MetiLu
|
Midva sva se cel dan potepala, najprej smo šli k tašči na kosilo , potem so mojih starih staršev in strica z družino, smo šli s tamalimi na spehod, potem sva šla še do kolegice, ki ima tudi malo punčico, smo šle še malo vozičkat, tako da je moj mali mož po opoldanskih krčih - - celi dve uri in pol spal v vozičku. Ne vem sicer kolk je to dobr, da je toliko v lupinci Sva prišla pred eno urco domov, sva pojedla, zdele je pa zaenkrat še tiho v ležalniku Suzi, mi imamo zadnji teden enak problem. Po večernem dojenju, ko že zaspi na zizi, je treba podret kupčka, pol se pa zbudi in je akcija do polnoči, ker se nikakor ne more umirit Pa imamo vsak večer isti ritual, jemo okol sedmih, kopanje čez pol ure, ponavadi potem ob osmih leti nazaj na zizo in ko bi moral okol poldevetih do devetih zaspat, je na vrsti cel žur Se tud že probala dojit v dnevni v sede, s prižgano lučjo in TV, potem v spalnici v leže, v temi, ... nič ne zaleže sicer pa ko enkrat zaspi, spimo super Dones ga bom probala it malo prej kopat, bova počas šla v kopalnico, samo da do konca napišem tole Tudi s polivanjem in bruhanjem imamo težave. Skoraj vsakič mi nekaj nazaj vrže ali pa mu steče. Sem tud že vse variante probala, pa ni nič boljš. Samo dojit pa ne mislim nehat dokler bo mleko, čeprav sem na momente že malo sita tega visenja na zizi. Bi bilo včasih velik lažje s flašo, čeprav je treba prat in melk mešat in ... Za supernovo sem pa tud jaz razočarana, da ni previjalnice sem že zadnjič, ko sem bila tam s tamalim šla na WC, ker nalepka za previjalnico pa je na vratih!!! pa pridem not, pa iščem mizico z blazino in je ni bilo nikjer jaz tako ne mislim bit tam več kot 2 ure, do doma imam pa 10 min vožnje, tako da je niti ne bom rabila. Upam samo, da se mi ne bo lih takrat fajn nasračkal No se greva kopat, včeraj sva se že kar 15 min namakala, ker je mali čist divji v banjici, noro uživa , bova mogla pa spet sama se uštimat, ker je ati na šihtu zdej se kaže ena priložnost, da bi zamenjal delovno mesto in bi delal med tednom od 7.30 do 15.30, pa vikende frej, upam da se izide, ker bi nam tak urnik res olajšal življenje Aja, pa včeraj smo "praznovali" že 2 meseca, pa sem pozabila tukaj omenit madonca gre res hitro No, zdej greva pa čofotat