|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
21.4.2008 19:03:57   
mary_lou
Ja Ella je delala seznamcek za sredo ker jih vec lahko v sredo samo jest pa ne morem tko da pridem na naslednje srecanje 

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
21.4.2008 19:42:04   
Februarka08
Jaz tud mislim da je v sredo. Bom jest Elli sms poslala da vidim kaj se z njo dogaja.user posted image
Uh, zdej je pa taka sirena da morm dat naši mlekca.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
21.4.2008 19:53:35   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

mariborčanke - kdaj je srečanje? Mislim, da je skoraj res bolje, da bi se dobile dopoldan, ker je popoldan cel teden nek dež napovedan. user posted image

Če jutri dopoldan nebi bilo dežja bi se lahko dobile ob 11 v kaskai???

Meni ustreza, upam, da bo lepo vreme. Torej, če bo lepo vreme - se vidimooooo.

Jaz tudi pridem. Torej jutri ob 11h v Kaskai. Upam, da bo res lepo vreme. LP

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
21.4.2008 20:04:27   
bamby
Čer!
Jaz sem prišla z dobrimi novicami od zdravnika. Je rekla pediatrinja, da ne kaže na alergijo user posted image . Morava kupčke podirat in je rekla, naj jo ne silim jest, da naj ji dam toliko kot poje sama, ker drugače bom imela z njo še probleme. Smo jo pa tudi zvagali in je v cca. 3 tednih pridobila 480 g. Zdaj naj pojeva to mleko kot ga imava, da ga ne bomo stran metali, pol naj pa začnemo nazaj jest Aptamil navadni.

Mi je pa na sosednjem forumu ena odgovorila, da so po Aptamilu Comfort dobili zelen in smrdeč kakec, isto kot mi. Ko so pa prešli na Hipp so pa izginili tako krči kot zelen kakec.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
21.4.2008 20:20:34   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

mariborčanke - kdaj je srečanje? Mislim, da je skoraj res bolje, da bi se dobile dopoldan, ker je popoldan cel teden nek dež napovedan. user posted image

Če jutri dopoldan nebi bilo dežja bi se lahko dobile ob 11 v kaskai???

Meni ustreza, upam, da bo lepo vreme. Torej, če bo lepo vreme - se vidimooooo.

Jaz tudi pridem. Torej jutri ob 11h v Kaskai. Upam, da bo res lepo vreme. LP

Jaz ne moremuser posted image user posted image user posted image zdaj je mojga klical da mora jutri it delat....torj sem brez prevoza do mesta. Ve se kar dobite, se boma mi2 enkrat drugič pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 3255
21.4.2008 20:39:48   
mala_pikica
Super bamby, sem vesela zate, še bolj pa za Anjo.

Mariborčanke pa se zmenimo za kateri drugi dan. Jaz lahko potem v petek, imamo ob 11 UZ kolkov, potem pa imam čas. Lp

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
21.4.2008 21:06:24   
pina-1
bamby super za dobre novice.
je pa moja kolegica tudi kupovala mleko od hippa in je bla super zadovoljna.

evo moji punci će spita, jaz pa še povečerjam mlekeca in par piškotkov in se grem na kavč stiskat.

aja, punce vsem, ki sem še dolžna slike dobite ta teden, samo da mi net prištimajo. Tako kot je sedaj pošiljanje tako velikih fajlov ne gre skozi.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 3257
21.4.2008 21:12:59   
larisa
Juhuuuu, Bamby in Anaja. Vidiš da je vse ok. Imaš pač manekensko pupo user posted image , ki že zdaj pazi na linijo, pa ji pol ne bo trebauser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
21.4.2008 21:20:00   
buči
bamby, bravo! Super novica! user posted image

ellla, itata in ostale - mene v sredo ne bo, ker ne bom imale aavta user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
21.4.2008 21:22:54   
Februarka08
Jest sem Elli kar sms poslala kaj se dogaja z njouser posted image pa pravi da ji net ne dela.user posted image In da ji je vseeno kdaj se dobimo... mislim pa, da jih je več za sredo, tako da najbolje da ostane sreda ob 11. uri. Se strinjate?
Bamby super novičke za vaju z tvojo princesko.user posted image
Naša pa spet ne spi.user posted image Pa še spet so eni obiski prišli ob 8h zvečer.user posted image user posted image user posted image user posted image So vidli da se odpravljamo spat in so bli uvidevni in so kmal šli. Je pa Larisa spet bogatejša za lepe cunjice. Saj jih še ponost ne bo mogla tolk jih ma... user posted image

Grem pod tuš pol pa spet k tamali... To bo spet pestra noč.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
21.4.2008 21:26:21   
mary_lou
Jest ne morm vec....iscem strik k to je pa konc.......na taijevi flasi se je unicu cucelj.....in ker njegovo velicanstvo sesa SAMO TA CUCELJ in nobenga druzga ze cel dan ne je.....imamo IDENTICEN NOV CUCELJ ki ni dober, mamo nove flaske od čikota, od nuka od aventa in od nubya IN NJEGOVEMU VELIČANSTVU NOBENA NIMA VREDU CUCLJA, dons sm zabila 30 evrov za cucle in steklenice in NOBENA NI KUL.......pa vsi mi pravjo sej ko bo dost lacen bo jedu TO JE LAHKO RECT CE NI TVOJ OTROK......

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
21.4.2008 21:44:57   
itata
ok, sreda ob 11h velja! superca. sam da smo "problem" dneva rešiliuser posted image
bambyuser posted image  odlične novice

mary lou: verjamem da je drugim lažje rečt, ampak štrika vseeno ne rabišuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
21.4.2008 21:45:02   
bamby
mary lou, to je pa res hudo, kar se ti je zgodilo. Baje se rado to dogaja. Je bilo rečeno že zaradi dud. Samo to,da pa flaške noče je pa dost huje.
Upam, da ti nekako uspe ga prepričat, da bo povlekel. user posted image user posted image user posted image , da ti bo lažje.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
21.4.2008 22:00:23   
Janey
Čer
končno mam več kot minuto...pa bom vseeno kratka ker je treba še pospravit.

bambyuser posted image user posted image user posted image user posted image sem stiskala pestke

mary_louuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da čimprej enga potegne...bošček mali...držite se...pomoje bo kmalu, ker jest mora. Držim pesti, da naslednja runda rata.

buči a tilen že je pri atiju??

mariborčankeza petek se pa načeloma lahko zmenimo...ampak jaz bom v četrtek zvečer šele vedela za avto. Če slučajno neboma že od jutri brez ko ga je treba SPET peljat na servis,ker packi niso naredli kot je treba, pa še zadnjo luč so nama zlomili. Samo sranje mama z avtom...in zdaj bova spet dobila ford KA in spet nardila diplomo kako vse not stiščat-grrrrrrrr

mi gremo pa na morjeuser posted image user posted image za prvi maj...edino še vem kako naj vse to..a naj vzamem kar prenosno posteljico? Me je strah da če bi zdaj  3 dni pri nama spal, da doma več nebi htel v svoji postelji. Al ni panike to? Kaj  banjico naj tut zraven tovorimo? Kje drugje ga ne morem skopat, da bi ga pa 4 dni samo tak umivala mi je pa tut bolj tak...pa še njegov ritual je takšen da se skopa in gre pančat. Kak ste ve to delale ki že imate malo večje, al pa ki ste že ble kje???

zdaj pa me čaka klobasa user posted image user posted image šibam

lahko noč

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
21.4.2008 22:06:19   
Sandra*
Gorenjke!

Pol se dobimo v sredo ob 11h? Kje pa? Midva prideva.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
21.4.2008 22:14:18   
katka37
Tuna, hvala za odgovor, sem še počakala nanj in nisem vrgla mleka stran. user posted image

Februarka, meni je rekla pediatrinja, naj se zaradi alergij izogibam arašidom-oreškom nasploh, smokijem, jagodam za vsak slučaj. Drugače pa jem čisto vse normalno kot prej, le fižola in zelja ne.

(odgovor članu tuna)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
21.4.2008 22:20:23   
Suzi*
čER.

Bamby, krasne novice. user posted image user posted image user posted image

Mary_lou, grozno. Jaz sem to tud slišala že za dude, da jih je fino imet vsaj 2, ki se menjata, za cuclje pa še ne. Upam, da se je že za kakšnega odločill in da že pridno je. user posted image

Ma, nehte mi s temi klobasami in joto, mojga ni doma.......evo, glih klical, da pride čez minuto. user posted image  Upam, da tamala tud mrkne do takrat. Danes je blo kar malo lepše zvečer. ob pol osmih je jedla, pol sem šla takoj Anžeja stuširat, pol sva skupaj žano skopala, ko sem jo pa po stanovanju nosila in Anžeja spat dajala, mi je pa na rami zaspala. Pol je v košku spala do pol desetih, jedla, do zdele se je v košku nekej pritoževala, ampak je vedno dlje tiho. Po moje bo nazaj zadrnjohala. Upam.

Ajdi, šibam. Nočko.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
21.4.2008 22:25:38   
katka37
Bamby, res super novica. user posted image  Sem pa jaz tudi pri mojih mulcih prej uporabljala hipp mleko in nista imela krčev, zdaj pa sem še nekje brala, da jih aptamil res povzroča in je boljše hipp mleko. Ne vem, poskusiti ni greh.

Mary lou, upam, da je problem rešen in Tai je.

Lahko noč.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
21.4.2008 22:28:08   
nuka
Oj punce! Vas nisem nič brala za nazaj, razen te strani. Vidim da se menite za srečanje v sredo. Bi midve tud pršle če ste zmenjene kje blizu.

Drugače sva pa z Nino prišli danes popoldne iz bolnice. Mi je začela v petek opoldne odklanjati hrano, popoldne je pa začela bruhati v loku, no potlej je šel pa iz nje samo še žolč. Sva z mojmu takoj letela na dežurno od tam pa v Ljubljano. So ji dali takoj infuzijo. Potlej so ji pa naredili UZ trebuščka, nekaj testov za alergijo (nima alergije na KML, pšenico in jajca), izvide vode, blata in še ene alergijske teste dobim pa po pošti. Čez 2 meseca imava kontrolo. Mi je tudi shujšala, obroke mi je pa zmanjšala za več kot polovico. Zadnje 14 dni sem imela premalo mleka, tako da sem ji popoldne in zvečer morala dati po flaški. Spila je 90 ml. Od petka sva se samo dojili, dodala sem ji 2x flaško in je pojedla vsega skupaj samo 20 ml. Na dan se pa dojiva samo 4-5x, kar je čisto premalo. Upam da se bo tole popravilo in da bo začela vsaj normalno jesti. Sem pa čisto uničena od bolnice. So prav porazni pogoji na pediatrični.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
21.4.2008 22:54:54   
dolenjka
Bamby user posted image  user posted image  user posted image

Pri nas se pa nekaj podira user posted image  Tamala je pridno zaspala ob uri, ampak se je čez 1h zbudila user posted image  Ne vem, al je kar naenkrat ful jedka ratala in se ne more najest, al pa men mlekarne počas zaključujejo s proizvodnjo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
No, zdele še 2 dcl čaja za dojit zlijem vase in grem ajat, ker ne vem kdaj se bo carica milica spet zbudilauser posted image  Pa upam, da mi ne zalaufa proizvodnja prehitr in spet kak mastitis uleti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
21.4.2008 23:04:42   
ella79
user posted image user posted image user posted image net čudežno dela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem bal tok sitna k sem bla brez vas prijateljce... user posted image user posted image
sem sam tole stran hitr preletela, bamby user posted image user posted image user posted image

sandra, nuka - sreda, 11:00, Qlandia, kačifek pri C&A

kometiram mal kasneje, ko vse preberem, pa še eno risanko me moj vabi gledat user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
21.4.2008 23:53:07   
Bajsa
No pol pa zmenjen! Mi2 prideva, razen če nama ceste zaprejo, al pa če jz zbolim, al pa če... Ne sej ne. Mi2 prideva v sredo ob 11, še dobr da sem šla brat, ker jst bi vas ju3 čakala user posted image .
Nočko!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
22.4.2008 1:02:59   
nizy
ELLA - mate verjetno t2 da net  po čudežu dela . Mene v sredo verjetno ne bo user posted image . Sem bila v nedeljo na tvojem koncu in sicer v ta rmenih blokih nasproti qulandije mislim da je naslov planina 15.... a si ti tam kje ???....Bi pa mogla enkrat ta teden popoldan na  vaš konc  v šoping ,če mi bo ratal user posted image prepričat, ker zjutraj dela in ponavadi se mu ne da  hodit z mano po takih centrih.... to je zanj živi dolgčas in me pol sam preganja user posted image user posted image user posted image

no,pri nas sedaj  dež lije kot iz škafa ..... našauser posted image pa šele zdaj zaspala v vozičku v košari, sm jo mal guncala ..pred tem je ene 10ml prekuhane tople vode spila ... pa mal ma nosek zamašen... še mal počakam ,da utrdi spanec ,pa grem jaz tudi v mižule user posted image user posted image

noćko,

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
22.4.2008 6:37:33   
Suzi*
Juterček.

Spet jaz že navsezgodaj tule strašim. user posted image  Sem mojadva moška odpokala od doma, pa sem nekej mogla na netu prečekirat, pa itak da tle pristanem, ker nisem nič odvisna od RR. user posted image user posted image user posted image

Naša mala se je včeraj po 1 uri spanja ob 21.30 zbudila, jedla, pol pa ne zaspat. Je zaspala šele ob polnoči, po ne vem kateri joški, ker pol itak ni hotla več vlečt....je bla reva tolk sita in utrujena, da se do zdele ni še nič zbudila za jest.

pri nas je delno jasno, ravnokar se zbuja sonček in ptiči mi tako žižlajo pod oknom...mam cel orkester zgleda tle. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
22.4.2008 8:12:08   
nizy
jutro,

pri nas še zmeraj dežuje ,..... pa še ta user posted image sm fasala ,točno  po enem  letu user posted image ...... a ni mogla še mal počakat user posted image , glih  24.4. sm bla naročena na poporodni pregled in sm mogla zj prestavt user posted image in dobila datum 8.5.

Naša user posted image je snoč zaspala okoli enih in se zbudila ob 6.45 ,popapcala in zdaj veselo drnjoha naprej user posted image   user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?