|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
13.2.2008 19:04:02   
Fargesia

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image
  • miska73 - 6.ciklus (čaka na laparo)
  • oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006 )
  • Efi - 5.ciklus (2.IUI)
  • maša82 - 5.ciklus (22 m)-11.2.stopka
  • Petra1111 - 5.ciklus
  • janney -  3.ciklus-Reš(drugače 5.ciklus)-6.3. test (14m)
  • neela - 4.ciklus  (20m)
  • stunfek4.ciklus - 17.2. test
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • lučka25 - 4.ciklus (34m)
  • reby - 3. ciklus(čaka na laparo 6.3.)
  • nf- 3.ciklus -  3.3. test (18m) 
  • PENCA - 3.ciklus 
  • kitka1 - 3.ciklus
  • dinasajo - 3.ciklus
  • Čačka - počiva en ciklus (3.ciklusi so za njo - čaka na laparo)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • pandka - 2.ciklus
  • bozza - 2.ciklus
  • biba77 - 2. ciklus (čaka na M)
  • andre3a - 1.ciklus - 13.2. test
  • snežinka7 - 1.ciklus - 28.1.stopka
  • pike - 1.ciklus
  • trinity22 - 1.ciklus
  • mmanca - 1.ciklus
  • METULJ1 - 1.ciklus - 8.3. test
  • waiting - čaka na pregled

SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE
  • pati0102 - 1.ciklus (4.10.)
  • tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 426
13.2.2008 19:05:45   
stunfek
dober večer prijateljice klomifenke :)

jaz sem ful utrujena. mala gleda smrkce, možek še dela, jaz pa se moram spravit kuhat večerjo. danes bi mogla tečt, pa sem res čist sesuta in bom nadoknadila jutri.

po službi sem šla nabavit testke user posted image  jutri bom testirala s puncam ne čakamo februarja - a je še katera klomifenka v istem zosu? user posted image  saj se mi zdi prezgodaj ampak tko za foro, no.

me pa skrbi, ker sem zelo optimistična. saj veste, je potem razočaranje še toliko hujše. glavni razlog za moj optimizem so moja prsa, ki me bolijo že 7. dan in to zame ni običajno. Mogoče je pa klomifen kriv?!?

no, kakorkoli že, življenje itak teče dalje :)

andre3a ti si napisana, da testiraš danes...a si naredila testek?

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 427
13.2.2008 19:08:58   
METULJ1
maša82 - hvala k si me dala na seznamček. Glede na to, da sem danes začela s klomifenom, bom verjetno včasih postavla za vas vse kakšno butasto vprašanje. Pa vseen že zdej hvala za odgovor.
A mi lahko kera pove, kaj pomeni "stopka"?

Kakšna je pa kej statistika zanositev ob jemanju klomifena?

Hvala, pozdravčki

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 428
13.2.2008 19:12:09   
stunfek
stopka je, ko ti dajo injekcijo, ki zagotovi, da folikli popokajo. maša jo je imela zato, ker je imela enkrat hiperstimulacijo in s stopko se to na nek način prepreči. sicer ni običaj, da se s klomifenom da stopka...po angleško se reče hcg trigger :) to je user posted image pa tudi vse kar vem

Stunfek

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 429
13.2.2008 19:14:14   
METULJ1
stunfek - hvala za odgovor. Pa velik sreče pri jutrišnjem testiranju.

Pozdravčki

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 430
13.2.2008 20:11:10   
neela
Štunfek - močno močno držim pesti zate jutri! Ko bi le zagledala user posted image !!!! Kateri dan ciklusa pa boš jutri?

Andre3a- kje si? Si delala test?????

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 431
13.2.2008 20:41:08   
andre3a
Evo mene!Pozdravček vsem in en velikuser posted image vsem ki jih je obiskalauser posted image .
Jaz sploh ne vem kaj se ta mesec dogaja z mano.Danes je 28.dan in nimam nobenih znakov,ki bi karkoli napovedovali.prsi me sploh ne bolijo in nič,temperatura je povišana zdaj, prej pa se ni hotela dvignit okoli O.Testka še ne upam delat in kar mislim si da se bo pojavila v teh dneh.Prejšnji mesec se je pokazala že 26.dan.Tako čudno se mi zdi da ni nobenih znakov saj me ponavadi prsi bolijo že teden dni prej,pa tudi če bi bila noseča bi me prsi bolele.
Želim si da če ni ratalo da pride čimprej in da pač grem lahko pol na HSG.
Zakaj se mi je ta mesec vse zmešalo ali je katera že imela takšne izkušnje?
Stunfek zate držim jutri pesti,da zagledašuser posted image user posted image .Slutim in želim ti da ti je tokrat ratalo!!!!!!!!Pa hitro javi!
Pa tudi za vse ki čakateuser posted image user posted image user posted image inuser posted image user posted image .
Jutri pa čim lepši dan zaljubljenih in velikouser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

ANDREJA

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 432
13.2.2008 20:59:44   
stunfek
hvala punce, da stiskate pesti :) saj tudi če jutri še ne bo bo pa mogoče čez par dni :)
jutri bom 11. dan po ovulaciji...septembra lani (uf, a je že 5 mesecev?!?) mi first sign duo pokazal rahlo črtico. danes sem si nabavila first sign duo in še clear blue za potem čez 4 dni, ko naj bi testirala glede na podatke na FF.

Stunfek

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 433
13.2.2008 21:01:10   
Fargesia
Stunfek, jutri odpreš sezono klomifenksih nosečk!!!

Ja, stopka je v bistvu nosečniški hormon...jaz sem ga dobila 5000 enot...tak da če grem zdaj test delat, mi bo pokazalo da sem noseča...a ni to ful velika ironija!?

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 434
13.2.2008 21:02:42   
neela
ojla punci, sedaj smo pa skoraj on-line, a ne???

Maša - kdaj potem delaš test?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 435
13.2.2008 21:09:16   
stunfek
ni ironija...ker ti bo pokazalo tudi potem, ko bo šla stopka ven iz sistema user posted image  maša držim pesti....jaz imam že skoraj nosečniški sij nad glavo tolk sem prepričana, da je ratalo user posted image  user posted image  user posted image  joj, kok sm "smotana" :)

danes me sicer hoče nekaj zvijat, kar mi ni všeč...ampak saj se spomnim septembra me je tudi  nekaj peklo in zvijalo. Mogoče je najbolj da grem spat :)

Stunfek

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 436
13.2.2008 21:45:21   
trinity22
stunfek tudi jaz stiskam pest in navijam zate, da ti jutri testek pokaže user posted image , pa še tole ti pošiljam za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

and3ea tudi zate držim pesti in upam da ti testek pokaže kar si želiš, ko ga boš delala, sicer pa ti naj povem, da tudi sama ta mesec nimam čisto nobenih znakov ---totalna nula, pomojem pri meni sploh ni bilo O. Ne vem meni je ta Klomfen čist vse na glavo postavil, upam da bo vsaj user posted image prišla v enem času in da grem pol v nov boj. Zate pa kot sem že rekla stiskam pesti in ti pošiljam

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 437
13.2.2008 21:46:43   
trinity22
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo user posted image user posted image  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 438
13.2.2008 22:55:01   
andre3a
hvala trinity 22!Kar bo pa bo sem se sprijaznila s to zmešnjavo!

ANDREJA

Neposredna povezava do sporočila: 439
14.2.2008 10:27:48   
snežinka7
No meni se je pojavil rdeče rjav izcedek tako, da mislim da testa ne bo treba delat in da se bo napovedala user posted image . Znakov ni nobenih nič me ne bolijo jajčniki kot so me ponavadi pred user posted image   imam pa še vedno boleče prsi in bradavice.

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 440
14.2.2008 10:28:45   
snežinka7
ostalim, ki pa boste delali danes teste pa močno želim, da zagledate močan user posted image

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 441
14.2.2008 10:31:41   
Fargesia
nosečniški sij...user posted image user posted image user posted image

test!? ne vem, tam okoli 28.2.

snežinka...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 442
14.2.2008 10:35:50   
bozza
Joj, kako se vlečejo ti dnevi pred testom. Najraje bi nekam pobegnila sama pred sabo user posted image

Upam, da čim prej preberem kakšno veselo novico, da se odpre sezona klomifenskih nosečk. Zadnjič sem svoji G omenila, da zadnje čase K slabo deluje, ker ni pravih uspehov, pa me je potolažila, da ona pa ima sveče K nosečke. Verjamem, da bo tudi nam deloval. In komaj čakam na konec meseca, ko bo čas za test.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 443
14.2.2008 11:02:40   
snežinka7
Tako drage sotrpinke test negativen, user posted image zaenkrat še šibka, klicala sem že v Lj. in se zopet naročila na uz, ki ga imam 26.2. ob7.30 uri. Za vse ostale stiskam pesti, da vam uspe.

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 444
14.2.2008 11:57:15   
pandka
user posted image user posted image user posted image Snežinka7 user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 445
14.2.2008 12:56:07   
stunfek
punce...uradno sicer še ne upam potrdit ampak med našo družino klomifenk pa naj zašepetam, da mislim, da smo uspeli :)
včeraj in danes sem ugledala zelo bledi črtici (možu jih nisem kazala, ker jih on sigurno nebi videl user posted image ) potem je tu še ful visoka BT in moje čuvene joške, ki so boleče že 8. dan :) Jaz nekje v sebi vem, da je to to ampak moram počakat na močno črtico, da me še tehnika prepriča. Hecno, ne? Na drugi temi še ne želim nič rečt samo vam klomifenkam sem "zašepetala" :)
Notranje sem ful mirna in neizmerno umirjeno srečna. Najbrž me bremza to, da smo 5 mesecev nazaj izgubili pikico. Veselila se bom kot zmešana šele po tem, ko bom vidla na UZ srčka bit :)
Ššššššššš...nič čestitk še, prav? :) vam bom prvim sporočila kdaj bo za čestitat.

Stunfek

(odgovor članu pandka)
Neposredna povezava do sporočila: 446
14.2.2008 13:58:59   
miska73
Štunfek, če ne smem čestitat, pa vsaj to... da držim pesti zate.

Snežinka user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 447
14.2.2008 14:22:02   
lučka 25
O.K. Stunfek, potem pa le držim pesti za močni user posted image user posted image   in potrjeno veselo novico. user posted image

Jaz pa sem sedaj že 41 dan ciklusa, pa o user posted image  še vedno ni ne duha ne sluha, jaz bi pa tako rada že dočakala, da lahko spet pričnem s K. sem za foro danes delala test, pa je bil seveda -, moja BT pa je tako in tako že cel mesec žisto zmešana. Ne vem kaj ji je, a se je po meni vrgla? user posted image   Ni panike, bomo pa pri nas imeli zimskega user posted image .user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 448
14.2.2008 14:26:48   
pandka
Štunfek, čisto potiho user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 449
14.2.2008 15:22:35   
Petra1111
štunfek...torej držimo pesti zauser posted image user posted image Čisto potiho pa user posted image .

(odgovor članu pandka)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?