Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 12:47:19
|
|
|
|
pina-1
|
dan. samo na hitro da vas pozdravim.MAm namreč obe doma in je kar pestro. Drugače je pri nas vse ok. Čez vikend smo prali in pospravljali, danes pa peglamo..... Ana spi na sončki, MIa pa v risanke buli Dolenjka, samo da ste se zglihali. Imaš pa parv, da se dedci ne znajo glihat in zaropotat. Moj to tudi najraje meni prepusti suzi, kako ste kaj pri vas. Še vedno ne psite? bamby bravo za Anajino hranjenje. Vidimd a je prov pridna. meti kako bo Janezek lep za krst. mi bomo Ano krstili šele spetembra in to na braču. grem sedaj likalnik na sprehod peljat
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 13:00:01
|
|
|
|
MetiLu
|
Čist na hitro, midva sva s sprehoda, sem ****is dobila, ker sva šla do Tuša in jim spet lift ne dela jest sem pa hotla v BC po marelco, pa par bodijev, pa rada bi dobila nastavek za lonček za na vozek. Kje se da to dobit? Se pa športni del vozeka dobro obnese Joj, sirena... gremo jest, se pol javim
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 13:13:27
|
|
|
|
mary_lou
|
PINA kam pa hodite na Bracu? A ni bol najlepsi kraj na svetu? To je kraj mojega odrascanja in ceprov lansko leto ni blo casa da bi sla pogledat prijatelje upam da se bo letos nasel.
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 13:31:15
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka hvala za povabilo, sam na kmete pa jaz res ne hodim jih mam že tuki dost buči a ti plačas dopust, da me boš lahko dohitela mary lou sem mal prepozno vidla, da me ti tudi v tvoje konce vabiš, taj bi pa prišla, k niso tok kmeti so bova zmenili, sam za danes sem že nekako plan naredila naša ima tudi ful suho kožo po rokicah, okrog zapestja a mislite da je to od kaplic meti jaz mam tudi plan po marelco v BC, sam še počakam da se mala zbudi (spi že od enajstih), potem pa šibneva na teren
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 13:54:28
|
|
|
|
ella79
|
kje pa ste sedaj vse a katera pozna ta senčnik http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168499 jaz sem ga že vidla na vozičkih, a mislite da je to boljš kot navaden dežnikec
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 14:13:17
|
|
|
|
larisa
|
Midva sva se že mal odmartinčkala, daleč nisva upala, da ima mami blizu wc, v primeru špila aleluje . Dobr me je dobila tale dri***** . Ella jaz ne poznam tega senčnika, ampak zgleda pa fajn. Pomoje je sicer bolj za pol na športni del. Mi imamo zaenkrat kar marelico, ki se ful enostavno pripne, tako da jo komot gor pa dol, pa na eno pa na drugo stran šibam. Meti, če boš najdla držalo za flašo al pa lonček, mi prosim javi, jaz ga tud iščem. ( sej mislim da imaš tud speedy-ja, ne?)
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 14:14:59
|
|
|
|
larisa
|
Aha, Ella, zdej sem prebrala, pa piše da je tud za košaro. Pol je pa ziher fajn! Ker te marele morš skos obračat sem pa tja ko hodiš, tega pa verjetno ni treba.
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 14:32:45
|
|
|
|
ella79
|
ta senčnik me bolj zanima za športni del, ker na košaro dam jaz kar pleničko čez, če ji prav sonček sveti. je pa pomoje tole res prav zato fajn, k ni treba marele iz ena strani na drugo prestavljat. Mal sem po RR prečekirala in so same pohvale. Pomoje bom kar tole raje vzela je pa res fletn danes na sončku
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 14:50:11
|
|
|
|
MetiLu
|
uuuuuu ella tenksi, bom jest tud tole kupila Larisa, jest mam tud speedija ja sem že športni del namontirala, pa nujno rabimo marelo! za držalo bom pa še pogledala, pa javim če kaj najdem Dolenjka, mogoče se pa jaz kaj na kmete narišem, samo ne dones?
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 14:55:22
|
|
|
|
dolenjka
|
No, midve sva nazaj, čeprav Tara še kar spi, sam mene je lulat tiščal Me je pa mal sonček osmodil sem ugotovila No, pa sej mi ne bo škodilo, ker sem tko bleda. Še dobr da sem si dala gor mikico z zelo kratkimi rokavi in globokim izrezom, da se mi pri drugih mikicah ne bodo kaki robovi poznali Ravno ugotavljam, da sva se skor 3 urce sončili Ella, moja sestra je ravno kupila ta senčnik in je iber zadovoljna, sem včeraj videla zadevico in je fajn. Moj svak pravi, da je ko klobuk stare mame Drugače v košari jaz zdaj tudi pleničko uporabim, da ne strašim z dežnikcom, sva ga pa kupila že takrat kot voziček. Dobr, da sva včeraj pohanega piščanca za seboj dobila, da imam že skuhano Itak sva zmenjena z mojim, da če je lepo vreme, ima Tara prednost pred kosilom Blagor meni Joj, men bo pa levanko raznesel
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 14:57:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Dolenjka, mogoče se pa jaz kaj na kmete narišem, samo ne dones? Tebe nisem vabila, ker si napisala, da danes nimaš časa Je pa tko, da jutri je slabo vreme, potem pa smo mi do naslednjega ponedeljka bolj kot ne leteči, tko da se bova potem enkrat zmenili. 1 dan gremo na morčita, 1 dan v Volčji potok in bližnje vasi , 1 dan gremo do prijateljev v Zagreb, 1 dan pa bomo verjetno piknikiral
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 15:09:33
|
|
|
|
Suzi*
|
midve sva tud že z vozičkanja, je tako toplo in res luštno. Pina, ja, nič novga, da še vedno ne zaspimo zvečer nič prej. ?????? A se katera spomni, a ni Elma govorila, da ima sor v ustih???? Men se zdi, da ga ima tud naša, ene take bele pikice???? Se katera spomni katero zadevo (mazilo?) je Elma dobila???
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 15:15:04
|
|
|
|
dolenjka
|
Joj Suzi, ne vem če je Elma kaj dobila Se ne spomnim Kaj pa če bi pediatrinjo poklicala? Boga Žana
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 15:26:47
|
|
|
|
larisa
|
Suzi, to je Daktrin oralni gel. Baje takoj pomaga. Boga pikica, a zato kej manj je? Dolenjka, a hočeš rečt da jaz strašim okol, ker mam dežniček namontiran?? Ti bom že dala, te bom pred aboretumom počakala, pa po nagi riti ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 15:28:59
|
|
|
|
lillchy123
|
ojla bejbe!! Vidim, da mate čedalje več časa za čvekanje! Mah, jst tud če bi mela net doma, ne bi blo časa, ker z Lukom skot okrog skačeva.. ga že zdej na šoping navajam, da nou pol tak k fotr. k z očmi zavija če sam to besedo sliš.. Dons je mogu it v špara, pa ga je skor kap, tolk se je razburu! Drugače sva pa ok, sam mami se bliža živčnemu zlomu... bliži ko je 5.5., slabše je... Pa sej včasih se mi zdi, da sliši, drugič je pa spet tema.. Če bo kej narobe, bom po moje šla za 5 minut kar na wc, se ornk , pol bomo pa razmišljali kako naprej. Sem pa jst tud lastnica mirene za 14 mesecev, če si fotr do takrat ne bo premislu.. pa mene je bolj bolelo ko porod. upam, da ko jo vzamejo ven, ni tolk hudo. Še enkrat pa ne vem, če jo bom dala... greva zdej papcat, pa mal vozičkat.. pa pa
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 15:36:11
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Suzi, to je Daktrin oralni gel. Baje takoj pomaga. Boga pikica, a zato kej manj je? Hvala, larisa. Doma imam sicer Multi-Oral gel, mislim, da je to isto, sam na žalost nimam navodil, pa ne vem, če je tud za dojenčke. Je pa Žana nekam razdražljiva, pa zadnje 2 dni ful nekej poliva, prej sem ji pa le v usta pogledala, pa ima 2 piki. Mislim, da je Elma govorila, da to rata najprej v želodčku? Mah, sem nekak povezala polivanje pa sitnobo. grem, sirena.
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 16:38:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Dolenjka, a hočeš rečt da jaz strašim okol, ker mam dežniček namontiran?? Ti bom že dala, te bom pred aboretumom počakala, pa po nagi riti ... Sorči stara, sploh nisem tko mislila, pa še k maš novo frizuro.... itak da zažigaš Moja palčica se je ob 15.30 zbudila, pojedla, počakala da sem ji pleničko zamenjala in spet spi
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 16:46:34
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Ojla, tak lep dan je bilo treba izkoristit za vozičkanje. Midve sva bile prvo 2,5 uri na sprehodu, zdaj pa še dobro 1,5 uro. Noge mi bodo stran padle. Vmes sva se šle še slikat za potni list. Naju je ati preseneti in vplačal še eno morje oz. dopust čez dober mesec. Suzi - soor so bele pikice v ustih, to tudi peče. Full hitro pomaga ta Daktarin (pa še ga imajo radi, ker je sladek). Če pa ima tvoja Žana še kakšne male rdeče pikice na ritki, je to ziher soor. Tam pa mažeš z Canesten-om.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 17:03:08
|
|
|
|
mary_lou
|
Sam da vam to povem k me bo razgnal od jeze, sm se odlocila da grem pizzo delat in mi je manjkala sunka in ne bodi ga len oblecem Taija za v trgovino. in sm mela vozicek v avtu v podzemni garazi pod blokom. OK recem da bom Taija nesla dol itak se sam z liftom zapeles in to je to. Pac sm mal zajc in si ga ne upam puscat v stanovanju samega pac ne vem zakaj. No in prideva v garazo odprem prtlaznik k v prtlazniku sm mela kosaro na zadnjem sedezu pa ogrodje in dam Taija v kosaro in ju pustim in da ne bi kosare na umazana tla postavlala ju pustim v prtlazniku valda odprt prtlaznik in grem sestavlat ogrodje ko pride en tip in prav da zivljenje ni posteno. Pa ga cudn pogledam pa recem ja zakaj pa ne? Pa pravi da se onadva z zeno ze 14 let trudta za otroka pa ne rata ene neodgovorne frkle(kao jest)k pa otroka prevazam v prtlazniku k mi je skoda denarja za lupinco nam pa takoj rata. Joj se mi je pritisk dvignu pa sm rekla gospod a ste me vidu da sem se z avtom prpelala? In on men JA VIDU SM VAS JA in brez skrbi da bom porocu socialni kako prevazate otroka in se obrne in gre. Jest budala pa tok v soku da sm sam stala pa gledala. Sam nej pride socialna na vrata kr nej pride da bojo vidl kok je temu otroku hudo ..... Fak ej se v trgovino pol nisem sla ampak nazaj v flat pa se to brez voza tko da bom ponovila vajo upam da me spet vid kako ga prevazam v prtlazniku k to pot pa ne bom tih
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 17:14:36
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Sam da vam to povem k me bo razgnal od jeze, sm se odlocila da grem pizzo delat in mi je manjkala sunka in ne bodi ga len oblecem Taija za v trgovino. in sm mela vozicek v avtu v podzemni garazi pod blokom. OK recem da bom Taija nesla dol itak se sam z liftom zapeles in to je to. Pac sm mal zajc in si ga ne upam puscat v stanovanju samega pac ne vem zakaj. No in prideva v garazo odprem prtlaznik k v prtlazniku sm mela kosaro na zadnjem sedezu pa ogrodje in dam Taija v kosaro in ju pustim in da ne bi kosare na umazana tla postavlala ju pustim v prtlazniku valda odprt prtlaznik in grem sestavlat ogrodje ko pride en tip in prav da zivljenje ni posteno. Pa ga cudn pogledam pa recem ja zakaj pa ne? Pa pravi da se onadva z zeno ze 14 let trudta za otroka pa ne rata ene neodgovorne frkle(kao jest)k pa otroka prevazam v prtlazniku k mi je skoda denarja za lupinco nam pa takoj rata. Joj se mi je pritisk dvignu pa sm rekla gospod a ste me vidu da sem se z avtom prpelala? In on men JA VIDU SM VAS JA in brez skrbi da bom porocu socialni kako prevazate otroka in se obrne in gre. Jest budala pa tok v soku da sm sam stala pa gledala. Sam nej pride socialna na vrata kr nej pride da bojo vidl kok je temu otroku hudo ..... Fak ej se v trgovino pol nisem sla ampak nazaj v flat pa se to brez voza tko da bom ponovila vajo upam da me spet vid kako ga prevazam v prtlazniku k to pot pa ne bom tih Ti verjamem, da te je prizadelo. Samo, eni so pa res kreteni. Nič se ne sekiraj zaradi tega debila, tvoj Tai ve, da ima najboljšo mamico.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 17:16:35
|
|
|
|
dolenjka
|
Pa sej ne morem verjet! Ima ludih in poslije rata....
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 17:26:26
|
|
|
|
torcica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Sam da vam to povem k me bo razgnal od jeze, sm se odlocila da grem pizzo delat in mi je manjkala sunka in ne bodi ga len oblecem Taija za v trgovino. in sm mela vozicek v avtu v podzemni garazi pod blokom. OK recem da bom Taija nesla dol itak se sam z liftom zapeles in to je to. Pac sm mal zajc in si ga ne upam puscat v stanovanju samega pac ne vem zakaj. No in prideva v garazo odprem prtlaznik k v prtlazniku sm mela kosaro na zadnjem sedezu pa ogrodje in dam Taija v kosaro in ju pustim in da ne bi kosare na umazana tla postavlala ju pustim v prtlazniku valda odprt prtlaznik in grem sestavlat ogrodje ko pride en tip in prav da zivljenje ni posteno. Pa ga cudn pogledam pa recem ja zakaj pa ne? Pa pravi da se onadva z zeno ze 14 let trudta za otroka pa ne rata ene neodgovorne frkle(kao jest)k pa otroka prevazam v prtlazniku k mi je skoda denarja za lupinco nam pa takoj rata. Joj se mi je pritisk dvignu pa sm rekla gospod a ste me vidu da sem se z avtom prpelala? In on men JA VIDU SM VAS JA in brez skrbi da bom porocu socialni kako prevazate otroka in se obrne in gre. Jest budala pa tok v soku da sm sam stala pa gledala. Sam nej pride socialna na vrata kr nej pride da bojo vidl kok je temu otroku hudo ..... Fak ej se v trgovino pol nisem sla ampak nazaj v flat pa se to brez voza tko da bom ponovila vajo upam da me spet vid kako ga prevazam v prtlazniku k to pot pa ne bom tih Mary_lou, sej je grdo rečt, ampak takšni zafrustrirani ljudje si otrok niti ne zaslužijo... Ne sekiraj se, tko kot je rekla srečka nosečka, si najboljša mamica na svetu!
< Sporočilo je popravil torcica -- 28.4.2008 17:27:13 >
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 19:06:28
|
|
|
|
MetiLu
|
joj, Mary lou, drugič ga kar žez zobe "poboži" mater, taki šusi si pa res ne zaslužijo otrok no, jest sem pa kupila tisti senčnik, pa kar dobr zgleda. edin kar me zdej moti je to, da je voziček težji in malo bolj zoprn za zlagat zarad športnega dela, ne senčnika Larisa, sem v BC najdla nosilček za flaške, stane 3,5€, samo so imeli samo bele barve, pa mi ni bil všeč mi gremo počas v kopalnico
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 20:01:49
|
|
|
|
ella79
|
mary lou jaz bi mu pa kej nazaj zabrusla sam verjamem, da si bla tok šokirana in da sta se prav hitro nazaj gor spravla meti jaz sem tudi ta senčnik kupila, nisem ga pa še sprobala, bom počakala da šoprtni del zamontiram sem pa eno flaško pozabila na zbiljah ampak bomo tudi to preživeli
|
|
RE: februarski sončki 2008 28.4.2008 20:32:05
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Mi smo se pa skopali in popapcali in že pol ure spimo Sva se pa navozičkali danes v iber in rezultat je tak, da je mene ful po dekolteju ožgalo, pa seveda obe roki in malo po obrazu Sem ko kuhan Ta sonce je res močen ko , bo treba mal pazit No, majstru sem povedala svoje in dosegla bolj malo. Samo odlog plačila do decembra
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?