dolenjka
|
Jutro Evo tudi pri nas je dež in čeprav sem se imela namen potepat, bova kar lepo doma, ker se mi ne da nikamor Je pa oči rekel, da pride danes verjetno malo prej, pa bom jaz malo frej in bom lahko peglo sprehajala Suzi, majstor je iz NM Moram zdej mal računalnik v roke vzet, pa zračunat kolk morva na mesec na stran dajat, da mu bova decembra dala, ker moram še vse bodoče in že znane stroške vkalkulirat (registracija obeh avtov, kurilno olje jeseni, pa jaz bom 1x verjetno ,mogla v Bruselj urejat zadeve,....) Pinči, renčala sem ko pa ni pomagal. Imela sem 2 možnosti. Da plačava ves material, porabljen do sedaj in se brez njihovega dela spokajo in pustijo razsuto in napol ali pa delajo do konca in jih delno plačava ko naredijo, ostalo pa do decembra. Ja, midva sva včeraj jedla kosilo ob 21h, ker ko je oči domov prišel, smo šli še na sprehod, potem pogovor z majstrom, kopanje, ckljanje in papanje in palčkova dežela, pol sva bila pa midva na vrsti Danes je pa slabo vreme in bova verjetno mal prej jedla Drugal pa vam moram povedat, da me je včerajšnje sonce res hudo ožgalo, ker sem še zdahj vroča po dekolteju, da o rdečici ne govorim No, sej po rokah je ista pesem, sam tam koža ni tako občutljiva. Od zdaj naprej se bom pa s faktorjem mazala pred sprehodi, ker je tole sonce še bolj zahrbtno kot kak majster