|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
28.4.2008 12:47:19   
pina-1
dan. samo na hitro da vas pozdravim.MAm namreč obe doma in je kar pestro.
Drugače je pri nas vse ok. Čez vikend smo prali in pospravljali, danes pa peglamo..... Ana spi na sončki, MIa pa v risanke buliuser posted image

Dolenjka, samo da ste se zglihali. Imaš pa parv, da se dedci ne znajo glihat in zaropotat. Moj to tudi najraje meni prepustiuser posted image

suzi, kako ste kaj pri vas. Še vedno ne psite?

bamby bravo za Anajino hranjenje. Vidimd a je prov pridna.

meti kako bo Janezek lep za krst.

mi bomo Ano krstili šele spetembra in to na braču.

grem sedaj likalnik na sprehod peljatuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
28.4.2008 13:00:01   
MetiLu
Čist na hitro, midva sva s sprehoda, sem ****is dobila, ker sva šla do Tuša in jim spet lift ne dela user posted image  user posted image  user posted image  jest sem pa hotla v BC po marelco, pa par bodijev, pa rada bi dobila nastavek za lonček za na vozek. Kje se da to dobit?
Se pa športni del vozeka dobro obnese user posted image

Joj, sirena... gremo jest, se pol javim

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
28.4.2008 13:13:27   
mary_lou
PINA kam pa hodite na Bracu? A ni bol najlepsi kraj na svetu? To je kraj mojega odrascanja in ceprov lansko leto ni blo casa da bi sla pogledat prijatelje upam da se bo letos nasel.

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
28.4.2008 13:31:15   
ella79
dolenjka hvala za povabilo, sam na kmete pa jaz res ne hodim user posted image user posted image user posted image user posted image jih mam že tuki dost user posted image user posted image user posted image user posted image

buči a ti plačas dopust, da me boš lahko dohitela user posted image user posted image user posted image user posted image

mary lou sem mal prepozno vidla, da me ti tudi v tvoje konce vabiš, taj bi pa prišla, k niso tok kmeti user posted image user posted image user posted image so bova zmenili, sam za danes sem že nekako plan naredila user posted image user posted image

naša ima tudi ful suho kožo po rokicah, okrog zapestja user posted image a mislite da je to od kaplic user posted image

meti jaz mam tudi plan po marelco v BC, sam še počakam da se mala zbudi (spi že od enajstih), potem pa šibneva na teren

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
28.4.2008 13:54:28   
ella79
kje pa ste sedaj vse user posted image user posted image

a katera pozna ta senčnik
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168499
jaz sem ga že vidla na vozičkih, a mislite da je to boljš kot navaden dežnikec user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
28.4.2008 14:13:17   
larisa
user posted image Midva sva se že mal odmartinčkala, daleč nisva upala, da ima mami blizu wc, v primeru špila alelujeuser posted image . Dobr me je dobila tale dri***** user posted image .

Ella jaz ne poznam tega senčnika, ampak zgleda pa fajn. Pomoje je sicer bolj za pol na športni del.user posted image  Mi imamo zaenkrat kar marelico, ki se ful enostavno pripne, tako da jo komot gor pa dol, pa na eno pa na drugo stran šibam.  

Meti, če boš najdla držalo za flašo al pa lonček, mi prosim javi, jaz ga tud iščem. ( sej mislim da imaš tud speedy-ja, ne?)

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
28.4.2008 14:14:59   
larisa
Aha, Ella, zdej sem prebrala, pa piše da je tud za košaro. Pol je pa ziher fajn! Ker te marele morš skos obračat sem pa tja ko hodiš, tega pa verjetno ni treba. user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
28.4.2008 14:32:45   
ella79
ta senčnik me bolj zanima za športni del, ker na košaro dam jaz kar pleničko čez, če ji prav sonček sveti. je pa pomoje tole res prav zato fajn, k ni treba marele iz ena strani na drugo prestavljat. Mal sem po RR prečekirala in so same pohvale. Pomoje bom kar tole raje vzela

je pa res fletn danes na sončku user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
28.4.2008 14:50:11   
MetiLu
uuuuuu ella tenksi, bom jest tud tole kupila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Larisa, jest mam tud speedija ja user posted image  sem že športni del namontirala, pa nujno rabimo marelo! za držalo bom pa še pogledala, pa javim če kaj najdem user posted image

Dolenjka, mogoče se pa jaz kaj na kmete narišem, samo ne dones?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
28.4.2008 14:55:22   
dolenjka
No, midve sva nazaj, čeprav Tara še kar spi, sam mene je lulat tiščal user posted image  Me je pa mal sonček osmodil sem ugotovila user posted image  No, pa sej mi ne bo škodilo, ker sem tko bleda. Še dobr da sem si dala gor mikico z zelo kratkimi rokavi in globokim izrezom, da se mi pri drugih mikicah ne bodo kaki robovi poznali user posted image  Ravno ugotavljam, da sva se skor 3 urce sončili user posted image

Ella, moja sestra je ravno kupila ta senčnik in je iber zadovoljna, sem včeraj videla zadevico in je fajn. Moj svak pravi, da je ko klobuk stare mame user posted image  user posted image
Drugače v košari jaz zdaj tudi pleničko uporabim, da ne strašim z dežnikcom, sva ga pa kupila že takrat kot voziček.

Dobr, da sva včeraj pohanega piščanca za seboj dobila, da imam že skuhano user posted image  Itak sva zmenjena z mojim, da če je lepo vreme, ima Tara prednost pred kosilom user posted image  Blagor meni user posted image

Joj, men bo pa levanko raznesel user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
28.4.2008 14:57:50   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dolenjka, mogoče se pa jaz kaj na kmete narišem, samo ne dones?

Tebe nisem vabila, ker si napisala, da danes nimaš časa user posted image  

Je pa tko, da jutri je slabo vreme, potem pa smo mi do naslednjega ponedeljka bolj kot ne leteči, tko da se bova potem enkrat zmenili. 1 dan gremo na morčita, 1 dan v Volčji potok in bližnje vasi user posted image , 1 dan gremo do prijateljev v Zagreb, 1 dan pa bomo verjetno piknikiral user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
28.4.2008 15:09:33   
Suzi*
midve sva tud že z vozičkanja, je tako toplo in res luštno. user posted image user posted image  

Pina, ja, nič novga, da še vedno ne zaspimo zvečer nič prej.user posted image

??????  A se katera spomni, a ni Elma govorila, da ima user posted image  sor v ustih???? Men se zdi, da ga ima tud naša, ene take bele pikice???? Se katera spomni katero zadevo (mazilo?) je Elma dobila???

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
28.4.2008 15:15:04   
dolenjka
Joj Suzi, ne vem če je Elma kaj dobila user posted image  Se ne spomnim user posted image  Kaj pa če bi pediatrinjo poklicala? Boga Žana user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
28.4.2008 15:26:47   
larisa
Suzi, to je Daktrin oralni gel. Baje takoj pomaga. user posted image  Boga pikica, a zato kej manj je?

Dolenjka, a hočeš rečt da jaz strašim okol, ker mam dežniček namontiran?? Ti bom že dala, te bom pred aboretumom počakala, pa po nagi riti user posted image user posted image ...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
28.4.2008 15:28:59   
lillchy123
ojla bejbe!!

Vidim, da mate čedalje več časa za čvekanje!user posted image  Mah, jst tud če bi mela net doma, ne bi blo časa, ker z Lukom skot okrog skačeva.. ga že zdej na šoping navajam, da nou pol tak k fotr. k z očmi zavija če sam to besedo sliš.. Dons je mogu it v špara, pa ga je skor kap, tolk se je razburu!user posted image
Drugače sva pa ok, sam mami se bliža živčnemu zlomu... bliži ko je 5.5., slabše je... Pa sej včasih se mi zdi, da sliši, drugič je pa spet tema.. Če bo kej narobe, bom po moje šla za 5 minut kar na wc, se ornk user posted image , pol bomo pa razmišljali kako naprej.
Sem pa jst tud lastnica mirene za 14 mesecev, če si fotr do takrat ne bo premislu..user posted image user posted image  pa mene je bolj bolelo ko porod. upam, da ko jo vzamejo ven, ni tolk hudo. Še enkrat pa ne vem, če jo bom dala...
greva zdej papcat, pa mal vozičkat..
pa pa

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
28.4.2008 15:36:11   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Suzi, to je Daktrin oralni gel. Baje takoj pomaga. user posted image  Boga pikica, a zato kej manj je?

Hvala, larisa. Doma imam sicer Multi-Oral gel, mislim, da je to isto, sam na žalost nimam navodil, pa ne vem, če je tud za dojenčke. Je pa Žana nekam razdražljiva, pa zadnje 2 dni ful nekej poliva, prej sem ji pa le v usta pogledala, pa ima 2 piki. user posted image  Mislim, da je Elma govorila, da to rata najprej v želodčku? user posted image  Mah, sem nekak povezala polivanje pa sitnobo.

grem, sirena.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
28.4.2008 16:38:26   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Dolenjka, a hočeš rečt da jaz strašim okol, ker mam dežniček namontiran?? Ti bom že dala, te bom pred aboretumom počakala, pa po nagi riti user posted image user posted image ...

Sorči stara, sploh nisem tko mislila, pa še k maš novo frizuro.... itak da zažigaš user posted image

Moja palčica se je ob 15.30 zbudila, pojedla, počakala da sem ji pleničko zamenjala in spet spi user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
28.4.2008 16:46:34   
srečka nosečka
Ojla,

tak lep dan je bilo treba izkoristit za vozičkanje. Midve sva bile prvo 2,5 uri na sprehodu, zdaj pa še dobro 1,5 uro. Noge mi bodo stran padle. user posted image  Vmes sva se šle še slikat za potni list. Naju je ati preseneti in vplačal še eno morje oz. dopust čez dober mesec. user posted image user posted image user posted image

Suzi - soor so bele pikice v ustih, user posted image  to tudi peče. Full hitro pomaga ta Daktarin (pa še user posted image  ga imajo radi, ker je sladek). Če pa ima tvoja Žana še kakšne male rdeče pikice na ritki, je to ziher soor. Tam pa mažeš z Canesten-om.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
28.4.2008 17:03:08   
mary_lou
Sam da vam to povem k me bo razgnal od jeze,

sm se odlocila da grem pizzo delat in mi je manjkala sunka in ne bodi ga len oblecem Taija za v trgovino. in sm mela vozicek v avtu v podzemni garazi pod blokom. OK recem da bom Taija nesla dol itak se sam z liftom zapeles in to je to. Pac sm mal zajc in si ga ne upam puscat v stanovanju samega pac ne vem zakaj. No in prideva v garazo odprem prtlaznik k v prtlazniku sm mela kosaro na zadnjem sedezu pa ogrodje in dam Taija v kosaro in ju pustim in da ne bi kosare na umazana tla postavlala ju pustim v prtlazniku valda odprt prtlaznik in grem sestavlat ogrodje ko pride en tip in prav da zivljenje ni posteno. Pa ga cudn pogledam pa recem ja zakaj pa ne? Pa pravi da se onadva z zeno ze 14 let trudta za otroka pa ne rata ene neodgovorne frkle(kao jest)k pa otroka prevazam v prtlazniku k mi je skoda denarja za lupinco nam pa takoj rata. Joj se mi je pritisk dvignu pa sm rekla gospod a ste me vidu da sem se z avtom prpelala? In on men JA VIDU SM VAS JA in brez skrbi da bom porocu socialni kako prevazate otroka in se obrne in gre. Jest budala pa tok v soku da sm sam stala pa gledala. Sam nej pride socialna na vrata kr nej pride da bojo vidl kok je temu otroku hudo ..... Fak ej se v trgovino pol nisem sla ampak nazaj v flat pa se to brez voza tko da bom ponovila vajo upam da me spet vid kako ga prevazam v prtlazniku k to pot pa ne bom tih

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
28.4.2008 17:14:36   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

sm se odlocila da grem pizzo delat in mi je manjkala sunka in ne bodi ga len oblecem Taija za v trgovino. in sm mela vozicek v avtu v podzemni garazi pod blokom. OK recem da bom Taija nesla dol itak se sam z liftom zapeles in to je to. Pac sm mal zajc in si ga ne upam puscat v stanovanju samega pac ne vem zakaj. No in prideva v garazo odprem prtlaznik k v prtlazniku sm mela kosaro na zadnjem sedezu pa ogrodje in dam Taija v kosaro in ju pustim in da ne bi kosare na umazana tla postavlala ju pustim v prtlazniku valda odprt prtlaznik in grem sestavlat ogrodje ko pride en tip in prav da zivljenje ni posteno. Pa ga cudn pogledam pa recem ja zakaj pa ne? Pa pravi da se onadva z zeno ze 14 let trudta za otroka pa ne rata ene neodgovorne frkle(kao jest)k pa otroka prevazam v prtlazniku k mi je skoda denarja za lupinco nam pa takoj rata. Joj se mi je pritisk dvignu pa sm rekla gospod a ste me vidu da sem se z avtom prpelala? In on men JA VIDU SM VAS JA in brez skrbi da bom porocu socialni kako prevazate otroka in se obrne in gre. Jest budala pa tok v soku da sm sam stala pa gledala. Sam nej pride socialna na vrata kr nej pride da bojo vidl kok je temu otroku hudo ..... Fak ej se v trgovino pol nisem sla ampak nazaj v flat pa se to brez voza tko da bom ponovila vajo upam da me spet vid kako ga prevazam v prtlazniku k to pot pa ne bom tih

Ti verjamem, da te je prizadelo. user posted image  Samo, eni so pa res kreteni. user posted image  Nič se ne sekiraj zaradi tega debila, tvoj Tai ve, da ima najboljšo mamico. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
28.4.2008 17:16:35   
dolenjka
Pa sej ne morem verjet! Ima ludih in poslije rata....  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
28.4.2008 17:26:26   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Mary_lou, sej je grdo rečt, ampak takšni zafrustrirani ljudje si otrok niti ne zaslužijo... Ne sekiraj se, tko kot je rekla srečka nosečka, si najboljša mamica na svetu!

< Sporočilo je popravil torcica -- 28.4.2008 17:27:13 >

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
28.4.2008 19:06:28   
MetiLu
joj, Mary lou, drugič ga kar žez zobe "poboži" user posted image  mater, taki šusi si pa res ne zaslužijo otrok user posted image

no, jest sem pa kupila tisti senčnik, pa kar dobr zgleda. edin kar me zdej moti je to, da je voziček težji in malo bolj zoprn za zlagat user posted image  zarad športnega dela, ne senčnika user posted image
Larisa, sem v BC najdla nosilček za flaške, stane 3,5€, samo so imeli samo bele barve, pa mi ni bil všeč user posted image

mi gremo počas v kopalnico user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
28.4.2008 20:01:49   
ella79
mary lou jaz bi mu pa kej nazaj zabrusla user posted image sam verjamem, da si bla tok šokirana in da sta se prav hitro nazaj gor spravla

meti jaz sem tudi ta senčnik kupila, nisem ga pa še sprobala, bom počakala da šoprtni del zamontiram

sem pa eno flaško pozabila na zbiljah user posted image ampak bomo tudi to preživeli user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
28.4.2008 20:32:05   
dolenjka
Čer user posted image

Mi smo se pa skopali in popapcali in že pol ure spimo user posted image  user posted image  user posted image  Sva se pa navozičkali danes v iber in rezultat je tak, da je mene ful po dekolteju ožgalo, pa seveda obe roki in malo po obrazu user posted image  Sem ko kuhan user posted image  Ta sonce je res močen ko user posted image , bo treba mal pazit user posted image

No, majstru sem povedala svoje in dosegla bolj malo. Samo odlog plačila do decembra user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?