|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
2.5.2008 22:35:24   
srečka nosečka
Kamilice redno zdaj prakticirava in upam, da se res kmalu zboljšajo.

Pa lepo  user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
2.5.2008 22:36:16   
ella79
meti a tudi če sedi v vozičku, paše gor ta dežna prevleka od košare user posted image

mary lou user posted image user posted image user posted image za sta si sama naredila lep dan in izlet na bled user posted image minimundus user posted image user posted image smo ravno danes tam okrog hodili. Men se tudi miramare dopade, sploh k je barcolana je tam luštn user posted image user posted image

dolenjka vidim da maš danes dovolj družbe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo šli danes na izlet do vrbskega jezera, pa še v toysa sem šla po pamperske, k so ble -25% user posted image user posted image user posted image sem kar št. 4 vzela, k trojke mamo pomoje še za kak mesec user posted image sam če ne bo mela Zoja kak sračkalni maraton user posted image user posted image user posted image

jutri pa upam, da nam uspe do obale priti user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
2.5.2008 22:41:39   
mary_lou
Ne ponavli za mano ELLA midva greva jutr do obale sva spet sama user posted image pa sej je vsen lusten se pol ful pogovarjava z Taijem 

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
2.5.2008 22:46:07   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Ne ponavli za mano ELLA midva greva jutr do obale sva spet sama user posted image pa sej je vsen lusten se pol ful pogovarjava z Taijem 

user posted image user posted image user posted image super sta user posted image user posted image no, če se kje srečamo bomo pa eno kavo skupaj spili, da ne bosta sama

a se kdaj zmenmo med tednom na bledu, da en krog prevozičkamouser posted image sam gre namreč to že zelo dobro user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
2.5.2008 22:47:34   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Da te potolažim - tud moj se zna pustit strečt.
Ampak potem nastopi Elma2 in je že drugače. user posted image user posted image user posted image

A ELMA 2  pol naredi red v hiši ....?user posted image

Meni je pomagal user posted image  da sem se parkrat zadrla user posted image ....

Benjamin gre vsak večer sam v pojslo , ne čaka da mu rečem niti besede.

A moj user posted image  ....user posted image user posted image user posted image user posted image   Vsak večer Elmo on zrihta  in jo da spat ,kot da se boji da ga ne bom user posted image

Samo to itak ne bo dolg trajal  , se vaste kakšni so moški user posted image user posted image user posted image  enkrat ko udariš po mizi , pomaga vsaj za en teden ..user posted image user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
2.5.2008 22:51:38   
ella79
elma user posted image user posted image user posted image maš pa res vse pod kontrolo user posted image user posted image men bi tako kontrolo uspelo mogoče imeti ene 2 uri, pa še takrat bi mogla user posted image spančkat user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
2.5.2008 22:58:58   
srečka nosečka
elma - saj je, če črto potegnem super  moj user posted image
Ogromno postori doma, pa tudi za Lano naredi prav vse - no, samo doji je ne user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
2.5.2008 23:04:38   
ELMA
Eno vprašanje mam za tiste ki imajo punčke: Ko sem jaz rodila  moja mami je kupila uhančke  moji user posted image  ,in me zanima gdaj boste vi svojim user posted image  dali ušeska preluknjat za uhančke ?
Čez kolk mesecov  ali po enemu letu ?

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
2.5.2008 23:09:12   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

elma - saj je, če črto potegnem super  moj user posted image
Ogromno postori doma, pa tudi za Lano naredi prav vse - no, samo doji je ne user posted image

Taki so najboljši   user posted image   user posted image   user posted image  ....Na začetku ga nauči ko je še mlad , da si bo orenk zapomni .

Kot bi rekli na Hrvaškem ,,,,,,Stari konj se ne uči jahat ,,,,,user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 2.5.2008 23:12:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 4234
2.5.2008 23:10:55   
srečka nosečka
elma - o tem še nisem razmišljala, verjetno pa jih pred enim letom ali še kaj kasneje ne bo dobila.

Grem mojem v user posted image  družbo delat. Verjetno pa že spi kot klada. user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
2.5.2008 23:12:14   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Eno vprašanje mam za tiste ki imajo punčke: Ko sem jaz rodila  moja mami je kupila uhančke  moji user posted image  ,in me zanima gdaj boste vi svojim user posted image  dali ušeska preluknjat za uhančke ?
Čez kolk mesecov  ali po enemu letu ?

na to sploh še nisem mislila user posted image dokler ne gre v šolo zagotovo ne

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
2.5.2008 23:15:43   
mary_lou
No velja ce se srecamo gremo na kavico, sam pol bo Taiju spet dogajal sej ves Zoja pa hormoncki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ja mi hitrej dan mine ce sva sama, dons je minil kot za salo ce bi pa doma cakala da lubi pride bi bla pa oba zoprna pa tecna. Kolegic pa to pa necem obremenjevat k itak so vsi poparckani pa prazniki pa te zadeve.... men bo pa drug teden bolj lustno komi cakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4237
2.5.2008 23:21:55   
dolenjka
Kje po obali se boste jutr plazile user posted image  Mi se še odločamo med Kranjsko goro in vršičem in obalo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
2.5.2008 23:22:14   
mary_lou
Evo sm dodala par novih slikc mojga Taija

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
2.5.2008 23:22:52   
mary_lou
Midva bova sla kr v piran mi je edin lep kraj na slo obali 

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
2.5.2008 23:23:21   
ELMA
Zdaj pa grem spat  ...

lahko noć ....

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
2.5.2008 23:46:05   
ELMA
Jaz sem tudi dala slikice v album user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
2.5.2008 23:47:30   
ELMA
mary-lou kok je Tai srčkan ....user posted image
Pravi cukrček...

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
2.5.2008 23:57:06   
Bajsa
Ojla bejbe!

Mi smo bli pa dones na prvem pravem izletu. Je bla Zala noro pridna! Smo šli kao sam do nonice na Jesenice, pol smo se pa še do Kranjske gore peljal, pol pa kr mem Jasne, pa čez Vršič, pa v Kobarid na pico, čez Most na Soči in prek Podbrda proti Škofji Loki in domov. Smo se kr navozil, ampak je blo prav luštno. Sem dala par slikic novih gor, geslo: izlet. Grem ajat zdej. Vas komi dohajam čveke, pol pa sm že čist zmatrana od branja in nimam več kej dost za napisat user posted image .
Morem še Zalo pohvalt. Še vedno spi od najkasnej 22 pa do 7 ali 8. Mater mam pridno dete, čist po mamic user posted image .
Nočko

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

Neposredna povezava do sporočila: 4244
3.5.2008 8:23:32   
dolenjka
Pa sej ne morem verjet, spet sem PRVA user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
3.5.2008 8:29:08   
dolenjka
Danes sem se pa naspala user posted image
Carica je pančkala od 21h pa do 4.15 in potem takoj naprej do 7.45 user posted image  Seveda zdaj že spet palčke z očitom preganja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ella, kje pa si? Ste že odrinili user posted image   Kdo bo pa z mano čvekal? user posted image
No, mi na morje ne bomo šli, ker bo prepozno. Tamala se itak ziher ne bo zbudila prej kot okoli 10h in pol preden se zbašemo, bo že 11 user posted image  No, bom pa Mežkovo Sivo pot prepevala danes user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
3.5.2008 9:00:05   
dolenjka
No prov, pol pa, da ne bom taka kot Buči, k ma samogovore, grem zdejle mal peglo na sprehod peljat in upat, da se carica kmal zbudi in me reši user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
3.5.2008 9:34:12   
*Naja
Eno vprašanje punce.....

A se vaši user posted image tud jočejo, če jih kdo drug razen vas ali očija vzame v naročjeuser posted image user posted image user posted image
Naša bejba ga je zdej neki začela sračkat....Sta bila ravno moja starša na obisku in jo vzame moja mami v naročje, tamala je pa živčnega fasalauser posted image . Pa tud če dobimo kake obiske....takoj jok, če jo kdo mal vzame v naročje. Upam, da je to samo kakšna prehodna muha. Mi vsi govorijo, da bo tamala ful preveč na mene navezana, ker se tolk z njo ukvarjam. Ja madonca, kaj pa naj....kot da mi preostane kaj drugega, glede na to, da živimo za sebe in da niti nimam možnosti, da mi jo še kdo drug popazi.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
3.5.2008 11:08:40   
mesecnica
Lara76 - pri nas je bilo v četrtek isto. Ko je user posted image  tašča vzela v roke se je skoraj raztrgala user posted image . Kaj takega še nisem videla... Nikdar se še ni tako drla user posted image . Ko sem jo pa nazaj vzela je bilo pa OK. Imamo pa isto situacijo kot vi - smo sami in jo sami vzgajamo in pazimo...

Drugače smo bili pa včeraj v Logarski dolini. Ni bilo prevelike gužve. Je res full lepa dolina. Bomo še šli...
Smo se prvič v avtu dojile in previjale in je šlo super user posted image .

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
3.5.2008 12:38:53   
*Naja
No....hvalabogu, da ni sam pri nas tako.....Bo že minilo....mal večkrat jih more videt, pa bouser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?