|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
24.4.2008 14:00:15   
Februarka08
Janey user posted image user posted image user posted image za izpit.
Dolenjka user posted image user posted image user posted image za Taro.

No, pa še moje kratko poročilo: novembra bo 8 let odkar se poznava, maja bo pa 3 leta odkar sva poročena.user posted image Gre pa tko hit cajt, da komaj verjemem da že skor 3 leta skup živiva...user posted image Glih kar sva se poročila, mava pa že Lariso.user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
24.4.2008 14:02:26   
itata
evo midva sicer nisva aktivno vozičkala eno uro, ampak sam ene 20 min, pol sem ga pa lepo parkirala pred bajto zraven klopce in jedla kosilo pa pila kavouser posted image  zdej ga bom pa počasi noter "preparkirala", ker moram mal pospravit... pa neki za službo prebrat - se mi tolk ne da, ampak kaj nej... pa še vroče je fuuul v zavetrju.
jaz imam jakoba sam v enem dolgem rokavu doma, ker imava v mansardi res toplo. ponoč pa mal kalorifer prižgem, če se mi zdi hladno (kao je zjutraj 6 stopinj). zdej jih je pa čez 20 sigurno. moram imet skoz eno okno odprto... pa vse dol zbrca pa ves je vroč, ko ga držiš, tko da sklepam, da mu je kar vroče - itak ga je dost skupi, da mu je lahk vroče a neuser posted image

bajsa: resno si tole vzela, da boš bolj aktivna na >RR - me veseliuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
24.4.2008 14:20:46   
buči
Janey user posted image user posted image user posted image za izpit.

M eni je pa ful lepo brat vaše ljubezenske zgodbe! dajte še kaj povedat!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
24.4.2008 14:25:51   
larisa
Dolenjka user posted image user posted image user posted image , carica je prava mala manekenka. Vsega glih prov, a ne!?
Ah, ti seznami rasti so večkrat križ kot pa zanimivost. Sej veš pol se pa z drugimi primerja, pa pride do kake panike, kolk kdo zraste pa se zredi pa itd...

Bajsa, a si zrihtala kredit včeraj??

No midva sva tud vozičkala, pol sem pa na poti domov pri ''sosedu'' kupla kebab za kosilo, da mi ni treba kuhat, ker mamo dons spet polno bajto, pa pridem domov, pa probam, pa je to en tolk začinjen meso (ponavadi takih stvari ne jem, pa ne vem), da sem vse skup stran vrgla, pa marmelado pa kruh pomalcala user posted image . Dons pa česar se lotim, mi ne gre glih user posted image

Itata, se mi zdi da tvoj Jakob pa vedno več spi. Ni tko kot ponavadi da otroci skos manj spijo user posted image user posted image

Aja Dolenjčica, krema je pa pregnancy mark control. Sicer piše vse bolj na varianto strij, ampak babe so mi jo kuple zato, ker so jo same probale po porodu in so ble vse 4 ful zadovoljne. Tako da je za probat!

Evo sirena tuli...dons je pa že cel dan bolj sirenast user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
24.4.2008 14:27:22   
misar
ko ravno sprašujete do kdaj 2 dolgih rokavov. mi jih že od štarta nimamo, po nasvetu patronažne. imamo samo body pa žabice, ki se zapenjajo na ramenih+ nogavičke in to je to.
sedaj so počasi nehali kurit, tako, da temperatura ostaja ista..konstantno mamo 23˙C. PONOČI MANJ IN TAKRAT JE OBLEČENA V BODY IN PIŽAMICO Z ROKAVI... aha velike črke..ne kričim, sam zmotila sem se pa se mi ne da popravljatuser posted image user posted image user posted image

ma dajte punce ...ideje za darilo mojemu dragemu??? kaj kej ve kupite??

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
24.4.2008 14:31:01   
itata
larisa: en more bit vedno neki posebnegauser posted image  jaz tud mislim, da je to k se skoz neki okol svaljkava in je zmatran... ti dam en "nasvet" ne se več lotevat stvari danes pa lepo počivaj mal pa bouser posted image

jaz sem si rač dol prinesla, da merkam malega, ki spi v vozičku... zuni pa že kar precej piha... škoda, če ne bi ga meli zunaj parkiranega na svežem zraku. bom zdej popoldansko vozičkanje počasi začela uvajat, če bo kdaj lepo vreme.

me je klical vmes moj tovornjakar, ki se je včeraj vame zaletel, da pride v nedeljo po moj avto in mi ga pelje popravit in vrne čez 3-4 dni... recimo da mu tolk zaupam, da mu bom dala moj avto (brez dokumentov), ker mu je bilo (vsaj po moji oceni) ful bad, ko je mojo malo fabio za svojim gromozanskim kamionom zagledal in mene z mojim "malim" user posted image  noter....

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
24.4.2008 14:51:27   
mesecnica
Misar - let z balonom, skok s padalom v tandemu, kakšna kopel za dve osebi, vikend paket v toplicah, ali ga pa na kakšen izlet pelji...user posted image

Mesečnica

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
24.4.2008 15:05:09   
mesecnica
To je seveda bolj za kakšne desetletnice user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
24.4.2008 15:10:31   
bamby
buči, verjamem, da kar nekaj manjka, ker nimaš Aljaža doma. Saj kakšen dan paše, da jih ni, pol pa že začneš pogrešat vpitje po bajti user posted image .
Sem včeraelmaj tisti air sistem mlo z zobotrebcem požokala. Zdaj pa čisto drugače deluje user posted image . Je bilo očitno še malo zlepljeno user posted image .
Vse najboljše za obletnico user posted image ! Midva jo bova praznovala 29. maja in sicer že 9 let. Prej sva pa 3 leta skupaj hodila.

mary lou, nič se bat mirene user posted image . Škatla je res ogromna, vendar so zraven le pripomočki za vstavo. Sama mirena je čisto majhna user posted image . Za drugič sva pa zmenjene za kavo user posted image .

jencili, jaz na zaščito z dojenjem ne bi šla na limance. Ne vem pa, kakšno vnetje lahko z Mireno dobiš user posted image . Pojdi h G in naj ti napiše recept zanjo. Imaš 5 let mir, če bi pa rada prej zanosila, greš pa ven vzet.

suzi, a boste pri vas zidali?? Pridna Žana, je res dolgo spala user posted image .

dolenjka,  čestitke za 2 meseca user posted image user posted image ! Wav, Tara pa pridno papca, da je tolk zrasla in tudi kar fajn pridobila na teži user posted image .

elma,  ti si pa oštra gospodarica vaše hiše user posted image user posted image user posted image . Ti pa dam čisto prav. Kje piše, da mora ženska vse narest?

misar, ti imaš še žezlo v ognju, da lahko še na flašo prešaltaš. Kam naj pa jaz user posted image  Jaz jo komaj spravim do tega, da se loti jest user posted image .

larisa, user posted image  pa še papirnati robčki! Jaz tudi večkrat kakšnega zraven operem user posted image . Če v žepu ostane je že OK, če pa ven pade, je pa cela štala user posted image user posted image . user posted image user posted image  da ti bo lažje!

janey, čestitke za izpit user posted image !

Jaz kurim ne več, le danes zjutraj sem vseeno malo vžgala peč, ker je bilo samo slabih 20° v stanovanju. Imam pa Anajo oblečeno največkrat v mako majčko spodaj, čez body in žabice z zapenjanjem na ramenih, torej dvojni rokav. Moram pa povedat, da je Anaja takoj zjutraj kakcala in je bil kakec končno normalne barve in vonja user posted image .
Sem bila pa dopoldan malo jezna na oba moja deca, ker se tastarmu ni dalo vstat in se s Timom dajat in ga je nagnal k nama v dnevno, ravno ko sva se midve fotrale. Tim se je drl na ves glas in Anaja je tako nehala jest user posted image . Najraje bi obema dala eni dve okol ušes user posted image user posted image user posted image . Ko se je pa naslednji obrok on lotil Anaji dajet jest, sem mislila, da bo pa živčnega fasal. Sem mu kar povedala, da ne bo mislil, kako je enostavno našo tamalo nahranit. Itak sem mogla jaz stvari v roke vzet in jo naprej fotrat. Je pojedla danes 2x 100 in 1x 125. Čez kako uro jo bom spet probala nahranit, če bo uspelo user posted image .

Ne vem, kako naj jo pripravim do tega, da bi jedla, ne da bi imeli cel projekt da začne jest user posted image user posted image user posted image

Danes ima Tim še zaključek telovadbe, zato bo malo več kot eno uro spet pod okriljem tašče. Še dobro, da je znajdena in zna delat z otrocmi. Moji mami se ne da lih preveč user posted image  user posted image .

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
24.4.2008 16:00:34   
MetiLu
Mi imamo pa dones cmeravi popoldan, sem si kosilo skuhala in pojedla z eno roko, ker sem v drugi tamalga držala user posted image  pol sem pa ****is fasala, sem ga pa ruklna na vozek (en mali star za po stanovanju), pa se je dru, samo kmal omagal in zaspal, da sem v miru ( + s taščo na telefonu) dokončala svoj obrokuser posted image user posted image user posted image

No vsaj za krst je že skoraj vse urejeno user posted image

Mater me razkuri tamal, ker zmeraj začne noret takrat, ko si grem za jest štimat, jest pa lačna, da sem skor dol padla user posted image ... smrakavček user posted image  upam, da bo zdele spal vsaj še pol urce, da grem mal peglo na sprehod peljat user posted image  moj je že brez mikic user posted image

Še kavico srknem do konca, pa grem ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
24.4.2008 16:29:08   
mary_lou
Evo mam mirenco ni blo glih prijetno no ampak bolel pa tud ni nic sam mal spikal. Zdej pa k da ni nic tko da cakam mojga da sprobava  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
24.4.2008 18:16:33   
Janey
jakec leži na kavču in se pogovarja in cvili na ves glas...pa ni nič takega okol...balzam gleda na jutro ko ga zvijalo do konca.

hvala za čestitke...upam da bodo vsi izpiti šli tak dalje kot ta.

zdaj pa ma dostuser posted image user posted image grem ga malo pocartat zlateka mojega

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
24.4.2008 19:04:09   
ella79
me je zdele kar skrbelo kaj bo, ko bom F5 prtisnila user posted image user posted image user posted image pa vidim, da sploh niste ble tok pridne na RR user posted image user posted image user posted image midve sva zdele vozičkali 3 ure, pa zjutraj skoraj 2 uri, tako da sem čist zmatrana. Zdele ji bom mal eno zizo dala, potem pa kopanje in spat user posted image jaz pa tudi pomoje user posted image user posted image

mary lou dobrodošla v klubu mirena user posted image user posted image a zdej Tai pridno papca po novi flaški?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
24.4.2008 19:40:47   
mary_lou
Ja pridno papca samo manj poje na obrok kokr je prej. Prej je 120 pojedu zdej pa sam 90 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
24.4.2008 20:18:54   
dolenjka
Čer user posted image

Ste pa res pasivne danes user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ella, a Zoja že spi? Carica je zaspala takoj po kopanju, pred pol ure, joško je sam polizala user posted image  Uf, kaj dela sveži zrak, a ne? user posted image  No, sej se bo kmal zbudila k bo lačna ko volkulja. Mogoče bo pa pol še dalj spala ponoči user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
24.4.2008 20:19:44   
itata
jakob se je skopal (bil že ful neki siten) pa pojedel (me mal skrbi, da ne dovolj, ampak kaj nej) in zaspal takoj ko je podrl kupčekuser posted image  že ob 20huser posted image  sej mogoče se še kej zbudi, ampak drugač me pa mal skrbi kako bo tole zgledal čez noč... bom po mojem spet dežurala... kr neki... bomo vidl...

sem pa dobila 208,64 EUR denarne pomoči za novorojenca od občine Vodice - niso glih hitri, ampak važn, da dajo kejuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
24.4.2008 20:26:47   
mary_lou
O itata jest pa se nisem nc dobila. Kdaj si pa oddala? a takoj k si rojstni list dobila?

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
24.4.2008 20:27:50   
dolenjka
O Itata, očitno je nekaj v zraku user posted image  Me zanima če je Zoja šla spat po ustaljenem ritmu? AL sta z našo res kej povezani? user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
24.4.2008 20:31:32   
itata
dolenjka: pol upam, da je v zraku tudi to, da bo takoj po nočnem dojenju nazaj zaspaluser posted image user posted image

mary lou: ja prec k sem dobila rojstni list oz. sej mi piše na odločbi 26.2. so prejeli vlogo, torej so rabili 2 meseca točno... sam so mi sam odločbo poslal zaenkrat. sej denar še ni nakazan... tko da sej bo počasuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
24.4.2008 20:35:17   
itata
po mojem je malega tko zmatral k je danes čez cel dan vsega skupi dobro uro gledal igračke (vrtiljak) nad posteljo in zraven k gleda igračke on tko z nogicami miga kot bi kolo vozil in z rokicami tud maha... tko da sem ga na konc dobila pravokotno obrnjenega kot sem ga noter položila... skratka tolk telovadi, da je zmatran - edin na postavi se mu pa glih ne poznauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
24.4.2008 20:49:04   
larisa
Ja ja, nekaj je v zraku....Al pa je to zato, ker smo bili vsi po dolgem času tolk na zrakuuser posted image  Nejc je tud že pred osmo dol padel in to brez dude....sam je pa slabo jedel, tko da bo verjetno prej alarm...
Se je pa danes prvič kopal v novem čebričku. Joj kok je to fino, pa kolk je bolj navdušen kot nad banjico, jupi sem ful vesela da smo končno to prakticirali user posted image .

Zato me pa neki zanima. Suzi, kako opereš glavo v čebričku??user posted image user posted image  To mi pa ni jasno. No sej mi lahko katerakoli odgovori, ampak za Suzi vem, da kopa v čebričku.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
24.4.2008 20:53:17   
dolenjka
Punce kaj naj rečem? Bravo za naše user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Jaz moram zdaj počas zize spraznit, da ne bo kake eksplozije, ker tamala ni pojedla user posted image  Že popoldan je štrajknla in sam 1 pojedla, tko da sem 90 načrpala in bom zdele združla in dala v skrinjo za ozimnico user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
24.4.2008 20:55:22   
ella79
dolenjka a te zanima, a user posted image user posted image user posted image user posted image naša je pa pol ure za Taro dol padla user posted image očitno danes nista povezani user posted image user posted image user posted image

itata vidva bosta pa z Jakobom potem lahko kmalu skupaj športala user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
24.4.2008 20:56:13   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Punce kaj naj rečem? Bravo za naše user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Jaz moram zdaj počas zize spraznit, da ne bo kake eksplozije, ker tamala ni pojedla user posted image  Že popoldan je štrajknla in sam 1 pojedla, tko da sem 90 načrpala in bom zdele združla in dala v skrinjo za ozimnico user posted image  user posted image  user posted image

Kaj če bi ti mal tale tvoj mlekec prodajala?user posted image user posted image  Nam, ki ne črpamo, pa bi kdaj tud za dalj časa kot 3 urece kam skočile user posted image user posted image . Ah, al pa če bi bla kar dojilja, pa bi še naše pršla mal podojit. Naš bi ti jih tko spraznil, da bi se ti do popka obesle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
24.4.2008 20:57:04   
ella79
dolenjka a ti že ozimnico delaš, sej je zime komaj konec  user posted image user posted image
naša je tudi čez dan bolj malo jedla, sam je pa zdele obe zizi v nulo zmazala user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?