Suzi*
|
Dan! 3x hura za previjalnico!! Vreme je pa tudi naročeno. Jaz bom tudi prej prišla v sredo, bomo s Pinči še en šoping pred srečanjem usekale, tako da Meti in še katera po želi, se lahko pridružite. Padel bo pa H&M in C&A. Drugač a meni ni problem dojit ali pa previjat kjerkoli, samo da ni prevelike gneče. treba se je znajt in čim manj komplicirat, pa gre. Mi pa včeraj spet nismo spali. Je zaspala šele ob 1.30!!!! Ob sedmih je jedla, ob osmih je sledilo kopanje in ob pol devetih papica, je zaspala na zizi in spala pol ure, ker jo je Anžej zbudil (al se je pa sama ), ker je v svoji sobi sitnaril. Pol je imela pa po dolgem času krče (mami je verjetno preveč solate za kosilo pojedla) in smo se nosili, pa jedli, pa je 45 min. dremala skupaj z mano na zizi, pa ko sem jo dol dala cel kažin, nič ni pomagalo, pol jo je moj nosil, mu je zaspala, pa itak se je spet v posteljici takoj zbudila, pol sva jo pa kar pustila jokat, če bi mogoče omagala, ker je blo že pol enih ura, pa itak da se ni umirila. Sem šla kar nočno ličko prižgat v sobi, in ona budna ko sred dneva bi se pogovarjala. Pa sploh ni spala že od nevem kdaj. Nasploh je čez dan zelo malo spala včeraj. Ob enih sem jo pol po 2 urah spet dala na zizo in je končno omagala. Midva pa tud. Moj se je že ob petih moral zbudit za v službo, je čist povožen revež. Žana je pol spala do osmih, pojedla, spala do desetih, sva se previli, je pojedla in takoj naprej zadrnjohala. Jaz sem pa do devetih pančala. Mah, jaz nimam več idej glede tega našga spanja. Aja, kar je pa še lepše je pa to (pa mogoče je to tud razlog nespanja), da se naša že kakšen teden ful slini, pa roke hoče na vsak način v usta dat, včeraj pa nekej joka, pa jo gledam v usta, in se mi zdi, da ji hočta spodnji enki ven pogledat. Ima pod dlesnijo male bele pikice in na dotik malo ostro. Tako da pomoje mi že prva dva zobka pričakujemo. Bom vidla v par dnevih, če bo dlesen prebilo. Je bil pa Anžej glede zobkov tudi ful hiter in je spodnji enki dobil že v tretjem mesecu. Pri nas je tudi lep sonček. Bomo šle ven, moram v lekarno po Calgel za dlesni pa po elastiko za moje hlače, ker jo moram zamenjat, da hlač ne zgubim. pa nisem jaz shujšala, ampak je elastika popustila.