Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata suzi: a tebe zanima kako lahko spijo 12 ur skupi? mene pa kako 7 ur skupi jaz odkar sem rodila še nisem spala več kot 4,5 ure... pa še to ker sem zraven jakoba zaspala takoj ko sva se nehala dojit (al pa še vems clo)... sej pravim, da je super tole njeno spanje, ko enkrat konno mrkne. me pa zanima kako npr eli rata, da ji Zoja tako dolgo spi, pa da e tako zgodaj zaspi. Mesecnica, smo le pol ven, ker je bla e ist adijo utrujena, pa nikakor ne zaspat. Smo le v vao trgovino po kruh, nisem upala dale, ker je blo tako rno, pol smo le pa e v mullerja po plenice, ker e ni deevalo. mala je pa takoj v voziku zaspala in mi potem e doma spala do petih - 3 ure. IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jaz pa uporabljam suhe robčke od mullerja in jih 30 stane 1 EUR, kar je dražje kot pa če bi vlažne bom jaz tudi še naprej kar z vodo čistila, k itak previjam v kopalnici in je voda takoj zraven jaz sem pa mislila poleti naši dat piti čajček kar iz lončka, k sem dva dobila in sta od 6 m dalje kakšne imate ve, k že imate starejše otročke, s tem izkušnje Jaz nai rito vedno bolj istim kar z vlanimi robki od Mullerja. Smo zadovoljni. Drugae pa z vodo seveda. Z lonki imam pa jaz super izkunje. Na Anej sploh po flai ni znal vlet, ker je bil dojenj, je pa potem pri kaknih 6m zael takoj pit iz Aventovega lonka (jaz sem po vsaki uporabi razstavila in normalno umila, pa je ist dihtalo e naprej, je pa mal zoprno res za pucat), kjer je moraj vlet, da je teklo. e pri 10m smo li pa kar na slamico in kozarec. bamby, bravo za papanje in podiranje kupkov. Nai zobki so e skriti. Ni ne dogaja. Se mi celo zdi kokr da se je ena pikica nekam nazaj umaknila, je ni ve tako itit. Meti, bravo za kolke. Bui, teb je pa res dogajalo. prid po nae otroke, e ti je preve dolgas. Mary_lou, bravo za uspeno cuzanje cuclja in da je Tai zagrabil. ...uh, zdele se bom pa razpola od jeze, me je moj razkuru po tel. grem se mal ohladit, pa pridem nazaj, ker bom druga tipke zgrizla.
< Sporočilo je popravil Suzi* -- 23.4.2008 9:45:06 >