|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
15.2.2008 8:36:29   
Fargesia
andrea, kaj pa pri tebi?! 13.2. piše da si imela test...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 476
15.2.2008 9:54:52   
miska73
Štunfek, še čestitke z moje strani user posted image
Pa se je le odprla sezona klomifenskih nosečk...
Glej, da nas boš sproti obveščala o vseh podrobnostih

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 477
15.2.2008 14:58:33   
andre3a
Ja pri meni še ni nič in sem se odločila da počakam do ponedeljka in potem naredim test.Danes je 30 dan,z mano se ne dogaja nič posebnega,prsi me ne bolijo in ne vem kaj naj to pomeni.

ANDREJA

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 478
15.2.2008 16:36:27   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: andre3a

Ja pri meni še ni nič in sem se odločila da počakam do ponedeljka in potem naredim test.Danes je 30 dan,z mano se ne dogaja nič posebnega,prsi me ne bolijo in ne vem kaj naj to pomeni.

Kakšen ciklus pa imaš ponavadi??? Če imaš rednega, potem bi v bistvu že lahko delala test, kajne?
Joj, ko bi vsaj še tebi ratalo!!!! user posted image  Pa da dobimo ostale klomifenke še večji zagon...prvega nam je dala Štunfek, za kar ji bomo ful ful hvaležne...kajne punce?

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 479
15.2.2008 17:26:08   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

PUNCEEEEEEEEEEEEEEEE! user posted image
Nisem zdržala...sem kar clear blue naredila zdele z večernim urinom. Plusek imamo. Res da je še malo raheal ampak nedvoumljivo očiten.

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam!!!!
zdaj sem šele izvedela, in hitro šla brat!!!!user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 480
15.2.2008 18:21:37   
andre3a
Neela jaz imam ponavadi ciklus dolg 28 dni,bil je že tudi 30,prejšnji pri prvi škatlici klomifena pa celo 26 dni.
Res bi bila srečna če bi ratalo ampak glede na znake ki jih nič ni skoraj ne verjamem.Še moj možek je rekel naj še počakam s testom da ne bom pol spet preveč razočarana.

ANDREJA

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 481
15.2.2008 18:44:15   
pike
Danes cel dan nisem imela možnosti biti na računalniku vendar sem skoz bila prepričana Stunfek, da ti je uspelo. ISKRENE ČESTITKE in naj se tako lepo nadaljuje še za vse nas, ki še čakamo. BRAVO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 482
15.2.2008 19:19:58   
stunfek
Dober večer punce. Evo, zdele prišla s službe in sem prav utrujena. Z veseljem vam povem, kako se je vse zgodilo :)

Dobri znaki so se začeli že 13. dan ciklusa, ko sem šla na UZ folikle pokazat. Takoj ko je priklopil mašinco in pogledal mojo notranjost :) je vzkliknil "o, odlično!" Vprašala sem ga, če imam veliko foliklov al kako? Pa je rekel: "Ne, foliklov še nisem gledal ampak maternica je odlično pripravljena in ful zadebeljena." Tega mi prej še nikoli ni rekel. No, potem pa je našel še ne folikel in to je bilo to.

Potem sva bila pridna in približno 4. dan po ovulaciji, ki je bila v nedeljo (merim si BT in tako določim kdaj je bila), so me začele boleti joške. In so me bolele in bolele in me še zdaj bolijo. So sicer bila obdobja, ko me niso ampak, ko sem spala na trebuhu, so me motile :) Pa seveda BT je bila vseskozi ful visoka in vsako jutro, ko sem si izmerila je samo še lezla gor in gor :)

Tako res prisežem, da sem čutila, da se nekaj dogaja in ko sem ugledala tisto rahlo, nikakvo črtico sem bila prepričana in tudi zapisala v svoj dnevnik :) Možu je tudi kazala nisem, ker jo res ne bi videl...lol. Tudi ko sem naredila CB ga ni prepričalo. danes sem šla še po tri teste in jih bom delala v toku naslednjih dni, da bom bolj mirna. Na pregled bom šla 14.3. na mojo željo šele v 8. tednu, zaradi slabe izkušnje, saj veste. Kogar piči kača se še zvite vrvi boji, a ne? :)

Danes mi je celo že slabo user posted image . Kar me veseli je, da imam toliko očitnih znakov, ker prejšnjič, ko se ni dobro končalo nisem imela prav nobenega. Saj vem, da to nič ne pomeni ampak že to, da je čisto drugače me pomirja...hecno, ne?

No, toliko o tem. Se grem preoblečt in se beremo kasneje.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 483
15.2.2008 19:43:01   
neela
Joj, Štunfek - želim ti, da se tokrat res izide po tvojih željah! Kaj potem sploh še nisi nič povedala možu??

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 484
15.2.2008 19:53:38   
stunfek
seveda sem mu povedala...user posted image  ampak on pravi, da bo verjel, ko mi bo M zamujala in to bo potem pravzaprav v ponedeljek, ko bom naredila še en CB za lepšo močnejšo črtico, kateri bo verjel tudi on :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 485
15.2.2008 21:45:23   
trinity22
stunfek, res sem vesela zate, zdaj pa držim pesti, da bo vse OK, pa saj boooouser posted image user posted image user posted image

s svojo nosečnostjo si nam zopet vlila upanje, da se res dogaja in da bomo me tudi enkrat zagledale user posted image , upa da vse prav kmalu....

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 486
16.2.2008 10:08:52   
neela
dobro jutro punce!!! Najprej eno user posted image  vam skuham. Kje pa ste vse?
Sem se ravno skobacala s postelje user posted image ...no, to bo ena stvar na katero se bom pa težko privadila, enkrat ko bova imela user posted image ...kratek spanec.  Že celo življenje sem prava zaspanka in samo prosim lahko, da bi bil user posted image  tudi tak kot jaz...user posted image ...Sicer pa - da me ne boste kregale - se tudi spancu odrečem, samo da enkrat držim v naročju svojega otročka. Danes poglodam zadnjo tableto K, O testi pripravljeni, kondicijski testi opravljeni...user posted image ...sedaj pa samo še akcija...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 487
16.2.2008 13:37:35   
lučka 25
ojla!

No jaz sem končno dočakala user posted image , da grem tako lahko v nove boje s K. se pravi moj 1. ciklus v drugem krogu se je začel. V sredo vzamem prvi dve tableti. Jemati moram 2 tableti na dan od 5 do 9 dne. Zdaj pa res upam, da nama bo uspelo, ker potem pa nama res umetna ne uide več. Bi pa raje videla, da nama uspe sedaj. Tako kot ve vse, ker tudi že komaj čakate na user posted image user posted image  in potem čez par mescov user posted image , ali pa user posted image user posted image . user posted image

Naj nam hitro uspe, stunfek nama je dala novih moči in upanj, sedaj pa ji moramo samo še slediti. Svojo user posted image  pa NE pričakujem tam nekje 17.3. in če je takrat še ne bo, bom kar delal test.

Zdaj pa grem nazaj na sonček, se še malo potepat.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 488
16.2.2008 15:19:47   
mmanca
Stumfek, čestitam! Prav razveselila si me s svojo zgodbo.  Želim ti vse dobro v nosečnosti!user posted image

V srcu vsake zore
leži dehteča pomlad
in za tančico vsake noči
čaka smehljajoča se zora.

Kahlil Gibran

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 489
17.2.2008 13:44:44   
snežinka7
Bravo stunfek tudi mene si razveselila z veselo novico, zelo ti privoščim, da si zagledala user posted image pa naj se samo dobro izteče teh user posted image mesecev. Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmanca)
Neposredna povezava do sporočila: 490
17.2.2008 15:17:59   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • miska73 - 6.ciklus (čaka na laparo)
  • oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006 )
  • Efi - 5.ciklus (2.IUI)
  • maša82 - 5.ciklus (22 m)-11.2.stopka
  • Petra1111 - 5.ciklus
  • janney -  3.ciklus-Reš(drugače 5.ciklus)-6.3. test (14m)
  • neela - 4.ciklus  (20m)
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • lučka25 - 1.ciklus (drugače 5.ciklus) (34m)-17.3.test
  • reby - 3. ciklus(čaka na laparo 6.3.)
  • nf- 3.ciklus -  3.3. test (18m) 
  • PENCA - 3.ciklus 
  • kitka1 - 3.ciklus
  • dinasajo - 3.ciklus
  • Čačka - počiva en ciklus(3.ciklusi so za njo-laparo)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • pandka - 2.ciklus
  • bozza - 2.ciklus
  • biba77 - 2. ciklus (čaka na M)
  • andre3a - 1.ciklus - 13.2. test
  • snežinka7 - 1.ciklus - 28.1.stopka
  • pike - 1.ciklus
  • trinity22 - 1.ciklus
  • mmanca - 1.ciklus
  • METULJ1 - 1.ciklus - 8.3. test
  • waiting - čaka na pregled

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE user posted image
  • stunfek - 4.ciklus (test 14.2.)user posted image

"KLOMIFENSKE" MAMICE
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)
  • tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 491
17.2.2008 15:57:08   
snežinka7
no jaz pa začnem jutri z drugo dozo klomifena

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 492
17.2.2008 16:24:02   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • miska73 - 6.ciklus (čaka na laparo)
  • oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006 )
  • Efi - 5.ciklus (2.IUI)
  • maša82 - 5.ciklus (22 m)-11.2.stopka
  • Petra1111 - 5.ciklus
  • janney -  3.ciklus-Reš(drugače 5.ciklus)-6.3. test (14m)
  • lučka25 - 1.ciklus (drugače 5.ciklus) (34m)-17.3.test
  • neela - 4.ciklus  (20m)
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • reby - 3. ciklus(čaka na laparo 6.3.)
  • nf- 3.ciklus -  3.3. test (18m) 
  • PENCA - 3.ciklus 
  • kitka1 - 3.ciklus
  • dinasajo - 3.ciklus
  • Čačka - počiva en ciklus(3.ciklusi so za njo-laparo)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • pandka - 2.ciklus
  • bozza - 2.ciklus
  • biba77 - 2. ciklus (čaka na M)
  • snežinka7 - 2.ciklus
  • andre3a - 1.ciklus - 13.2. test

• pike - 1.ciklus
  • trinity22 - 1.ciklus
  • mmanca - 1.ciklus
  • METULJ1 - 1.ciklus - 8.3. test
  • waiting - čaka na pregled

user posted image SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE user posted image
  • stunfek - 4.ciklus (test 14.2.)user posted image

"KLOMIFENSKE" MAMICE
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)
  • tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)

snežinka, a boš spet stopko dobila? kdo pa je tvoj G? moj je vogler in so tko čudn rekle une sestre v leonišču, kao da je to spet ena njegova fora da na klomifen da stopko, pa pol spontan ciklus naprej...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 493
18.2.2008 10:05:06   
nf
Stunfeeeeeeeek ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja čist hudo, ful sem vesela zate! Seveda držim pesti na rokah, nogah, ma kjerkoli, da bo s to pikico vse v najlepšem redu. Upam, da nas ne boš zdej zapustila user posted image

Še ostalim puncam en velik user posted image  V fontanco sem zmetala celo plačo in vidte, prva že poroča o rezultatih! user posted image  Rim je bil pa res super, tako sproščuječe. Čez dan sva se pojala po sončku med unimi umetninami, zvečer na večerjico v lokalni ristorante. Še prej pa na večerni špancir do koloseja, ki sva ga imela 300m stran - takoj ko sva prišla ven iz sobice na ulico, sva videla kolosej. Aja pa ovulacija je bila včeraj, tako da če je ratalo, bomo imeli malega rimljana user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 494
18.2.2008 10:57:15   
nf
Kaj je zdej to?? Kje so moje klepetulje!? Pa sej nisem prišla v službo delat, halooo! user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 495
18.2.2008 10:59:16   
pike
Pozdravljene,
punce par vprašanj imam. Jutri grem do G, da mi da tablete za sprožit M nato pa Klomifen od 5-9 dne po 2 tablet. G je rekel, da eno zjutraj eno zvečer, vendar pa sem nekje na netu zasledila, da so punce jemale obe naenkrat.
Danes sem si malo preračunala in M bom najverjetneje dobila v začetku marca. Moj partner pa bo ravno takrat imel deljen del čas (delo zjutraj in do pozno zvečer) a je dovolj po zadnji tabletki, da user posted image na 2 ali 3 dni, ker G me na UZ ne bo spremljal.
Kako dolgo pa se recimo Dabroston jemlje, da pride tetauser posted image ? Saj vem cel kup vprašanj a ne morem si pomagat.  Drugače pa vas lepo pozdravljam.user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 496
18.2.2008 11:34:52   
Petra1111
čao nf... vidiš koliko se je zgodilo med tvojim potepanjem po Rimu. naša štunfek je zanosila. Upam ,da že delujejo tvoji kovančki.
Upam,da si še na forumu- saj veš kako pravijo: če se naši šefi obnašajo, kot da veliko zaslužimo, sebomo mi, kot da veliko delamouser posted image
Kako ti veš, kdaj imaš O? Ma jaz je po moje nimam, pa je kljub temu 14.dan. Sem delala v soboto test in naj ne bi imela o. sicer bomo pa videli.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 497
18.2.2008 11:48:47   
Petra1111
štunfek, še eno vprašanje: kakšno dozo klomifena so predpisali tebi? Da vidim, katera je ta, ki je najbolj učinkovita.user posted image

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 498
18.2.2008 11:51:22   
nf
Čao Petra! Jup naša Stunfek je carica! Sej boš vidla, da smo tudi me na njeni poti. Ej je pa čist hudo, ker sem kovančke vrgla v fontaon ravno v sredo, sepravi na dan, ko je Stunfek testirala! Boljš da ni izrabila vse magične moči kovančkov! user posted image  Ej res rabim malo oddiha, se mi še kr malo meša od tolkih vtisov, sploh ne morem še razmišljat, kaj šele da bi bila produktivna.
Sicer pa za ovulacijo. Jaz sem si na začetku kariere delanja bebic kar kakšne pol leta stalno merila BT in sem pogruntala, kako zgledajo moji cikli. + delala sem tudi ovulacijske teste, gledala sluz in čutila, ko me je špikalo v trebuhu. Tako da zdej tudi brez teh pripomočkov vem, kdaj je ovulacija. No pa še dejstvo, da sem v soboto naredila ovulacijski test in je bil pozitiven user posted image  
Pike, enkrat na dva dni je čisto dovolj. Sej veš, če zadaneš, je samo en mali swimmer dovolj user posted image

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 499
18.2.2008 11:52:30   
nf
Če se jaz prav spomnim, je Stunfek kar neki na lastno pest pojačala dozo. Pametno, ni kej! user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?