|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
4.7.2008 21:22:37   
tinč407
ja nf superca! ne vem kaj naj drugega rečem. in tvoj dragi možek je rekel, da si to sama zrežirala... pohvalno.  a se s tem tudi ukvarjaš? mislim službeno

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
4.7.2008 21:35:30   
nf
haha si počekirala še druge muvije. Ja hvala hvala user posted image  Ma ta trailer sem nardila v dobri uri, se mi ni več dalo po celem muviju. Cel film je pa res zakon, škoda k ga nimam nikjer objavljenega. Dolg je urco pa pol in kaže celo pot z začetkom v Cape townu, poroko in potjo vedno bolj proti severu, proti Namibiji. Drugače pa ne, to ni glih moja služba, se mi pa po žilah pretaka taka kri. user posted image
Neporočeni klan klomifenk, še posebno tiste ta lene, jaz vam priporočam, da greste nekam na lepše, se poročite in maksimalno uživate v vsem.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
4.7.2008 21:52:20   
tinč407
veš nf, da ta tvoja ideja sploh ni slaba user posted image  se greš nekam poročit za sebe, potem pa še za domače narediš doma en piknik... pa je to to. si mislim kako si uživala... pardon, sta uživala user posted image
samo mojemu bi še moral šef dati mesec dni dopusta pa bi blo user posted image user posted image user posted image  dobra fora jauser posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
4.7.2008 21:55:20   
trinity22
tinč hvala za čestitke in tako lepe besede,

res hvala vsem za lepe želje

nf res čudovito, to je moglo bit noro doživetje, tudi tebi vse čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
4.7.2008 22:01:31   
nf
Nama je taka varianta 100% odgovarjala, niti enkrat samkrat mi ni bilo žal za belo obleko in metanje šopka. Sem bila pa pomoje edina nevesta na svetu, ki je nosila okoli trebuha torbico proti lopovom user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
4.7.2008 22:26:57   
tinč407
nf, kaj pa rabiš za tako poroko? ker tukaj se moraš baje 2 meseca prej na matičnem uradu napovedat pa vse papire met, ne vem kaj vse... če to ni res me naj katera prosim popravi ker nimam svojih izkušenj.
tudi midva sva se pogovarjala že o taki hitri poroki, pa ne vem kako to gre.,..

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
5.7.2008 8:42:12   
lučka 25
fargi, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za najina soimenjaka.

neela, rečeš za klube, že so klubi. A smo dobre. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

nf, noro dobro!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Res dobra ideja. Izbereš si kraj, ki ti je všeč, se pooročiš, uživaš 100 na uro, doma narediš žur,.....

tinč, a naju je nf že okužila? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
5.7.2008 8:43:05   
lučka 25

no pa dejmo...mal za hec...

user posted image POROČENE KLOMIFENKE:
  • neela
  • trinity22
  • nf

user posted image NEPOROČENE KLOMIFENKE:
  • lučka25
  • Fargesia
  • tinč407

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
5.7.2008 9:39:54   
Fargesia
joj nfka, slovenska bolezen me grabi!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
5.7.2008 13:24:55   
lučka 25
Fargi, imaš prav lep nov trakec. Naj vama ta štorklja prinese najlepšega user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
5.7.2008 13:27:23   
lučka 25
Kaj je punce, a se vse krivate? Jaz sem prišla domov, sem bila v mestu na kavici. Gremo vsako soboto dopoldne familjarno na kavico in čvek (moja starša, brat z ženo in midva - no danes sem bila sama). Da smo sigurno na tekočem. user posted image

Zdaj grem pa mal pospravljat, potem pa komaj čakam, da user posted image  pride po dolgem času domov. potem se pa za naju zares začne dooopuuust. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
5.7.2008 13:52:11   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Fargi, imaš prav lep nov trakec. Naj vama ta štorklja prinese najlepšega user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ja, samo ga dolg delal...mora bit najlepši!!! vajin bo že kičast!user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
5.7.2008 14:21:31   
neela
he, he, he....vidim, da bo boj poročenih/neporočenih klomifenk zelo napet....sedaj je 3:3!

Jaz sem glih iz službe, z eno nogo že na terenu user posted image - imamo srečanje prijateljic iz še otroških časov. Naj samo povem, da moje M še vedno ni - danes štejem 30. dan. Znakov nobenih. Ne vem pa, kaj to pomeni - ker si nočem delat lažnih upov raje argumentiram to s ponovno zmešanim ciklusom...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
5.7.2008 14:37:31   
jezzi
se mi zdi da je geslo trin, jaz pa bi rada videla sliko, pa ne vem kam moram ituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
5.7.2008 15:08:12   
lučka 25
jazz, če bi rada videla slike pojdi na post od trinity22 in spodaj klikneš na Album, se ti odpre za geslo in,....
Upam, da trin, ne bo huda, ker se kar nekaj vmešavam. user posted image

(odgovor članu jezzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
5.7.2008 15:55:58   
trinity22
lučka nič ne bom huda, si tako lepo jazz razložila kaj in kako, hvala

neela stiskam pesti, da tvoje grdobe res ne bo 9 mesecev ... kaj pa kak testekuser posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
5.7.2008 16:14:33   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

neela stiskam pesti, da tvoje grdobe res ne bo 9 mesecev ... kaj pa kak testekuser posted image

hmmm...pred testi ima moja malenkost že malo paranojo, ker vedno kupim tiste pokvarjene, ki vedno kažejo samo -. Odločila sem se, da počakam bolj na krepko zamudo user posted image . Vseeno pa hvala hvala za želje. Tud tebi bi blo verjetno najlepše darilo ravno +, kajne??? Želim ti, da bi ga tudi dobila!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2992
5.7.2008 18:50:02   
lučka 25
trinity, neela in ostale. Jaz sem pisala vsem odvetnikom, ki so uredili, da ima za vse nas user posted image  prepoved približevanja za vsaj eno leto. Glejte, da jo prijavite, če bo kršila odločbo. user posted image  user posted image  user posted image

Zdej se grem p mal stiskat k user posted image . user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
5.7.2008 19:57:23   
nf

trinity, neela in ostale. Jaz sem pisala vsem odvetnikom, ki so uredili, da ima za vse nas user posted image  prepoved približevanja za vsaj eno leto. Glejte, da jo prijavite, če bo kršila odločbo. user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  In če slučajno pride, gre v zapor za 1 leto! user posted image  user posted image

Neelica glej da nam daš našga fantiča, ja halo, ne se mi zdej tkole ven mazat!
Tinč glede poroke v tujini imam jaz zelo pozitivne izkušnje. Najprej sva se hotela poročit v Bocvani, ki je zgornja soseda od Južne Afrike, no pa sva kmalu ugotovila, da Bocvana ni podpisnica nekega Haškega sporazuma, ki zagotavlja prenosljivost papirjev v matično državo (al neki tazga...). Je bila pa Južna Afrika podpisnica. user posted image  Cape Town sva pa izbrala, ker sva se vanj zaljubila že prejšnje leto, celo sva imela že izbrano poročno večerjo - suši restavracijo pod najinim bivšim hotelom. user posted image  Potem je bil edini problem še dobit človeka, ki te bo poročil in uredil vse papirje. Našla sva ga kar prek interneta -> na googlu vtipkaš "marriage officers cape town" in dobiš http://www.capewed.co.za. Rekla sva, če rata, rata, če pa ne, greva pa v sredo med malico k matičarju. user posted image  In je ratalo. Dobila sva angleške papirje, ki sva jih v Slo dala prevest, jih odnesla v Tobačno in čez 1 teden sva bila mož in žena. user posted image  

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
5.7.2008 20:11:31   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
5.7.2008 21:17:16   
janaja
Tudi jaz sem že v skupinskem življenju

Me je malo manj kle gor k mamo tiste dneve pa sto na uro user posted image user posted image ...

Grem nazaj

pridne bodite

čao bao

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
5.7.2008 21:28:43   
Fargesia

no pa dejmo...mal za hec...

user posted image user posted image
  • neela
  • trinity22
  • nf
  • janaja

user posted image user posted image
  • lučka25
  • Fargesia
  • tinč407
mam pa dost cajta, a ne?user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
5.7.2008 23:14:02   
neela

Jaz upam lučka, da si angažirala vsaj Čeferina...no, pa unga ta mladga k je bl za pogledat...user posted image user posted image user posted image

nf - user posted image ....boš vidla, jaz bom svojo nalogo že opravla in tebi uštimala zeta...le pazi, da ne bom jaz ostala brez snahe!!! user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
6.7.2008 8:49:44   
trinity22
neela seveda tako kot zate in za vse  držim pesti, si tudi zase želim, da bi bil +, pa vendar imam občutek da tudi ta mesec ne bo nič ... no dva dni še pa bo vse jasno ... čeprav se mi je pa danes ponoči sanjal, da se je že nakazalauser posted image  , pa sem zjutri šla hit gledat na wc pa je še ni, tako da ....itaq je še prehitro

nf ti pa kar počakaj na laparo, potem pa bo hčiiiiiiiiiiiiiii

midva sva bila ravno včeraj pri enmu paru, ko je ona že v 6 mesecu in sta zvedla da pričakujeta punčkouser posted image ,pa zadnjič me pokliče ena bivša sodelavka pa sva se februarja nazadnje vidle in je takrat rekla, da bodo šele začele delat na user posted image , no v ponedeljek mi pa pove, da je že 9 tednov nosečauser posted image , same lepe novičke, jaz pa potem tok žalostna, saj jim privoščim, samo jaz bi tudiuser posted image  eh zdaj sem vam mal zatežila sam morn to mal ven dat, pa ve me razumete, kako in kaj ...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
6.7.2008 8:50:42   
trinity22
aja lučka hvala za odvetnika, če nam uspe ti povrnemo stroške najemauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?