|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
29.2.2008 9:48:32   
srečka nosečka
ella - vi pa res imate odlični ritem. user posted image  Če obstaja za to čarobna formula mi jo prosim razkrij. user posted image


(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: februarski sončki 2008
29.2.2008 9:54:41   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

ella - vi pa res imate odlični ritem. user posted image  Če obstaja za to čarobna formula mi jo prosim razkrij. user posted image




to si ga je kar sama naredila user posted image prej smo imeli še eno budnico okrog desetih-enajstih, zdej k se pa zvečer kopa, jo pa očitno tok zdela, da potegne do dveh user posted image user posted image sam tist dan k je ne kopamo, pa ne vem, kaj jo tok zdela user posted image


lanchy res je dobra vaša Zoja v oblekci, prava princeska user posted image ima pa zmagovalno ime user posted image


_____________________________

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 427
   RE: februarski sončki 2008
29.2.2008 10:05:57   
itata
jutro.
danes sem pa jaz bolj zaspana. jakob je spal od 21:3o do 2h, pol sva se dojila, ampak nisem prec porajtala k je mel ene flisaste hlačke, da je tud moker... pa je jamral neki pa sem mislila, da se hoče sam crkljat pol le porajtam, da je za previt. ga previjem, pa se je mal prevče zbudil vmes in ni hotel prec zaspat nazaj. tko da mi je uspel šele ob 4h. sej pol je pa spal do 7h spet in zdej spet spi. sam se je pol ob 4h že moj začel k men stiskat... tko da nisem spala vmes kar neki časa.
zdej mi je pa res nehala čišča ven tečt in sva danes zjutraj še joto skuhalauser posted image  je blo že skor tko k more bit. boli me nič več...

_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   RE: februarski sončki 2008
29.2.2008 10:21:37   
lillchy123
MLAVLA IMA PUPO NEŽO!!!!!!
 
ČESTITKE!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 429
   RE: februarski sončki 2008
29.2.2008 10:29:49   
buči
Dan tudi z moje strani. Pri nas je kar zabavno. Ati ima še očetovskega, pa si je včeraj zaželel iti na hokej, pa mi je tako smešno, kako je treba speljat vse naenkrat. Aljaž bi večerjal - še dobro, da ga ni treba več pitat, Tilen je ravno takrat pokakan in lačen, jaz sem sestradana, pa tako ni časa zame, potem bi se šla vsaj stuširat, pa Aljaž s cunco v roki pazi Tilna, da ne bo "plunu ven", pa potem Tilna uspavam, pa Aljaž tuli iz WC, da ima rito za obrisat, pa še telefon vmes ... No, do 20.50 smo bili vsi spedenani in v postelji! user posted image  Mi kar uspe! Ampak le zato, ker sta moja fanta tako pridna!

Naš nosek je že boljši, mu kar z ročnim respiratorjen ven smrkeljčka potegnem, je res gost in ne vem, če bi to šlo kar samo ven. Je pa res že bolje. Zdaj pa šibam cunje obesit - ne boste verjele, lika jih moja mama, pa je do sedaj še vse OK! user posted image user posted image user posted image  Pa saj mi paše, pa še težila ne bom več, ker se mi jih res ne da sami likat! Raje z Aljažem kolačke ali pa palčinke pečem! Grem, dokler Tilen spi.

Janey, me veseli, da si cool! Ti le šibaj naokoli, čim več, to je balzam za dušo! Jaz komaj čakam, da se pozdravimo, da spet nadaljujem s sprehodi. Še ta vikend, potem se bo tako ali tako vreme spet poslabšalo ... user posted image

_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 430
   RE: februarski sončki 2008
29.2.2008 12:14:32   
oton
dan mamice inuser posted image
pina ti kar uredi seznam ko boš urejala še za ostale
drugače pa smo imeli danes prvo kopanje in je naša Ela uživala sto na urouser posted image user posted image user posted image
sem pa mislila da bo po kopanju kaj boljše spala....ampak nič- jo tako matrajo krči da mi gre vse na jok ko jo gledam...no zdaj že kako urco spi in nič ne jamra zraven...komaj čakam da bo konec teh user posted image  krčev, da bo našauser posted image  bolj umirjena...
grem še jaz učke spočit...in se beremo kasneje če bojo krči dopuščali...

želim vam lep dan in čim manj joka

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 431
   RE: februarski sončki 2008
29.2.2008 13:40:29   
bamby
mala pikica, mi je že ena rekla, da bo treba Anajo že k frizerju peljati user posted image . Ima pa čupo po atiju in še koderčke po vrhu prav tako user posted image .
Timu pa ni prav nič podobna. Kot sem že omenila, je najbolj podobna atiju. Smo gledali slike, ko je bil star 1 mesec: ista čupa, nos, usta, lička...

lanchy, naša se je pa prejšno noč tudi na trebuh obrnila in sedaj spi na kavču in je prav tako na trebuhu user posted image . Ne vem, kako ji to uspe, ampak očitno ji zelo paše.
Kako je fina gospodična v oblekci user posted image . Kot Mini pri Miki Mišku.

pina, čestitke mami za abrahama user posted image . Kako imaš še mlado mamo user posted image .

dolenjka, še enkrat dobrodošlica in čestitke za prvo preživeto noč doma user posted image . Pa kakšno slikco Tare prilimaj, a bomo lahko še njo občudovali!

ella, kako je pridna tvoja Zoja za spat user posted image . Tako se lahko res odpočiješ. Da bo le tako ostalo naprej.
Recept brizganih piškotov najdeš na tem linku:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2019

So fini in jih kar s testomatom brizgaš. Lahko delaš kupčke ali pa podolgovate piškote. Jaz sem delala obeh oblik in sem podolgovate samo v čokolado močila, take kot so pa na sliki pa tudi v kokos.
Pri nas pa ni nobenega sončka user posted image , čisto oblačno je user posted image .

Mi smo pa spet imeli eno krasno noč za spanje. Ob 20h smo se kopali, pol je bil vik in krik, ko smo se oblačili, ker je bila že huda lakota. Jedla je torej ob 20.20, se pokakcala, da sva se šli spet previt, potem je bila še do 21.20 pokonci in nato sem jo odnesla spat. Nekaj malega je spet protestirala, ampak je kmalu nehala jokat. Ko sva ob 22.20 šla še midva spat, je mala gospodična še vedno gledala user posted image , potem se je nekaj oglasila (očitno nama je zaželela lahko noč user posted image ) in nato zaspala. Zbudila se je šele ob 3.40, pa ni še jokala, sem jo prej slišala, da nekaj lovi in sem šla takoj flaško uštimat. Malce je pojokala, pa ni bilo sile. Potem je spet spala do 7h zjutraj in je dobila spet flaško mleka. Jaz sem res vesela, da se je končno začelo tako razpletati. Je pa tudi stara že 1 mesec user posted image .

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 432
   RE: februarski sončki 2008
29.2.2008 13:54:52   
*Naja
Nekaj me zanima...ali že vse čistite noske svojim user posted image user posted image In kako to izvajate?

_____________________________

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 433
   RE: februarski sončki 2008
29.2.2008 15:43:28   
mami28
Tolk, da vas mal pozdravim user posted image

Sem še vedno v enem kosu, tko da se poslavljam od meseca februarja. Bom pa vsekakor prebirala februarske sončke in spraševala za mnenja, ker jih bom ziher potrebovala.

Mejte se! Pa upam, da vam kmal javim kakšno veselo novico.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 434
   RE: februarski sončki 2008
29.2.2008 16:08:35   
Janey
Dan

mami še je čas!! Cel dan je še pred tabo in dolga nočuser posted image user posted image

mi smo pa dali škrata babi in dediju da sta ga peljala malo na sprehod. Ga prav poigrešam, pa ga šele pol urce ni. Grem malo pospravit.

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 435
   RE: februarski sončki 2008
29.2.2008 16:46:49   
pina-1
dan.
končno sem prišla do minutke časa da vas pozdravim.
vidim da se je vrnila naša mami Pehta. Samo da sta doma in da vam nekako laufa.
dolenjka, moram ti povedat, da sva danes obe v primorskih novicah. Pa najini pupiki tudi. Če ne moreš dobiti časopisa mi javi, ti bom jaz poslala eno kopijo, da boš mela za spomin.

mala pikica, Mia ni imela tememc. Upam, da jih tudi Ana ne bo imela, ker si ne predstavljam jih čistit na take lase.

bamby moja mami je res mlada, zato si pa z njo ne morem kaj dosti pomagat, ker še kar konkretno delauser posted image

sem pa danes kar vesela. Sem poskusila moje hlače od lanske zime in ne boste verjele VSE SO MI PRAV. Vse lahko na rito nataknem. user posted image user posted image user posted image user posted image . No še bolj bom vesela, ko mi bojo vse te hlače prevelike. Ampak za enkrat sem zadovoljna.



_____________________________

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 436
   RE: februarski sončki 2008
29.2.2008 17:52:54   
misar
dober dan

končno še jaz javljam...ponoči kar pridno spimo, sam po hranjenju ob 4 uri imamo pa krčke pa fertik. se pravi, da od takrat naprej pa skor ne spimo. sicer je sposobna spat od enajstih pa do štirih, sam takrat pa pridejo krčki in potem ne spimo do enajstih dopoldan. no ona že oddrema kako urco...sam mi neuser posted image user posted image user posted image .

bomo tud to preživeli...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

janey sem zasledila na naši stari temi, da si napisala, da, teb ni nič trebuh otrdeval, ko si imela popadke, in, da ko pride pravi popadek, da že veš, da gre zares.. no ti jaz povem, da moji pravi popadki niso bili kaj dosti drugačni od lažnih. še, ko sem jih imela na pet minut sem govorila z mamo po telefonu, da mogoče me pa zvija, da sem kaj čudnega pojedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . še dobr, da mi je rekla, da naj neham noret, pa da naj svojega user posted image pokličem, da greva v porodnišnico. in ko sva šla v porodnišnico me je bilo najbolj strah, da mi bodo tam rekli, da sem čorava, da ne ločim prebavnih motenj od popadkov in da naj se spokam domovuser posted image user posted image user posted image . da gre čist zares sem bila šele sigurna, ko mi je ob prihodu v P takoj ob sprejemu na ctg počil mehur. finta pri men je bila, da sem imela take popadke v intervalih tud nekaj dni prej. pa tud pri men so se tud ti pravi vmes enkrat nehali, pa niso se začel na pol ure in potem skrajševali čas, ampak je bilo ful različno, enkrat so bli na pet minut, pa potem spet na petnajst. močnejši so bili, če sem hodila in skoraj ponehali, če sem ležala. user posted image user posted image od tu je bila tud moja dilema, če sploh gre zares. no toliko o tem, da sigurno veš kdaj gre zares. še dobr, da nisem kar doma rodilauser posted image user posted image user posted image

še eno vprašanje. kdaj pa se pojavijo temenca, če sploh se? mi mamo tud goste laske, pa nič ne kaže še na temenca.

naši princeski so se pojavile po glavici rdeče pikice, majhni mozoljčki, po ličkih in po glavici, kjer je v stiku s pleničko. ima jih tudi tu in tam po vratu. je to alergija na prašek? čeprav mi je čudno, ker po teleščku jih pa nima? al alergija na kako hrano?user posted image user posted image




_____________________________

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 437
   RE: februarski sončki 2008
29.2.2008 17:56:28   
misar
kako čidno zveni zadnje vprašanje sem šele zdaj prebrala. kot, da bi svojemu otroku glavo oblačila v plenico. user posted image user posted image mislila sem  pač, da ima pod glavo tetra pleničko, ko spi a ne??user posted image user posted image

_____________________________

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 438
   RE: februarski sončki 2008
29.2.2008 17:58:33   
ella79
bamby hvala za tale recept, sem spekla kar po tistem k je priložen testomatu in so njami user posted image user posted image pa mal prekmal sem Zojo pohvalila glede spanja, k danes čez dan je bla pa norišnica user posted image je spala samo v vozičku. Zdej sem jo pa od treh hecala naj zaspi, pa itak vmes previjanje + hranjenje, pa k sem jo v postlo dala jok user posted image to se mi še ni zgodilo, je vedno sama zaspala. In sem jo potem seveda sedaj vn vzela, za par minut v roke in je zaspala k polhec. Upam, da bo spala vsaj par ur, k tole je blo pa zame kar utrujajoče. Sem se že čist nesposobno počutila user posted image

mami28 tudi če bo tvoj user posted image marček, spadata k nam user posted image upam, da ga čimprej spoznaš

pina jaz sem pa firbec user posted image user posted image user posted image user posted image kaj mata to z dolenjko za bregom????


_____________________________

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 439
   RE: februarski sončki 2008
29.2.2008 18:15:57   
Marusah
Seznam februarskih srečk, ki še vedno nestrpno pričakujejo :
***********************************************

02. user posted image neja.mat, 23 let, 1.user posted image
03. user posted image pajkica, ? let, ?user posted image
03. user posted image teja28, ? let, ?user posted image
03. user posted image user posted image speli, 31 let, 2.user posted image   
07. user posted image Shana banana, 23 let, 1.user posted image    

09. user posted image cebela, ?let, 2.user posted image
10. user posted image delfa, 29 let, 1.user posted image   
13. user posted image livia, 31 let, 2. user posted image  
17. user posted image marjanaR, ?let, 2.user posted image    
  
19. user posted image Minky, 28 let, 2.user posted image  

19. user posted image  maja_, ? let, 2.user posted image
22. user posted image melanija, 28 let, 3.user posted image
22. user posted image Merči, ?let, ?user posted image

24. user posted image mami28, 28 let, 1.user posted image
25.user posted image Kuba, 30 let, 1.user posted image
26. user posted image matejjana, 29 let, 1.user posted image

26. user posted image  Elma, 31 let, 2. user posted image
27. user posted image
mojani, 28 let, 1.user posted image
29. user posted image
BarbikaB, ?let, 2.user posted image
? user posted image bobika81, ?let, ?user posted image
? user posted image PHLMKC, ?let, 1.user posted image
? user posted image Lejči, 31 let, 2.user posted image    




 
****************

user posted image  
 Februarčice in Februarčki 2008


user posted image
 
7.1.2008 - AnaL (PDP 6.2.2008)
 
MIHA
 
user posted image  
16.1.2008 - Vrtnica76 (PDP 3.2.2008)

JANEZ
rojstvo ob 08:05 - 3000 g in 50 cm

user posted image  
16.1.2008 - srečka nosečka (PDP 5.2.2008)

LANA
2850 g in 49 cm 
user posted image  
18.1.2008 - Mateja J (PDP 12.2.2008)
 
URH
2730 g in 47 cm
user posted image  
21.1.2008 - NEJČ008 (PDP 5.2.2008)

LUCIJA
rojstvo ob 20:22 - 3030 g in 51 cm

user posted image

21.1.2008 - Bleščica (PDP 2.2.2008)
 
NINO
3050 g in 51 cm
 
user posted image

24.1.2008 - Zoya24 (PDP 1.2.2008)
 
MATIC
3270 g in 51 cm

user posted image
24.1.2008 - Lanchy (PDP 2.2.2008)
 
ZOJA
rojstvo ob 17:53 - 3750 g in 53 cm


user posted image
 
28.1.2008 - Tamala_82 (PDP 26.2.2008)
 
MARK
rojstvo ob: 6:00 - 2500 g in 46 cm

user posted image  
30.1.2008 - Bamby (PDP 14.2.2008)
 
ANAJA
rojstvo ob 16:22 - 3220 g in 52 cm


user posted image  
31.1.2008 - mala_pikica (PDP -02.2.2008)
 
LUKA
rojstvo ob 5:08 - 2850 g in 49,5 cm

user posted image  
2.2.2008 - p@tricij@ (PDP 3.2.2008)
 
ŽAN
rojstvo ob 5:10 - 3320 g in 49 cm

user posted image  
3.2.2008 - Itata (PDP 5.2.2008)
 
JAKOB
rojstvo ob 21:15 - 3600 g in 52 cm
user posted image
 
4.2.2008 - Ella79 (PDP 2.2.2008)
 
ZOJA
rojstvo ob 17:37 - 3500 g in 52 cm
user posted image
 
4.2.2008 - Misar (PDP 9.2.2008)
 
LANA
rojstvo ob 18:56 - 3120 g in 50 cm
 
user posted image
 
4.2.2008 - kati kati (PDP 7.2.2008)
 
MAJ
rojstvo ob 20:00  -  3730g in 52 cm
 
user posted image
 
5.2.2008 - Mbee (PDP 5.2.2008)
 
EMA
rojstvo ob 11:15 - 3760 g in 52 cm
 
user posted image
 
6.2.2008 - Lillchy123 (PDP13.2.2008)
 
LUKA
rojstvo ob ? - 3120 g in 50 cm
 user posted image
 
7.2.2008 - Anandrej (PDP 9.2.2008)
 
SEBASTIAN
rojstvo ob 17:46 - 3270 g in 51 cm
 
user posted image
 
 
7.2.2008 - Marusah (PDP 9.2.2008)
 
LOVRO
rojstvo ob 14:19 - 4020 g in 51 cm
 
user posted image
 
7.2.2008 - Mesečnica (PDP 11.2.2008)
 
LUNA
rojstvo ob 1:25 - 2800 g in 49 cm
 
user posted image
 
7.2.2008 - Maja 80 (PDP 1.2.2008)
 
TIJA
3560 g in 52 cm
 
user posted image
 
7.2.2008 - Lara76 (PDP 23.2.2008)
 
NAJA
rojstvo ob 23:36 - 2790 g in 48 cm
 
user posted image
 
7.2.2008 - Listek (PDP 16.2.2008)
 
DAVID
rojstvo ob 22:19 -  3490 g in 52 cm
 
user posted image
 
8.2.2008 - Brina 2006 (PDP 4.2.2008)
 
TOMAŽ
rojstvo ob 09:45 - 3700 g in 51 cm
 
user posted image
 
9.2.2008 - Buči (PDP 7.2.2008)
 
TILEN
rojstvo ob cca. 18:44 - 3540 g in 52 cm 


user posted image

9.2.2008 - nizy (PDP 3.2.2008)
 
AZRA
rojstvo ob 14:40 - 3760 g in 54 cm

user posted image  

10.2.2008 - Sandra (PDP 9.2.2008)
 
ANŽE
rojstvo ob 06:30 - 4510 g in 55 cm
user posted image
 
 
10.2.2008 - Bajsa (PDP 4.2.2008)
 
ZALA
rojstvo ob 13:13 - 3680 g in 54 cm
 
 
 user posted image
 
11.2.2008 - ŽogiMarogi (PDP 14.2.2008)
 
ERIK
rojstvo ob 4:30 - 2850 g in ? cm
 
user posted image
 
11.2.2008 - Majuška (PDP ?)
 
ANEJ
rojstvo ob 15:28 - 3750 g in 53 cm
 
 user posted image
 
12.2.2008 - Janey (PDP 4.2.2008)
 
JAKA
rojstvo ob 7:46 - 3500 g in 50 cm
 
user posted image
 
12.2.2008 - pegica1 (PDP 8.2.2008)
 
AŽBE
rojstvo ob 6:23 - 4100 g in 52 cm
 
user posted image
 
12.2.2008 - MetiLu (PDP 15.2.2008)
 
JANEZ
rojstvo ob 16:13  - 4170 g in 54 cm
user posted image
 
12.2.2008 - Mateja81 (PDP 18.2.2008)
 
PATRIK
rojstvo ob 19:22 - 3330 g in 51 cm 
 
user posted image
 
13.2.2008 - Neni13 (PDP 7.2.2008)
 
MARK
rojstvo ob 13:02 - 3580 g in 52 cm
 
user posted image
 
 
14.02.2008 - pina-1 (PDP 22.2.2008)
 
ANA
rojstvo ob 10:14 - 3460 g in 53 cm
 

user posted image
 
14.02.2008 - katka37 (PDP 11.2.2008)
 
TIN
rojstvo ob 17:17 - 3820 g in 55 cm
 
user posted image
 
14.02.2008 - gerilum (PDP 17.2.2008)
 
SEBASTJAN
rojstvo ob 11:54 - 3600 g in 53 cm
 
user posted image
 
14.2.2008 - ARIANNA L.05 (PDP 9.2.2008)
 
MARK EDUARD
rojstvo ob ? - ? g in ? cm
 
user posted image
 
14.2.2008- Polonca 78 ( PDP 5.2.2008)
 
VID
rojstvo ob 23:59 - 3280 g in 52 cm
 
user posted image
 
15.2.2008 - Guerina (PDP 8.2.2008)
 
JULIJA
rojstvo ob ? - ? g in ? cm
 
user posted image
 
15.2.2008 - torcica (PDP 27.2.2008)
 
GAŠPER
rojstvo ob 15:26 - 2975 g in 50 cm
 
user posted image
 
16.2.2008 - anariya (PDP 15.2.2008)
 
LANA
rojstvo ob 16:14 - 2650 g in 51 cm
 
user posted image
 
17.2.2008 - tani22 (PDP 14.2.2008)
 
JAKOB
rojstvo ob 13:07 - 3720 g in 56 cm
 
 user posted image
 
18.2.2008 - Mary lou (14.2.2008)
 
TAI
rojstvo ob 13:32 - 3950 g in 54 cm
 
user posted image
 
19.2.2008 - Suzi* (PDP 22.2.2008)
 
ŽANA
rojstvo ob 1:12 - 3030 g in 52 cm
user posted image  
 
20.2.2008 - Ms.Anna (PDP 14.2.2008)
 
GAŠPER
rojstvo ob 7:49 - 3550 g in 50,5 cm
user posted image   
 
20.2.2008 - larisa (PDP 16.2.2008)
 
NEJC
rojstvo ob ? - 3270 g in 52 cm
 
user posted image
 
20.2.2008 - OTON (PDP 22.2.2008)
 
ELA
rojstvo ob 18:20 - 3930g in 53 cm
 
 user posted image
 
24.2.2008 - jencili (PDP 20.2.2008)
 
TAJ
rojstvo ob 8:48 - 3650 g in 55 cm
user posted image
 
24.2.2008 - dolenjka (PDP 22.2.2008)
 
TARA
rojstvo ob 17:40 - 3570 g  in 52 cm
user posted image
 
26.2.2008 - amaya (PDP 26.2.2008)
 
ETIEN
rojstvo ob ? - 3950 g in 54 cm
user posted image
 
27.2.2008 - nuka (PDP 26.2.2008)
 
NINA
rojstvo ob 14:16 - 3530 g in 51 cm
 
user posted image
29.2.2008 - Februarka08 (PDP 22.2.2008 9
 
LARISA
rojstvo ob 2:33 - 3100 g in 51 cm
 
user posted image
 
29.2.2008 - Mlavla (PDP 16.2.2008)
 
NEŽA
rojstvo ob 3:46 - 3550 g in 52 cm
 
user posted image
 
?.2.2008 - Bejbi T (PDP 23.2.2008)
 
LIAM
 
 
 
 

Zaenkrat imamo 36user posted image in 21user posted image

Čestitke vsem mamicam in očkom!

Trenutno še vedno močno vodijo fantki...user posted image
Kje ste punčke??



< Sporočilo je popravil Marusah -- 29.2.2008 18:29:05 >


_____________________________

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   RE: februarski sončki 2008
29.2.2008 18:17:24   
Marusah
Sem imela zdele 5 min cajta, pa sem malo seznam dopolnila pri Februarčicah v pričakovanju, pa sem ga še tuki prilimala...

_____________________________

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 441
   RE: februarski sončki 2008
29.2.2008 18:20:13   
misar
marusah...oton je že rodila : 20. 2. 2008, ob 18:20, težka 3930g in 53cm,
se je rodila najina ELA je napisala dve strani nazaj

_____________________________

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 442
   RE: februarski sončki 2008
29.2.2008 18:33:12   
Marusah
Sem bila malo prehitra user posted image

Prejšnjo noč smo po dolgem času prespali user posted image  Sploh nisem mogla verjet, da je ura že 7.30 zjutraj, ko sem pogledala na njo. Ker ponavadi od 2. ne spimo več. Je pa res, da je imel Lovro malo vrasel nohtek na nogici in se mu je zagnojilo, tako, da verjetno zaradi tega ni spal. Sedaj pa je že boljše...in zgleda, da smo tudi spat začeli.

Smo se pa danes prvič kopali user posted image user posted image user posted image  To je bilo veselje - je prav užival!!!

Lara jaz Lovru čistim noska kr z navadno vato, ki jo zvijem v svaljk...za enkrat mu tako spucam vse muce iz noska. Pa še buni se ne preveč user posted image

Misar sem že popravla!!!

_____________________________

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 443
   RE: februarski sončki 2008
29.2.2008 18:50:48   
Janey
Oooo Marusah tebe pa že dolgo ni bilo. Sem se zadnjič sprehaja tam po tvojih koncih pa nisem točno vedela kje si doma. Tak da nisem vedela če sem blizu al ne, pa pol nisem poklicala. Kje si že ti doma? Da vem za drugič...ker gre lubek skejtat v skejt park, jaz pa šibam okoli po taboru(al kaj je že tam).

Mi smo pa danes ful močne krče dobili. Je jakec tak jokaluser posted image smo mu dali potem te kapljice od koroških lekarn in se e malo pomiril. Sej ni čudno če je to sam cuker. Močno razmišlam da mu tega nebi dala, ampak samo to ga je pomirilo.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 444
   RE: februarski sončki 2008
29.2.2008 20:12:25   
Marusah
Ja res me že nekaj časa ni bilo na RR-ju. Je mali zaradi vnetega prstka bil taka tečka, da niti lulat nisem mogla normalno če ni bilo doma ateka kaj šele kaj drugega user posted image  No, pa glavno, da je mimo.


Sem doma blizu tega parka...ti samo pokliči, pa se ti pridružim pri vozičkanju.

_____________________________

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 445
   RE: februarski sončki 2008
1.3.2008 0:40:50   
Bajsa
Ojla punce!
Se še jst malo javim, da me ne pozabite user posted image . Ko bo kaj več časa, se vam bolj posvetim in kaj več napišem.
Čestitke vsem mamicam!!!!
Naša Zala ima krče, ker boga mala miška že 2 dni ni kakala. Sploh ne vem kaj naj naredim. Sem probala že vse živo, ni rešitve, tko da če katera pozna kakšno dobro rešitev, se toplo priporočam.
Zdej grem pa mal spat, ker bo treba kmal zizo ven dat....

Pa pa!

_____________________________

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   RE: februarski sončki 2008
1.3.2008 7:33:35   
buči
Noro, mi smo že pokonci! Ampak ne zaradi Tilna, ampak je Aljaž tako zgoden ... user posted image  Sva že zajtrkovala, se stuširala, pijem kavo, ati in Tilen se pa cartata v postelji in še močno mižita. Jaz bi tudi! user posted image  Aljaž je pa tako navit, ker gre danes k svojemu najboljšemu kolegu na rojstni dan. To je noro, kakšna ljubezen je to!

Janey, če ima krčke, mu daj Novalac AC, ponaga po 2 obrokih. Ko bodo krči mimo vsaj 7 dni, pa začneš npr. če imate obrok 3 merice,2 merici AC in 1 merica normalne hrane. Pa tako vsaj 7 dni ali pa še dlje, potem pa spet za eno merco zmanjšaš, da prindeš počasi nazaj na normalno formulo.



_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 447
   RE: februarski sončki 2008
1.3.2008 9:12:09   
ella79
jaz sem čist zmozgana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image včerajšnja drama od treh popoldan se je končakala ob desetih zvečer user posted image user posted image sem mislila da jo zvija, pa ji masiram trebušček, pa potem na eno zizo, pa na drugo, pa previt, pa v postlo in jok. Na koncu ji naredim Aptamil, in ga je za šalo zmazala 90 ml user posted image sej ni čudn, da pri men ni blo več mlekca, k sem pa cel popoldan se z njo ubadala, seveda prej pa dve uri piškote pekla, k potem ponoč sem pa po njenem hranjenju načrpala 170 ml user posted image user posted image sem pa že mislila, da so mlekarne na štrajku user posted image user posted image važno, da je bila potem noč mirna, smo papcali ob pol treh, potem ob šestih, zdej pa čakam, da bo spet akcija user posted image user posted image user posted image

danes sem se odločila da ne naredim NIČ, sam počivam, pa user posted image mi je obljubil da po popoldan sam z user posted image in da grem lahko v šoping user posted image user posted image user posted image to pa zdej že res rabim user posted image user posted image


_____________________________

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 448
   RE: februarski sončki 2008
1.3.2008 9:12:24   
MetiLu
Punce, mene moj sine mal heca ... ponoč po dojenju nikakor ne nazaj zaspat, bi skoz joško vleku (duda že ni več dobra), sem ob pol štirih zjutraj čist ****is dobila (user posted image ) in sem šla kar ven iz spalnice se mal stulit (sem bla že čist skrujena, sem mojmu rekla, če ga lahko nazaj v P neseva user posted image ) ... no, pol je pa moj tamalga dal k seb na prsi ležat (na trebušček), pa se je še malo dru, pa hitro zaspal, sam da ni zize vohal user posted image  no, sej ne rabim omenjat, da se je zbudil ob sedmih, pojedu en jošk in takoj nazaj zaspal user posted image  user posted image  tko, da z atekom še lepo drnjohata, jaz sem se pa že v miru stuširala, oprala en stroj cunj, pojedla, zdele bom pa še v Tuš skočila, pa upam, da bo mali ta čas še spal.
Grem po modrček za dojit, mi je eden čist premalo, pa me tisti od Lisce čaka v trgovinci s spodnjim perilom (so mi belega naročili, pa ga dali na stran user posted image ), pa še nekaj fasnge je treba nakupit. Pa mal grem moj avtek sprehodit, da vidim, če sploh še znam vozit user posted image  user posted image  user posted image

Pol bomo šli pa mogoče na prvi obisk, je treba Janeza peljat k pra mami in pra atu pokazat, sta že čist neučakana, kakšen je user posted image  Mogoče se pa še k tašči na kosilo zapeljemo, ne bi bilo švoh user posted image

Čestitke vsem novim mamikam user posted image , ki so končno dočakale svoje zakladke. Upam, da se nam kmalu pridružijo na temle čvekanju user posted image

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 449
   RE: februarski sončki 2008
1.3.2008 9:16:55   
MetiLu
Ella, moj je bil tud včeraj cel popoldan pokonc, od treh do osmih zvečer sem ga imela več al manj skoz na joški user posted image  pa sem tud že mislna, da mlekarne štrajkajo, pa so se ponoči napolnile user posted image

Pina, super za tvojo garderobo. Jaz še nimam take sreče. Sicer hlače že vse dobim gor, samo tiste, ki v pasu niso tako nizke, jih še ne morem enostavno zapet, trebuha pa tud ne morem skoz notri držat user posted image  user posted image  user posted image  ah, sej bo, bom pa do takrat krilca nosila, ker niso tako na knap user posted image  no, pravzaprav sem skoz v trenirki user posted image  mam pa samo še 4 kg plusa user posted image

Zdej pa res šibam ...

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?