bamby
|
dolenjka, a veš, da to sploh ni vredu,da vam je talo mojster za skoraj 100% dvignil ceno od predračuna? Jaz bi kar nekam prijavila, ker to je čisto zavajanje! Predračun od računa niti ne bi smel odstopat, razen če se nekaj dodatno naredi, kar v predračunu ni bilo zajeto. Bi ga kar vprašala, kje je dobil še tistih 5000 €, ki jih prej ni bilo! Naj ih krije sam!!! Si pa dost energična,da se temu prav gotovo ne boš dala!!! Možeku se pa le pusti mal pocrklat . buči, lep prtiček bo imel Tilen za krst . Je pa res prava idrijska čipka. Moja tašča ima tudi že vse sklekljano za Anajin prtiček. Samo da se zmenimo kdaj bo krst, da ga damo všit in naštikat ime in datum. Zdaj sem tu gor ja .Moram Anajo vsako toliko časa mirit . Upam,da je zdaj zaspala. Lahko se kaj dobiva po praznikih. Kdaj ti pa bolj paše dopoldan ali popoldan? Moj gre itak na porodniški dopust s 1. majem, da tako da ne bi lih treba za južno skrbet ob uri. Bo pa pri bajti delal. Si kaj razmišljala kateri dan? Edino 6. maja jaz ne morem, ker imava posvetovalnico. Upam,da kaj drugega nisem zgrešila . Lišaje ima pa naša tudi po čelu, imamo pa AD3, pa še tiste ji večkrat pozabim dat . Sem skrbna mama, kaj? Meti, ful bo lep Janez pri krstu ! Zdaj mi pa povejte, če je to normalno, da je naša včeraj do pol osmih spala, ne da bi se kaj zbudila vmes, jedla čez dan samo 4x in se nocoj ponoči sploh ni zbudila in čutila kakšno lakoto, pa sem ji jaz ob 4h dala jest in ko je 40 pojedla, je že pahala flaško ven iz ust? Če jaz ne bom živčnega fasala, ne bo nihče ! Pol sem jo komaj še pripravila, da je še naprej nekaj pojedla, vsega skupaj 115. Zjutraj pa spet ni bila navdušena nad kakšno pojedino. Je komaj pojedla 110 . Smo pa včerajšnji dan izkoristili za izlet v Volčji potok. Je bilo ful fajn in lepo, sploh ker je bilo še vreme super.
|