samo zaradi dodatka. Mala se je drla na vso moč, nisem več vedela kaj narest. Izmolzla me je čist, čaja ni hotla, in ob polnoči sem rekla mojemu dajva probat ji dat še mal dodatka. In ga je pomalcala in potem spala 5 ur in pol.user posted image Sem ji prvič to dala in me je blo kar mal strah in kup vprašanj v glavi... Sem klicala prejle patronažno in je rekla, da ji lahko brez skrbi dava zvečer mal dodatka, da se midva mal spočijeva in da jaz mal k seb pridem. Baje je to vse povezan z proizvodnjo mleka ipd... Potem se je zbudila nekje ob 6h, pojedla moje balone, ki so se napolnili do fula in spala dobre 3 ure. Zdej je spet jedla, v zibki jo je zbudilo kolcanjeuser posted image (kako to sovražim), no zdej je pa pri men zaspala...
Danes imamo sončka, tako da greva potem malo ven. Komaj čakam.
Drugače pa tudi jaz non stop jem isto. Za zajtrk marmelada ali pa kakšen navaden mlečni namaz, zraven čaj za dojenje in včasih malo mleka, kosilo je vedno isto skor - kuhano gov.meso ali piščanec v zelenjavi, juha, krompir ali makaroni ali polenta in rdeča pesa, za večerjo pa ponavad isto k za zajtrk. user posted image user posted image Jest tud ne vem več kaj naj jem. Je patronažna rekla, da lahko tudi kakšno hrenovko kdaj pojem al pa kakšna jajca... Medu pa ne smemo, kajne? Mmm, bi ga namazala na kruh...

Upam da tud pri vas posije sonček, če že ni... user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
19.3.2008 10:49:22   
itata
dan,
mi smo ujeli nočni ritem: spimo od 21h do 1h, prvo hranjenje gre vedno brez težav in spi takoj dalje, drugo pa okol 4h, ga je treba pa ponavadi previt in mal sprehajat, ampak pol okol 5h/5:30 še mal zaspi za kako urco 2, tko da ni panike (razen včeraj k ni pa ni šlo do 11h!). danes je jakob spet priden in lepo že drugič mal drema po dojenju in imam čas vmes vse postorituser posted image
jaz okol prehrane med dojenjem vedno manj kompliciram... ne vidim več nobene povezave med krči in prehrano. sploh pa nima izrazitih krčev vsak dan, ampak samo enkrat na teden recimo, ima pa težave s prebavo - tko da ga šraufa pa napenja - ampak temu se pa ne da izognit po mojem.
neki se že oglaša tamle iz posteljice - sam večino prdiuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
19.3.2008 10:51:18   
itata
janey: aha no še vzglavje mu bom dvignila v njegovi posteljici. to sem pozabla. ker do jutra je šlo kar ok, ker je imel glavo na povštru mal (al pa moji roki), pol sem ga pa dol dala v vodoravno, se mu je pa prec zabasal nos. bi še mal dalj spal danes, pa ni mogu več dihrat revki. pol sva spucala in zdej je spet okuser posted image

pri nas je fuuuul sonce, ampak je sam okol 0 stopinj in si ne upam ven... že tko je tak šmrkavuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
19.3.2008 10:53:55   
Suzi*
pri nas je tudi sonček pokukal. Ko se mala naslednjič zbudi in naje, tud midve pičiva na sončka.

Glede hrane.....jaz sem jedla tudi že ribe, pa hrenovke, pa čokolado, ananas in breskve iz kompota, pa mlečne izdelke in mleko redno jem, motovilec v solati in rukolo, paradižnikova omaka je redno na meniju, in tuna, jajca občasno, pizza, ...
V porodnišnici smo pa jedli vse mogoče: med, jagodno marmelado, zelje, brokoli, hrenovke, ribe,.. Tako da res več ne vem. user posted image  
Meni se tudi zdi, da našo bolj matrajo kupčki al pa preden se pokaka, da se napenja, kljub temu, da redko kaka. user posted image  Več nisem ziher, če so to krči. user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 1106
19.3.2008 11:06:29   
Janey
buči si poskusila od vichy (mojemu ful pomaga), pa tudi od locitane je dobrer (mami pomaga).
Midva sma že nazaj s sprehoda. Kaki lepi sonček je. Samo piha in je ful mrzlo...nisma bla niti eno uro, ker so me uhe začele bolet in taka ko sem z tem vnetim grlom sem raje domov pobegnila...popoldan pa bom vzela kapo.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
19.3.2008 11:08:52   
mesecnica
Zdravo!

No pri nas so definitivno krčki...začnejo točno ob 20.30 in so do 21.30 res kar hudi...takrat ne pomaga niti duda niti nošenje niti masiranje...user posted image  Na zizo jo pa nočem dat (čeprav jo to za kratek čas pomiri), ker pravijo, da si potem preveč napolni želodček in jo zvija še od preveč hrane... No po 21.30 nastopijo blažji krčki, ki jih prediha z dudo in trajajo še 1 uro (do 22.30). Ta scenarij se je sedaj ponovil že 3x.
Drugače pa je naša na zizi na 3 urce - ponoči gre takole: ob 21.15, ob 0.00, ob 3.00, ob 6.00 in nato ob 9.00 - tako gre potem tudi podnevi (vsaj ponavadi - včasih zdrži 3in pol urce ali pa 4))... Kdaj se začnejo ta obdobja podaljševati???? user posted image  Ni mi jasno...

Drugače pa jaz jem za zajtrk: kruh z maslom, mlečnimi namazi, zdenka sir, marmelada, piščančja ali puranja prsa, pa včasih piščančjo pašteto (tisto v ovitku, ki ima full mesa noter in ne veliko maščob). Za kosilo: puranje zrezke, goveje zrezke, piščančje zrezke (vse v omaki ali na žaru) - priloga krompir, riž, testenine... Potem pa še goveji golaž, piščančji paprikaš - vse delano brez čebule - priloga polenta ali prej naštete. Pa imajo tudi puranje mesne štruce (mleto meso), pa polpete iz govedine ali pa pleskavice ali čevapčiče iz govedine (brez pikantnih začimb). Potem pa tudi pečenega piščanca v pečici skupaj s krompirjem, pa piščančja nabodala ali puranja... Solata standard rdeča pesa... Drugega se zdaj ne spomnim... Za večerjo pa ponavadi naredim kakšno enolončnico brez mesa ali pa obaro z mesom (govejim, puranjim ali piščančjim). Pa dosti kruha zraven... Aha pa včasih jem tudi brez mesa, npr. samo testenine z drobtinami ali svaljke z drobtinami ali pa samo pečen krompir... user posted image

Buči - jaz te pa res občudujem...si res full pridna user posted image .

Aha - danes sem imela ponoči prvič Pamperse (prej uporabljala Muellerjeve plenice) in je bila naša pupa zjutraj usrana do srede hrbta user posted image . Imam pa velikost 3 do 6 - New Baby... Moram probat še ta druge: Aktiv Baby...

Če bo danes tako lepo vreme še naprej bomo tudi me šle malo vozičkat...

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
19.3.2008 11:13:30   
mesecnica
Pa še nekaj sem pozabila...glede otroškega dodatka...
Sem našla obrazce ampak ne vem za katero leto moram izoplnjevat podatke??? Pa na strani csd Šiška - kaj vpisuješ pri informativnem preračunu - SIT ali EUR??? user posted image

Lp

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
19.3.2008 11:15:02   
itata
buči; glede prhljaja ti priporočam Oronazol (al pa Oranozol ne vem točno kako se napiše:)). Vsaj meni je pred leti ful pomagal... Ga pa prodajajo samo v lekarni. mal ma močen vonj, ampak pomaga pa ful.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
19.3.2008 11:31:37   
Suzi*
Mesecnica, za otroški dodatek vpisuješ podatke iz leta 2006 iz dohodnine, v SIT. Jaz sem v ponedeljek oddala vlogo, danes sem pa že odločbo dobila. user posted image
kdaj greš ven?

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
19.3.2008 11:41:34   
mesecnica
Suzi - ne vem še točno ob kateri uri... moram še mojega počakat za kosilo (sem ga že včeraj shuhala: golaž user posted image  - potem pa bom šla... Kaj pa ti?
Pa hvala za odgovor user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
19.3.2008 11:44:43   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Mlavla jest sm si bradavice vsakic spirala z kamiličnim čajem in je pomagalo. Mam pa se jest eno vprasanje zate, ker si studentka kdaj dobimo starsevsko nadomestilo nakazano? jest sm 18 rodila pa zdej marca se nisem nc dobila nakazano? a si ti na csd samo vlogo pred rojstvom oddala al si se zdej kaksen rojstni list posiljala tja?

veš to se tud jst sprašujem...in nimam pojma..pa tud odločbe še nisem prejela...
ne rojstnega lista nisem nič nosila tja..je pa vlogo nesel tja moj mož po rojstvu, hkrati ko je vlagal vlogo za očetovski dopust...aja s seboj pa je imel potrdilo o rojstvu..nevem pa če so ga upoštevali pri vlogi za starševsko nadomestilo??user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
19.3.2008 11:59:20   
mlavla
Danes je za nami spet čisto posebna noč..mala je jedla zvečer ob 21:00..zaspala pa je okrog 23:00..vmes je imela še nekaj krčev...spala pa je do 5:15!!!!!jst sem se vmes že neštetokrat zbudila..in jo hodila gledat v zibko če je vse vredu!!!
pol je pa tle še ta problem nastal...da so bile moje mlekarne čist polne mleka..in trde kot kamen..saj mala 8h ni jedla...tko,da sem si mogla spumpat..ker me je že vse bolelo...
potem smo se hranili do 6:00..in je zaspala do 9:45....pol smo se spet futrali..zdej pa spet spi od 11:00...no bomo videli do kdaj...v glavnem dones mi tale njen ritem ni čisto nič jasen..user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
19.3.2008 12:02:24   
Suzi*
mesecnica,ven grem tam do 13 ure. zdele se je najedla, glih kaka, pa kolca, moram naju še zrihtat. je pa ful mrzlo zunaj, tako da ne bom dolgo verjetno. razmišljam da bi šla po paket večjih plenic v mullerja na zalogo kupit.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
19.3.2008 12:05:56   
mesecnica
OK Suzi - se bomo že kdaj drugič dobile user posted image . Popoldne bomo šli tudi mi po večje plenice v Muellerja...

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
19.3.2008 12:08:14   
mlavla
februarka: ja tud men ni všeč ko jo kolcanje zbudi..pa vaši dojenčki velikokrat kolcajo? meni se namreč zdi,da naša kolca zelo velikokrat...

aja pa o blazinicah za dojenje ste debatirale..jst uporabljam Dm-ove..pa so mi čisto ok..sem pa probala tudi Mulerjove..pa mi niso vsredu...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
19.3.2008 12:43:08   
Suzi*
uuu, mala je sama v lupinci zaspala. mal je stokala pa jo je zmanjkalo. user posted image  to je prvič, da je sama zaspala. user posted image  zdej pa šibamo ven. upam, da ne zmrznemo, ker je samo ene 5 stopinj.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
19.3.2008 13:37:47   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Dan.user posted image
Mi smo pa danes malo bolje spali, ampak samo zaradi dodatka. Mala se je drla na vso moč, nisem več vedela kaj narest. Izmolzla me je čist, čaja ni hotla, in ob polnoči sem rekla mojemu dajva probat ji dat še mal dodatka. In ga je pomalcala in potem spala 5 ur in pol.user posted image Sem ji prvič to dala in me je blo kar mal strah in kup vprašanj v glavi... Sem klicala prejle patronažno in je rekla, da ji lahko brez skrbi dava zvečer mal dodatka, da se midva mal spočijeva in da jaz mal k seb pridem. Baje je to vse povezan z proizvodnjo mleka ipd... Potem se je zbudila nekje ob 6h, pojedla moje balone, ki so se napolnili do fula in spala dobre 3 ure. Zdej je spet jedla, v zibki jo je zbudilo kolcanjeuser posted image (kako to sovražim), no zdej je pa pri men zaspala...
Danes imamo sončka, tako da greva potem malo ven. Komaj čakam.
Drugače pa tudi jaz non stop jem isto. Za zajtrk marmelada ali pa kakšen navaden mlečni namaz, zraven čaj za dojenje in včasih malo mleka, kosilo je vedno isto skor - kuhano gov.meso ali piščanec v zelenjavi, juha, krompir ali makaroni ali polenta in rdeča pesa, za večerjo pa ponavad isto k za zajtrk. user posted image user posted image Jest tud ne vem več kaj naj jem. Je patronažna rekla, da lahko tudi kakšno hrenovko kdaj pojem al pa kakšna jajca... Medu pa ne smemo, kajne? Mmm, bi ga namazala na kruh...

Upam da tud pri vas posije sonček, če že ni... user posted image

FEBRUARKA jaz sem MED jedla v bolnici za malico  jem pa še : hrenovko , krompir, marmelado ,jogurt ,puranjo pašteto,  goveje meso kuhano, rdečo peso , Polento in jajca mi je odsvetovala patronažna , zdaj vidim da ti ješ .

Neposredna povezava do sporočila: 1119
19.3.2008 13:42:56   
pina-1
dan.

mi smo pa že 3 ure vozičkaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . pri nas je tako toplo, da mi je blo v dveh rokavih vroče. še ano sem odkrila ker se mi je zdelo, da jo kuha. sedaj pa klasično ne moremo zaspatiuser posted image . na rokah spi, čim jo dam dol je pa uzbuna. smo se pa mi prehladili. ma čisto zabasan nos.

naša punca pa bo verjetno tudi čez dan potegnila hrajenje na 4 ure. jo bom zdej prov pustila, da vidim, kdaj se bo zbudila.

glede hrane pa je pri nas isto. tudi meni se zdi, da nonstop isto jem. ufff

buči, če ostane precej mokro ni zame. je tale moja reč z ožemanjem kar boljša, ker se vse hitro posuši.

suzi a se bova zmenli in šli skupi v supernovo v lj. jaz bi ttudi šla pogledat sam ne še. je preveč gužve.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
19.3.2008 14:01:00   
ELMA
MLAVLA naša tudi velikokrat kolca , mal ji dam čaja pa neha...
PUNCE POVEJTE MI ČE SLADKATE ČAJ IN KAKŠNEGA UPORABLJATE?In če ste uporabljale SABkapljice proti krčom , a mislite da to kaj pomaga ?Nekod sem tudi zasledila da kapljice AD3 povzročajo krče , gdaj ste kapljice AD3 dobile ,naša ih nima , a ih mogoče dobiš na prvem sistematskem pregledu ali gdaj ?

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
19.3.2008 14:01:16   
larisa
No tudi mi smo že s sprehoda, malega sem oblekla kot da je zima, ker mi kaže da je zunaj 5 stopinj, pol pa na sončku tako toplo, da sem ga skos neki odkrivala, pa pokrivala, pa odkrivala, pa.....
Mi gre pa prav na jetra ker ne vem kaj je pri nas problem... Med spanjem se začne zvijat pa se napenjat, pa stokat,...in to lahko tud na 10 min. Pa nič posebnega nisem jedla, pa pediater pravi da to niso krči, če se umiri vmes,...men pa vseeno ni jasno kaj potem je user posted image user posted image  Je pa res da zelo težko, če sploh, podremo kupčka in mogoče je to potem problem?? Ampak tud če ga, je isto. A bi mogla več kupčkov podret?

Suzi, vidim da imava podobne težavice.. Kolcanje pa menda pride takrat kadar otroček leže podere kupček ali polije in rezultat je kolcanje. Tko da mi tud ogromno kolcamo, ampak smo pa tud v trebuščku zelo veliko kolcali...

Zdej grem pa mal kuhat.... eno in isto...meso pa testenineuser posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
19.3.2008 14:06:32   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

MLAVLA naša tudi velikokrat kolca , mal ji dam čaja pa neha...
PUNCE POVEJTE MI ČE SLADKATE ČAJ IN KAKŠNEGA UPORABLJATE?In če ste uporabljale SABkapljice proti krčom , a mislite da to kaj pomaga ?Nekod sem tudi zasledila da kapljice AD3 povzročajo krče , gdaj ste kapljice AD3 dobile ,naša ih nima , a ih mogoče dobiš na prvem sistematskem pregledu ali gdaj ?

Jaz čaja ne sladkam, ker mi je babca to odsvetovala. Medu pa tud ne dajem notri ker je zelo alergen in ne bom reskirala...
Kapljic proti krčem ne uporabljam (še), ker nisem ziher al ima naš Nejc krče al samo težave s prebavo. Če jih bom, bom pa tiste homeopatske granule iz Škofje Loke...
AD3 naj bi menda res zelo povzročal krčke. Če imate hude težave s tem vam lahko zdravnik napiše od Plive D3, pa je isto ok in ne napenjajo. Obstajajo pa tudi kapljice, ki nadomeščajo te AD3 in ne povzročajo krčev, dobiš jih tudi v tej lekarni v Škofji Loki-Arnika, pošljejo jih tudi na dom. Jaz sem si jih včeraj naročila, ker nočem imet še več prebavnih težav in posledično joka!

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
19.3.2008 14:47:04   
MetiLu
Dan punce! Mi smo bili dones na prvem pregledu. Naš fante ima že 5.100g, zastel pa je za 2,5 cm user posted image
Smo pa dobili napotnico za kolke, se moramo jutri naročit, potem pa še AD3 kapljice user posted image  - upam, da ne bo krčkov, pa ene kapljice zaradi vnetega učka, pa eno antibiotično kremco za nohtke na palčkih na nogicah... Tako, da moram zdej v lekarno. Mi je pa zdravnica rekla, da učka ni dobr s kamilcami spirati, nej v lekarni kupim fizološko, ki je narejena prov za učke spirat user posted image  Sicer smo pa zdravi in krepki user posted image

Ste se o hrani pogovarjele... jaz sem včeraj pogumno jedla solato in posledica je bilo nočno jokanje zaradi zvijanja user posted image  user posted image  sicer pa jem kar vse, tud paradižnikove omake, tuno, čokolado, čebulo v omakah, ... Je pa jedilnik res enoličen user posted image  do kdaj pa naj bi pravzaprav pazile na prehrano, do 4. meseca al do konca dojenja user posted image  user posted image  ker tadruga opcija je precej kruta user posted image

S kolcanjem ima pa tudi naš težave. Me najbolj jezi, ker se napenja, pol pa kolcat začne in itak da pol ne more zaspat....

Sva bila pa dones tudi že na sprehodu, sva se urco in pol potepala, prišla domov, se napapcala in zdej spet pančka, upam, da bo še kakšno urco mir user posted image
Današnja noč je bila kar ok, zaspal je ob desetih, jedla sva potem ob 1.30 in ob 2.30 je šele nazaj zaspal, ker ga je zvijalo (pomojem solata...). POtem se je pa spet zbudil ob štirih, pa ga gledam, sem rekla, da še ne more bit lačen, pa še kar neki se je napenjal. Pa sem mu dala kapljice na dudiko in je pri meni zaspal do 6.-ih zjutraj, ko sva spet pojedla in spala do pol devetih user posted image  sem ga malo naokol prinesla. tako da sva spet jedla 2x ponoč user posted image  Sem Dolenjka po tvojem priporočilu kupila še dudiko od Nuka, pa jo je dobro sprejel user posted image

No, zdej grem pa en stroj cot dat v sušilca, pa drugega prat... Pol pa neki za jest narest, moj je itak n šihtu do večera, tako da bo pomojem gres padu user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
19.3.2008 14:50:53   
buči
Punce, kako se imenujejo kapljice proti krčem, ki jih kupujete v Avstriji? Jih rabi kolegica.

Glede plenic: mislim, da nekatere uporabljate premajhne, zato vam premoči, gre mimo. Naš ima npr. 5 kg in uporabljamo tiste od 4-7kg. Jaz sem ugotovila, da je fino, da so tako velike, da manjka še vsaj 2 kg do tuiste zgornje meje, ki je napisana na plenicah. Jaz papmersk ne bom več kupovala. So sicer res fino tenke, ampak so zelo nizke in mu dol zlezejo. Pa še elastične niso (vsaj te majhne št. ne).

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?