|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
26.5.2008 23:18:21   
lučka 25
Joj, ste se ša raspisale danes. Sem komaj vse prebrala. user posted image

V glavnem si tudi midva želiva vsaj enega user posted image , če pa bosta user posted image user posted image  pa še toliko lepše.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
27.5.2008 7:13:04   
Anonimen
Dobro jutro drage moje.

Kako ste?

Jaz sem kar ok, ker itak šibam čez 2 uri domov..user posted image  Tako, da danes se kar načvekajte, da bom lahko jutri zjutraj brala.user posted image

Moje M še ni. Včeraj je bilo dosti špikanja, vlilo se ni pa nič. Je pa danes 33. dan.

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2152
27.5.2008 7:45:49   
dana
Tudi od mene dobro jutro. Čeprav zame ni ravno preveč dobro. V trebuhu me tako špika pa slabo mi je, da skoraj nič ne upam v usta dati, lačna sem pa ko volkuser posted image . Ali me bojo te bolečine spremljale do M ali bo tega kaj prej konec ?

Biba držim pesti da se ne bi vlilo.

< Sporočilo je popravil dana -- 27.5.2008 7:46:46 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
27.5.2008 7:50:35   
dana
Sluznico sem pa jaz imela na 12. dan debelo 35mm, kar naj bi bilo nekje na polovici - jaz sem tako razumela, da bi mogla bit debelina nekje 7 mm, da bi se lahko kaj vgnezdilo.

Biba tule si se pa nekje zatipkala. Če je 35 mm nekje na polovici, ne more biti potem 7 mm debelina za vgnezditev.

< Sporočilo je popravil dana -- 27.5.2008 7:51:08 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
27.5.2008 8:01:39   
jenyj
Dobro jutro punce!

Kako ste kaj? Sem vas pridno brala te dni in čisto za vsako posebej držim pesti, da nam uspe!

Pri meni tudi nič novega. Sem pridno delala ovulacijske teste ta mesec in niso nič pametnega pokazali, edino prejšnjo sredo je bila ta druga črtica malo bolj vidna. Danes je 24. dan, tako da imam še cca 12 dni do m.
Sem bila pa tudi pri Rešu zaradi pregrade in mi je rekel, da je komaj vidna in da se naj ne sekiram. Sva se zmenila, da pojem K do konca - imam ga še za 1x in se, če ne bo nič, naročim avgusta ali septembra, da bomo videli kako naprej. In bo tako julija že 1 leto odkar se trudimo.

Imejte se lepo v teh toplih dneh in čimbolj izkoristite sonček!!

Lp

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
27.5.2008 8:30:13   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image leto ,dve.naj mine tri leta ,samo da bo  in ne sekiraj se preveč,pri njau bo tudi avgusta 2 leti,pa ne bom vrgla puške v koruzo,še naprej se bom borila pa če se svet podre.naj bo junij roza.Drim pesti.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
27.5.2008 8:57:04   
neela
Dobro jutro še z moje strani. Ko že sprašujete, kako smo - jaz sem user posted image , kljub temu, da sem še kar okupirana s knjigami.

biba - kam pa ti že šibaš, pa šele prišla si???

dana - po moje bodo bolečine ponehale. Če pa ne, pa bi jaz na tvojem mestu razmislila o odhodu k G.

jenyj - vrzi čez poletje vse teste stran, uživajta poletje, pa ti v jeseni sploh ne bo treba več gledat Reša user posted image

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
27.5.2008 9:05:19   
Anonimen
neela, šibam domov..user posted image  Greva neki delat na hiško, pa sem rekla, bom kar frej vzela, k mam še lanski dopust.

Drugače pa mene kr dost špika po jajčniku, pa včasih zaboli...user posted image  Pa ne vem al mi je mal slabo al se mi sam zdi??? user posted image user posted image

Ma, zadn čas da grem domov, pa d začnem neki delat.. Ker drgač sam po forumih skačem in pol sam razmišljam..

Punce, imejte se skrajno lepo.. Velik napište, da bom mela jutri kej brat. Čau!! user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2158
27.5.2008 9:24:12   
sonček85
čav čav in lepo delaj hiško.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
27.5.2008 14:17:26   
Lu33
Živjo!

Včeraj me je kot urca točno obiskalauser posted image , tako da sedaj štartam z četrtim krogom K, pol pa par mesecev pavze (čakam na laparo).

Nevem zakaj, ampak zdi se mi, da če ni v treh krogih uspelo, tudi v četrtem ne bo. Čist sem pesemist, kaj čemuser posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
27.5.2008 14:47:41   
jenyj
Lu33!

Žal mi je. Vendar nič obupat in pozitivno naprej. Jaz sem na podobnem kot ti. Izteka se mi 3. krog s K, in mislim, da bom tudi šla v četrtega. Mogoče bo pa ravno v tem krogu. Saj veš, vsak ciklus je približno 25% možnosti za zanositev in 4. krogi so ravno 100% - in mogoče vama uspe ravno v zadnjem krogu!!

Drži se.

Lp 

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
27.5.2008 16:00:10   
nf
Haha Jenyj, če bi bila tale naša fertility matematika tako na easy, potem bi bile že zdavnej vse noseče user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem 525% noseča user posted image
Lu33 ne se sekirat in en velik user posted image  samo zate. Stunfku je ratalo ravno zadnji mesec, Janney je celo ratalo, ko je imela en mesec pavze. Tako da ta bitka res še ni izgubljena! Klomifen ti podvoji možnosti za zanositev, tako da če imaš kdaj lepo priložnost, jo imaš zdaj!

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
27.5.2008 16:03:46   
nf
Neela, kako si mi piflarka? user posted image  Pa tak lep sonček je zunej a? user posted image  user posted image  user posted image  Khm no ja, sej jaz sem tudi še v službi.
Alo babe, uživajte v sončku in v akciji!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
27.5.2008 19:00:31   
Lu33
Hvala punce!
Se prec bolje počutm!user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
27.5.2008 20:19:51   
jenyj
Nf!

Saj vem, da ni tako enostavno, vendar včasih pomaga če tako mislimo - pozitivno in ne obupamo prehitro. Čeprav sem jaz taprava, da se oglašam. Včasih sem tako na tleh, da mislim, da bo konec sveta, sploh ker so skoraj vse moje prijateljice letos zanosile in jim je kar "ratalo" nama pa ne. Potem pa si nekako rečem, da pač še ni usojeno in ko bo pač bo.
Sej veste tipična krivulja z vzponi in padci.

Lp

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
27.5.2008 21:00:53   
neela
nf - evo mene user posted image ...izpit že mimo...eno sranje...a bo že...gremo naprej

Lu33 in jenyj, stari borki in ostale - pa ja se ne bosta sedaj vdali?!?!?!? Kadar vas kakšna melanholija ali žalost zagrabi TAKOJ na RR, se nam besedno izlit in dat to vse iz sebe, da vama lahko pomagamo, tolažimo, vzpodbujamo. Zapomnita si - me smo tle z istim razlogom, kot ste ve in vse te stvari enako doživljamo, tako da smo res edine tiste, ki vas 10000% razumemo in definitivno tudi vzpodbujamo. Imamo pa pravico biti žalostne in na trenutke pesimistične, vendar naj bodo ti trenutki čim krajši. Naslednje jutro pa z dvignjeno glavo naprej! Na vsako izmed nas čaka en sonček (al pa več ), boste videle - samo potrpeti treba.... Pač bodo naši sončki toliko fejst, da si ga/jih moramo še 'zaslužiti'....user posted image

Joj, danes pa sem poetična, a??? user posted image

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
28.5.2008 9:18:53   
Anonimen
Niste ble pridne!!! user posted image user posted image  Sem vas 5 minut vse prebrala.. Kaj nej pa sedaj delam? user posted image

Lu33, user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!! Tud mene je danes zjutraj obiskala M. Tako da je prišla na 34. dan. No, vseeno boljše kot zadnjič, ko je prišla na 38.

Skratka, štartam z 3 ciklusom K.

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2167
28.5.2008 9:52:14   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Lu33

Živjo!

Včeraj me je kot urca točno obiskalauser posted image , tako da sedaj štartam z četrtim krogom K, pol pa par mesecev pavze (čakam na laparo).

Nevem zakaj, ampak zdi se mi, da če ni v treh krogih uspelo, tudi v četrtem ne bo. Čist sem pesemist, kaj čemuser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj ti uspe kmalu in šic ta našauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
28.5.2008 10:17:23   
nf
Jenyj vem kako se počutiš, ko vse prijateljice zanosijo takoj, pa vseeno ti lahko svetujem samo to, da se poskusi ne sekirat. Vsak človek je druga zgodba oz vsak par je druga zgodba. Vama je pač namenjeno, da pred štručko še vidita malo sveta pa najdeta lepe hobije... ful je enih stvari, ki niso povezane z otroki in so vseeno super. Sem prepričana, da bosta potem, ko bo štručka prišla, v veliki veliki prednosti pred pari, ki so jo dobili v prvo. Jaz recimo sploh ne morem rečt, da mi je žal, da čakava že dobro leto in pol. Vmes sem doživela ful enih lepih stvari, ki jih z otrokom sploh ne bi mogla, plus zdaj sem 100% prepričana, da si otroka res želim in zakaj si ga želim in čemu vsemu sem se pripravljena odpovedat v njegovo dobro. Pa itak da bo popoln, če je že toliko časa v izdelavi. user posted image

Bibica user posted image  V tretje gre rado! user posted image
Neela, kaj zdej, a ga nisi nardila??? Pheee piflarka pa taka user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
28.5.2008 12:37:47   
Anonimen
Punce, moja M je pa tok močna, da me je kar malo strah. Sem od zjutraj zamenjala že 2 tampona in pri obeh mi je šlo "skozi". user posted image user posted image user posted image  Tega nisem ravno vajena in sem ful presenečena. Bolečin pa niti približno ni bilo takšnih kot pri prejšnji M, ko sem mislila, da me bo pobralo. Čist malo me je bolel trebuh in križ, sedaj pa isto..

Sem mogla mal napisat, se takoj boljše počutim. Komaj čakam da grem domov, da se stuširam in preoblečem..

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2170
28.5.2008 13:47:51   
jenyj
Biba, mogoče je pa to zato, ker si jemala še Dabroston in ti je odebelil sluznico. Mislim, da debelejša kot je bolj močna je menstruacija. Zato imajo nekatere med jemanjem KT zelo šibko, ker se tam tudi sluznica stanjša - vsaj tako mislim, naj me katera popravi če se motim.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
28.5.2008 14:12:10   
honey
Punce, se vam lahko pridružim? Danes sem dobila recept za Klomifen. Sicer moram počakati, da dobim M, ampak že zdaj malo čekiram po forumu, kaj in kako.

Me pa nekaj zanima in se mi niti slučajno ne da brat vseh 80 in toliko strani, ker vem, da ve to sigurno veste: kolikim klomifenkam je uspelo "pridelati" dvojčke? Ker menda je to zelo pogosto user posted image

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
28.5.2008 14:20:12   
jenyj
Pozdravljena Honey!

Dobrodošla med nami. Na tvoje vprašanje žal nimam odgovora, vendar za sebe vem, da bi bila zelo vesela če bi bil vsaj eden.

Lp

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
28.5.2008 14:50:46   
tejčica30
Živjo punce, saj sprejemate tudi nove medse, kajne!

Pridružujem se honey, ki pravi, da se ji res ne da brati vseh 80+ strani, tudi meni se jih ne. Ampak vem, da ste fajn družba, ki znate dati spodbude za naprej.

Jaz čakam na rezultate prvega ciklusa K, danes je 28 dan. Nekatere pravite, da se ciklus podaljša - a je potem bolje tudi s testom malo počakat? Čeprav imam občutek, da mi ga ne bo treba delat, ker se mi je že pojavil glavobol, ki ga dobim vedno dan ali dva pred M.
Čeprav mojo ginekologinjo zelo cenim, mi je vseeno ful čudno, da mi je dala kar K, brez kakršnihkoli preiskav, pač ker v enem letu nisem zanosila. Ker, če je slučajno sperma slaba ali imam zapacane jajcevode... mi K ne bo nič koristil. Sva se pa z dragim zmenila, da če zdaj dobim M, da gre on samoplačniško na spermiogram; treba bo stvari vzeti v svoje roke...
Kdaj in po katerih preiskavah pa ste ve dobile K?

Tudi jaz se trudim med čakanjem na otroka zamotiti s kakšnimi prijetnimi stvarmi, vendar vseeno pride kak težek dan in jokava noč...

Lep pozdrav vsem, veselim se vaše družbe!

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
28.5.2008 15:28:25   
nf
O lepo, nove klomifenkice! Dobrodošli Honey in Tejčica!
Mislim, da nam zaenkrat še ni ratalo sproducirat dvojčkov, jih je pa kar nekaj zadnje čase zanosilo. Ampak šanse so user posted image
Tejčica, za spermiogram ti ginekolog itak ne bo dal napotnice. Za to naj gre fant k osebnemu zdravniku, on da napotnico. Če mu je pa nerodno (kot je bilo mojemu), pa naj gre samoplačniško in še prej bo na vrsti. Moj je šel k Dr. Rešu v neplodnostno kliniko v Dravljah in sva bila zelo zadovoljna. Rezultate ti takoj pove, naknadno pošlje še uradne rezultate, plačaš pa cca 40 evrov. 

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.