|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
22.4.2008 8:34:02   
Suzi*
Evo, naša je nocoj spala točno od polnoči (ob pol polnoči je še pojedla) pa do 7.15, jedla in je budna ko sokol. user posted image user posted image  Ma ne morem verjet. Kako lahko eni spijo po 12 ur v kosu??? user posted image user posted image user posted image  
Sicer že nekaj zeha, ampak se ful aktivno z metuljčki in visečim medvedkom ukvarja. user posted image user posted image  Jaz sem pa že po kuhni pospravla, zdele bom šla pa še par srajc zlikat. Upam, da bo danes kaj za ven, čeprav se kar nekej oblači.

A vse še spite??

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
22.4.2008 8:35:16   
Suzi*
Nizy, a vi mate tud ponočnjakinjo kot mi??user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
22.4.2008 8:48:18   
Janey
Dobro jutro

evo mi2 sma že oba sita, zdaj se pa vsak na svoj način zabavama...pikec vriska pod vrtiljakom mami pa lahko malo počveka...kak mi manjka en dober čvek na eni kavi...bom kar pešake v mesto vžgalauser posted image user posted image ko le nebi bilo tako vreme bi res...tak grem pa raje samo okli bajte in ne daleč...da sem takoj dooma če naju dež preseneti.
Danes smo meli še ponoči krčeuser posted image user posted image kdaj bo tega konc?? Baje se enim vleče tam do 5,6 meseca. Upam, da namres s 3,4, mine ker je taki bošček naš pikec ko ga navije. Ne pomaga nič.

Kak je lep ko tak zaljubljeno gleda te medvedkeuser posted image user posted image user posted image

suzi spali ste 7 ur v kosu...to je norouser posted image user posted image mi smo danes na 3 ure jedli in se cartali.

zdaj grem poskusit pa še pat dat, če ga bojo še medekli malo zabavali, pol pa ne vem...če bi ga že spokala za sprehod...me je strah da bo hitro dežek. Bomo videli...če boma doma se pa tak kaj oglasimuser posted image user posted image

lepo bodite

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
22.4.2008 8:49:08   
Janey
Marusah vidim teuser posted image user posted image z jakcem vaju že pogrešamauser posted image zdaj bo res že čas, da se spet kaj vidimouser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
22.4.2008 9:03:01   
larisa
Jutro,

vidim, da smo se sedaj uskladile in da velja jutri ob 11h. Upam, da ne bom kar k kakim drugim vozičkaricam prisedla, ker tam jih je vedno ful velik user posted image user posted image user posted image .
Dolenjka, Meti, a vidve tud prideta?

Janey, ti si spraševala glede morja. no mi skos hodimo kam kjer moramo prespat, tako da smo že izkušeni user posted image .  Ponavadi je itak povsod banja, tako da se skupaj skopamo al pa se z očijem kopata, mami pa prej nažajfa itd... Ko pa enkrat ni bilo banje, pa sem ga kar nažajfala, pol sva šla pa skuupaj pod tuš, ker se kao tuša lahko bojijo, ker šprica, no pa sva se fajn stisnila, pa je blo prov luštno, brez panike. Spi pa naš Nejc vedno v košari od vozička, ko kje prespimo in je tud čist ok. Res pa, da tudi čez dan doma spi v v tej košari, tako da jo je vajen. Tud jaz nočem prakticirat spanja pri nama, ker se lahko kaj hito navadi user posted image . Ampak za 4 dni jaz nebi komplicirala z prenosno posteljico. Je pa fino da se za vse skupaj držiš načela, ČIM MANJ KOMPLICIRANJA, pa bo vse super!

Februarka, kako je z mlekcem in dodajanjem, vama laufa??

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
22.4.2008 9:28:42   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

suzi spali ste 7 ur v kosu...to je norouser posted image user posted image mi smo danes na 3 ure jedli in se cartali.

ja, sej to je super! user posted image  Ampak včasih kar ne vem, če ne bi blo boljš, da bi spala od osmih, devetih zvečer naprej, ne šele od polnoči, pa tud če bi jedla bolj pogosto. user posted image  Sicer je pa po dveh urah budnosti ravnokar čist omagala po par potegih mleka iz iste zize kot zjutraj.
Glede morja....mi smo na ta dolg dopust prvo leto pri anžeju, ko je bil pol leta star s sabo nesli čebriček. posteljico pa vedno "naročimo". Hoteli jih itak imajo, pa tudi v tistem apartmaju so nam jo priskrbeli. Jaz tudi ne bi prakticirala spanja pri nama. Nikol ne veš kako hitro skužijo kaj je luštno. user posted image

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 22.4.2008 9:31:54 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
22.4.2008 9:45:36   
Janey
larisa hvala...ja sej mi že tak nič ne kompliciramo, ampak neke stvari pa pač morajo bit. Hvala za idejo v vozičku...super...mi mamo super košaro..ma taki prav majhen jogi not. Špicauser posted image user posted image user posted image user posted image kak sem vesela zdaj...bo dost manj tovorjenja. Bano bomo pa že naložiliuser posted image user posted image user posted image bohve kak je tam stanjeuser posted image user posted image kako vreme je nikakvo. Pokec je zaspančkal, pa še počakam da se opere perilo, mu flaške umijem pa ga spokam pa upam da še bo za ene pol ure vsaj zdržalo.

mary lou kako je? Že jeste na drug cuclj? upam da...sem mislia na vas.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
22.4.2008 9:51:21   
buči
Joj, mi smo spet zaspali! Me je moja mama ob 8ih zbudila, če Aljaž ne gre v vrtec. On je pa že skoraj 2 uri puzzle zlagal v dnevni. Tilen je pa spet spal: od 20.00 do 5.00, pa do 8.30. Nič mi ni jasno!

Janey, ko smo šli mi prvič z Aljažem na morje, je imel 2,5 meseca. Je spal kar v vozičku (v košari), banje ni bilo, tako da sva ga brisala. Pa tako kot je že ena rekla, manj kompliciraš, manj vlečeš s seboj stvari, bolje je. Saj 4 dni ni predolga. Najbrž se bojiš, da bi padli iz ustaljenega ritma. Upam, da ne in milsim, da je to prekratek čas, da se česa Jakec odvadi. Mogoče vama bo pa še bolje spal. Vsaj Aljaž takrat je, ker se je doma zbijal na 2,5 ure, je tam jedel le 1x na noč. Zrak pač. Uživajte! Sem vam kar malo fouš. Mi bomo doma, no za en dan gremo h kolegom v Ankaran, pa Dejanovim staršet pomagat vikend zrihtat, potem imamo pa krst. PA bodo prazniki mimo. Tilen pa še vedno ne je pri Dejanu. Je pri tašči, moji mami, svoji teti, le pri atiju ne. user posted image

Mery_lou, kako ste? Mislim na vs, ti pa ne znam dat nasveta. Meni se to ni dogajalo. Nekako moraš spravit hrano vanj. Ne bodi živčna, poslusi vsaj malo po žlički, da bo okusil mleko, mogoče bo pa potem dobil "apetit", pa mu hitro porini cucelj v usta. res ne vem, boga si! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj si grem pa kavo naredit, pa na enega, potem pa pakirat.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
22.4.2008 10:04:50   
katka37
Jutro!

Ni bila ravno prijetna noč, ampak bo boljše.

Nuka, uboga Nina, ti pa tudi, mi je soseda povedala, kako je grozno na pediatriji tudi za starše, so baje res nemogoči pogoji. Barabe, kdaj bi morala biti že nova bolnica dokončana, pa ves čas kompicirajo.user posted image  V glavnem, čuvajte se. user posted image

Mi pa gremo tudi na morje v petek k mojim, kar 500 km nas čaka, upam, da bo šlo. Bo pa Tin spal v prenosni posteljici ali pa v košari.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
22.4.2008 10:11:54   
Februarka08
Dan.
No, mi smo potem učer zaspali ob 22.30 in spali do 5.40. Se pravi 7 ur!user posted image user posted image user posted image Pol je pa pojedla in spala do 9h. Jest smotka pa z njo, namest da bi vstala prej in kaj nardila.user posted image Ampak je blo tko luštno pod toplim kovtrčkom drnjohat.user posted image

No, potem velja za jutri ob 11h. Super. Bom jest še jencili sms poslala če pride. Sem ga hotla še Nuki, pa sem videla da se je že sama javila. Super, skoz več nas je.user posted image

Larisa, hvala za skrb.user posted image user posted image Sem potem takoj klicala patronažno in jo prosila za vago, ampak mi jo lahko dostavi šele jutri, tako da jo jutri dobim in bom potem videla kolk poje. Ji pa dodajam pri vsakem obroku, ni druge. Je vsaj sita. Samo včeraj sem se že ustrašla (zgleda da je bla preveč sita) in je skoz neki bruhala. Sva se pomoje včer 3x preoblekle.user posted image Pa podirava kupčke in vse... Pol bi pa rada še jedla. user posted image user posted image Ne zastopim je.user posted image

Še to - imava Pamperske, ampak ˝made in Poland˝ in so katastrofa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam da grem po Milerjeve, ker so kao iz Nemčije. Upam da so. Ker zadnjič sem ji mogla 3x bodi preoblečt ker ji je skoz premočilo. Ne razumem pa kako. Ok, enkrat ji je ven ušlo pri nogici, to kapiram, ampak naslednjič je pa mela trebušček mokr.user posted image user posted image user posted image Saj ni fantek da bi ji gor ušlo.user posted image Dobr da mam tok cunj, ker jo skoz preoblačim.

Zdej jo morm pa na drugo joško dat, pol pa nam mogla več pisat.user posted image Mam sam takrat mal miru ko papca.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
22.4.2008 10:15:19   
ella79
evo mene user posted image user posted image user posted image

meti mi smo tudi v nedeljo popoldan po tivoliju in mestu šetkali user posted image res je blo noro folka, sam men je blo tako fuštn, k pomoje že 10 let nisem šla čez tivoli, pa naju je ati spotoma še na sladoled in kosilo pelu user posted image user posted image sva najpej hotla na obalo, pa sem rekla da me lahko v Cacao-ta na sladoled pele v LJ, ni treba v Portorož user posted image

suzi men pa prvič včeraj ni več packalo čist nič. me prav zanika kok časa bo tako user posted image

nizy jaz mam do Qlandije 10 min in niso uni rumeni bloki user posted image user posted image user posted image

bamby user posted image user posted image user posted image sam da ni alergija. Sedaj ko ti je rekla, da je ne silit jest, boš ti pomoje velik bolj sproščena, pa bo tudi Anaja začela bolje jest user posted image user posted image user posted image za vaju

midve sva včeraj še fajn vreme izkoristli, šli zjutraj v Kr po pleničke, potem pa skoraj tri ure vozičkali in prišli ravno do dežja nazaj user posted image user posted image danes bom pa tuki gor zasedala da nadoknadim za včeraj user posted image user posted image user posted image

Sreda, 23.4. ob 11:00, Qlandia KR:
larisa & Nejc
februarka & Larisa
meti & Janez
nuka & Nina
sandra & Anže
bajsa & Zala
dolenjka & Tara ??
ella & Zoja

sem katero spustila?? pa oprostite za zmedo user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
22.4.2008 10:15:20   
MetiLu
Dan punce!
Mi smo ponoč spet imeli ure cmokljanja user posted image  jedli 2x, zaspal je pa že malo čez 20. uro zvečer user posted image , zjutraj spal do pol osmih, zdele ga je pa spet zmanjkalo... Ne vem zakaj se je navadil, da vsakič preden zaspi, začne tulit, kot da ga iz kože dajem user posted image  Sem ga kar v posteljico dala, pa malo zaguncala, prižgala uspavanko je bil že v deželi palčkov user posted image

Jutri tudi midva prideva, Ella kako pa najhitreje pridem do tja? Z avtoceste ne vem kam moram zavit, čez mengeš se pa kar malo vleče?

Danes imamo pa UZ kolkov, sem skor pozabila, še dobr da mam opomnik na Outlooku naštiman user posted image

Šibam zdej še glavo posušit, pa neki v želodček vržt, pol bo treba pa že kosilo rihtat, lubek ima popoldan šiht.

Punce kam kreste kej na morje pa kdaj? Mi se še kar nismo nič odločili kam bi šli user posted image  

Mary lou user posted image  upam, da že papate.

Janey, res ste bogi s krčki. Nam že malo pojenjajo - UPAM, ker že par dni ni bilo hujšega, mogoče malo zvijanja, max. pol urce... Sem pa zadnje dva dni nehala s kapljicami sab simplex, pa ne vem ali je od tega. Mam eno teorijo, da mogoče v zadnjih 14 dneh sploh nismo imeli tapravih kolik, pa mu te kapljice potem niso kaj dost pomagale oz. ga je mogoče po njih šravfalo user posted image  Kaj pa vem, pojma nimam več od česa ga zvija... Dajem pa 1 kapljico D3, pa zgleda, da ni stranskih učinkov user posted image

Kakšne ideje za kosilo?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
22.4.2008 10:18:25   
pina-1
dan.
še en dan ko sem se zbudila bolj utrujena kot sem šla spat. madona,sploh ne vem kaj se z mano dogaja. Sem prišla v azo ko sem do fulla iztrošena in komaj še hodim. Pa spimo celo noč, ampak jaz sem zjutraj tako utrujena.user posted image user posted image user posted image  Popoldne mam itak z Mio borbe, ker še vedno full jokamo in se za vsako stvar kujamo. Jaz res ne vem več kako naj z njo delam, da bo boljše. ALi naj ignoriram njen jok, ali kaj naj. Sem probala z lepa in zgrda ampak ne gre ne tako ne tako. Sem res že na koncu z živci.

Ana je pa pridna. Tudi bruhmo ne več v loku. POdiramo pa kupček na način od MEti in super uspeva. Meti hvala.

PRi nas je grdo vreme in sploh ne moreva ven. Je kar zoprno vse skupi. Evo zopet dežujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mary lou, kako je? je Tai primu drugi cucelj. PRi nas je tudi ostala samo še ena duda in moram kar hitro po novo, ker če ne bo kažin....
suzi a vi ste zopet melo nočno žurko. Upam, da bo kmalu bolje.

grem sedaj mojo deklico malce animirat.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
22.4.2008 10:18:31   
ella79
user posted image user posted image user posted image user posted image tole je pa bila mega noč user posted image user posted image čist norlamno, da še ti z njo spančkaš, kar maš za narest boš pa že vmes čez dan user posted image no dej še jencili pokontaktiraj, če prideta kej z Tajem. Men so pamperske iz mullerja super, poljskih sploh nisem nikol kupila, ker sem že prej slišala, da so user posted image če v mullerju vzameš jumbo paket, so full ugodne

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
22.4.2008 10:21:35   
Februarka08
Ja, saj jaz jih tud nisem kupovala, ampak sem jih dobila za darilo. Stran jih itak nam metala sam upam da jih čimprej porabim.user posted image To pa ne bo problema...user posted image
Evo, zdele pošljem sms jencili, sam po mobi skočim.user posted image

Mary_lou kako ste? Tud jest mislim na vašega sončka.user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
22.4.2008 10:22:13   
ella79
meti če greš po avto cesti greš dol na izvozu kranj vzhod al pa brnik, papotem levo proti KR, pa prideš do krožnega pri mercatorju, 'zaviješ' levo in si že skoraj tam

pina kaj če te spomladanska utrujenost daje user posted image

mary lou a Tai že papca po novem cuclju?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
22.4.2008 10:25:54   
dolenjka
Dan user posted image

No, naši je pa včeraj mal dogajal user posted image  Je zaspala in se čez 1h zbudila, pol pa ob 22h končno spet zaspala in spala do 5h user posted image  Že nisem spala 5 ur in pol v kosu od kar sem šla v porodnišnico user posted image  user posted image  user posted image  No, zdaj seveda spančka in upam, da bo vsaj še 1 urico, ker je šele pred pol ure zaspala user posted image

Larisa, midve prideva če ne bo preslabo vreme, ker se mi enostavno ne da v dežju nikamor. Imam pa jaz očeta in babi v KR, tko da bom združila prijetno s koristnim user posted image  KOmaj čakam da vaju po 2 mesecih spet vidim user posted image

Februarka, Müllerjeve Pamperske so res nemške in je razlika očitna, jaz ne kupim nič drugega več, pa če moram peš od doma do Müllerja user posted image  user posted image  user posted image

Meti, mi gremo na morje že 15.6. (+/- kak dan) za 14 dni v Zadar, potem smo pa s sestro in njenim najeli za 2 meseca en apartma v Novigradu (si bomo delili termine in stroške) in gremo 15.7. za 3 tedne in potem v avgustu še za kak teden ali 10 dni user posted image  Pa 1 teden Pokljuke imamo v planu v septembru user posted image  No, pa če bo vse ok in bo od škarpe kaj evrčkov ostal, gremo po prvem maju za ene 3 dni nekam, pa še ne vemo kam user posted image
Rada bi letošnje leto polno izkoristila, da bo malčica čim več na morju. Moj ne bo mogle biti stalno z nama, mogoče bo šla moja mami kaj, mal sva pa lahko tudi sami. Meni je ful pomagalo, da sem bila veliko na morju, pa bi carici vsaj letos to rada čim bolj omogočila user posted image

Evo, kavica in aktimel v želodčku, čajček že kuhan, zdej si še zajtrk naredim in sem zmagala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
22.4.2008 10:42:39   
larisa
Meni je pa zdele neki vklopilo. Če imam jutri s sbo košaro, mali pa itak da gre v avto v lupini, torej rabim pritrogat oboje do avta. Naenkrat ne morem nest košare in malega v lupini, kako naj pol to izvedem, da ga ne pustim samega v stanovanju, ker moram pa le iz bloka do avta prit?!user posted image user posted image user posted image  Kako vi to izvedete, če ste same, mali ne spi in rabite vse nest v avto? Pa v bloku živite?

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
22.4.2008 10:46:22   
dolenjka
Larisa, kaj pa če zvečer košaro v avto neseš user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
22.4.2008 10:47:42   
buči
Mi bomo šli pa spet v Rabac k moževemu kolegu v prikolico. Nam je tam ful všeč, ful možnosti za večurne sprehode, plaža fajn za Aljaža, popoldne totalna senca na plaži - no en del (fajn za Tilna), pa še poceni je. Nam ni treba veliko samo vzet, ker ima on vse v prikolici, le voziček, kolo za Aljaža, prenosno posteljo (da bo Tilen notri čez dan, pa obleke. Pa gasa ... Komaj čakam, samo še ne vem, kdaj bomo šli. Najbrž konec junija, pa kakšno rundo še avgusta h kolegici v Klenovico. Samo tam je pa voda ful mrzla, pa brdo, da se pokolenih grizeš. Ni najboljš za voziček, pa plaža ful majhna. Je pa hiška za znoret komot - ima vse klimo, banjo, pralni stroj, vrt z žarem, pa še zastonj je ... user posted image  Pa bistvo je, da je družba. Moja prijateljica skoz kuha, pa moje otroke zabava, ker sta njena že večja. Tako da je dopust rešen. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
22.4.2008 10:49:00   
buči
larisa, jaz si tudi že en dan prej vse v avto spakiram, potem pa samo še torbo in Tilna v lupici.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
22.4.2008 10:53:34   
ella79
jaz pa kar oboje na enkrat dol nesem user posted image v eni roki lupinco v drugi pa košaro user posted image no, al pa nesem že prej dol, četudi je mala budna user posted image sej zna bit mal sama, sam v posteljico jo dam

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
22.4.2008 10:54:55   
mesecnica
Meti - kakšen je tvoj način podiranja kupčkov???

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
22.4.2008 10:56:38   
Suzi*
larisa, jaz sem tudi smeti še dol odnesla (živimo v bloku), ko je tamala spala. Tako da mogoče si dan prej jo odneseš v avto. Sej če deter spi, te za tiste 3 minute ne bo pogrešal. Sem pa tud že nesla košaro pa lupinico s tamalo naenkrat dol iz 3. nad.....skor da sem se ubila, ampak sem preživela. user posted image

Vse že o morju razmišljate. Mi pa še nič ne vemo kam gremo. user posted image  Bomo šli pa spetembra, prej pa mogoče kam v kake toplice al pa v hribe.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
22.4.2008 10:58:36   
Suzi*
Ma kaj je s tem vremenom. Črni oblaki pa sonce sije. user posted image  Sploh ne vem, če naj greva ven al ne. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?