|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
28.5.2008 16:22:16   
honey
Tejčica30, tudi jaz sem pri prvi ginekologinji dobila Klomifen brez vsake preiskave, nato pa smo ugotovili, da sem imela zamašene jajcevode. Lahko bi prišlo do izvenmaternične nosečnosti.To sem izvedela, ko sem zamenjala gin. in me je poslala na HSG pred uvedbo klomifena.

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
28.5.2008 17:54:41   
Anonimen
jenyj, a veš da sem danes točno tole mislila?? Prejle sem še mojega spraševala, če se kaj spomni, kaj smo se učili o M pri spolni vzgoji.. user posted image  Pa itak logično se nama je zdelo tako, nisem bila pa 100%, zato sem ravno zato prišla sedaj na net, da grem tole preverit. Tako, da upam, da je res tole!!!

Honey in tejčica, dobrodošli. Meni je G predpisala K takoj ko sem rekla, da planiramo v bližnij prihodnosti, da bi začeli delati na user posted image . To pa zato ker imam PCO in je s tem ful težko zanosit. Tako, da sva že prvi ciklus poskušanja bila na K. Aja, pa brez predhodnih preiskav. Čez dva ciklusa me čaka HSG če ne bo nič.

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 2177
28.5.2008 21:25:06   
lučka 25
Vse nove klomifenke, dobrodošle. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj vam s pomočjo K uspe že v prvo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, ki vas je obiskala user posted image  pa kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  s pozitivno energijo in močjo, da vam uspe v naslednjem krogu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
28.5.2008 21:31:27   
lučka 25
No, hotela sem še povedati, da je sedaj pri meni 1. ciklus po K. Dogajajo se za mene čudne (Za zdrave pa normalne) stvari. Že par dni me špika v jajčnikih, pojavlja se mis luz, ki res še ni tista prava za O, ampak je pa taka, ki se mi pojavi par dni pred O. In ker mi to ni dalo miru, sem naredila O test, ki res še ni bil pozitiven, ampak glede na izkušnje zna bit pozitiven v naslednjih dneh. bom videla kako bo jutri ali v petek. Ker mi je po eni strani nenavadno, a hkrati super, da obstaja možnost, da bom imela lastno O in kratek ciklus. Danes je drugače 13.dan.
Joj, sem se tako nakvačkala, da sploh ne vem kaj sem povedala. Mal sem zmedena od adrenalina, upanja, ker bi bila to res dobra novica. Sem vam mogla povedat, delit to z vami. Se takoj bolj počutim. Bi blo pa res smešno, če bi nama sedaj uspelo naravno, ko čakava na IVF. Gotovo si mislite kaj sedim pred računalnikom, na mesto, da bi user posted image user posted image . Sej že grem, samo da dragi pride domov. user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
29.5.2008 7:28:07   
honey
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Bi blo pa res smešno, če bi nama sedaj uspelo naravno, ko čakava na IVF. 

A ti nekaj povem? Moja prijatejica je tako zanosila. Njej so rekli, da je ZF, da bo naravno zanosila, je šla že čez en postopek IVF, potem se je prijavila za drugega in ta čas je zanosila - naravno. Tako da, punce - čudeži se dogajajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
29.5.2008 8:35:53   
Fargesia
od moje dobre prijateljice prijateljica tudi!!!! in tamala je zdaj stara 8 mesecev!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
29.5.2008 10:13:59   
tejčica30
IZVIRNO SPOROČILO: honey

[... Tako da, punce - čudeži se dogajajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz imam tak primer v žlahti. Po dveh otročkih z umetno oploditvijo je sestrična po naravni poti dobila tretjega (pri 40-ih).

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
29.5.2008 11:28:23   
dana
Tudi meni je G predpisala K brez kakršnihkoli preiskav. Če v 3 mesecih ne bo ratalo, grem v nadaljnje preiskave.
Moram pa počakati še dober teden da vidim če smo kaj pridelaliuser posted image . Če nismo bomo šli pa v nove bojeuser posted image

Jaz sem jemala 2 tabletki na dan. O si nisem nič merila s testi, sem imela pa v soboto ful sluzi, tko da mislim da je O bila. Zdaj je samo vprašanje če je bila sluznica zadosti debela.  

Neposredna povezava do sporočila: 2183
29.5.2008 12:07:12   
Anonimen
Ojla punce..

Kaj dogaja?? Nič ni kaj  za brat.. Niste nič pridne čveke.user posted image

Moja M je bla včer grozno močna, danes jo je pa čisto čisto malo...user posted image

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2184
30.5.2008 9:32:05   
Anonimen
kaj je punce? Še vse spite??

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 2185
30.5.2008 9:54:50   
nf
Čau babe! Kaj je zdej to zaeno zatišje??? Hello?
Pri meni ni nič novega. M se je poslovila, zdaj je 7. dan cikla in počasi počasi se bližajo plodni dnevi. Je pa tle en haklc, ker moj dragi potuje v ponedeljek (10. dan) in se vrne v sredo (12. dan). Tako da čist komot, da bova spet zamudila ovulacijo. user posted image
No punce, dejmo kakšen glas od sebe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
30.5.2008 10:02:06   
tejčica30
Biba12, ne bodi tako neučakljiva, no..

Mene zanima, koliko se vam je zaradi K podaljšal ciklus, če se sploh je. Jaz sem  danes 3o dan ciklusa (sem ta mesec tako fino usklajena z datumi), M pa imam ponavadi na 28 -31 dni, tako da bom, če danes ne pride M, šla zvečer v lekarno po CB in jutri zjutraj test. Mislim, da če sem noseča, da bo pokazalo, ker je od ovulacije že 14 dni.  Kakšnih posebnih znakov  pa nimam; v več kot enem letu čakanja na user posted image , sem si nehala domišljat raznorazne simptome in znamenja (tudi netelesna).

No, ta sanjski maj ima le še dva dni časa, da kaj lepega prinese. Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
30.5.2008 10:06:20   
jenyj
Nf!

Nič se sekirat. Vidva lepo user posted image  10. dan in potem še 12. ko se vrne pa ne bosta nič zamudila, plavalčki itak preživijo tudi tja do 5 dni, če so pogoji ugodni.
Pri meni je pa danes 27. dan ciklusa, menstruacijo pa pričakujem nekje naslednjo nedeljo na 36. dan. Drugače pa se ne počutim nič drugače kot ponavadi tako da bo sigurno prišla.

Lep vikend vsem skupaj!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
30.5.2008 10:19:20   
TIAPIA
Punce  pri meni ne bo nič user posted image user posted image .
Bila na UZ,mi je rekla da ni nič user posted image Zdaj moram počakat, če bom dobila sploh user posted image potem pa mi je predpisala klomifen 3 tab na dan.
Pa zdaj skoz čutim eno špikanje...ma ne vem ...
Razmišljam če bi slučajno lahko bila že ovulacija...
Sploh mi ni nič rekla glede sluznice...foliklov...
Ostalim puncam želim čimprejuser posted image user posted image user posted image ali +++

Neposredna povezava do sporočila: 2189
30.5.2008 10:28:55   
jenyj
Tejčica!

Jaz sem ga prvi ciklus s K imela na 35 dni, drugi ciklus na 36 dni, sedaj sem pa 27. dan. Ne vem pa za koliko se je podaljšal, ker prej svojih menstruacij sploh nisem imela.

(odgovor članu TIAPIA)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
30.5.2008 10:56:56   
mimikimi
Pri  ciklusu klomifena je bla user posted image na 30 dni, zdaj sem druge in bomo vidli (upam, da je ne bo). Pred jemanjem Klomifena pa je bla od 28-37 dni, največkrat 33. Tk da se mi je ciklus skrajšal.
Punce kateri dan v ciklusu imate ponavadi ovulacijo- tiste, ki jemljete K. V prvem in v drugem je pri meni bla na 14 dan, a mislite, da je to prekmalu?

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
30.5.2008 11:14:26   
pancottina
Ciao punce.
Upam, da me sprejmete medse. Sem na novo registrirana uporabnica. Spremljam in berem RR že od samega začetka, že od takrat, ko je bilo roza ozadje.

No nick sem si spremenila pa zaradi tega, ker ko sem se prijavila sem bila študentka, kateri so otroci sicer hodili po glavi, ampak ni bilo nič resnejšega.
Zdaj sem pa poročena in si dojenčka neskončno želiva oba. Na tem delava že skoraj leto in pol. Pa ni zaenkrat še nič novega.
Zamenjava nicka pa naj bi predsavljala kakšno pozitivno prelomnico mojega življenja. user posted image

RAvno danes sem bila na ponovnem pregledu pri svoji ginekologinji. Tri mesece sem si namreč morala meriti BT. Danes mi je naredila vaginalni UZ in gotovila, da je maternica pravilne oblike in vse tako kot more bit. Nato mi je zaradi nerednih oziroma zelo neočitnih ovulacij predpisala klomifen.

Tako, zdaj čakam, da se mi ulije user posted image , da pride 5 dan ciklusa in da začnem s klomifenom. Upam, da mi bo tokrat uspelo. Zraven sem si kupila še tifol in evital. Po priporočilu farmacevtke.

Zdaj me pa če želite me sprejmite med vas, da bomo čimprej vse zagledale magične ++++++

< Sporočilo je popravil pancottina -- 30.5.2008 11:16:27 >

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
30.5.2008 12:10:38   
tejčica30
pancottina, dobrodošla!
Naj ti rata v prvo zagledat magični user posted image . Vidim, da sva časovno približno isto pri želji za user posted image . Čas sicer teče zelo hitro, da nam sploh ni jasno, npr. kako je lahko že konec maja, po drudi strani pa je čakanje oz. nečakanje na M tako neskončno... ali pa ko ti G reče, tri mesece še počakaj (jemlji K, ali meri BT...)

Mimikimi, po moje je 14 dan ciklusa že komot O.
Pri meni je O s prvim ciklusom K ful drugačna, prej sem čutila špikanje v enem jajčniku približno pol dneva, pojavljala se je neklje med 14 in 17 dnevom. Ta mesec pa v obeh in to tri dni pa pol!! Ni bilo tako, da bi pomislila na kakšno hiperstimulacijo, ampak je bilo kar močno; morda tudi zato, ker sem en dan prej neke trebušnjake delala, pa potem sem morala še eno gredico preštihat, mi je bila ful sila,potem pa ko sem se zvačer vlegla na kavč, je špikanje popustilo toliko, da sem čutila le, da nekaj dogaja.
Jaz ne delam ovulaciskih testov, to špikanje enačim z O (upam,da se ne motim), prej sem si merila tudi BT, zdaj ta mesec s K pa ne, ker mi je G rekla, da znajo biti temperatura malo zmešane.

< Sporočilo je popravil tejčica30 -- 30.5.2008 12:19:20 >

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
30.5.2008 14:20:47   
Lu33
Čav!

Najprej še od mene dobrodošlica vsem novim klomifenkam. 

No, naj vam povem, kaj se mi je danes zgodilo v službi:
Danes sem delala v drugem prostoru, kot običajno. Odkar sem v tej službi, v tej drugi stavbi še nisem bila, zato sem bla itak mal zmedena in brez  taprave orientacije.  No pa k bistvu. Enkrat sem nekaj hitela iskat v prostor (prišla sem skozi ena vrata, pobrala ene liste, nato pa bi morala na drugem koncu prostora ven - skozi druga vrata in jaz jih nisem vidla! Vedla sem, da morajo tam bit, pa jih nisem vidla! Groza. No, saj pol po ene desetih sekundah, ko sem se mal umirila in bolje pogledala, sem jih vidla. So ble pa na stežaj odprte, zraven pa eno veliko ogledalo in to ogledalo me je najbrš mal zmedlo.  Ko sem pol mal razmišljala, sem dognala, da je to verjetno tisti upliv, ki ga ima K na vid!!!
Ampak, ko sedaj pomislim na tisti trenutek panike, mi še zdaj vroče rata! Še dobr, da me ni noben vidu. Bog ve, kaj bi si misliliuser posted image

Glede mojih ciklusov pa tako: Dolžina je ostala enaka, ovulacija točno na 14 dan, M pa že prvi dan tako močna kot prej tretji dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2194
30.5.2008 18:09:29   
neela
čao dečve, posebej lep pozdrav novi članici, pancottini! No, katera bo sedaj prva 'padla' pod čarobnim znakom user posted image !
nf
- od kdaj se pa ti spet sekiraš, kdaj user posted image in kdaj ne? Pa saj si dala delanje user posted image trenutno na off, kajne???user posted image user posted image   Ti samo lepo po starih vzorcih še naprej 'off the record obdeluj' svojega user posted image pa ti ne bo nič ušlo, razen mogoče laparo, a?

Lu33
- mogoče pa imaš res stranske učinke K, vendar moram priznat, da si prva, o kateri slišim, da je v smislu vida tako hudo. Kakorkoli - drži se in pazi nase!

Maša - kod hodiš??? Si se do 9.6. distancirala od RR?? user posted image user posted image user posted image

Jaz sem dober teden po laparo in me že vse srbi - tako ali drugače...user posted image ..... Včasih imamo vse že občutek, da moramo user posted image na ukaz, ampak ta ukaz o NE user posted image pa mene ubija še bolj...da ne govorim, kakšno mučenje je to za mojega user posted image ....user posted image user posted image user posted image

Pa naj nam ta maj prinese še kakšen user posted image prinese no!!!

< Sporočilo je popravil neela -- 30.5.2008 18:10:33 >

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
30.5.2008 18:57:22   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Maša - kod hodiš??? Si se do 9.6. distancirala od RR?? user posted image user posted image user posted image

ne ne...sam utrujena sem k pes zadnje dneve...

šivčki srbijo a ne? to pomeni da se celijo!user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
30.5.2008 19:12:15   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • miska73 - 6.ciklus (čaka na laparo)
  • maša82 - 6.ciklus - 1.IUI (25 m) - 9.6. test
  • Efi - 5.ciklus (3.IUI)
  • lučka25 - čaka na IVF (37m)
  • PENCA - 6.ciklus
  • neela - prestala laparo (23m)
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • waiting - 4.ciklus 
  • nf-8.7. laparo-4.ciklus(22m) 
  • roth - 4.ciklus
  • jazzz27 - 4.ciklus
  • Lu33 - 4.ciklus (čaka na laparo)
  • reby - 3. ciklus(laparo 7.3.)
  • dinasajo - 3.ciklus
  • pandka - 3.ciklus
  • naska - 3.ciklus
  • bozza - 3.ciklus- 12.6. posvet pri Rešu za umetno
  • S1902 - 3.ciklus (drugače 5.ciklus)
  • jenyj - 3.ciklus
  • trinity22 - 3.ciklus
  • pa3cija - 3.ciklus
  • stella81 - 3.ciklus
  • Čačka - počiva en ciklus(3.ciklusi so za njo-laparo)
  • biba77 -  IUI (2. ciklus K)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • Arual - čaka na posvet - neplodnostna
  • pegas - 2.ciklus
  • METULJ1 - brez K (2.ciklus) (13m)
  • bayb77 - 2.ciklus
  • andre3a - 2.ciklus, prestala laparo
  • biba12 - 2.ciklus
  • Cari - 2.ciklus - 8.5. test
  • PikaV - 2. ciklus
  • Mona Liza - 1.ciklus (laparo in hormonske preiskave)
  • inda1 - 1.ciklus
  • sonček85 - 1.ciklus
  • mimikimi - 1.ciklus
  • atina1 - 1.ciklus
  • sanna - 1.ciklus
  • s.k.. - 1.ciklus
  • tina77 - 1.ciklus
  • malagala - 1.ciklus
  • HEL36 - 1.ciklus
  • dana - 1.ciklus
  • miš - ponovno na K
  • TIAPIA - 1.ciklus
  • honey - 1.ciklus
  • tejčica30 - 1.ciklus
  • pancottina - 1.ciklus

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE user posted image

• stunfek - 4.ciklus (test 14.2.)user posted image
  • mmanca - 1.ciklususer posted image
  • nosečka maja - 5.ciklususer posted image
  • amor realuser posted image

• Bety upauser posted image

• Petra1111 - 5.ciklususer posted image

• Janney - naravno user posted image

• pike -1. ciklus user posted image

• Bimba80user posted image

• LUNA06user posted image

• Vesny196 - naravnouser posted image
  • tasa.m - naravnouser posted image

• Detece - 1.ciklususer posted image

• Hator - 1.ciklususer posted image

• Almera (julijka 08)user posted image
  • spabuser posted image

"KLOMIFENSKE" MAMICE
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)

• tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)
  • bozza
  • biba77 (rodila fantka junij 2006)
  • S1902 (rodila punčko februar 2007)
    "bivše klomifenke"
  • oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006 )
  • kitka1 - 1.ciklus (gonal F)-4.ciklus K
  • snežinka7 - 3.ciklus IUI

Kandidatke za "Srečanje klomifenk 2008":

1. neela (Dolenjska)
2. janney
3. nf (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
5. maša82 (okolica Ljubljane - prke vzhodu)
6. bozza 
7. kitka1 (Gorenjska)
8. petra1111
9. Lučka25 (Gorenjska)
10. PENCA (Kamnik)
11. sonček85
12. Hator

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
30.5.2008 19:13:19   
Fargesia
Dobrodošle vse nove "uporabnice" klomifena!!!!Naj vam čimprej uspe!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
30.5.2008 20:06:54   
Hator
Pozdravljene,
sem vas prišla malo pozdravit. Žal vam moram povedat, da se je moja user posted image končala zaradi IMN. Tako da boste morale popravit seznam (no, saj je tudi napaka, ratalo je v 2. ciklusus jemanja Klomifena, ne v 1.). Zaenkrat še okrevam, čakam na user posted image in nekaj ciklusov, potem pa bomo videli za naprej. Če spet pristanem na Klomifenu, se vam seveda pridružim. Upam pa, da nama bo ratalo kaj prej. Držim pesti za vas in zase.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
30.5.2008 20:28:14   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Hator
Žal vam moram povedat, da se je moja user posted image končala zaradi IMN.

joooojjj, hator - zelo zelo zelo mi je žal, da se ti je to zgodilo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak drži se punca, boš videla, da ti bo poletje prineslo srečno user posted image !!!!

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.