|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
15.5.2008 21:59:22   
lučka 25
andre3a, to je bilo pa hitro, da ti ni treba tako dolgo čakati na laparoskopijo. Upam, da bo uspešna in vama bo tako kot prvič, tudi sedaj takoj uspelo zagledati user posted image user posted image . Bom mislila nate. user posted image

Mona Liza, kaj pa so to mikrocistični jajčniki pa tudia jaz ne vem. Upam, da ti bo lahko katera pomagala. Želim pa ti, da te bo zdravljenje tega pripeljalo do user posted image user posted image .

dana, dobrodošla med nami.user posted image  Naj bo terapija s K uspešna in boš tako kmalu zagledala user posted image user posted image . Držim pesti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
16.5.2008 6:21:29   
lučka 25
Ja, kaj naj rečem. Tudi ta ciklus me je obiskala user posted image .user posted image user posted image user posted image  Bo že.
V sredo grem h G in bom videla kako bo naprej. Obupala še nisva. user posted image

Ostalim pa želim, da se vpišete na spodnji seznam, z roza barvo. Mislim, da čutimo tam že nekaj časa pomanjkanje user posted image  in bi bilo fino, če bi zopet kateri od nas uspelo. Jaz že navijam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
16.5.2008 7:13:24   
Anonimen
mona liza, nimam pojma, kaj je to. Sem vedno mislila, da je to eno in isto. Elevit bi pa jaz na tvojem mestu jemala po O, prej pa ne. Jaz nekako tako jemljem Tifol, čeprav priznam, da ga večkrat pozabim.user posted image

andre3a: držim pesti, da vama tokrat rata user posted image user posted image user posted image user posted image  A nisi bila na laparoskopiji par mesecev nazaj?? user posted image

lučka25: user posted image user posted image user posted image  Upam, da drug mesec rata!!

Pri meni pa še nič novega. Danes je 22 al 23 dan. Do 26. dne jemljem Dabroston, tako da upam, da bom M dobila potem kakšne dva dni po prenehanju jemanja, tako kot včasih - nekj konc naslednjega tedna. Potem pa veselo v nov krog. Drugače me občasno malo špikne, prsi so čist normalne, edino belega izcedka je spet kar precej.

je pa luštno ta mesec, ker takoj po user posted image  ne začnem razmišljat ali bo user posted image  ali ne.. Sem res čisto sproščena, ker sem si nekako dala v glavo, da ta mesec ne bo ratalo, če pa že bo, pa itak ne bo prišlo do vgnezditve zaradi sluznice..

skratka, hočem povedat - luštno je ko si neobremenjen in ne iščeš znakov.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1978
16.5.2008 7:50:30   
dana
Mona liza je napisala, da ni reagirala na Klomifen, ker ima tanko sluznico. Pa to je tudi meni rekla na pregleduuser posted image  Potem tu ni smisla v jemanju K, če potem ne bo prišlo do vgnezditve.

Sem pa brala stranske učinke in sem se kar mal ustrašla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
16.5.2008 8:32:47   
Anonimen
Dana, jaz mislim, da je fora ta mesec v tem, da boš ti jemala K, da G vidi, če sploh reagiraš - če bo prišlo do O. To, da je pa tanka sluznica je pa stranski učinek K.

tud jaz sem prvi mesec jemala samo K, da so videli če bo O. Ta mesec pa zarad tanjše sluznice jemljem še dabroston od 16-26 dneva ciklusa po 2 tableti na dan.

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1980
16.5.2008 9:16:25   
Mona Liza
biba12, meni je G. da nimam policističnih jajčnikov, ampak mikrocistične. Tako da verjetno to res ni eno in isto. Čeprav jaz za ta izraz slišim prvič. Glede jemanja Elevita... 1 teden nazaj sem ga prenehala jemati, ker se mi zdi brezveze, glede na to, da sedaj vidim, kakšna je situacija. Glede O pa sploh ne vem kdaj jo imam, če jo sploh imam, tako da potem tud posledično ne vem, kdaj naj Elevit spet začnem jemati user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
16.5.2008 9:41:30   
Anonimen
Mona liza, kaj pa če bi prosila G  za UZ v času ovulacije? da bi vsaj vedela ali je ali ne. Če misliš, da te ne bo hotela vzet, pa se naredi mal neumno in pejt nekje 13 dan ciklusa k njej in reč da maš bolečine v jajčnikih.. Pa te bo dala na UZ.

(odgovor članu Mona Liza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1982
16.5.2008 9:50:43   
Mona Liza
biba12, jaz namreč že 2,5 meseca nimam user posted image  , tako da tudi ne vem, kakšne cikluse imam. Nič ne vem. Tako da se bolj težko naročam na UZ določen dan ciklusa.

Saj sem konec maja naročena k tej ta drugi G. na hormonske preiskave krvi. Moja G pa mi je rekla, naj se v vsakem primeru naročim k njej na UZ ponovno v začetku julija. Ma cela zmeda. Si niti v sanjah nisem predstavljala, da bo tako user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
16.5.2008 10:16:30   
Arual
Ojla.
Tudi mene je obiskala user posted image . Tako da sem konc s klomifenom. Zdaj pa 2 kroga brez klomifena, pol pa v neplodnostno ambulanto. Upam,d a tja ne bo potrebno it.

Držim pesti za vse vas.
Lp

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
16.5.2008 11:34:43   
dana
S čim si pa lahko sama pomagam da si odebelim sluznico?

Ker meni je rekla G, da če v 3 mesecih ne bo nič, me bo dala naprej na preiskave. In me tudi v teh 3 mesecih ne bo nč spremljala z UZ.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
16.5.2008 16:24:06   
Lu33
Živjo!

andre3a - te lahko vprašam kam greš na laparo? In koliko časa si čakala na poseg, ker ne vem če sem te prav razumela. Hvala!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
16.5.2008 17:23:47   
Anonimen
Dana, jaz bi vseeno šla k njej nekje 12-14 dan ciklusa in rekla, da prosim za UZ, ker mam ful čuden občutek al pa kej podobnega. Pa tud reč, da v navodilih piše, da naj se spremlja z UZ.

No, če bo potem rekla tudi, da imaš tanko sluznico, bi jo jaz prosila za Dabroston (tega potem jemlješ od 16-26 dneva oz. po navodilih G).

(odgovor članu Lu33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1987
16.5.2008 17:59:16   
neela
ojla punce, soborke! user posted image
Evo mene, odštevam še zadnje dneve pred laparo. K sreči nobenega strahu, sem pa danes doživela slabo voljo s strani sodelavcev zaradi moje odsotnosti. In še to - napovedala sem, da me ne bo samo 1 teden (oz 5 delovnih dni). Sedaj pa vidim, ko pišete, da ti dajo 10 do 14 dni bolniške...user posted image ... Eh, bom že nekak....

No, lepi in zaljubljeni maj gre skoraj h kraju, pa še nič rozik klomifenk?!?!? Dajmo dajmo punce!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
17.5.2008 12:09:55   
nf
oJla Neelči! user posted image  user posted image  user posted image  Kje si ti? Ej kaj si pa rekla v službi? Si jim povedala, da greš na laparoskopijo? Sicer se pa jaz ne bi sekirala glede egoističnih sodelavcev. Sej drugače si pridna, kdaj se pa tudi moraš zavzeti zase, a ni tako? Kdaj imaš točen datum, da bomo lahko navijale? Joj ne, že jaz imam tremo, ko pomislim, da jo imaš tako hitro. user posted image
Arual user posted image  user posted image  da jo boš lažje odgnala. Naslednji mesec bo pa ratalo!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
17.5.2008 15:29:14   
malagala
VPRAŠANJE

Končala sem s 1. cilkusom jemanja K., počutim se OK, v ponedeljek imam UZ. Zanima me, če so kake omejitvev zvezi s user posted image oz. lahko imaš spolne odnose med in takoj po jemanju K. ali je boljše počakati na UZ?

Ker je to prvič, nimam pojma kako in kaj...

Hvala,
lp

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
17.5.2008 19:43:07   
andre3a
Naj vas še danes malo pozdravim preden jutri zjutraj grem.
Lu33 na laparoskopijo grem v Trbovlje.Ker mi zopet tablete niso pomagale,sva se z zdravnikom odločila za ta poseg,tako kot prvič.Zmenjena sva bila,da če se prikažeuser posted image ,moram biti tam drugi ali tretji dan ciklusa da se pomeniva kaj naprej in to je bilo v sredo.Tu ni nekih ogromnih čakalnih vrst kot drugje in rekel je naj pridem not kar v nedeljo in v ponedeljek bom operirana.
Biba  konec februarja pa sem imela tukaj HSG.Tukaj imam svojega ginekologa čeprav nisem od tu in sem zelo,zelo zadovoljna.
Lučka in vse ostale ki boste držale pesti HVALA jaz pa se javim takoj ko pridem nazaj.Vi pa glejte ta se te dni ko me ne bo seznam obarva roza pri vsaki ki čaka.

ANDREJA

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
18.5.2008 10:50:27   
lučka 25
andre3a, sedaj le si gotovo že v bolnici. Pa vseeno: ŽELIM TI VSE DOBRO. Ko pa prideš nazaj in boš pri močeh, se pa kar javi.

maša, kako si kaj? A se že špikaš? Upam, da ni grozno in se dobro počutiš. Jutri pa dobro opravi na UZ!

Za vse ostale pa upam, da se na ta deževni dan veselo stiskate s svojimi dragimi. Jaz bom danes bolj pospravljala, ker bom večino dneva sama, ker ima moj dragi cel dan tekme,... Bo pa pozno popoldne toliko slajše, ko bova uživala.

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
18.5.2008 12:42:22   
Fargesia
Lučka, še mam K...pa drug mesec tudi če zdaj ne rata...pol pa špikanje. naveličana sem že vsega...niti ne trepetam več al bo al ne...dol mi je padlo vse

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
18.5.2008 16:47:29   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: maša82
naveličana sem že vsega...niti ne trepetam več al bo al ne...dol mi je padlo vse

Maša, me mislimo nate in navijamo čisto do konca in še naprej....user posted image user posted image user posted image ....mogoče pa glih sedaj rata, ko ti bo 'vse dol palo'...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
18.5.2008 16:53:46   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: nf

oJla Neelči! user posted image  user posted image  user posted image  Kje si ti? Ej kaj si pa rekla v službi? Si jim povedala, da greš na laparoskopijo? Sicer se pa jaz ne bi sekirala glede egoističnih sodelavcev. Sej drugače si pridna, kdaj se pa tudi moraš zavzeti zase, a ni tako? Kdaj imaš točen datum, da bomo lahko navijale? Joj ne, že jaz imam tremo, ko pomislim, da jo imaš tako hitro. user posted image

Ja, v službi sem samo dvema sodelavkama rekla, da grem na laparo. Za eno sem ziher, da ni 'nosila' naprej, za drugo pa ne - ampak kaj, ko mi je ta druga nadrejena....user posted image user posted image ... Kaj ti si v službi kaj povedala? Pa boš, ko boš šla na laparo? Jaz se moram pofočkat tam v torek, tako da te (vas) pridem spet tle gor pogledat nekje v petek....

Punce, kaj katera kaj ve - je po laparo kaj več možnosti, da zanosiš??? Za histero vem, da je prvih 6 mes. 'malo več' možnosti, da rata, za laparo pa še nisem zasledila... Pa saj ne, da bi ful stavila na to - vendar je dobro vedeti oz vsaj imeti občutek, da imaš več šans....

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
18.5.2008 20:02:06   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

IZVIRNO SPOROČILO: maša82
naveličana sem že vsega...niti ne trepetam več al bo al ne...dol mi je padlo vse

Maša, me mislimo nate in navijamo čisto do konca in še naprej....user posted image user posted image user posted image ....mogoče pa glih sedaj rata, ko ti bo 'vse dol palo'...user posted image

fora je v tem, da se res ne veselim...tud če ni nič še nekaj časa...sva se glih prejle pogovarjala, da bova če zdej ne rata, za naslednjič malo počakala...ne vem kaj mi je...čist sem na dnu...pa nočem vam morit, sam se mi zdi k da samam seb lažem pa vsem okoli sebe, zato raj povem kar čutim...me je že velikokrat to teplo ker sem direktna, ampak kaj čmo...taki smo...bluzim

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
18.5.2008 22:38:32   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: malagala

VPRAŠANJE

Končala sem s 1. cilkusom jemanja K., počutim se OK, v ponedeljek imam UZ. Zanima me, če so kake omejitvev zvezi s user posted image oz. lahko imaš spolne odnose med in takoj po jemanju K. ali je boljše počakati na UZ?

Ker je to prvič, nimam pojma kako in kaj...

Hvala,
lp

lahko, brez zadrzkov user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
18.5.2008 22:54:00   
lučka 25
maša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
Ko bi te vsaj dosegla in tako lahko zares objela in poslušala. Vem pa, kako se počutiš. Tudi jaz se sedaj vrtim  začaranem krogu, pa se kar delam junakinjo, da meni pa ne pride do živega. Pa ni res, to te kar grize. Verjamem pa ti, da se tako počutiš, ko pa imaš spet K, pa čeprav si bila prepričana, da bo špikanje. Res ti ves ta trud po tolikem času že vzame energijo in upanja iz mesec v mesec, pa saj se pobereš in spet zaživiš, samo vsakič težje. Moraš pa se zavedati, da če poveš kako se počutiš, da smo me pravi naslov za to, ker ima vsaka od nas kdaj take občutke in se znajde v slepi ulici, hkrati pa vemo, da nismo edine in je vse to čisto človeško. Veš, vse te iamamo rade in ti stojimo ob strani.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
18.5.2008 22:57:36   
ledenka
masa, morda pa ze ta mesec rata user posted image  drzi se in pozitivne misli v glavo... vzemi si cas zase, pocni, kar te veseli, tako se bos pobrala iz tega kroga. ne vem, ce telovadis, meni je precej pomagala redna vadba in rolanje user posted image  svez zrak in polna pljuca delajo cudeze! izjokas pa se lahko tu, zato smo tu, vse v istem zosu user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
19.5.2008 7:13:22   
Anonimen
malaga, itak da lahko.. Ni treba čakat UZ.

andre3a, upam, da bo danes vse ok in da boš dobila dobre novice!!!!user posted image
user posted image

maša, verjamem, da si naveličana vsega.. Da je želja že tako močna, da se včasih potem to spremeni v tako počutje. Tud to bo minilo, verjemi. Držim pesti, da čimprej.user posted image user posted image

neela, ne se obremenjevat s sodelavci. Brezveze. Ja, kolikor jaz vem, je potem večja možnost zanositve. Srečno!!!user posted image user posted image

Pri meni ja pa danes 25 dan ciklusa, tako, da danes in jutri še jemljem Dabroston, potem pa nekje v četrtek ali petek pričakujem M.
Občutki in znaki so ful drugačni kot prejšnji mesec - prejšnji mesec me ni nič špikalo, mela sem težke prsi. Ta mesec me skos špika, prsi so normalne. Psiha pa tko: prejšnji mesec sem verjela, da bo user posted image , ta mesec tud pomislila še nisem na to, ker je G itak rekla, da je minimalno možnosti. Tako da je vse bolj sproščeno.. user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.