|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
18.3.2008 10:47:20   
itata
jutro,
mi smo bili pa cel vikend pri "tašči in tastu". slaba stran: ni neta, dobra stran: skoz so mi nosil jakobauser posted image  se je moj križ lepo spočil!! zdej sem nazaj in sama doma, jakob pa tečen ko user posted image . spal je ok, dokler se mu ni nos tolk zabasal, da ni mogu več dobr dihat skoz - ima že 5 dni težave s tem... zdej me pa šeta že od 5h (ko se mu je nos zabasal) in zaspi tko po 20 min pa spet sitnari... pa mu ni nič tko narobe madona če ga vsako uro pol za vsak slučaj previjem in dojim pa noče ni zaspa. verjetno sam zaspanuser posted image user posted image  čist sem že fertk. zdej mi na roki spi pa se ga sploh ne upam odložit...user posted image user posted image

jaz uporabljam podložje za joške babylove od DM pa se mi zdijo čist taki k fixies...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
18.3.2008 11:44:10   
bamby
mesečnica- new born plenice so od 2-5 kg, ki postanejo hitro premajhne. Jaz sem sicer imela sedaj samo en paket pampersk 3-6 kg, pa ne vem katere so bile. So bile pa vredu, niso nič puščale in smo ostali suhi.

larisa, moja se daens tudi celo dopoldne joka. Po moje so krči, ker se umiri za nekaj časa, pol se pa skrči in spet zajoka. Jaz sem ji dala dudico, pa pleničko sem ji okrog glavice dala, da nekaj čuti, pa je malo boljše.

Pri nas je tudi snežilo, vendar pobelilo ni, malo višje je pa kar konkretno belo.
Noč smo super prespali. Sinoči, ko je jedla zadnji obrok ob 19.30, je sicer v loku bruhnila ven, ko sem jo previla user posted image , pol pa ni hotela več jesti. Sem jo dala kar spat in bila pripravljena na budnico okrog 23h ali polnoči, pa je pridno spala do 5.10 user posted image . Pojedla je 90 ml, pol je bila pa kar budna in se je začela nekaj kregat v posteljici, mami je bila pa trmasta in jo je kar pustila, da je dojela, da ni še čas za vstat. Je imela tisti blagi naveličani jokec user posted image . No, je kar hitro zaspala naprej in potegnila do 9.15 in pojedla prvič celih 100 ml user posted image  in to tako lepo, da kar nisem mogla verjeti. Zdaj pa kar naprej nekaj jokca user posted image .

Grem kruh naprej dat vzhajat, pol pa Anajo pocertat user posted image .

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
18.3.2008 11:50:53   
buči
pina, ja tisto H2O metlo, samo da sva jo šla iskat v Mercator tehnika, da sva jo videla. Ti sporočim zvečer, kakšna je, ker delam vse drugo, kot pa da bi jo zalavfala. Sem že zavese v dnevni oprala, zdaj grem pa okna pomit, ker to delam že od decembra. user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
18.3.2008 11:55:35   
Februarka08
Ojla, punce.
Saj vam sploh nimam cajta pisat, moram skoz tamalo cartat k se nekaj pritožuje. Za mano je spet neprespana noč, sploh noče spa samo na joški bi visela.user posted image user posted image Ko jo dam pa v zibko, je pa jok in stok, pri meni pa samo drema. Je zaspala ob 8h zjutrej, ob 10h je bil že alarm, ampak sva se lepo počas previle in oblekle tako da sem vse skup mal zavlekla. Je prejle zaspala med dojenjem, jo dam spa, par minut spi, spet alarmuser posted image . Spet mal popije, zaspi, ponovim vajo, ona pa tud. No, pri mamici v naročju pa lahko spiuser posted image . Oh, naš mali scrkljančekuser posted image .

Mlavla, jest sem mela tud že v P boge bradavice, zato sem kar na nastavke prešaltala in je zdaj super.

Joj, križ me boli za znoret, velik bolj kot med user posted image . Upam da bom mela potem kaj časa, da vam še porodno zgodbo napišem...
A ste že vse na istem s kg? Men so se sedaj ustvili, zgleda da bo šlo to z vozičkanjem dol (upam).
Grem jo zdaj probat spat dat, jest bi tud rada mal zalegla...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
18.3.2008 12:08:16   
mlavla
hvala vam za vse nasvete...pa pozabla sem omenit, da jst že od samega začetka uporabljam nastavke, ker imam vdrte bradavice..pa imam kljub temu zdej vnete in razpokane...user posted image
zdej mam trenutno lanolin od multi mam...bomo vidli...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
18.3.2008 12:13:34   
MetiLu
Punce, moj mali mož se je odloču spet jest 3x na noč user posted image  ... user posted image
ah bo že, sej smo zjutraj do desetih potegnil. Zdele se malo pri meni v naročju crklja in se z dudiko zabava user posted image  mogoče bo celo zaspal ... ah ne bo, že neki ni dobr user posted image  Revčka res zjutraj in dopoldan krčki dajejouser posted image

Blazinice imam jaz od Fixies in od DM-a, pa so res čist enake.

Pina, kako si pa namontirala eno št. večjo pleničko. Jest sem tud že probavala, pa mi je tako velika, da sploh ne vem kako naj mu jo zapnem user posted image  a si jo kej zavihala?
Buči, ti pa maš energije user posted image user posted image user posted image  za metlo pa tud mene zanima, če je ok? jaz prov sovražim pomivanje po tleh glih zaradi lis, ki ostajajo od vode... sploh na parketu, čeprav ga brišem s komaj vlažno cunjo user posted image

Bamby, a lahko zamenjamo naše user posted image  za eno noč user posted image  user posted image  user posted image  super je tole vaše spanje user posted image

No, izlet v Leclerc dones odpade, ker je zunaj prov posrano vreme. Pa kako more snežit 18. marca user posted image  user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
18.3.2008 12:40:58   
ELMA

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

hvala vam za vse nasvete...pa pozabla sem omenit, da jst že od samega začetka uporabljam nastavke, ker imam vdrte bradavice..pa imam kljub temu zdej vnete in razpokane...user posted image
zdej mam trenutno lanolin od multi mam...bomo vidli...

Mlavla  Jaz sicer nimam težav z dojenjem , uporabljam pa od poroda naprej  Bepanten mazilo , bradavice si namažem po vsakem dojenju ...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
18.3.2008 13:31:41   
Suzi*
Mesecnica, pol ste tud vi na podobmen s tem jokanjem. Ampak naša se dere kljub temu, da jo po rokah vlačiva. Samo na joški je dobr, pa še tam jo vsake tolk kaj zapiga da se zvije ij je spet dretje. Tud zdej mi je hotla nekej se dret, pa je nisem dala na zizo, ker se je prej super najedla....mogoče jo je zvijalo in sem jo mal nosila....pa mi je na rokah zaspala. Tudi prelaganje v košek je uspelo in zdaj spančka.
Glede sprehoda...a to je tista pot za potokom do Gotne vasi, o kateri govoriš?? Jaz tam še nisem šla, bi pa enkrat šla z veseljem, če boš še kaj tam vozičkala. Me zanima kako je. Potka je uredu zrihtana??
Mozoljčki bodo pa sami izginili. Naša jih tudi nekaj ima, se mi tud zdi, da vsak dan več. Ampak bo minilo. Jaz jo samo z vodo umivam.
Škoda da pol včeraj nisem še enga paketa plenic v Mullerju popokala user posted image ....so bli še trije, ko sem bla jaz tam. Dva meseca jih ne bo???? user posted image  kaj naj pa pol kupujem?? Bom šla spet na Libero plenice, če jih še imajo v Šparu. Upam samo, da ne bodo pri Mullerju tud plenic spreminjali. Isto so pred tremi leti naredili pri DM, pa so ble pol plenice čist čudne in jih več ni blo za kupovat.

....je že sirena pri nas. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
18.3.2008 13:45:26   
itata
mlavla: jaz sem imela iste težave. najprej brez nastavkov dojila, me je tko bolel, ker sem imela regade, sem se skor zjokala vaskič. kri tekla, nisem si jih mogla niti z brisačo obrisat po tuširanju. katastrofa. mazala z lanolin kremo in bepanthenom, najbolj mi je pa pomagalo, da sem jih zračla in mazala iz bepanthenom. lanolin krema je mal premastna in ne dihajo dost. pa še une školjkice sem si nabavla, da se bolj zračjo in nimaš skoz speštane v modrcu. dokončno se je pa stanje popravilo šele ko sem dojila samo z nastavki, ker mi mali ni direkt na bradavico pritiskal več. zdej je končno ok - je pa trajala ta agonija (pa da se bradavice utrdijo - sej neki se res) 6 tednov!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
18.3.2008 13:48:09   
itata
tudi jakob se je pol končno vdal, tko da zdej spi že več kot 2 ure - sem še jaz spala zraven eno uro pa poluser posted image

za včeraj sem pozabla poročat, da sem bila v rutarju in sem tudi jaz kupila ležalnik. pa da vidimo kako se bo to izšlo... danes je bil noter 1 minut - sam je bil tko tečen, da ni blo nič dobr. bom probala ko se zbudi in popapca. upam, da bo popoldne boljše volje, ker to dopoldne je bilo čist adijo, tečka tečna. sej mogoče sem mal razvajena, ker je drugače dopoldne ful priden, lepo gleda okol in je vesel, zlo mal joka, pa velik spi. zvečer je edin tečka, sam takrat je že kdo doma, da mi ga lahk mal pomaga prenašat...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
18.3.2008 14:00:16   
Janey
Dober dan

Spet je bila noč užas. Mali je šmrkal in mel te črve v trebuhu. Ampak sem zdaj že pobrala perilo, dala novo rudno prat, pospravila njegovo sobo, spalnico, dnevno, pobrisala prah, počistila kopalnico, spucala kuhno (razn mize ki me še čaka) in sem zelo ponosna nase.
Nosek od malega je tut bolšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po kolkem času ste dobile denar od občine??

Nosek od malega je malo bolše, tak da se vsaj ne duši več. Grem pa popoldan vseeno po fiziološko od nivee. Kaj ima katera za električni aspirator?? In kako je zadovoljna?? Kje merite temperaturo? Zadnjič sem mu par krat v ritko in mi je vsakič kazalo drugače od 36,9 do 37,6user posted image user posted image user posted image user posted image za uho je pa še premali al ne? Se splača ta omornov termometer za uho kupit? Je ful drag, ampak se mi zdi da najbolši.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
18.3.2008 14:16:22   
itata
janey: kaj si pa naredila, da je bolš nosek? pa zakaj se mu je zamašil? jakob ma tud zamašenga. pa ni nima vročine, tko da predvidevam, da ni prehlajen. a se to sam puca?? jaz mu noter špricam fizioliško (iz lekarne) pa ven mu vlečem šmrklje iz neko chicco tovo pumpico... večino pa skiha ven... sam mi je tećno k se mi proti jutru zbuja k se mu zamaši nosuser posted image  aja pa mokre brisače imam povsod po stanovanju - ker je kle res suh zrak... kaj več pa niti ne vem kaj naj naredimuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
18.3.2008 14:17:57   
itata
janey: pa jaz mam tud termometer za v uho pa mi nič ne pomaga- sicer neki pokaže ampak zihr ni čist ok, ker mu ne gre noter dost v uho... za tega k sprašuješ pa še nisem slišala.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
18.3.2008 14:21:04   
Februarka08
Larisa je previta in sita in sedaj končno spi. Od jutra je že pokonci, da ne govorim da je bila ponoči tudi skor skoz…user posted image No, sedaj imam čas, da vam malo povem kako je zgledalo tik preden je prišla na svet… V sredo 28.2. sem imela že tretjo amnioskopijo. Bila sem že 3 cm odprta in baje je bilo že vse pripravljeno ˝tam spodaj˝ za porod. Dr. mi je rekel, da mi bodo naslednji dan sprožili porod, seveda če se ne bo že samo kaj začelo dogajati. Vprašal me je še če bi rada ostala čez noč v P, ker sem potarnala, da mi malo odteka voda. Sem rekla, grem raje domov, kaj bom pa delala tam? user posted image No, tekom dneva me je ves čas neki špikalo v sp.delu trebuha in trebuh mi je otrdeval. Z mojim sva šla popoldne še mal po trgovinah in parkrat sem se mogla kar ustavit, se prijet za trebuh in začela sem globoko dihat tako me je štoknilo. Nisem vedela kaj bi to bilo, vse sem pripisovala jutranjemu pregledu. Sedaj vem, da so bili to že popadki. Prišla sva domov, jaz sem si spet umila glavo, se zrihtala, grem pred tv, nakar se začnejo popadki stopnjevat. Postajali so vse bolj boleči, trebuh je bolel kot user posted image . Ob 21-ih sem mojemu rekla, naj jih začne zapisovat, čeprav še vedno nisem vedela ali je to to. No, in kmal so si sledili kar v rednih intervalih. Pol sva šla spat, sem mislila, saj bo minilo ampak sem kmal pograbila svinčnik v roke in nadaljevala. Moj je zaspal, mal pred polnočjo pa sem ga zbudila vsa preplašena da si popadki sledijo na 3 minute. On pa v luft če sem zmešana, če mu mislim doma al pa v avtu rodit…? user posted image user posted image Jest pa v smeh. Sem se mu tok nasmejala… Je bil revež čist zbegan. Vase je vlil Red buluser posted image , na hit sva se oblekla in šla. V avtu sem predihavala, še pred P… Sem komaj prišla v sprejemno. To je blo ob 00:30. Ko sem prišla sem bila že 5 cm odprta. Za pregledom sem hodila mal po P in si tako pridobivala čas. Pred tem saj veste – ritual (popis, klistir…), po klistirju so bli pa popadki še močnejši in kmal sem šla v porodno na mizo. Babica mi predre mehur in pol se je začel tanajhujš. Ko mi je delala kanal v žilo sem ji rekla, da sem premišljevala o Ultivi. Pa me pogleda debelo in reče: saj ste že 7.5 cm odprta, ta veliko je že za vami, ne rabite je, verjemte.user posted image user posted image Ok, sem rekla… Čeprav me je kar stiskalo. Pride moj v porodno in pol smo predihaval… Popadki so bli mučni, kmal sem bla že čist odprta. Kar naenkrat reče babca, da bomo začel pritiskat. Kaj? A že? Ne morm, sem čist brez moči, sem jamrala… Saj bo, še mal, so me bodrili. Poklicala je še drugo babco in takrat, ko je prišla sem vedela da gre zares. Če bi se lohk, bi se usrala od strahu.user posted image Začela sem potiskat. Bolel kot sam user posted image , na koncu pekl kot 100 user posted image . Sama seb nisem verjela, da bom to speljala do konca. Kmal babca pravi, da že vidi črne laske. To ti da kar nov zalet. Še mal bolečin in glavica je bila zunaj. Se mal umirim, pritisnem še malo in naša lepotička je bila ob 2:33 na svetu. Sedaj bom napisala stavek, ki je vsem dobro znan: bolečine so bile ob pogledu nanjo kmal pozabljene... Malo verniksa je bilo še vedno na njej, tako da ni bila čez rok, takoj je zapela na ves glas in očiju in mamici so stopile solze v oči. Sam porod je trajal zelo malo časa, babica kar ni mogla verjet da sem prvorodka. Za povrhu vsega pa nisem bila še nič šivana.user posted image user posted image user posted image   Uh, sem se razpisala. Se opravičujem, sem hotela vse razjasnit.user posted image Upam, da ste uživale ob branju prav tako kot jaz. 

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
18.3.2008 14:47:12   
Suzi*
Jaz najbolj zaupam navadnemu termometru in merjenju pod pazduho. Imam tud digitalnega, ampak vedno pokaže malo manj.

februarka, krasna porodna zgodba!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
18.3.2008 15:20:30   
buči
Mi imamo sicer termometer za merjenje v ušesu, je pa tast kupil takega, ki ga lahko pri otrocih uporabljaš tudi na čelu. Pa pokaže prav. Baje v Müllerju, nič kaj pretresljive cene.

A ste vedele, da če okna pomiješ, da je svet zunaj lepši?!? user posted image  Ne vem, kako sem lahko tako dolgo zdržala z umazanimi! Glede na to, da imamo 8 oken in 2 balkonskih vrat, sem danes oddelala 3 sobe, jutri še 2, ker sicer mi bodo roke odpadle, ker niso več navajene na te gibe ... user posted image  Pa še Tilen noče in noče vsaj 30 minut v kosu spat, da bi kaj podelala. Najbrž pogreša vozičkanje. Jaz tudi ... user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
18.3.2008 15:52:23   
ella79
februarka user posted image user posted image user posted image super porodna zgodba. Ultive ti pa zoto niso priklopil, k itak ti jo tok na koncu k si bila ti odklopijo  user posted image si prišparala 50 EUR user posted image user posted image

mi smo imeli danes ponovno slikanje kolkov,ker je bil en 1B, en pa 1A. Sedaj sta oba 1A user posted image user posted image Sem pa srečala cimro iz P, pa je mala mela še pleničko št. 1, za nošo sem pa danes že kupila 3 user posted image user posted image user posted image kok se to pozna, k ma njena pol kile manj kot naša user posted image sicer mam še za par dni dvojko, sam potem bomo pa kar z trojko začeli. V KR so imeli še dost mullerjevih pelničk, imajo pa Pamperske neki v akciji. No, cena pride enaka, kot če vzameš jumbo paket, kjer sta dva notr. Tako, da sem potem kar jumbo paket vzela, da bo za nekaj časa user posted image

ima pa naša user posted image rdečo rito, pa mi je danes na pregledu dr. predlagala, da naj dam v pleničko kos tetra plenice, da bo bombaž direktno na rito, ker ima verjetno kar precej občutljivo kožo user posted image tako da sem zdej tako naredila, pa bomo videli. Aja, pa rekla je da je najbolj pomembno, da je koža popolnoma suha, predno zapremo plenico oz. namažemo hladilno mazilo. Tako da sedaj z fenom sušim rito user posted image potem  bepanthen, pa hladilno mazilo, pa pleničko k ma not še tetra. V glavnem en kup dela user posted image user posted image Lahko pa namesto vode kar z oljčkem očistimo rito. A ve tudi tok komplicirate pri previjanju user posted image

naša pa čist pridno spančka al pa okrog gleda. Sam sita mora bit user posted image user posted image sej ni čudno da ma že 5 kg user posted image user posted image user posted image očitno je nov nočni ritem popolnoma osvojila, ker smo spet sam 1x papcali user posted image user posted image se je pa naša tudi drla ko jesihar, če ni bil želodček čist poln. Tako da sedaj če se dere, je lahko le to user posted image Se naje, podere kupčka še predno jo na rame dam user posted image user posted image pa mamo mir vsaj za dve uri user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
18.3.2008 20:32:46   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: itata

janey: kaj si pa naredila, da je bolš nosek? pa zakaj se mu je zamašil? jakob ma tud zamašenga. pa ni nima vročine, tko da predvidevam, da ni prehlajen. a se to sam puca?? jaz mu noter špricam fizioliško (iz lekarne) pa ven mu vlečem šmrklje iz neko chicco tovo pumpico... večino pa skiha ven... sam mi je tećno k se mi proti jutru zbuja k se mu zamaši nosuser posted image  aja pa mokre brisače imam povsod po stanovanju - ker je kle res suh zrak... kaj več pa niti ne vem kaj naj naredimuser posted image

isto sem naredila kot ti. Pa zglavje dvignila. Je prehlajen, ker tudi kašlja, sej će nima vročine še ne pomeni da ni prehlajen. Jaz mu ful šmrklje ven vlečem, tako da je ziher to prehlad. Sej ni še čisto ok, ampak občutno manj in tudi lepše diha in je.

buči
ti si tak pridna....mater ej kak ti rata vse to. Jaz sem danes malo pospravla na hitro pa se mi zdi kaj vse sem naredla, ti pa z dvema čaraš al kaj? Daj še meni malo tega prašlauser posted image user posted image user posted image

februarka lepa porodnauser posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
18.3.2008 22:40:01   
Janey
lahko noč

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
19.3.2008 7:43:05   
Suzi*
dobro jutro user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
19.3.2008 7:55:31   
Suzi*
kako ste spali?
Pri nas je blo spet pestro do polnoči. pa ni bla lačna! pa krči tud niso bli. samo spala ne bi, ker je cel dan večinoma prespala, pa cartala bi se, pa ko jo kam odložiš, je dretje. v naročju je pa ok. zaspi pa al na rokah al pa na zizi. user posted image  user posted image  duda se ji pa prav gnusi, ji gre kar na bruhanje, če ji jo v usta hočem dat. user posted image  ahhh, saj bo bolje.
ob polnoči je torej zaspala na zizi, pa spala do 5.15, jedla in zdaj še spi.

upam, da bo danes vreme za vozičkat, čeprav zdaj je oblačno in hladno. user posted image

tiste, ki dojite.....a lahko daste kakšno idejo kaj jeste za zajtrk, kosilo in večerjo? Ker jaz več sploh ne vem kaj bi jedla, se mi zdi da ves čas jem samo marmelado pa kakšna piščančja prsa, za kosilo pa tud ves čas rdeča pesa, pa krompir/riž/testenine z nekim mesom in omako. user posted image

jutri se pa Supernova na Rudniku odpre. user posted image  Komaj čakam, da se začetni naval malo umiri, pol bomo šli tud mi mal šopingirat tja.

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 19.3.2008 7:56:54 >

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
19.3.2008 8:14:34   
buči
suzi, a se jutri kar dobiva na Rudniku? Jaz komaj čakam user posted image , ker se mi res ne da vedno v BTC letat!

Janey, a ste boljše? Če ti prideš meni likat ali pa stopnišče pomit (predvsem steklake, ki jih je ogromnao), ti jaz pridem pospravit stanovanje in pomit okna ... user posted image

pina, MetiLu - sem včeraj sprobala metlo: fino, hitro, lepo pomije, je pa tako, kot je rekla prodajalka - ne posuši tal, tako da moraš počakati, da se posuši ali pa zbrisati (kar jaz seveda nisem, ker se mi ne da). Mislimpa, da ne bom tega prav pogosto uporabljala na parketu, da ga ne bi slučajno dvignilo. Sicer pa ok, je za kupit. Nič ni lis od vode.

Zdaj pa perem spet zavese iz dveh sob, potem pa hitro še ostala okna pomit in potem ven na sprehod, ker je SONCE! user posted image user posted image user posted image user posted image  Samo še ugotovim, koliko je mraz, da ne zmrzneva s Tilnom ...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
19.3.2008 8:16:57   
larisa
Jutro user posted image

spali kot ponavadi...2×jedli in potem ob 6.30 dovolj spanja za danes in auf. Spet ga nekaj črviči, ker že zaspi potem se pa zbudi in napenja in ves rdeč je in jamra...pa pravijo da so krči samo popldan oz. zvečer user posted image user posted image user posted image ....

Suzi, točno to tud mene zanima. Kaj sploh lahko jem. Kruh mi že pri ušesih ven gleda, ker mleka in mlečnih izdelkov nočem jest, ker jih je patronažna čist odsvetovala. Kosila so pa itak en dolgcajt. Zelenjava ga napenja, ostane le meso in ogljikovi hidrati. Ampak veš ene (men se zdi da večina) pa je vse, pa ni nobene panike....

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
19.3.2008 8:37:57   
misar
dobro jutro

danes pa zanimiva noč za nami.user posted image user posted image ob enajstih se najemo. zaspimo do dvanajstih, se zbudimo, ker moramo nujno podreti kupčka. potem zelo težko zaspimo nazaj, se spet zbudimo ob pol treh lačni in ob štirih, ker se nam ne spi več. sem jo le prepričala, da še mal zaspi, ob pol šestih pa spet sirena zaradi lakote. potem je že kazalo, da bomo lahko mal nazaj zaspali pa ugotovim, da je mokra do podpazduhe, previjanje seveda povzroči budno stanje. zdaj pa dremamo na levi roki...jaz pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kar se hrane in dojenja tiče sem v štartu ful komplicirala, ker je ta malo ful črvičilo. jaz zdaj jem vse, vključno z zeljem ,pa ni nobene panike sploh. pazim le pri čokoladi, ker se mi zdi, da potem težje kaka. prve tri tedne se mi je mešalo, ker jo je napenjalo vse, pa naj bi karkoli pojedla. rezultat tega je bil, da sem skor živčnega fasala, sem mislila kar na adaptirano mleko prešaltat, shujšala sem ful, toliko kil kot jih imam zdaj, sem mela nazadnje v drugem letniku srednje šole.čeprav mojemu user posted image sem zdaj noro sexy, se še nikoli ni tako po meni vesil, kljub temu, da tud prej nisem mela niti kile preveč (56kg).user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
19.3.2008 9:16:04   
Janey
Jutro

larisa mi mamo čez cel dan krče. Zvečer najbolj izrazito.

buči jaz se otepam vseh del...ti pa odpeljem otroke z veseljemuser posted image user posted image user posted image hvala, da tak lepo vedno vprašaš kako smo...mali je spet zašmrkan..pa ma pretekoč šmrkl da bi ga lepo ven potegnila...celo diplomo semže naredla s tem šmrkanjemuser posted image user posted image kak ste vi? Ste zdravi zdaj?

jaz sem pa zbolela...grlouser posted image user posted image user posted image sem ziher od malega dobila. Upam, da nebo on kaj od mene nazaj, ker to je lahko začaran krog.

tudi jaz grem na spehod je tak lepi sonček...samo se najem pa jakca spokam, pa že šibamauser posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?