|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
28.4.2008 9:43:43   
MetiLu
Evo Buči, geslo je krst user posted image  je pa tale kompletek bolj tanek, zato bom spodaj oblekla še žabice, pa seveda bodi, pa tasvetel puloverček, bež jopico bom pa uporabila namesto jaknice. če bo pa prehladno, mu bom pa žametne hlačke z naramnicami oblekla, ker so tudi bež barve user posted image  

Zdej grem pa res na kofi, dokler je še mir user posted image

Jaz tudi pridem v Oranžerijo, ko se boste zmenile. Samo dones pa ne bo šlo, ker pride mami po službi, pa še kosilce moram narest.
Sem bila pridna, sem včeraj zvečer juhico zakuhala, 3x za v skrinjo, pa še ena runda danes pade user posted image  pol pa še motivlc v solati (bom tokrat uporabila jogurtov preliv user posted image ) pa pomojem piščančka na en način, še ne vem user posted image

Ajde, grem D vitamin nabirat user posted image  (sej tega dobimo na soncu, a ne user posted image )

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
28.4.2008 9:49:21   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Sayuri, sej jaz tebe stalno spremljam, ko BB  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem te pooblastim, da boš puncam sporočila, ko bo kaj novega user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa sem čist nosečniško user posted image user posted image user posted image . Pobrala sem popolnoma vse radosti nosečnosti user posted image . Še malo, še malo, pa bosta  user posted image user posted image  ob meni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
28.4.2008 10:16:54   
dolenjka
Jutro user posted image

No, če bo šlo tko naprej, bomo pa kmal imel še enga user posted image  user posted image  Sam še očita mormo mal v kup spravit user posted image
Carica Tarica je spala od 20.45 do 5.30 user posted image  user posted image  user posted image  Je podaljšala za pol ure od prejšnje noči user posted image  No, ob 6h je že mrknila med palčke in sem jo po nesreči zbudila ob 8.30 user posted image  NO, pa se je bil cajt da ji plenico zamenjam revčki user posted image  Pol smo pa pojedl, pa eno rundo prešernega smejanja smo imel in zdaj spet pančka, jaz pa imam tako kot Ella jutranji ritual, potem pa ekšn, pa greva v hrib na sončka in bova kar nekaj časa gor. Sem se odločla, da bo imala gor en obrok, jaz se bom pa sončila in čitala user posted image  user posted image  user posted image  Mogoče mi bo sonček pomagal, da bom mal manj zoprna do tastarga user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
28.4.2008 10:19:52   
dolenjka
Ella, če še nimata plana pa k nam na kmete pridita, vonj po gnoju dobro vpliva na user posted image  spanje user posted image  user posted image  user posted image

No, sej če še katera ne ve kam bo se dala, lahko seveda tudi pride user posted image

Sayuri, hvala za pooblastilo user posted image  user posted image  user posted image  Pa kr počaki do avgusta, bodi pridna tako kot Goya user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
28.4.2008 10:31:30   
buči
meti, lepe stvari. user posted image  A ga ti že oblečeš v kratek bodi? Pa potem dolgo majčko čez? Jaz sega ga včeraj, pa mislim, da mu je prav pasalo, pa samo hlačke s stopalci.

A je katera opazila, da ima vaš dojenček po D3 kapljicah ful suho kožo oz. kar malo lišajčka po glavi in obrazu. to se dela našemu, pa me je kolegica opozorila, da se je to njeni naredilo. PA je prekinila s kapljica in je bilo ok.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
28.4.2008 10:32:15   
buči
ella, a ne bi šla malo na dopust, da te ujamem za tistih 100 ... ?user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
28.4.2008 10:32:57   
buči
bamby, a si gor? Kako ste? Se po praznikih dobiva v Logatcu?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
28.4.2008 10:34:47   
dolenjka
Buči, jaz se naši tko redko spomnim  dat kapljice, da ne vem nič o lišaju user posted image  Ja, sem mal površna mama, zato jo imamo pa veliko na sončku user posted image  Sam ne pediatrinji povedat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
28.4.2008 10:35:40   
dolenjka
Meti, luštne oblekce za krst, pa user posted image  user posted image  user posted image  za današnjo noč user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
28.4.2008 10:43:55   
buči
Mi smo joh (kapljice) Aljažu čez poletje nehal dajat, potem pa oktobra spet. Samo mi imamo zdaj le D3, pa še to samo 2 kapljici, pri Aljažu smo imeli pa še AD3 - 7 kapljic. Pa fajn krče. zdaj jih k sreči ni.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
28.4.2008 10:45:12   
buči
Tilen bi "moral" jest pred pol ure, pa je kar nazaj zaspal. user posted image  Ampak mislim, da se drami. Kadar grem jaz na RR, on spelje svojo akcijo. Je tak kot ati, mi ne pustita gor viset. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
28.4.2008 11:05:02   
dolenjka
Naša tudi spi, jaz bi šla pa ven user posted image  No, pa sej se bo kmal zbudila, ker že več kot 1 uro pančka user posted image  Bo pa mami še neki pojedla zdele, da bo šla lažje v hrib user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
28.4.2008 11:14:49   
Marusah
Meti, jaz sem tut pokukala v tvoj albumuser posted image  Kak bo Janezek lepi user posted image

Jaz tudi čakam, da se naš pikec zbudi, da odpeketava na sončka....ta naš mali vragec vedno spi takrat, ko mu ne bi bilo treba user posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
28.4.2008 11:14:57   
bamby
dolenjka, a veš, da to sploh ni vredu,da vam je talo mojster za skoraj 100% dvignil ceno od predračuna? Jaz bi kar nekam prijavila, ker to je čisto zavajanje! Predračun od računa niti ne bi smel odstopat, razen če se nekaj dodatno naredi, kar v predračunu ni bilo zajeto. Bi ga kar vprašala, kje je dobil še tistih 5000 €, ki jih prej ni bilo! Naj ih krije sam!!!
Si pa dost energična,da se temu user posted image  prav gotovo ne boš dala!!!

Možeku se pa le pusti mal pocrklat user posted image .

buči, lep prtiček bo imel Tilen za krst user posted image . Je pa res prava idrijska čipka. Moja tašča ima tudi že vse sklekljano za Anajin prtiček. Samo da se zmenimo kdaj bo krst, da ga damo všit in naštikat ime in datum.

Zdaj sem tu gor ja user posted image .Moram Anajo vsako toliko časa mirit user posted image . Upam,da je zdaj zaspala. Lahko se kaj dobiva po praznikih. Kdaj ti pa bolj paše dopoldan ali popoldan? Moj gre itak na porodniški dopust s 1. majem, da tako da ne bi lih treba za južno skrbet ob uri. Bo pa pri bajti delal. Si kaj razmišljala kateri dan? Edino 6. maja jaz ne morem, ker imava posvetovalnico. Upam,da kaj drugega nisem zgrešila user posted image  user posted image .

Lišaje ima pa naša tudi po čelu, imamo pa AD3, pa še tiste ji večkrat pozabim dat user posted image . Sem skrbna mama, kaj?

Meti, ful bo lep Janez pri krstu user posted image !

Zdaj mi pa povejte, če je to normalno, da je naša včeraj do pol osmih spala, ne da bi se kaj zbudila vmes, jedla čez dan samo 4x in se nocoj ponoči sploh ni zbudila in čutila kakšno lakoto, pa sem ji jaz ob 4h dala jest in ko je 40 pojedla, je že pahala flaško ven iz ust? Če jaz ne bom živčnega fasala, ne bo nihče user posted image ! Pol sem jo komaj še pripravila, da je še naprej nekaj pojedla, vsega skupaj 115. Zjutraj pa spet ni bila navdušena nad kakšno pojedino. Je komaj pojedla 110 user posted image .

Smo pa včerajšnji dan izkoristili za izlet v Volčji potok. Je bilo ful fajn in lepo, sploh ker je bilo še vreme super.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
28.4.2008 11:22:46   
Marusah
A ni fajn, ko se prazniki bljižajouser posted image user posted image user posted image  Upam, da skus lepo vreme, ker jaz bi tut za kak dan na obalo skočila...

Bamby vaša pikica pa že zdej za postavco skrbi user posted image  Mogoče pa ne rabi tuk hraneuser posted image  Kako so si otročki različni...naš bi pa skus na ziziki visel. Je že taki bajsek, pa bi še kr jedel, pa jedel,...user posted image user posted image user posted image  Midva se še vedno hranima na 2 uri user posted image  Razen ponoči, je zdaj končno začel malo spat user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
28.4.2008 11:25:28   
mary_lou
Prid na kavo ella ce nimas obstank doma pa gremo za bistrico vozickat

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
28.4.2008 11:26:27   
dolenjka
Bamby, naj dete pančka, sej se bo pa kasneje redila in zdaj pač raste user posted image  No, v posvetovalnici boš videla koliko tehta, samo jaz se res ne bom več sekirala. Naša se redi dobrih 20g na dan in tko pač je, pač noče bit taka kot jaz user posted image  user posted image  user posted image

Ja, majstru bom dala vetra, nič bat, zdaj se še moj strinja da naju je nategnil na suho user posted image  Predračun je občutno prenizek (verjetno je dal tako nizkega zato, da je dobil posel, jaz pa sem se šele zdaj poglobila v zadevo user posted image  ) , nekaj dodatnega so res delali, samo ne za 5 jurjev user posted image  Sva se skupno odločila, da dobi max 3 jurje več kot je bilo dogovorjeno, pa še to septembra, ker se mi ne bomo odpovedali ploščicam in komarnikom, pa morju tudi ne, sem se pa odpovedala lustrom, ki jih še zdaj ni nikjer v bajti user posted image

Mi smo bili pa včeraj zelo blizu Volčjepa potoka, škoda ker nisem vedela za vaše namene, bi šli na kak sladoled user posted image  A je bila gužva? Mi planiramo izlet tja v sredo ali pa v petek user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
28.4.2008 11:28:07   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Prid na kavo ella ce nimas obstank doma pa gremo za bistrico vozickat

Sem jo že jaz vabila, pa sta z Zojo očitno že nekam odpeketali user posted image  S katerga konca si ti že? Larisinega user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
28.4.2008 11:33:54   
mary_lou
domzale ja pa se tud nimam kam dat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
28.4.2008 11:34:06   
bamby
dolenjka, imaš čisto prav, da se ne boste dali za toliko kot so vam naračunali na novo. Ker kar je preveč je pa preveč. In jaz bi tudi rekla,da vas je nategnil, sam da bi delo dobil. Bi se pa stric mogel zavedat, da se strank ne prinaša okoli s precej nižjimi predračuni user posted image !

No, ko bi vedla, da si v biližini, bi se pa res lahko dobili. Gužva je pa kar bila, samo se noter še kar razkropi, ker je park velik. Tja pa le pojdite, je res lepo in pomirjajoče.

maruša, verjetno da Anaja res že na linijo gleda, da ne bo taka kot jaz user posted image  user posted image . Samo zdaj bi mogla pa vseeno še papcat, da bo zrasla, ker drugače bo skozi majhna ostala user posted image , meni pa živčke razparala user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
28.4.2008 11:38:38   
dolenjka

domzale ja pa se tud nimam kam dat

Prid k nam na kmete, sej maš pol ure vožnje. Naša še spi user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
28.4.2008 11:54:42   
mesecnica
Buči - naši so se tudi pojavili rdeči lišajčki - po obrazu (ličkih) pa po rokicah in nogicah user posted image . Res ima full suho kožo. Uporabljamo D3 - 4 kapljice - in sedaj že en čas redno. user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa res ne vem, kaj narediti. Kako to rešiti? Bo spet treba probat nehat dajat???

Mesečnica

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
28.4.2008 12:01:22   
mary_lou
Bi se mogle prej zmenit DOLENJKA da bi bla ze v akciji pa za lubija kej skuhala tko pa se nic nimam. Mater sm pa zdele skor sina z zobmi fentala sm ga mela v narocju pa ze sam glavco drzi pol mu je pa zgleda omahnila od utrujenosti in je prbil direkt men v zobe. Mal kri tece ampak ni panike

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
28.4.2008 12:02:11   
mary_lou
Tai ma tud lisaje a to je od kaplicuser posted image user posted image user posted image user posted image mi mamo AD3- 4 kaplice

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
28.4.2008 12:14:10   
bamby

Tai ma tud lisaje a to je od kaplicuser posted image user posted image user posted image user posted image mi mamo AD3- 4 kaplice

tudi mi imamo 4 gtt. midve pa kupčka podirava, samo ne vem, če ga bo sploh podrla user posted image . pol gremo pa mal na sončka.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?