MetiLu
|
Dan punce! Mi smo bili dones na prvem pregledu. Naš fante ima že 5.100g, zastel pa je za 2,5 cm Smo pa dobili napotnico za kolke, se moramo jutri naročit, potem pa še AD3 kapljice - upam, da ne bo krčkov, pa ene kapljice zaradi vnetega učka, pa eno antibiotično kremco za nohtke na palčkih na nogicah... Tako, da moram zdej v lekarno. Mi je pa zdravnica rekla, da učka ni dobr s kamilcami spirati, nej v lekarni kupim fizološko, ki je narejena prov za učke spirat Sicer smo pa zdravi in krepki Ste se o hrani pogovarjele... jaz sem včeraj pogumno jedla solato in posledica je bilo nočno jokanje zaradi zvijanja sicer pa jem kar vse, tud paradižnikove omake, tuno, čokolado, čebulo v omakah, ... Je pa jedilnik res enoličen do kdaj pa naj bi pravzaprav pazile na prehrano, do 4. meseca al do konca dojenja ker tadruga opcija je precej kruta S kolcanjem ima pa tudi naš težave. Me najbolj jezi, ker se napenja, pol pa kolcat začne in itak da pol ne more zaspat.... Sva bila pa dones tudi že na sprehodu, sva se urco in pol potepala, prišla domov, se napapcala in zdej spet pančka, upam, da bo še kakšno urco mir Današnja noč je bila kar ok, zaspal je ob desetih, jedla sva potem ob 1.30 in ob 2.30 je šele nazaj zaspal, ker ga je zvijalo (pomojem solata...). POtem se je pa spet zbudil ob štirih, pa ga gledam, sem rekla, da še ne more bit lačen, pa še kar neki se je napenjal. Pa sem mu dala kapljice na dudiko in je pri meni zaspal do 6.-ih zjutraj, ko sva spet pojedla in spala do pol devetih sem ga malo naokol prinesla. tako da sva spet jedla 2x ponoč Sem Dolenjka po tvojem priporočilu kupila še dudiko od Nuka, pa jo je dobro sprejel No, zdej grem pa en stroj cot dat v sušilca, pa drugega prat... Pol pa neki za jest narest, moj je itak n šihtu do večera, tako da bo pomojem gres padu