bamby
|
vrtnica, koliko cepljenj proti rotavirusu pa je? A vsako stane 140€? Si ga proti TBC tudi cepila? buči, vi ste pa prav lepa družinica. Zdaj ko imate pa še dojenčka ste pa sploh popolni . mala pikica, glede cartanja dojenčkov: Eno je če veš, da ga mučijo krči, drugo pa če je na rokah tiho, ko ga pa dol položiš pa kriči. Če bi ga ščipalo, bi kričal tudi na rokah, kar tudi počnejo, tako pa hočejo samo izsiljevati, na starših je pa, koliko temu dovoljujejo. Pač moje mnenje. Mene vsekakor ne bo okrog prinašala, ker točno vem, kdaj joka kar tako, kdaj pa gre zares. Ne mislim jo nemreč cele noči prenašat po sobi gor in dol, da bo mala v mojem naročju, pa ji drugače ne bo nobene sile . Komur pač paše prenašanje, naj izvoli. Ne strinjam se pa s tabo, ker dojenčki to še kako dobro izkoristijo, če jih starši večinom po rokah nosijo. Se pa res tudi otrok do otroka razlikujejo. Pa da ne boš razumela tako, da je nič ne cartamo. Verjemi, da ni za nič prikrajšana . janey, ful luštkan Jakec. Pa oči je zraven omagal, kaj . misar, me veseli,da si tudi ti dojela kako je z dojenčki . Včasih so pač zelo utrujeni in tudi od tega jokajo in ko jih mine, lepo zaspijo. meti, mi dudo prakticiramo predvsem čez dan, pa zvečer za zaspat, če je potrebno. Ponoči pa ji jo ne ponujam. Takrat dobi flaško mleka, potem pa spi naprej. Mi smo pa sinoči ob 19h imeli spet večerno kopanje, ob 19.30 smo papcali, bili še nekaj časa pokonci in potem sem jo odnesla spat. Kot ponavadi je tudi tokrat protestirala in to kar močno , pa sem šla enkrat jaz k njej,da sem jo božala in dajala dudo, da se je umirila, pa sem šla ven. Čez čas se je spet oglasila in je šel še on malo k njej da jo je umiril in obrnil na drugi bok in tako je mala zaspala. Niti ne vem, koliko je bila ura, ampak nekje blizu 21h. Ob 22h sva šla še midva spat in se zbudim ob 3h, ko se Anaja vmes ni nič zbudila . Me je bilo prav strah, če je še živa, zato sem prižgala lučko in jo šla takoj čekirat. Mala je spala kot polh in to na trebuhu . Glede na to,da je bilo že 7 ur in pol, ko je nazadnje jedla, sem ji šla kar flaško uštimat in ko sem jo vzela iz posteljice, je še kar spala. Komaj je odprla usta, da je pojedla svojo porcijo, potem sva v momentu podrle 3 konkretne kupčke zapored in šli spat naprej. V 15 minutah sem bila tudi sama nazaj v postelji . Anaja se je potem zbudila ob 6.15 in nato ob 9.15. Skratka, noč je bila zame kot praznik .
|