ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Dan punce. Mi zdele pančkamo , če bo tako minila še današnja noč in jutro, potem bo jutri mali supernovo prespal - UPAM Danes sva spet sama, je lubek sicer frej, samo je šel s stricem delat, da bom za jutri imela kaj € za zapravljat - hec. Pomojem ne bom kej dost kupovala, ker sem včeraj od bratrancev dobila spet eno vrečo cunj za malega, tako, da zaenkrat ni nobene potrebe. Dobila sem en kup poletnih majčk, bodijev, pa dvoje ful šponske hlače za polet in troje za v jesen, pa jopice ... pa prve čeveljčke od cicibana, kot novi, pa oblekico za krst za malega zdele rabim samo še par nogavičk, to bom pa jutri kupila. Pa še kej lepega zase. Sem dobila prospekt od C&A, pa majo neverjetno nizke cene - mikice po 2,5€, me prov zanima kakšna bo kvaliteta Dones greva z vozekom do ZD, ker sem včeraj naročila recept za kapljice D3, sem rekla, da mu AD3 ne morem dajat, ker jih sploh ne prenaša - krči so še hujši, samo upam, da niso pozabili, je sestra rekla, da me bo danes čakal na informacijah, pa kličem tja, pa ga še niso pripravili že vidim, da bom mogla spet klicarit in prosit... Upam da bo vreme zdržalo, zdele se je začelo nekaj oblačit, zjutraj je bil pa tak lep sonček. Grem še župco dat iz skrinje, da bom imela kaj za jest. Pa malo moram pojačat devno količino popite tekočine. Včasih kar pozabim pit, pa še zaprtost me daje. Sem včeraj fasala hemeroid, 2x hujši kot pri porodu, boli ko , sem na wc školjki mislila, da sem še enkrat rodila. Mater me tale aleluja nič ne uboga še ena revca...a si šla kej k zdravniku..oz. kako si pomagaš? mene tud včasi tok boli, da nevem kaj naj nardim? Se vpišem v klub ritobolećih mamic . Sem mislila da sem edina ki po porodu ima težave s hemroidi...
|