|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
30.4.2008 13:02:38   
ella79
mlavla user posted image user posted image Neži za mini roj dan
larisa kok je fleten Nejc user posted image user posted image user posted image sam tole mu pa dobr rata, a je sploh kej v plenici  ostane user posted image user posted image

bamby sej vem da če je pretrdo, je to zaradi premalo tekočine. Ubistvo sem pomoje sam enkrat delala kvašeno testo, k za kruh sem zdej že tok zvrzirana, da vedno rata. Bom enkrat probala kake buhteljne naredit, pa bomo vidl user posted image

midve sva bili skoraj dve uri zunaj, pa je prav pasal, čeprav sem k en mesečnik hodila user posted image sem kar neki zaspana al pa je tok nizek pritisk user posted image mam pa namen danes kopalico bolj po ornk popucat, sam še čakam, da volja pride na obisk user posted image user posted image user posted image če bo pa duplo prišla, pa še pomijem po tleh in peglo pepeljem user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
30.4.2008 13:13:13   
Februarka08
Bamby, čestitke za mini tri svečke.user posted image

Midve sva iz sprehoda, sedaj sem dala kuhat in se mesek že ˝tensta˝ , jest tamalo dojim in berem RR. Drugač tko nimam časa.user posted image Je pa danes spala od 22h do 4h, pojedla eno in spala naprej do 7.30.user posted image Kar v redu. Če bo tak ritem, nimam nič proti. Sam zaspala bi lahko mal prej.user posted image

Bajsa user posted image za tvojo mami.user posted image Vem kako ti je, sem dala jest tud to že skozi.user posted image Aja, pa še glede drv - nimamo jih za prodajo, ker mamo premal gmajne, lahko ti pa povem za enega, ki jih prodaja - v sosednji vasi, če te bo zanimal in če še nimaš nobenega...
Mala pikica, upam da se čimprej zrihtate in da ne bo prehudo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa križ matra vsak dan bolj, tastar me itak zvečer nič ne zmasira, pa naj mu bo zdej, k je prehlajen in zato tud zdej tamale nič ne prime, da se ne bi nalezlauser posted image in jo mam skoz po rokah. No, kadar je treba, skoz glih ne.
No, zdej bo pa treba joško zamenat in ne bom mogla več pisat.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
30.4.2008 13:16:06   
Februarka08
Aja, pa še to, kaj hudiča jem, da tamala ne more kakatuser posted image Se ful napenja in jo je prav težko gledat. Kar rdeča rata v obraz, potem se pa še malo ukaka. Saj, kakšen dan se ornk, ampak... Pa tud donat pijem, sicer ne glih liter na dan, ampak ga, pa tud dost vode.user posted image Mogoče pa kaj narobe jem, ne vem...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
30.4.2008 13:23:34   
buči
larisa, kako se vam pa rata tako fajn pokakat?! user posted image  Da ne bom prekmalu rekla, ampak mi nismo taki umetniki, ne Aljaž ne Tilen. Nam uspe samo do gležnjev drek spravit ... Kupi bolj elastične v pasu (preverjeno Huggies)

Bamby, a veš, da sem jaz včasih kleklala. Samo je zdaj že kar nekaj let, kar nisem pouštra s podstrehe privlekla. Bi pa morala dat klekle navit, ker je še bolj malo niti gor. Če se bom odločila spet začeti, te bom prosila, če poznaš koga, ki to dela.

Dolenjka, tudi naš Tilen se zadnje čase navdušuje nas žirafo. Mogoče pa gresta čez par let skupaj na safari. midve pa na zaslužene welnes počitnice, kaj praviš?

grem, sirena

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
30.4.2008 13:36:17   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: buči

larisa, kako se vam pa rata tako fajn pokakat?! user posted image  Da ne bom prekmalu rekla, ampak mi nismo taki umetniki, ne Aljaž ne Tilen. Nam uspe samo do gležnjev drek spravit ... Kupi bolj elastične v pasu (preverjeno Huggies)

Tud meni ni jasno kako mu lahko tako visoko useka. Sem prov zato slikala, ker mi noben ni verjel, da je pokakan do vratu, zdej se pa vsi samo čudijo, pa smejijo. A huggies-ke misliš, da so boljše? Zdej ko imamo te Activ fit je sicer boljše, ampak še vedno pa dostikrat gor useka user posted image .

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
30.4.2008 14:11:24   
buči
larisa, jaz sem pri Aljažu probala vse možne plenice, še povijalno sem mu do skoraj 8 meseca dajala čez noč, da je bilo vsaj malo bolje, ker mu je vsako noč premočilo na boku. S Huggieskami sem res zadovoljna. Imajo blazno elastičen pas, kar se mi zdi ful pomembno, ker se čez noč obseg pasu ful zmanjša. Pa če ima 12 ur plenico gor, jo ful polula, zjutraj se pa še pokaka, kar je pa seveda zdaj še precej tekoče. Tudi to uspe ostati notri! user posted image  nekaj dni nazaj (mislim da kakšne teden) smo računale, koliko kakšne plenice stanejo po komadih (ne  za vse), pa pridejo te približno toliko kot originalne Pampers v Müllerju.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
30.4.2008 14:26:35   
mesecnica
Buči - kje pa kupuješ Huggiske? Jaz sem jih enkrat sicer vzela (zeleno - modre), pa mislim, da naši ne pašejo. Je dobila rdečo rit user posted image . So mi ble pa full všeč. Sem jih pa kupila pri Najboljšemu sosedu...

Mesečnica

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
30.4.2008 14:36:36   
larisa
Potem bom pa probala še huggies-ke. A je pri teh tud kakšna varianta za naš trg pa za tuji trg, kot pri pamperskah? Mislim, da jih v mullerju nimajo, al se motim?user posted image  

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
30.4.2008 14:39:18   
buči
Jaz sem jih kupila v Mercatorju. Joj, kako ste bogi z vnetimi ritami. Mi k sreči že drugič nimamo težav. Kar damo gor, je ok.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
30.4.2008 14:44:07   
larisa
Kakšno zatišje je pa danesuser posted image ...pri nas pa grdo vreme, stanovanje pospravljeno, delno spakirano za jutri, kosilo v pripravi, lenoba na višku, vas pa nikjer, da bi imela kej za brat pa komentirat user posted image . A imate vse lepo vreme al kaj?user posted image  
Joj sem se spomnila, da me pa kar 4 dni ne bo na RR, kolk vas bom pogrešala...bom mela sabo prenosnika, pa upam da bo net v apartmaju, da vas bom vsaj zvečer malo pokukala, če bo šlouser posted image  Če mi bo dragi dovolil. Sem mu obljubila, da na tem oddihu zopet začneva prave piskrčke za joto pristavljat. Od poroda še nisva. Mene je ful strah, ker me še vedno kar neki boli pa špika okrog šivov (sej ne vem če sem sploh pisala o tem, da sem kar na tri konce šivana, pa to ne malo user posted image ) pa kar neki mi ne paše user posted image  Pa mi je ful bad zarad tega, ker je to pomemben del partnerstva, pa ga tako zanemarjam...ah ne vem, mal bluzim, ker nimam kej druzga počet user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
30.4.2008 14:58:37   
ella79
larisa ti je pa res dolgčas, jaz sem zdele kopalnico pospravla, pa hladilnik mal prebrisala znotraj user posted image user posted image to s plenicami maš pa res smolo, mogoče k bo prešaltal na večje da bo bolje oz. k njegova rita ne bo več tok ploščata user posted image mi pa očitno ne bomo šli nič na morje, k itak je vremo čist mim, pa če bo vsaj približno bomo šli za en dan, pa potem še na kak izlet pa bo. aja, pa še neta ponovadi ni v apartmajih, tako da sploh ne pride v poštev user posted image user posted image
pri nas je sedaj tudi dež, še dobr da sva prej fajn povozičkali
zdej grem pa nekaj skuhat, k sem že spet lačna user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
30.4.2008 15:01:13   
larisa
Sem se pozanimala, mamo net v apartmaju user posted image user posted image user posted image ....heheheh ne bo miru pred mano. No če mi bo moj dal dihat user posted image user posted image user posted image

Grem kej delat, da ne boste rekle da sem en lenuh user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
30.4.2008 15:11:50   
Bajsa
Februarka hvala vseen. Drgač rabmo les za frčado delat, sam mam zdej že enga na lagerju.
Ne se tok sekirat zarad kakanja, naša kaka na ene 5 dni. Sm se jst tud obremenjevala ful s tem, pa sm dojela da je brez veze. Ko kaka pač kaka. Važn je sam, da ni čist trd, pa da ne smrdi ful. Če pa rata res trd kakec, smrdeč in čudne barve, pol pa hit k pediatru.

Larisa tud naši Zali rata tkole se pokakat. Če nisem dost hitra ma kuj drekca pekca do vratu. Jo bom tud jst enkrat slikala user posted image . Pr men sam lidlove plenice niso spustile tkole. Pamperske pa glih tk mem spustijo, mava zdej une active baby, sej kk naujo, če je pa čist tekoče, pa abnormalne količine  user posted image user posted image .
Hvala ker vam vsem lohk mal pojambram, je kuj bolš! user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse!
Zdej pa grem, je user posted image  tašča pršla. Zdele, ko bi šle lohk s tamo vn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
30.4.2008 15:12:15   
ella79
k bosta vse sestavine za joto v lonc dala, pa fajn tenstala, bo to čist ena sladka jota user posted image mene je tudi mal skrbel kako bo, k vse pravjo, da je potem čist drugače. Ja, sej je drugače, sam niti mal slabše kot prej user posted image  user posted image
user posted image user posted image boljš da potem računalnik doma pustiš user posted image user posted image user posted image kam pa greste?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
30.4.2008 15:14:08   
Februarka08
No, mi smo po kosilu, je bla danes tako dobra rižotka, da bi jo še kar jedla in jedla.user posted image Sem si raj pol litra vode nastavla pred nos, da ne bi hodila več v kuhinjo.user posted image Ne vem kaj mi je, ko pridem iz sprehoda, morm tako it tamalo futrat, men pa krult začne kot da že 1 teden ne bi jedla. Dons ne bi zdržala do pol treh, sem mogla prej mal jogurta vase spravt. Zdej pa vodo otepam.user posted image Sem šla pospravt spalnico (jo še nism donsuser posted image ), pa tamalo dam na igralno podlogo, se je začela dret kot jeshar. Ne, sem rekla, ne grem takoj k tebi... no,se je zdrla, je bla pridna, zdej se pa spet oglaša... pa ne morm bit skoz zraven nje user posted image kej morm tud narest. Še slik si ne morm izbrat da bi jih nesla razvit... nikol nimam cajta.user posted image
Grem k njej.............

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
30.4.2008 15:22:01   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

k bosta vse sestavine za joto v lonc dala, pa fajn tenstala, bo to čist ena sladka jota user posted image mene je tudi mal skrbel kako bo, k vse pravjo, da je potem čist drugače. Ja, sej je drugače, sam niti mal slabše kot prej user posted image  user posted image
user posted image user posted image boljš da potem računalnik doma pustiš user posted image user posted image user posted image kam pa greste?

Gremo kar na slovensko obalo, da bomo mal domač proračun polnili user posted image , v Portorož, no v bistvu imamo apartma v Luciji v marini. Sploh še nikol nisem bla na počitnicah na slovenski obali user posted image ...Bomo vidli, mogoče nam bo pa všeč, pa bomo šli večkrat. Pa nehi hudiča klicat z vremenom, sej pravjo da bo od jutri popoldan naprej lepo, tko da čist mir, da nebo vreme hud, pa bo res začel nagajat user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
30.4.2008 15:28:59   
ella79
a to so uni t novi apartmaji na koncu dol? kako še nisi bila na slo obali na dopustu, če pa imate apartmauser posted image
sem se zmotla prej, vreme bo user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
30.4.2008 15:31:33   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Bamby, a veš, da sem jaz včasih kleklala. Samo je zdaj že kar nekaj let, kar nisem pouštra s podstrehe privlekla. Bi pa morala dat klekle navit, ker je še bolj malo niti gor. Če se bom odločila spet začeti, te bom prosila, če poznaš koga, ki to dela.

buči, moja mama in tašča imata kolovrat za klekeljne navit, tako da to ni problem. Ti kar reč!

larisa, fajn se imejte na morju, pa računalnik kar doma pust, pa raje sestavine za joto zmešajta user posted image . Pa brez strahu, pa bo vse vredu!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
30.4.2008 15:33:22   
larisa

a to so uni t novi apartmaji na koncu dol? kako še nisi bila na slo obali na dopustu, če pa imate apartmauser posted image

ja tisti apartmaji, mislim da misliva iste user posted image . Kako imamo apartma, a sem kej narobe povedala. Mamo rezerviran apartma za zdajuser posted image  Nč jasnuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
30.4.2008 15:37:24   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

ja tisti apartmaji, mislim da misliva iste user posted image . Kako imamo apartma, a sem kej narobe povedala. Mamo rezerviran apartma za zdajuser posted image  Nč jasnuser posted image

aja sej res user posted image user posted image user posted image jaz sem mislila da je to prav vaš apartma user posted image verjetno so to uni na konco parkirišča, k je potem kemp čez user posted image luštn user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
30.4.2008 15:50:49   
larisa
Ella, sem vidla , da sem čudno napisala. Se opravičavamuser posted image  

Grem do konca skuhat, je moj že domov prišel. Madonca se kar pojavi, ko ga ne pričakujem...še ljubimca ne morem imet, ko nikol ne vem kdaj domov pride user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
30.4.2008 16:49:42   
mary_lou
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Ella, sem vidla , da sem čudno napisala. Se opravičavamuser posted image  

Grem do konca skuhat, je moj že domov prišel. Madonca se kar pojavi, ko ga ne pričakujem...še ljubimca ne morem imet, ko nikol ne vem kdaj domov pride user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehehe jest tud ne

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
30.4.2008 18:03:25   
Lanchy
Cau punce!
Se res ze nekaj casa nisem javila. Naj povem da smo stari ze 3 mesece in en teden. Danes sva imeli 2. posvetovalnico in mala je velika ze 64 cm in tehta 6500guser posted image , je se vedno polno dojena in ze skoraj dva tedna spi od 8ih do 5ih, se naje in spi se do 8ih. Za nama je prvo cepljenje in se dodatno proti rotavirusu. Je kar boga zdaj po cepljenju, saj pade v neutoloazljiv jok, ki traja vec kot eno uro. Se mi je paralo srce in sem jokala z njo. Zdaj pa revcka mala pancka. Upam, da bo cim hitreje pozabila na pikico.
Uzivajte v praznikih in dneh, ki jih boste prezivele s svojimi soncki in iljsimi polovicamiuser posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
30.4.2008 18:30:49   
mary_lou
Groza sm hotla zdele it mal z vozickom se okol preden zacneva vecerni ritual pa bi to skor samomor bil, je spet tekma tle na stadionu in valda une vijole iz mb-ja ze razbijajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
30.4.2008 18:31:42   
mary_lou
LANCY katerega pediatra mas?  Klemencicevo? Midva mava njo je ful dobra

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?