Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 13:56:22
|
|
|
|
buči
|
Mislim, da so se nazadnje punce dogovorile za sredo. Ampak počakanjte organizatorko ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 14:02:13
|
|
|
|
itata
|
jaz sem tudi na hitr gledala za nazaj pa je tudi nisem opazla:) čakamo organizatorko torej mene spet glava boli. mali spi, jaz pa kar ne morem sem se trudila zdejle 20 min pa ne gre... kr neki... še dež je pa nizek pritisk, tko da super počutje res. še dobr, da sva že bila okol, ker se mi zdej ne bi več nikamor dal....
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 14:10:29
|
|
|
|
bamby
|
februarka, a veš kaj je meni ravno danes moj mož rekel? Je rekel, da jaz pa preveč po internetu berem in poslušam razne babje čeneče in razne napotke in se pol zarad tega še bolj sekiram . Je še dodal,da je bilo pri prvem otroku vse boljše, ker interneta nismo imeli ! zolika, me je zmrazilo ob tvoji porodni zgodbi. Res noro! Se pa tudi jaz sprašujem, kako so mogli narediti tako napako, da ste bile z uno, ki je imela bakterijo v isti sobi in še ena za tabo, pa verjetno še katera . Še dobro,da se je srečno izteklo! suzi, mi joto kuhamo kljub malemu packanju tuna, dobro bo tebe možek nagradil ob obletnici . Kar na morje! Super! Kako je bilo pa včeraj na krstu? Pri nas je bilo včeraj spet en slab dan za Anajo . Punca kar ni hotela jest. Čez cel dan mi je pojedla le enih 370 . Je pa danes toliko bolj pridna in je v treh obrokih pojedla že 360 . Sem naju naročila k pediatrinji in imava ob pol štirih uro. Bom poročala, kaj bova opravile. Sem si pa danes vzela malo več časa za njeno podiranje kupčkov in sva ga podirale, razen takoj zjutraj ob pol šestih. Morda je pa problem ravno podiranje kupčkov, ker jih zadnje čase nikakor ni podirala . Jaz upam, da je vse kaj drugega, kot alergija.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 14:23:12
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby februarka, a veš kaj je meni ravno danes moj mož rekel? Je rekel, da jaz pa preveč po internetu berem in poslušam razne babje čeneče in razne napotke in se pol zarad tega še bolj sekiram . Je še dodal,da je bilo pri prvem otroku vse boljše, ker interneta nismo imeli ! Pa še prav je imel. Se mi ne da razlagat zakaj, ampak se čist strinjam, da če ful prebiraš raznorazna mnenja in izkušnje si na koncu še bolj zmeden Tvoj otrok in tvoja družina pa je nekaj povsem drugega kot recimo moj otrok in moje okolje, tako da se res ne gre primerjat z nikomer. Na forumih pa se ti to lahko kaj hitro pripeti!
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 14:24:49
|
|
|
|
larisa
|
no pa sem neki narobe citirala, pa je ratal tko kot je, zdej pa ne znam popravit....
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 14:30:02
|
|
|
|
dolenjka
|
Bamby, za jedko Anajo Bodi optimist, sej znaš biti! Upanje umre zadnje
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 14:40:56
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Joj, sem pozabila: elma, baje ste imeli zjutraj spet potres?! Se hecaš
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 14:49:50
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: buči Joj, sem pozabila: elma, baje ste imeli zjutraj spet potres?! Se hecaš Pa res , prov maš zdaj sem prebrala , ah tega pa nismo čutili ....
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 14:51:01
|
|
|
|
buči
|
Ja, elma, epicenter v Zagorju ob savi, III stopnja po evropski potresni lestvici. No, najbrž nisi čutila. Še dobro! bamby, drži se, držimo pesti, da ni alergija! itata, mene je v soboto tudi noro bolela glava. Pomoje sem po 2 letih vzela aspirin, pa nič. Mislim, da nam manjka klepet, pa bi bilo bolje ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 14:54:15
|
|
|
|
itata
|
sam res buči ti tud prideš v qlandio?
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 14:55:12
|
|
|
|
itata
|
verjetno je pa to tud zarad menjavanja vremena pa nizek pritisk pa take fore... brezveze- sem vzela lekadol pa je bolš. sej ni bil glavobol za umret itak
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 14:57:14
|
|
|
|
buči
|
itata, je vse odvisno od tega, ali bom imala avto ali ne. V sredo namreč gre Aljaž z vrtcem za 3 dni na kmetijo, pa imajo odhod šele po 9 uri. In glede na to, koliko stvari morajo imeti s seboj (ma skoraj pol omare + 3 pare čevljev + baterijo + sladkarije + 2 nahrbtnika + ...) bom v torem pakirala kot nora. Da ne omenim, da je treba vse označit z imenom. Kot da imajo starši, ki so v službi čas za to. A ja, pa še razglednico jim moramo napisat. Torej, če ne padem dol in sem mobilna, pridem.
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 15:20:42
|
|
|
|
pina-1
|
dan. končno sem vas uspela prebrat. Ste ble kar pridne čez vkend. Se vidi, da so otročki pridni in nas pustijo čvekat. Za nami je en super vikend.. Smo celega preživei družinsko. Včeri smo se potepali po solinah in je prov lepo dialo po morju. Ella, bravo za novo zvezdico. PRidna čvekulja zalika dobrodošla med čvekačice št. 1. Sem prebrala tvojo porodno zgodbo in me je bilo kar groza. Ampak važno d ase je vse dobro iztklo. bamby, bravo za Anajo. Samod a bi šlo tako naprej. dolenjka, ti si tudi s temi mastitisi kar boga. No ampak važo da si našla recept, kako se otit zadeve tudi brez recepta. No moja sirena kliče. JE kar bolj malo spala danes čez dan, pa je skozi neki sitna. Ampak važno da spimo ponoči. Mi še vedno spimo celo noč od 21 pa do 7 zjutraj Jaz pa ponoči vztrajno vztajam mleko črpat.
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 15:24:57
|
|
|
|
MetiLu
|
Buči, kako kej tanova metla H2O??? Me kar mika, da bi jo nabavila... A se da tista krpa, ki jo gor natakneš dobr oprat? Kje je zdej naša Ella
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 15:25:33
|
|
|
|
itata
|
buči ti si super woman, tko da boš vse zmogla me sploh ne skrbi
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 15:42:58
|
|
|
|
itata
|
bamby držimo pesti za dobre novice v posvetovalnici
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 16:59:04
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Ojla, kakšno vreme, lije kot iz škafa. Pa tako lepo je kazalo. bamby - upam, da sta prišli od P z dobrimi novicami mariborčanke - kdaj je srečanje? Mislim, da je skoraj res bolje, da bi se dobile dopoldan, ker je popoldan cel teden nek dež napovedan.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 16:59:09
|
|
|
|
buči
|
meti, krpo se da prat na 60 v stroju in se lepo opere, le mehčalca ne smeš dat. No, po nekem času je pa fino, da kupiš novo (imaš pa 2 zraven pri novem). Ma jaz sem ful zadovoljna, hitro, enostavno, pa vedno jo imam blizu, tako da se da na hitro pospravit.
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 17:50:29
|
|
|
|
tuna
|
Mi smo imeli pa krst včeraj. Vreme je bilo super. Anja je cel obred spala. Ko jo je župnik polil (in to zelo veliko!!!!) se je samo stresla in zaspala naprej. Je pa fajn občutek, da je mimo Joj, sirena...
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 17:55:01
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka mariborčanke - kdaj je srečanje? Mislim, da je skoraj res bolje, da bi se dobile dopoldan, ker je popoldan cel teden nek dež napovedan. Če jutri dopoldan nebi bilo dežja bi se lahko dobile ob 11 v kaskai???
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 17:57:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka mariborčanke - kdaj je srečanje? Mislim, da je skoraj res bolje, da bi se dobile dopoldan, ker je popoldan cel teden nek dež napovedan. Če jutri dopoldan nebi bilo dežja bi se lahko dobile ob 11 v kaskai??? Meni ustreza, upam, da bo lepo vreme. Torej, če bo lepo vreme - se vidimooooo.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 18:03:52
|
|
|
|
Suzi*
|
Škoda, ker sem tako daleč, bi tud meni pasal babji čvek. Sem se pa danes pri mesecnici ustavla na poti iz trgovine, smo malo na hitro počvekale, sem vidla njeno pridno srčico, pol pa glih tolk da sva z Žano pred dežjem pobegnile domov. Zdele pa pri nas po ful grdem dežju že sije sonček. pa mi ni spet vse iz 3. nad. dol za trogat, da bi šli ven, pa še sami 3je smo. Grem še mal likat (same srajce so ostale ), pa riž na mleku skuhat za večerjo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 18:06:43
|
|
|
|
Suzi*
|
Meti, kako si pa ti danes pridna!!! bamby, bo res treba res kej skuhat, čeprav ni čist čist "lonec". Sam tamala mora še kej prej zaspat kakšen večer.
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 18:17:02
|
|
|
|
dolenjka
|
Pri nas je tudi že šajba in se oči se že s tamalo sprehaja Jaz se grem pa za likalnik sproščat
|
|
RE: februarski sončki 2008 21.4.2008 18:43:33
|
|
|
|
itata
|
me pa še zmer ne vemo za qlandio a se dobimo v tor al v sredo a ne? zdej me pa že mal skrbi. ella? mary lou - sej ti si bila tudi med prvimi, ki si potrdila: kdaj se dobimo?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?