buči
|
Joj, mi smo spet zaspali! Me je moja mama ob 8ih zbudila, če Aljaž ne gre v vrtec. On je pa že skoraj 2 uri puzzle zlagal v dnevni. Tilen je pa spet spal: od 20.00 do 5.00, pa do 8.30. Nič mi ni jasno! Janey, ko smo šli mi prvič z Aljažem na morje, je imel 2,5 meseca. Je spal kar v vozičku (v košari), banje ni bilo, tako da sva ga brisala. Pa tako kot je že ena rekla, manj kompliciraš, manj vlečeš s seboj stvari, bolje je. Saj 4 dni ni predolga. Najbrž se bojiš, da bi padli iz ustaljenega ritma. Upam, da ne in milsim, da je to prekratek čas, da se česa Jakec odvadi. Mogoče vama bo pa še bolje spal. Vsaj Aljaž takrat je, ker se je doma zbijal na 2,5 ure, je tam jedel le 1x na noč. Zrak pač. Uživajte! Sem vam kar malo fouš. Mi bomo doma, no za en dan gremo h kolegom v Ankaran, pa Dejanovim staršet pomagat vikend zrihtat, potem imamo pa krst. PA bodo prazniki mimo. Tilen pa še vedno ne je pri Dejanu. Je pri tašči, moji mami, svoji teti, le pri atiju ne. Mery_lou, kako ste? Mislim na vs, ti pa ne znam dat nasveta. Meni se to ni dogajalo. Nekako moraš spravit hrano vanj. Ne bodi živčna, poslusi vsaj malo po žlički, da bo okusil mleko, mogoče bo pa potem dobil "apetit", pa mu hitro porini cucelj v usta. res ne vem, boga si! Zdaj si grem pa kavo naredit, pa na enega, potem pa pakirat.