stunfek
|
Dober večer punce. Evo, zdele prišla s službe in sem prav utrujena. Z veseljem vam povem, kako se je vse zgodilo :) Dobri znaki so se začeli že 13. dan ciklusa, ko sem šla na UZ folikle pokazat. Takoj ko je priklopil mašinco in pogledal mojo notranjost :) je vzkliknil "o, odlično!" Vprašala sem ga, če imam veliko foliklov al kako? Pa je rekel: "Ne, foliklov še nisem gledal ampak maternica je odlično pripravljena in ful zadebeljena." Tega mi prej še nikoli ni rekel. No, potem pa je našel še ne folikel in to je bilo to. Potem sva bila pridna in približno 4. dan po ovulaciji, ki je bila v nedeljo (merim si BT in tako določim kdaj je bila), so me začele boleti joške. In so me bolele in bolele in me še zdaj bolijo. So sicer bila obdobja, ko me niso ampak, ko sem spala na trebuhu, so me motile :) Pa seveda BT je bila vseskozi ful visoka in vsako jutro, ko sem si izmerila je samo še lezla gor in gor :) Tako res prisežem, da sem čutila, da se nekaj dogaja in ko sem ugledala tisto rahlo, nikakvo črtico sem bila prepričana in tudi zapisala v svoj dnevnik :) Možu je tudi kazala nisem, ker jo res ne bi videl...lol. Tudi ko sem naredila CB ga ni prepričalo. danes sem šla še po tri teste in jih bom delala v toku naslednjih dni, da bom bolj mirna. Na pregled bom šla 14.3. na mojo željo šele v 8. tednu, zaradi slabe izkušnje, saj veste. Kogar piči kača se še zvite vrvi boji, a ne? :) Danes mi je celo že slabo . Kar me veseli je, da imam toliko očitnih znakov, ker prejšnjič, ko se ni dobro končalo nisem imela prav nobenega. Saj vem, da to nič ne pomeni ampak že to, da je čisto drugače me pomirja...hecno, ne? No, toliko o tem. Se grem preoblečt in se beremo kasneje.