trinity22
|
ojla nf, sem brala malo tudi za nazaj, pa naj po pravici povem, da jaz nad samo Ameriko nisem tako navdušena, vse je tako veliko in tako daleč, res je da si je vredno ogledati nekatere stvari, ki smo se jim prej le čudili po TV -ju npr. grand canyon me je očaral, pa meteorski krater pa sequoia park, kjer so drevesa res enormna, pa mogoče še sam Vegas kot zabaviščno mesto in po hotelih, ki posenmajo evropske znamenitosti ( benetke, eiflov stolp, belagiove fontane, stratosphere tower, kjer na vrhu v restavraciji ješ, raven pa se ta plošča es čas čisto počasi vrti in si res ogledaš med večerjo celo mesto ...), drugače pa ogromno puščav in skal kakeršnih koli barv ( rdeče, sive, rumene) brez zelenja, tako da sem se včeraj komaj nagledala zelene barve v naši ljubi deželici ... Da pa hrane tam sploh ne omenjam, sicer skoraj sam fast food, pa še to ogromne porcije ... verjetno se mi je hrana zagabila tudi zaradi nosečniških slabosti, vendar pa ne vem če bi bilo kaj dosti drugače pri zdravem apetitu ...Kljub vsemu pa je bilo nepozabno doživetje, ogromno sva si ogledala, predvsem pa sva uživala drug ob drugem in se pogovarjala o najini pikici, ki je meni povzročala kar nekaj težav, ampak to bo hitro mimo, v ponedeljek imam že prvi pregele in komaj čakam in upam in molim, da bo vse OK ... slikce pa bodo, ko jih dava na rač. pa mal urediva, ker sedaj imava ogromno skal, pa ceste, ceste, ceste, tako da moram tiste zanimive ven najdit ... se še tipkamo, pridne bodite
|