|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
1.3.2008 21:11:02   
Janey
Čer
mi smo pa danes letali po obiskih..od babce do dedka pa pol še v trgovino...sem crkjena ko hudič. Še dobro, da obstaja topla voda, da sma malega skopala in smo se nahranili in je začumal. Vsaj za 3 ure se lahko spočijem. Nisem še čisto pri močeh...ampak včasih se mi zdi da bi lahko šla kar tekatuser posted image user posted image zdaj pa vidim da še nisem čisto ok.

Buči kak je s prehladom? Kot sem ti rekla jaz sem mu z ognjičevo namazala pa je izginilo. Poskusi še s kako za vneto rito. Ampak će si jo dol poje, pa tak nič ne more pomagatuser posted image

grem pod tuš in direkt v posteljo...lepo in mirno noč vam želim

čav bav

p.s. kdaj bo kaka kava??user posted image user posted image user posted image user posted image al bomo čakali na toplo, da se dobimo na morjuuser posted image user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 476
   RE: februarski sončki 2008
2.3.2008 8:04:06   
buči
Lara76, za očke pomaga tvoje mleko, ki mu ga kaneš (eno ali 2 kapljivi) na oko.

Janey, mislim, da bomo res morale počakati na toplo vreme, da gremo na kavo. Jutri bo še, potem pa sneg! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na, sem mislila, da bom lahko še malona RR, pa sta se ati in Tilen zbudila - zdaj pa umivalna akcija. Se še ne kopamo, ker je bil prehlajen. Malo je bolje - ni več gostega smrkla za ven vlečt, ampak še malo pokiha. Aljaž je pa tako že od 6ih pokonci ... Jaz pa tudi ... user posted image

_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 477
   RE: februarski sončki 2008
2.3.2008 9:47:30   
misar
dobro jutro čveke!

danes se moram pohvalit, da smo super spali. je jedla ob devetih zvečer, spala do pol treh,spet jedla in potem takoj zaspala user posted image user posted image user posted image do sedmih zjutraj. potem je bila skor tri urce budna, zdaj pa spet drnjoha. mamo pa prekrasno vreme danes, tako, da kak orenk sprehod pade.

včeraj je bila na smrt utrujena. smo šli mal v šoping, sicer je cel čas spala, sam očitno jo je vseeno ful utrudilo saj je spala ko polhec cel večer in noč. pa še kopali smo se zvečer. mala ful uživa. se je prej ful neki drla, pa bila sitkana, ko sva jo pa kopala, pa se je čist umirila user posted image user posted image , potem je še papala in v roku 15 minut jo je že zmanjkalo.
še enkrat postavljam pa to vprašanje: naši princeski so se pojavile po glavici rdeče pikice, majhni mozoljčki, po ličkih in po glavici. ima jih tudi tu in tam po vratu. je to alergija na prašek? čeprav mi je čudno, ker po teleščku jih pa nima? al alergija na kako hrano?

_____________________________

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 478
   RE: februarski sončki 2008
2.3.2008 10:38:44   
lillchy123
Misar, verjetno gre samo za hormončke.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 479
   RE: februarski sončki 2008
2.3.2008 10:44:13   
srečka nosečka
ojla,
po lepo prespani noči, kot ponavadi user posted image , mala ponovno spi. user posted image

misar- tudi Lana ima te pikice po ličkah. Mi je P rekla, da se koža čisti in je to normalen pojav za novorojenčke. Naša ima tudi suho kožo po ušesih in pod bradico, čeprav jo non-stop mažem z olivnim oljem. Se pa suha koža že zmanjšuje.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 480
   RE: februarski sončki 2008
2.3.2008 11:33:57   
mary_lou
Punce eno vprasanje tiste ki dodajate APTAMIL ali NOVOLAC? trenutno mam aptamil sam se mi zdi da ma krcke vcasih. Baje obstaja novolac proti kolikam? a je to samostojna hrana ali samo obcasno kadar ma krce? Kaksne izkusnje?

_____________________________

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008


Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 481
   RE: februarski sončki 2008
2.3.2008 13:21:54   
buči
mary-lou, novalac AC je prilagojena formula proti kolikam. Daješ normalno toliko meric, kolikor poje (mi npr. 3 merice - torej 100 ml mleka). Ko krči izzvenijo, počasi preideš nazaj na normalno formulo (Novalac) - najprej daš 2 merici novalac AC + 1 merico Novalac, po enem tenu ali 10 dneh 2 merici novalac + 1 merica novalac AC, nato po še enem tednu ali 10 dni samo normalna formula novalac 3 merice. Tako črevo poači navadiš na sladkor, ki je formuli AC odvzet oz. v manjših količinah.

_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 482
   RE: februarski sončki 2008
2.3.2008 16:57:06   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Naše dete ima pa nekoliko vneto očko....Kakšen nasvet, kaj lahko naredimuser posted image

Jaz sem ji ga umivala s čajem iz kamilic večkrat na dan, vedno ko ga je bilo potrebno umiti. Po treh dneh je bilo očitno boljše, drugače je pa rekla patronažna, če se kmalu ne bo izbolšalo, da bi dobila pa antibiotik v kapljicah.

Mi smo pa sinoči bolj slabo spali, sploh v primerjavi s prejšnimi tremi nočmi. Jedli smo ob 21.10, potem že ob 1.15 in ob 4.15, pa potem ob 8h zjutraj. Se pa za spremembo nismo kopali, tako da bi bil lahko tudi to vzrok.
Jutri pa imava dopoldan prvič posvetovalnico, pa me prav zanima za koliko smo zrasli in za koliko smo se poredili user posted image .

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 483
   RE: februarski sončki 2008
2.3.2008 17:13:25   
Janey
Dan

Kako ste kaj? Midva sva bila danes leteča...sma sama vandrala po svetuuser posted image je blo prav fino. Ati namreč dela v ljubljani in ga nebo do večera. potem sma pa prišla domov, se napapcala in previla, potem sma se eno uro pa pol "igrala" in pogovarjala in pela in plesala in SE PRVIČ NASMEJALAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem bila cela blažena ko je taki nasmešek naredil. No sej če je kaj po mami se bo samo režaluser posted image user posted image Zdaj sem ga pa tako utrudila da je zakomiral. Jaz sem pa tut tako crkjena, da ne vem če bom kaj postorila kaj sem mela namen. Bi šla raje malo očke zapret.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 484
   RE: februarski sončki 2008
3.3.2008 7:45:14   
buči
Živjo, danes je pa zadnji dan očetovskega dopusta ... Bo moral moj možek jutri spet v službo. Mislim, da mu ne bo nič hudega, le zjutraj bo treba spet vstati, kar pa je njemu muka, meni pa tako paše, da je zvečer pripravljen malo podežurat, ko se Tilen odloči, da še ne bo spal ob 22ih in da bo raziskoval stanovanje. Jaz pa že v komi ... Zdajle še zmeraj smči - Tilen, milism, mi pa že vsi v akciji. Grem po kavo. Se slišimo kasneje.

_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 485
   RE: februarski sončki 2008
3.3.2008 7:45:52   
misar
dobro jutro mamice!

danes smo neverjetno super spali. smo jedli ob enajstih, sicer sem mela potem eno uro delo, da sem jo uspavala user posted image user posted image , tako je to, ko jo vsi skoz vlačimo po rokah, pa tete in strici pa babice, dedki pol pa mala noče drugače spat ko na rokah. to moram spremenit, ker na koncu pa jaz vlačim ure in ure gor in dol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .no potem se je pa princeska zbudila šele ob šestih zjutraj. saj je prej že eno uro godla, pa prdkala, sam vse v snu.user posted image user posted image user posted image
smo pa včeraj ful vozičkali, ko pa je bilo tako noro vremeuser posted image user posted image user posted image . škoda, da se že jutri pokvari pa bo spet mrazuser posted image .
bo treba še današnji dan izkoristituser posted image


_____________________________

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 486
   RE: februarski sončki 2008
3.3.2008 8:41:39   
nuka
Jutro!
Mi smo imeli kar mirno noč. Smo vstajali na 3,5 ure. Je tamala res pridna. Dojenje nama kar gre, čeprav se zjokam vsakič ko zagrabi, no saj čez kakšno minutko je dobro.
Zdaj čakam patronažno. Kopali se danes še ne bomo zaradi popka. Bomo jo pa tehtali.

Joj Misar ne delaj mi skominov. Me je včeraj tako vleklo ven. Še dobro da bo ta teden slabo vreme. Bom lažje zdržala notri.




_____________________________

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 487
   RE: februarski sončki 2008
3.3.2008 10:59:47   
ella79
Še dobr da je danes sonček in toplo, da povozičko za cel teden za naprej user posted image

eno vprašanje glede prsnih školjk - v navodilih piše, da jih ni priporočljivo nositi več kot 40 min na enkrat? A se ve tega držite?

Sem bila v KR v C&A in imajo po novem (al pa prej nisem vidla) nosečniške cunce. Pa še mal pogledam, pa najdem še modrčke za dojenje. Dva skupaj zapakirana, cena 19 EUR. user posted image user posted image user posted image Niso ne vem kaj, ampak za preoblečt bosta čist ok.

Smo bili pa včeraj cel dan pri moji mami, pa je user posted image tako pridno spančkala, kot doma čez dan že dolgo ne user posted image user posted image user posted image sem rekla, bomo kar mi po obiskih začel  hodit, k pa da drugi k nam user posted image user posted image

nuka super, da Nina tako pridno papca in spi. Kako sta pa Nika in Nejc sprejela novo članico?

jencili sem si dovolila in pokukala v album user posted image user posted image vaš Taj je pravi  user posted image



_____________________________

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 488
   RE: februarski sončki 2008
3.3.2008 11:11:12   
itata
nuka: jaz sem se isto prej vsakič zjokala, zdej sem ga pa kar na nastavek navadila in je fuuuuuul bolš. tud regade sta se mi že skor popravle. poleg tega mi je leva bradavica prej še krvavela, tko da ni blo več za zdržat. zdej pa že tko močno vleče,d a tud čez nastavek ni panike - pa še psihološko je bolš, ker mam tud mleka zdej (še) več, ko ni več tega "strahu" da bo bolelo, ko se bo priklopil...
ella: jaz školjkice kar skoz nosim... razen ko grem ven pa ko grem spat. niti ne vem zakaj bi jih sam 40 minuser posted image

_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 489
   RE: februarski sončki 2008
3.3.2008 11:12:00   
itata
drugač sva pa jakoba zdejle skopale z babco in spi ko polhek. tko da jo bom pičila v trgovino lepo sama in ga pustila v varstvo moji mamiuser posted image  da si mal sama s sabo noge pretegnem

_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 490
   RE: februarski sončki 2008
3.3.2008 11:18:23   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: itata

ella: jaz školjkice kar skoz nosim... razen ko grem ven pa ko grem spat. niti ne vem zakaj bi jih sam 40 minuser posted image


... piše, da lahko povzroči čezmeren pritisk na žleze user posted image sam potem je brez veze nosit une z luknjicami user posted image kaj mi bo 40 minuser posted image

a sedaj velja enako kot v nosečnosti, da lahko vzamemo samo Lekadol? Mene že tri dni noro boli glava user posted image pa mam dost tega in bi vzela pol tableta


_____________________________

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 491
   RE: februarski sončki 2008
3.3.2008 12:24:28   
Janey
Dan

Joj kake krče ma naš pikecuser posted image jutri gremo po novalac ac in upam, da bo res bolše, ker mi  je tako hudo ko tako joka. Ko se pomiri se vsa tresem in rabim kar nekaj časa, da me neha srček bubat. Bošček mali.

Je pa pravi lump, smo se šli slikat in je spal tak da ga nisma za nič na svetu mogla zbudit, da bi očke odprl. Ko smo pišli domov, pa gleda ko čukec..pa ni blo 10 min razlike. Sej je pol nazaj zaspal, da se lahko jaz malo vsedemuser posted image user posted image čez vikend pa bom mamo nafehtala da pride ga malo počuvat sem, da lahko jaz malo pospravim, pol pa ji še likalnik v roke potisnem, ker imam tak kup da mi je slabo....pa se mi ne ljubi.Packa sem user posted image user posted image pa še tašča bo dobila kako plenico...bo srečnauser posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 492
   RE: februarski sončki 2008
3.3.2008 13:13:15   
itata
ella: men se ni nič zgodil, pa sploh ne pritiska na žleze, sam ne si jih preveč "našponat" gor, da bi ti preveč pritiskal to pa ja - sej bi te verjetno tud bolel.

danes imamo z jakobom prvi pregled... moj me je pa že klical, da verejtno ne bo mogel tko hitro iz službe in, da bom mogla it verjetno sama. sem kar jezna. kr neki. edini dan k ga prosim, da pride ob pravem času domov in da gremo skupaj, glih ne more. nej gre nekam. aja pa pregled je ob 18h, tko da bi mogu it iz službe ob 16h... kr neki, ni glih k da je to tko zapleten!

_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 493
   RE: februarski sončki 2008
3.3.2008 13:35:37   
jencili
dan mamice...user posted image

Evo, mi smo meli dons tud patronažno na obisku in pravi, da je vse v najlepšem reduuser posted image user posted image user posted image . Rahlo je sicer še zlatenčen, vendar se stanje izboljšuje, sam na sončka je rekla naj gremo. In res je lepo kazalo sopoldan, zdej se je pa sonček skril in nima smisla ven rinituser posted image user posted image . Škoda res...sm se že tko veselila...user posted image

Ella, C&A pa ima že od začetka nosečniške cunce, samo si jih ti očitno spregledala. Res pa je, da sm sama ene 2x šla mal pofirbcat, pa nikol ni blo nč pametnega - sicer pa stvar okusa, seveda!user posted image

Za slikce pa hvala...res je naš mali cukrček...user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 494
   RE: februarski sončki 2008
3.3.2008 13:36:31   
MetiLu
Dan punce user posted image
Mi smo danes začuda tudi super spali, na tri urce in pol sva jedla in je takoj zaspal nazaj user posted image  user posted image  user posted image  da bi bilo čimveč takšnih noči user posted image

Dopoldan sva šla pa z malim na sprehod do banke, ker sem mu hotla it račun odpret (je že kar nekaj dinarčkov nabral user posted image ), pa prideva notri, pa folka tolk, da mi je kar slabo ratal, sva samo obrnila ... in šla do Tuša, sem hotla it v BC in Mano firbec vržt (BC - najbrž bova kupila ležalnik/gugalnik za tamalga; Mana - hlače zame user posted image  - sem ugotovila, da ni trebuh v napoto ampak razširjene kosti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ), no pa tam ni delalo dvigalo, da bi midva lahko smuknila v zgornji štuk, pa sva samo obrnila in šla z dolgim nosom nazaj domov... no, vsaj sprehod je bil dolg user posted image

Ella, jaz sem školjke nosila samo med dojenjem, sicer nimam potrebe, mi pa že dva dni ne steka več mleko iz druge zize, ko na eni dojim user posted image  ne vem, al ga je kaj manj, al sta se ponudba in povpraševanje začasno uskladila in več ne teče. Mleka imam še vedno zadost, sploh ponoč, se mi tko napnejo zize, da mam čist trde user posted image  oz. user posted image
Se moram pa pohvalit, da so moje bradavice že kar dobr utrjene, ker skoraj več ne zaboli, ko mali zagrabi. Tud mazat mi jih ni treba že ene tri dni user posted image

Zdele se bom pa mogoče spravila štrudelj spečt, kosilo sva že pojedla, moja fanta pa pančkata vsak na svojem koncu user posted image
Likanje pa tudi mene še čaka dones. Mi je zdej tašča nabavila nekaj dodatnih mako majčk, ker sem jih mela čist premalo, pa so se glih oprale in posušile. Punce, a ve še prelikavate cotke za user posted image ? Pri nas je poraba bodijev, mako majčk in tetra plenic res velika, pa me že mineva likanje le teh user posted image  
Dones mi je mulček zjutraj na previjalni naredu celo štalo user posted image  sva se šla previt, pa je najprej polil nazaj skor vse, kar sva prej popapcala, pol se je polulal, pol se mi je še pokakal glih ko sem plenico dala stran, pa naštimam frišno tetra na podlogo, ga položim gor, dam frišno pampersko pod rit in se mi je še enkrat polulal. No, glih sam še pod tuš ga nisem postavila user posted image  user posted image  user posted image

Zdele pa počakam da se Janez naspi, zbudi, poje, pol gremo pa še na en sprehod do Tuša, da bom vsaj jaz šla malo pofirbcat, ati bo pa s sinetom kakšen krog več zunaj naredu user posted image
Aja, pa še moja mami pride po službi, mogoče bo pa spet dobila navdih za sprehajanje likalnika user posted image

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 495
   RE: februarski sončki 2008
3.3.2008 14:24:44   
ella79
jencili ubistvu takrat decembra sploh nisem več gledala al majo nosečniške nunje al ne, k sem bila itak že na porodniški in dober mesec pred PDP, pa ni blo smisla še kej kupovati. Zdej pa tud nisem gledala, če je kej pametnega, k neki časa teh stvari ne bom rabla user posted image sej bo konec tedna spet sonček, pa boste šli lahko vn

ma sej sploh ne vem zakaj sem te školjke kupla, k ravno tok mi pa tudi ne curi med dojenjem user posted image bom potem mal to sprobala, zdej se ravno kuhajo user posted image user posted image user posted image
sem pa tudi jaz mislila, da so se mi bradavice že utrdile, pa jih par dni nisem mazala, potem je bla pa kriza k je kar na enkrat začel bolet k user posted image zdej sem jih spet v red spravla in jih bom še kar lepo mazala

jaz zaenkrat še vse likam, sam če se mi pa zazdi da bi ji neki oblekla, k ni zlikan, pa tudi to oblečem, pa ni blo nobene panike user posted image
se je pa men tudi že velikokrat naredil, da sem mi je na previjalni polulala al pa k sem jo ravno z hladilno kremo mazala direkt vame pokakcala user posted image tako da zdej prav previdno na hitro porihtam

meti dobr maš ti tole z mami zmenjeno user posted image k pa k mani pride, pa sam user posted image zna v roke prijet user posted image ampak sej jo čist zastopim, kaj je lepšega k vnučko  mal pocrkljat user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 496
   RE: februarski sončki 2008
3.3.2008 15:40:23   
larisa
Pozdravček punce,

mi se še tolk navajamo na skupno življenje da kar mal na RR pozabim. Sej preberem kar pogosto, sam pisat pa mi n znese user posted image
Danes pa bi rabila malo vaše pomoči oziroma kak nasvet. Naš mali je do sedaj kar lepo spal. Ko se je podojil je ponavadi že na koncu zadrnjohal, sedaj pa med dojenjem ne zaspi več in ko se naje, ga dam v košaro in po 10 min začne kričat in ga nič ne umiri. Sit je, mleka je dovolj. Krči niso. Tudi če ga pocartam v naročju je nekaj časa mir nato pa jok in včeraj in danes od 9h zjutraj pa do sedaj (včeraj do 5h popoldan) ni nič spal user posted image ..... pa je star komaj 12 dni user posted image . Sploh ne vem kaj naj naredim, kaj delam narobe, kaj ga matra. Sej ne joka skos ampak je 10 min tiho, pa par minut joka in tako se ponavlja cel dan. Morda kak nasvet, ker sem kar malo obupana??? user posted image

< Sporočilo je popravil larisa -- 3.3.2008 15:42:08 >


_____________________________

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 497
   RE: februarski sončki 2008
3.3.2008 15:48:22   
bamby
jencili, jaz sem tudi pokukala tvojega Taja in je rs pravi cukerček user posted image .

meti, jaz si pa z likanjem ne delam več dela user posted image . Ko sem prvič prala sem vse prelikala, razen plišastih pajacev, zdaj pa vse samo lepo takoj poglihamo, ko vzamemo iz sušilca, pa je kar vredu. No, kakšna plenica ni najboljša, vendar za kakšno uporabo v banji je čisto dobra za ponucat. Bodiji in mako majčke so pa sploh super, če so takoj zložene, bombažne žabice pa prav tako.
Da se otrok polula, pokaka in pobruha pri previjanju je pa nekaj čisto normalnega. Meni se pokakala še ni, ostalo pa vse. Najraje se takoj v svežo plenico, ki še namontirana ni na rito, pa lahko takoj novo zamenjam user posted image user posted image .

Ponoči smo spet 2x vstali, da smo jedli. Ob 21.10 smo imeli zadnji obrok pred spanjem, potem pa budnica ob 2.15 in 4.45 in nato spet ob 8.15, pa sem si jo kar k sebi v posteljo vzela, pa dudiko v usta in sva se tako crkljali in zdržali do 9.15. To pa predvsem zaradi tega, da je kasneje jedla, ker sva imeli prvo posvetovalnico, da ni bilo treba še mleka s sabo nosit in se hranit še tam. Se je kar fajn pošlo in sva spet jedli doma.
Naša dama je pridobila nekaj na teži: porodna je bila 3220 g, ob odpustu 3015 g in danes 3790 g. Zrasla je od 52 cm, na 52.5 cm user posted image . Tu je vprašljivo, kako so jo merili user posted image . Glavico pa so ji ob porodu tudi namerili 35.5 cm, ob odpustu pa 34 cm user posted image , danes pa 36 cm user posted image .
Za cepljenje proti TBC pa se se bom mogla pozanimati v porodnišnici. V ZD tega ne delajo. So nam pa ponudili za naslednjič cepljenje proti rotavirusu, ki je zanesljiv zaenkrat za 2 leti (znesljivo) in stane 141.18€. Cepijo pa 2x se mi zdi v obliki, da mora otrok popiti cepivo. 

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 498
   RE: februarski sončki 2008
3.3.2008 15:55:06   
lillchy123
punce, jst danes zapuščam civilizacijo... lepo vas je blo brat, čez kakšen mesec, ko se vsi malo navadimo na nov ritem, bo pa tudi več časa za rr. sem že rekla user posted image , da če nou neta uštimu, bom šla kr nazaj k mamici... mamo pa 11. pregled, pa upam, da bom tudi glede ušeskov zvedla kej več. mejte se pa lupčka vsem škratkom

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 499
   RE: februarski sončki 2008
3.3.2008 15:56:16   
srečka nosečka
ojla user posted image ,

Danes se je Lana že ob 4. zbudila in ni hotela več zaspat nazaj. Jaz pa tako "zadeta" Jo je kar ati popokal in sta v dnevni na mamo počakala do 9. Hvala ati, mi je spanje tako pasalo. user posted image  Potem pa sva se šli v mesto potepat, malo zapravljat user posted image  in peš proti domu. Dobro urca hoje, lepo počasi, da sva izkoristili tak lep dan. Upam, da se res ne poslabša vreme, kot nam napovedujejo. user posted image

meti - jaz še vedno likam cunje za Lano. Na srečo so tako micene in se hitro zlikajo.

ella - lekadol smo že v porodnišnici dobili proti bolečinam, tako da ga lahko mirne duše vzameš. Nam so dali tri na dan.

jencili - user posted image user posted image user posted image  zelo luštkan je ta vaš Taj.

bamby - user posted image  za opravljen pregled. Je pa zanimivo tole s cm. user posted image  No, v glavnem, da ti vidiš, da se punca redi in raste. 
Za rota virus pa moramo tudi mi v P povprašat. Se mi zdi kar smiselno, da jo cepijo.

Sem pa bila včeraj prav vesela, ko je Lana spet kakala. user posted image  Zgleda, da bo kakala samo 1x na teden. user posted image  Še sreča, da sem opazila kdaj kaka in jo takoj odvila, drugače bi se verjetno do vratu pokakala. Ufffff, le kje je toliko skrivala. user posted image




(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?