|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
26.5.2008 11:00:59   
sonček85
gremo klomifenke v mesec junij z pozitivnimi mislimi in veliko+++++++++

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
26.5.2008 11:07:29   
nf
babe rada bi klepetala še naprej, tko je fajn tuki, samo moram delat user posted image  user posted image  user posted image

Samo na kratko o mojih ciklih. Pred K so bili zelo zelo predvidljivi, skoraj na uro točni. Poleti so bili običajno na 26 dni, pozimi pa na 27 dni user posted image  Potem na K so bili na 28 dni. Prvi mesec po K je bil dolg tudi še 28 dni, ta mesec pa 26 dni, tako da sumim, da prehajam na letni čas. user posted image  user posted image  O je bila pred K običajno na 12.-13. dan, na K pa običajno 14. dan, zdaj pa ne vem, ker me sploh nič ne špika user posted image
Uživajte klepetuljice!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
26.5.2008 11:08:14   
Anonimen
tud jaz sem naredila isto napako. Junija sem diplomirala, septembra sem začela gledat študijske smeri in se čez en teden vpisala. S tem, da sem odkar sem v službi naredila samo diplomo - izpite sem imela že prej, in potem si niti nisem predstavljala kako to gre (izpiti in služba + hiša in druge obveznosti...)

skratka prenagljeno in nepremišljeno. Samo upam, da me ta vihravost ne bo stala lepih denarjev... user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2128
26.5.2008 11:09:50   
Anonimen
moji ciklusi pa tako: najprej malo mešano, potem sem jemala vsak mesec dabroston in so bili lepo na 27-29 dni. PRvi ciklus s klomifenom na 38 dni, drugi ciklus klomifen + dabroston je pa danes 32 dan in je še ni. Sem pa pričakovala nekje 30 dan da bo prišla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2129
26.5.2008 11:19:11   
neela
nf - ti kar pridno denarce služit, pa se še kaj zvečer oglasi tle gor, jaz se do takrat verjetno še ne bom utrudila.

biba - vidim, da imamo cikluse kot bi jih natresel - vsaka unikat zase. Zakaj pa je tebi G dal Dabroston?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
26.5.2008 11:21:28   
Anonimen
neela, zarad tega ker mam pol pretanko sluznico. In baje, da se ta mesec tud če bi prišlo do oploditve, ne bi prijelo, ker je pretanka.

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2131
26.5.2008 11:27:49   
neela
biba, saj debelino sluznice vidi z UZ, kajne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
26.5.2008 11:34:06   
Anonimen
neela, ja, z UZ se to vidi.

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2133
26.5.2008 12:43:00   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
26.5.2008 12:56:36   
Anonimen
evo, in sedaj se je vse končalo... Jaz morm pa še eno uro bit v službi in se dolgočasim...user posted image

Punce, ena druga tema je že, ampak dejmo še tle: kolk otrok si želite in koliko jih boste imele? Kaj pa spol?

Jaz najbrž 2, čeprav mi je ful lepo vidit družino s 3 otroci... Glede spola je pa tko: najprej sem si želela sam punčke - ful dolgo. Potem mi je vedeževalka rekla da bom mela fantka. In vam povem, da sem se nekako kar sprijaznila, tako, da mi je sedaj res vseeno.. Nimam niti najmanjše želje po user posted image  ali user posted image , čeprav sem bila vedno 100%, da si bom želela user posted image . A ni smešno kako se stvari obrnejo?' user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2135
26.5.2008 13:06:05   
neela
Midva bi pa 3! Pa nama je čisto vseeno katerega spola - samo, da bi nama uspelo in da bi bili zdravi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
26.5.2008 13:22:43   
malagala
Vprašanje

Na 19.dan M, sem imela ponovno UZ (na 15. dan je bil en folikel velik 14 mm, drugi pa 20 mm), kjer je bilo očitno, da enega folikla ni več, vidna je bila cista v veličini 25mm. Pa še sluznico imam pretanko.

Nič dobrih novic, tako da sem kar slabe volje. Povrh vsega pa še to, da je dr. rekel, da ne predlaga jemanja Klomifena še naprej, naj počakam kako bo ta mesec, nato pa se itak JULIJA (a veste, kje je še to!!!) zmenimo, kako naprej.

Je imela katera že podobne izkušnje - zakaj je predlagal prenehanje jemanja K? Zaradi sluznice, ciste  ali morda zato, ker domneva da s K. itak ne bom mogla zanositi in mi bodo julija predpisali terapijo z inekcijami???

Hvala za vsak nasvet.

Aja - pa meni bi bil eden otrok čisto dovolj!!!

Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
26.5.2008 13:44:36   
Anonimen
malaga, verjamem da si slabe volje. Pri meni je bilo podobno ta mesec. Mogoče je rekel, da bo prenehal s K zaradi sluznice - K tanjša sluznico in če ta ni ok, potem ne more pridit do vgnezditve. Vem da je težko, ampak nimaš kaj... Jaz štartam zarad podobnih rezultatov kot ti s 3 tableti/dan. Me kar malo skrbi.. user posted image  Veliko sreče ti želim!!!!!!!!

(odgovor članu malagala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2138
26.5.2008 14:08:03   
malagala
Hvala biba12 za prijazne besede...

Veš kaj me pri  tem najbolj moti??? Da mi ni dal K. naprej v manjši ali večji dozi, ker itak vem, da z zanositvijo ne bo nič, ker  nimam svojih m. in o. Vsa ta leta so mi jo sprožali umetno, zdaj pa naj bom kar brez vsega??? To pomeni da ne more biti nič...

No ja, prepričana sem, da ne bom dobila perila (kot vedno) in da bom morala nazaj, tako mi je bilo rečeno in mi bodo verjetno takrat dali kaj bolj konkretnega. Upam, da bo tako!

Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
26.5.2008 14:48:59   
dana
Malagala boš videla, julij bo hitro tu. Mogoče pa bo že do takrat kaj ratalo.

Jaz pri sebi ne vem kaj se dogaja, ker me G nič ne spremlja z UZ. O je skoraj gotovo bila med vikendom, kako je pa z ostalimi stvarmi pa ne vem. Bomo videli čez 14 dniuser posted image , ker je tudi meni G rekla na pregledu, da imam tanko sluznico. Je bila pa (če sem si prav zapomnila) 14 mm in to 7. dan ciklusa. Ne vem pa ali je to malo ali normalno.

Aja, če pride do hiperstimulacije - ali to kaj vpliva na zanositev? Pardon če postavljam taka vprašanja, ampak tega res ne vem.

Midva enega otroka že imava, rada bi še enega. Če bi pa kako drugače naneslo, bi imela pa tudi tri.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
26.5.2008 15:27:18   
nf
Jaz si tudi želim 3 user posted image  in mi je prav vseeno za spol. Samo da so! user posted image user posted image

Punce, ki imate pretanko sluznico (biba in malagala) - ali se vam to pozna na M? Ker meni ni pet posto jasno, kako je lahko moja sluznica tako super lepa na UZ, M traja pa samo 2 dni? user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
26.5.2008 15:44:03   
dana
Jaz sem bila na UZ 7. dan ciklusa in je rekla da imam pretanko sluznico. Moja M pa traja 5 dni, s tem da imam 2 dni normalno krvavitev, ostali 3 dnevi so pa samo rjav izcedek.
Pred prvim porodom sem imela precej močnejše M kot jih imam zdaj. Sem pa zadnje 2 leti jemala KT, tako da mislim da je tudi od tega odvisno kakšno M imam.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
26.5.2008 16:30:47   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Jaz sem bila na UZ 7. dan ciklusa in je rekla da imam pretanko sluznico. Moja M pa traja 5 dni, s tem da imam 2 dni normalno krvavitev, ostali 3 dnevi so pa samo rjav izcedek.
Pred prvim porodom sem imela precej močnejše M kot jih imam zdaj. Sem pa zadnje 2 leti jemala KT, tako da mislim da je tudi od tega odvisno kakšno M imam.

Enako imam jaz. 2 dni normalno močno M, potem pa 2 dni skoraj nič in nato par dni take bedne male krvavitve. user posted image  Ne vem, kako je rešu uspelo videti "lepo sluznico". Jaz imam pa takle od K dalje... Upam, da se bo stanje popravilo.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
26.5.2008 16:40:01   
PikaV
A ma M kej opraviti z ebelino sluznice? Ker jaz mam tu samo 2 dni, pol pa čist malo. Ampak meni je G rekel, da imam "odebeljeno" sluznico in "godno za ugnezditev".

Nič mi več ni jasn?!user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
26.5.2008 16:48:41   
neela
Vidim, da delamo doktorat iz sluznice..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu PikaV)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
26.5.2008 18:47:09   
TIAPIA
Ja, punce komaj vas dohajam, ste zelo pridne v klepetanju (pisanju)user posted image user posted image
Včeraj sem vzela zadnjo dozo klomifena, danes me je pa že nekaj špikalo, joj se bojim da ne bi res prišlo do
hiperstimulacije. V petek imam pa uz.
Punce, me pa zanima če imam lahko že prej ovulacijo (pred petkom)?
Ja naj pa vam povem, da imam doma že dva sončkauser posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
26.5.2008 18:59:44   
moj mišek
user posted image

< Sporočilo je popravil moj mišek -- 26.5.2008 19:00:11 >

(odgovor članu TIAPIA)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
26.5.2008 19:02:27   
Anonimen
nf, moje M so čisto normalne. Nekje 3 dni kri, potem pa 5-7 dni rjav izcedek (to je baje zato, ker imam maternico narobe obrnjeno in se kri notri zadržujeuser posted image ).

Sluznico sem pa jaz imela na 12. dan debelo 35mm, kar naj bi bilo nekje na polovici - jaz sem tako razumela, da bi mogla bit debelina nekje 7 mm, da bi se lahko kaj vgnezdilo.

(odgovor članu moj mišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2148
26.5.2008 22:20:45   
trinity22
a zdaj ste pa vse čvekice pobegnile?
danes ste bile pa res pridne, vse ste obdelale od študija do sluznice ...

nf žal mi je, da je prišlauser posted image user posted image

biba12 da ti odgovorim na tvoje vprašanje, meni je moja G po mojem mnenju zelo neodgovrno napisala Klomifen, saj me čisto nič ne spremlja z UZ in sploh ne vem, če reagiram in niti kakšna je moja sluznica in nič. Ko sem jo pa prejšnji mesec klicala in jo prosila, če lahko pridem 5. dan na UZ, je pa rekla, da ima ful gužvo in da ni treba nič gledat, da je vžno da se prime. JA, se strinjam, samo če se pa ne prime.
Zato pa sem ta mesec vzela samo pol tabletke, ker sem razmišljala, če Reš predpiše samo pol tabletke pa jih kar dosti zanosi, zakaj pa ne bi poskusila itaq se mi vse skupi za en mesec podaljša, če ne uspe. Poleg tega sem pa razmišljala v tej smeri, če Klomifen tanjša sluznico in če moji jajčniki rabijo samo malo spodbude (tega siicer ne vem), potem bi lahko bilo pol tabletke dovolj, da zbudi jajčnike in sluznica se tudi ne bi preveč stanjšalauser posted image  Takšno je pač moje laično razmišljanje ... Je pa res, da me je v času ovolacije dosti manj špikalo kot prejšnji mesec in sluzi še ni bilo, tako da ne vem, nimam kaj dost upanja, po mojem ni bilo zadostne stimulacije.

No bomo vidli, pustimo se presenetiti ...
Navijam za vse, da vam čimprej uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
26.5.2008 23:06:02   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image 24.5 vzela zadnjo tabletko klomifena.se pravi da bi morala biti O nekje med 28,5-2.6 a mam prav ali ne.kaj sem narobe izračunala,ker meni to računanje ne gre preveč.

hvala

imela bi pa 3user posted image ,samo naj m Bog prej nakloni vsaj enega potem bomo pa videli naprej.ja vsaj 3 če ne 5

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.